- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.041
ben geçen indirimde aldım geçen ikili tulumlardan ikizlere giydirmek için harika ve kalitesi çok güzel bence.
Anladım canım Dr um sımdı ye kadar hıc gerek gormedı ama burda baktım cogu arkadas alttan ölçüm yaptırıo kafam karıstı bakması için haftaya rica mı etsem sen öndesin dşe sana sordum canımAmin Canım seninde inşallah yok doktorum acil bir durum olmadıkça gerekmedikçe yapmıyor ölçümümü de ultrason uzmanı yapıyor canım
Evet canm doktoruma 2 hafta sonra kontrold gtcem ozaman belirtcemde ciğer gelştrci iğneyi herşeyide konuşcam hep uzanıyorm wc ye ve yemeğe kalkıyorm o kadar inşallah en az 30-32 haftayı gorururzzeynepzumra Gozunaydin canim sevindim bir kiz bir erkek olmasina esinde sevinmistir. Rabbim saglikla nasip etsin benimde bastam beri kucuk olan kiz cikti ama isin garibi gecen hafta bir anda one gecti
Hylhyl1 canim doktorun önlemini alacagi icin sorun olmaz ben instgramda gordum gecen 30.haftada dogmus 15 gun kuvozde kalmislar 28.haftada ciger gelistirici igneler yapilmis 4 doz sonra da almislar. Yani icini rahat tut zaten bebislerin en buyuk sorunu ciğerler oluyor erken dogumda.
Benim tüp bebek merkezimde belirli haftadan sonra acil olmadıkça bakmamıştı alttan şimdiki doktorumda aynı görüşte o yüzden bende rahatımAnladı
Anladım canım Dr um sımdı ye kadar hıc gerek gormedı ama burda baktım cogu arkadas alttan ölçüm yaptırıo kafam karıstı bakması için haftaya rica mı etsem sen öndesin dşe sana sordum canım
Cnm çok saol sevindik Rabbim daim eder inş değişmez cinsiyetler:)zeynepzumra Gozunaydin canim sevindim bir kiz bir erkek olmasina esinde sevinmistir. Rabbim saglikla nasip etsin benimde bastam beri kucuk olan kiz cikti ama isin garibi gecen hafta bir anda one gecti
Hylhyl1 canim doktorun önlemini alacagi icin sorun olmaz ben instgramda gordum gecen 30.haftada dogmus 15 gun kuvozde kalmislar 28.haftada ciger gelistirici igneler yapilmis 4 doz sonra da almislar. Yani icini rahat tut zaten bebislerin en buyuk sorunu ciğerler oluyor erken dogumda.
ayakların yukarıda dinlen kendimin iyi hissediyorum diyerek çok fazla hareket etme içerde ne kadar kalırlarsa o kadar iyi olur prematüre doğan bebeklerde bir çok sıkıntı oluyor en basiti sarılık diğerlerini söylemek bile istemiyorum inşallah zamanında doğarlarKızlar ben serklaj rahm ağzı dikişi oldum ve dinlenmedeym doktorum 28-30.haftalarda alabilirz dedi son bi kaç günde rahm ağzı nda açılma olmuş şuanki halde sorun. Yok ozamanlar alabilirz dedi hiç tanıdğnz varmı 28-30haftalarda ikiz doğum yapan sorun çıkmaz inşallah allahım bebeklerimizi kucagmıza sağ saglm almayı nasip etsn
Kızlar ben serklaj rahm ağzı dikişi oldum ve dinlenmedeym doktorum 28-30.haftalarda alabilirz dedi son bi kaç günde rahm ağzı nda açılma olmuş şuanki halde sorun. Yok ozamanlar alabilirz dedi hiç tanıdğnz varmı 28-30haftalarda ikiz doğum yapan sorun çıkmaz inşallah allahım bebeklerimizi kucagmıza sağ saglm almayı nasip etsn
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim inş son haftaları görmeyi nasib etsin.Kızlar ben serklaj rahm ağzı dikişi oldum ve dinlenmedeym doktorum 28-30.haftalarda alabilirz dedi son bi kaç günde rahm ağzı nda açılma olmuş şuanki halde sorun. Yok ozamanlar alabilirz dedi hiç tanıdğnz varmı 28-30haftalarda ikiz doğum yapan sorun çıkmaz inşallah allahım bebeklerimizi kucagmıza sağ saglm almayı nasip etsn
Canım çok sevindim sen ve prenseslerin için.MaşaAllah hem sana hem bebişlerine.Bizlerde hep böyle güzel haberler alalım ileriki haftalarda aminnnnnAman yarabbim bu cuma ne güzel bir cumaaaölçümlerimizi yaptırdık bir Prensesim 1660 diğer Prensesim 1440 gr olmuşlar üstelik serviks uzunluğumda son ölçüme göre artmış Şükürler olsun birdeee meleklerimden bir tanesinin 4d fotosunu çıkarttı ultrason doktorumuz yanaklarının tombişliğine bittiler maşallah sonsuz kere Rabbim sizlere de böyle güzel haberler duyursun inşallah herkes hep Gülsün ben gibi sırıtık sırıtık dolaşsın
Evet canm doktoruma 2 hafta sonra kontrold gtcem ozaman belirtcemde ciğer gelştrci iğneyi herşeyide konuşcam hep uzanıyorm wc ye ve yemeğe kalkıyorm o kadar inşallah en az 30-32 haftayı gorururz
İnşallah hepimzde bebişlerimizikucagmza alırz canmCanım benim doktorum en kritik 24. hafta demişti. Sonra 30. haftayı bekliyoruz dedi. Artık teknoloji çok gelişti. Aylarca kuvezlerde bakım yapabiliyorlar bebeklere. Zaten erken doğsalar bile süpriz olmayacak. Doktorun ön hazırlığını mutlaka yapar. Bu zamanda yapacağın en faydalı şey bebeklerinin huzuru için seninde huzurlu olman. Ben eminim belki süreç sıkıntılı geçebilir ancak sonunda sağlıkla gelir bebekkerin sana.
Canım ben aldım mobilya beşik bi tanede gardırop oda takımı şeklinde benim. İçin önemli olan sallanmasıydı mutlaka o yüzden sallanan aldım hatta yarın gelecek gbi gelirse foto çekip atayım buraya
hamilelikte tshdan ziyade t3 t4 onemli, tsh dusuk bile olsa , t3 t4 notmla dir cnm merak etme, benimde ilacla dusuruldu, tsh 0.00 lardadaydi , ama t3 t4 normaldi
Aman yarabbim bu cuma ne güzel bir cumaaaölçümlerimizi yaptırdık bir Prensesim 1660 diğer Prensesim 1440 gr olmuşlar üstelik serviks uzunluğumda son ölçüme göre artmış Şükürler olsun birdeee meleklerimden bir tanesinin 4d fotosunu çıkarttı ultrason doktorumuz yanaklarının tombişliğine bittiler maşallah sonsuz kere Rabbim sizlere de böyle güzel haberler duyursun inşallah herkes hep Gülsün ben gibi sırıtık sırıtık dolaşsın
1 kız 1 erkek dedi doktorumuz teyzoş lar:) tabi değişmezse ins. Kız biraz geri kalmış bunu taktim kafama azicik ama ileriki haftalarda yakalar kardeşini ins :)
İnşallah cnm çok Saol :) ins değişmez diyorum cinsiyetler sürpriz olmaz :)ohhh gözünaydın canımmm ne güzell ... kızlar hep küçük oluyo biraz takılma ... benim kızım 130 grdı oğluşum 151 :)
Rabbim saglıkla kucağımıza aldırsın inşaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?