- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.081
Geçmiş olsun canm dikkat et kendini çok ayakta durmamaya çalış gebelikte bayılmaların olabileceğini çoğu yerde okumuştum yine de doktoruna danış tabiGünaydın arkadaşlar bankamatik sırasında beklerken bayılıp yere düşmüşümayildigimda yerde yatıyordum çevredekiler su dokuyordu yüzüme sağolsunlar. Karnım aç değildi niye böyle oldum anlamadım tansiyon sanırım düştü. Şiddetli mi düştüm bilmiyorum ins bebeklerim iyidir. Dün gittim dra o yüzden gitmek istemiyorum ama bilmiyorum gitsem mi
Doktora geldim cnm cüssem ağır ne kadar şiddetle düştüm bilmiyorum kafamı çarpmisim acıyor . Kendimden geçtim. İnş bebeklerim iyidirGeçmiş olsun canm dikkat et kendini çok ayakta durmamaya çalış gebelikte bayılmaların olabileceğini çoğu yerde okumuştum yine de doktoruna danış tabi
canim masaj yapmiyoruz gogus ucunu kremleyip birakiyoruz o kadar ovalamaya gerek yok tatlimGöğüs uçlarını uyarmak erken doğuma sebep olabiliyor o yüzden doğumdan 1 hafta önce kullanmakta fayda var
gecmis olsun bebeklerini gordunmu canim saglikli guzel haberler al insallahDoktora geldim cnm cüssem ağır ne kadar şiddetle düştüm bilmiyorum kafamı çarpmisim acıyor . Kendimden geçtim. İnş bebeklerim iyidir
İnşallah cnm çok saol. Sıra bekliyorum halagecmis olsun bebeklerini gordunmu canim saglikli guzel haberler al insallah
Cok cok gecmiş olsun inşallah bebeklerin iidir Rabbim korur onlaro guzel guzel haberlerini al inşDoktora geldim cnm cüssem ağır ne kadar şiddetle düştüm bilmiyorum kafamı çarpmisim acıyor . Kendimden geçtim. İnş bebeklerim iyidir
Çok saol cnmm Amin.Cok cok gecmiş olsun inşallah bebeklerin iidir Rabbim korur onlaro guzel guzel haberlerini al inş
gozun aydin olsun artik tek cikma disari canim dikkat et kendineÇok saol cnmm Amin.
Şimdi çıktım kontrolden bebekler iyi çok şükür Rabbime sonsuz şükürler olsun ... ama iyi düşmüşüm başımda şişlik var. Çok dikkat ediyordum bişi olmasın düşmeyim diye. Ama bayıldım bu seferde. Rabbim korusun bebeklerimizi cümlemizin ins
Bence kesinlikle doğru karar. Ayrıca ikilo tarama testi ikizlerde dogru sonuc pek vermedigu için doktorlar tarafından önerilmiyor. Benim doktorum ben yapma tarfatari değilim demişti. Ama ense kalınlığını ölçmüştü. Ordaki degerlerde fikir veriyor çünküHerkese merhabalar..Ben daha bugün aranıza katılma kararı aldım; çünkü kayıt yapmamış halimle en çok takip ettiğim sayfa burası oldu ve bu nedenle artık şart oldu.
Ben 11 haftayı tamamlamış ve doktorumun demesi üzere (hala inanmakta zorlanıp acaba dediğim için böyle diyorum:) ikiz bebek bekleyen bir anne adayıyım,inşallah.
Doktorum bu ikili tarama yaptırmamı söyledi ve Recep Has'ı tavsiye etti kendi hastanesinde de yapıldığı halde.Ben de araştırdım neymiş bu ikili tarama ve kimmiş Recep Bey.
Sonuç olarak bu tarama sadece ense kalınlığını ölçüyormuş ve hiç bir kesinliği ve anne karnında tedavisi de mümkün değilmiş.Ayrıca Recep Beye gitmekte sadece muayene 600 lira dedi,sonraki 750 liraymış. Velhasıl kelam faydası olmayacağını ve doktorların kendi arasında paslaşma pazarı olarak düşünerek yaptırmama kararı aldım.Sizce doğru karar mı bu?
ben 18.hafta kontrolune gidince basladım ve cok memnumum. gercekten azaldı kramplarKızlar 14haftalik hamileyim karnimaüst tarafına iki gündür kramp giriyor elektirik çarpması gibi başına gelen var mi bir de magnezyum ne zaman basladiniz
Canım çok geçmiş olsun ama çok şükür sende bebişlerinde iyi Allahım evlatlarımızı korusunÇok saol cnmm Amin.
Şimdi çıktım kontrolden bebekler iyi çok şükür Rabbime sonsuz şükürler olsun ... ama iyi düşmüşüm başımda şişlik var. Çok dikkat ediyordum bişi olmasın düşmeyim diye. Ama bayıldım bu seferde. Rabbim korusun bebeklerimizi cümlemizin ins
Canım 28 hafta erken değilmi kaç aylık oluyor ozamanZeynepzumra çok geçmiş olsun.. disari artik tek cikmamaya çalış..havalar isindi ve ben de artik alisverise basladim ayak topuklarim sismeye agrimaya başladı..sanirim sicak artinca gezmek zor olacak.hastane cantasi icin yavas yavas almaya basladim 2_3 parça kaldi...28.hafta dogarlarsa bebeklerim diye..odalarini da yapmaya başlıyoruz..ondan sonra gezmek istemiyorum gerçekten zor oluyo.ben de tansiyon düşük genelde..
7 aylik oliyolar.ne olur ne olmaz bence...hazirliksiz yakalanmamak lazimCanım 28 hafta erken değilmi kaç aylık oluyor ozaman
Günaydın arkadaşlar bankamatik sırasında beklerken bayılıp yere düşmüşümayildigimda yerde yatıyordum çevredekiler su dokuyordu yüzüme sağolsunlar. Karnım aç değildi niye böyle oldum anlamadım tansiyon sanırım düştü. Şiddetli mi düştüm bilmiyorum ins bebeklerim iyidir. Dün gittim dra o yüzden gitmek istemiyorum ama bilmiyorum gitsem mi
bendede sol kalcamdn asagi dogru oldu 2 3 defa kitlenir gibi sonra gecti ama simdide sol tarafta karnimin altinda ve belimde kalcamda felan oluyo bakalim carsamba gidince soylicem magnezyuma baslamadim ondanmi acaba canimben 18.hafta kontrolune gidince basladım ve cok memnumum. gercekten azaldı kramplar
Selam hoşgeldin, zaten forumda bu konuya dair olan yazılanları okuduysan çoğumuzun dr u ikiz gebeliklerde ikili test doğru sonuç vermeyeceğinden dolayı detaylı ultrason öneriyor. Yap, yapma diyemem ama önerim güvenebileceğin bir perinatolog bulup detaylı ultrason yaptırmandır. Güzel haberlerle dönersin inşallahHerkese merhabalar..Ben daha bugün aranıza katılma kararı aldım; çünkü kayıt yapmamış halimle en çok takip ettiğim sayfa burası oldu ve bu nedenle artık şart oldu.
Ben 11 haftayı tamamlamış ve doktorumun demesi üzere (hala inanmakta zorlanıp acaba dediğim için böyle diyorum:) ikiz bebek bekleyen bir anne adayıyım,inşallah.
Doktorum bu ikili tarama yaptırmamı söyledi ve Recep Has'ı tavsiye etti kendi hastanesinde de yapıldığı halde.Ben de araştırdım neymiş bu ikili tarama ve kimmiş Recep Bey.
Sonuç olarak bu tarama sadece ense kalınlığını ölçüyormuş ve hiç bir kesinliği ve anne karnında tedavisi de mümkün değilmiş.Ayrıca Recep Beye gitmekte sadece muayene 600 lira dedi,sonraki 750 liraymış. Velhasıl kelam faydası olmayacağını ve doktorların kendi arasında paslaşma pazarı olarak düşünerek yaptırmama kararı aldım.Sizce doğru karar mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?