- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.061
InsaAllah canim☺İnşallah cnm çok Saol :) ins değişmez diyorum cinsiyetler sürpriz olmaz :)
cnm gecmis olsun Rabbim kolayliklar versin. moralini yüksek tutKızlar ben serklaj rahm ağzı dikişi oldum ve dinlenmedeym doktorum 28-30.haftalarda alabilirz dedi son bi kaç günde rahm ağzı nda açılma olmuş şuanki halde sorun. Yok ozamanlar alabilirz dedi hiç tanıdğnz varmı 28-30haftalarda ikiz doğum yapan sorun çıkmaz inşallah allahım bebeklerimizi kucagmıza sağ saglm almayı nasip etsn
Midem çok şiş çatlamak üzereyim iyi gelir dediler ama... Bilmiyorum ki :/InsaAllah canim☺
Rezene icmedim bilmiyorum canim icilebiliomu
İnşallah canım bilmiyorum ama benim içimede kız diye doğuyor ama bir türlü göstermedi bebişim kendini hayırlı sağlıklı olsunlarda inşallah Amin sağ selamet kucağımıza alalım inşallahKendini saklayana kızdır derler genelde ama☺ insaAllah gonlundeki neyse oyle olsun canim☺ Rabbim saglikla yavrularimizi kucaklarimiza aldirsin insaAllah☺
Canım Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah bak ne güzel bir kız bir erkek eşinde sevinmiştir artık Allah'ım hepimizkini tamamına erdirsin inşallahMidem çok şiş çatlamak üzereyim iyi gelir dediler ama... Bilmiyorum ki :/
Çok uzun yazdım belki o nedenle cevap yazmadınız ama siz cevap yazmayınca acaba ayrı bir sayfamı var diye düşündüm.Yönlendirir misin o sayfaya.Çok fazla yorum varHerkese merhabalar..Ben daha bugün aranıza katılma kararı aldım; çünkü kayıt yapmamış halimle en çok takip ettiğim sayfa burası oldu ve bu nedenle artık şart oldu.
Ben 11 haftayı tamamlamış ve doktorumun demesi üzere (hala inanmakta zorlanıp acaba dediğim için böyle diyorum:) ikiz bebek bekleyen bir anne adayıyım,inşallah.
Doktorum bu ikili tarama yaptırmamı söyledi ve Recep Has'ı tavsiye etti kendi hastanesinde de yapıldığı halde.Ben de araştırdım neymiş bu ikili tarama ve kimmiş Recep Bey.
Sonuç olarak bu tarama sadece ense kalınlığını ölçüyormuş ve hiç bir kesinliği ve anne karnında tedavisi de mümkün değilmiş.Ayrıca Recep Beye gitmekte sadece muayene 600 lira dedi,sonraki 750 liraymış. Velhasıl kelam faydası olmayacağını ve doktorların kendi arasında paslaşma pazarı olarak düşünerek yaptırmama kararı aldım.Sizce doğru karar mı bu?
Canım hayırlı olsun bebişlerin ben Almanya'da yaşıyorum aslında yaptırmak zorunda değilsin diye biliyorum ama bende yaptırdım 600 Euro ödedim doktorumun çenesinden kurtulamadım ama Allah'ım Nasıl nasip ettiyse öyle kabulümüz değilmi sanki herşeyin hayırlısı olsun sağ selamet inşallahÇok uzun yazdım belki o nedenle cevap yazmadınız ama siz cevap yazmayınca acaba ayrı bir sayfamı var diye düşündüm.Yönlendirir misin o sayfaya.Çok fazla yorum var
Çok şükür cnm Aminnnnn ins.Canım Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah bak ne güzel bir kız bir erkek eşinde sevinmiştir artık Allah'ım hepimizkini tamamına erdirsin inşallah
İnşallah canım hayırlısı kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş Allah'ım herşeyin en iyisini bilir inşallah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat nasip etsin RabbimÇok şükür cnm Aminnnnn ins.
Evet sevindi eşim ama erkeğe ben daha çok sevindim çünkü iki kız olsa dilinden kurtulmak zor olurdu eşimin . Rabbim acıdı ve yardım etti bana çok şükür. İnş değişmez cinsiyetler:)
Ikiside evlat erkekler bazen anlayamiyor biseyleri ama ins hersey gonlune gore olur degismez cinsiyetleri hem senin icinde cok guzel hem kiz hem erkek cocigu tadacaksin hayirli olsun canim :)Çok şükür cnm Aminnnnn ins.
Evet sevindi eşim ama erkeğe ben daha çok sevindim çünkü iki kız olsa dilinden kurtulmak zor olurdu eşimin . Rabbim acıdı ve yardım etti bana çok şükür. İnş değişmez cinsiyetler:)
Canim ben perinatologa gidiyorum ikiz gebelik lerde ikili üçlü ya da dörtlü testlerin hiçbir güvenilirliği yok dedi ve yaptirmami gerekli görmedi. Eğer Allah korusun ama herhangi bir genetik rahatsızlık olduğunu öğrenmene rağmen gebeliği sonlandirmayi dusunmuyorsan İçin rahat olsun.Çok uzun yazdım belki o nedenle cevap yazmadınız ama siz cevap yazmayınca acaba ayrı bir sayfamı var diye düşündüm.Yönlendirir misin o sayfaya.Çok fazla yorum var
Canim ben perinatologa gidiyorum ikiz gebelik lerde ikili üçlü ya da dörtlü testlerin hiçbir güvenilirliği yok dedi ve yaptirmami gerekli görmedi. Eğer Allah korusun ama herhangi bir genetik rahatsızlık olduğunu öğrenmene rağmen gebeliği sonlandirmayi dusunmuyorsan İçin rahat olsun.
Saolasın cnm ins anlar doğduktan sonra fark olmadığını eşim. Tabi ben de sevindim :) ama önce saglik diyorum. İnş hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz :)Canim zaten cogul gebeliklerde ikili uclu test tam olarak yapilamiyor o yuzdrn ense kalinligi ve burun kemigine bakiliyor onuda her yerde yapiyorlar ozel birine gitmek gereklimi bilemiyorum ama belki sana tavsiye edilen dr alaninin uzmanidir ondan yonlendirmistir drun
Ikiside evlat erkekler bazen anlayamiyor biseyleri ama ins hersey gonlune gore olur degismez cinsiyetleri hem senin icinde cok guzel hem kiz hem erkek cocigu tadacaksin hayirli olsun canim :)
Amin tatlım :)Canım çok sevindim sen ve prenseslerin için.MaşaAllah hem sana hem bebişlerine.Bizlerde hep böyle güzel haberler alalım ileriki haftalarda aminnnnn
Amin Canm :)AMİNNNNN :)
ne güzel ya maşaAllah bebişlerine darısı başımıza inşaAllah canım :)
Canım ben büyümeyen beşikten aldım 2 tane altlarında 4 adet çekmecesi var çift kapılı dolap aldım birde gelince fotoğraflarını atarım sizede fikir olur 4 yaşına gelince değiştircem nasılsa düşüncesiyle aldım toplam 1790 TL tuttuAyy ne güzell :) hadi hayırlı olsun bebişlerin mışıl mışıl uysun beşiklerinde.. :) gelince resimlerini bekliyoruz canım
birde kaça aldın çok merak ediyorum..
Göğüs uçlarını uyarmak erken doğuma sebep olabiliyor o yüzden doğumdan 1 hafta önce kullanmakta fayda var7+8 aya girdigimizde gogus uclarina surmeye baslarsak goguslerimiz bebeklerimiz emerken catma olmuyormus ben o aciyi cok iyi biliyorum kanardi resmen gogsumun uclari bence 7+8 aya girenler kullanmaya baslayin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?