2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Gunaydin her bir anne ve anne adayina..
çok teşekkür ediorum yardimci olan arkadaslara. Kontollerde herkes iyi sey duymak ister ancak onun bile doğum anina kadar garantisi yok hele hele olumsuz bisey dese dogdugunda kesin saglikli olmayacaginin garantisi de yok.yani bu isler bence bizi asan cook ince işler. Mevlam ne eylerse guzel eyler..Emanet canlarda onun mallarda..Allah her birimize kolaylik versin..

Geçmiş olsun canm dikkat et kendini çok ayakta durmamaya çalış gebelikte bayılmaların olabileceğini çoğu yerde okumuştum yine de doktoruna danış tabi

Geçmiş olsun canm dikkat et kendini çok ayakta durmamaya çalış gebelikte bayılmaların olabileceğini çoğu yerde okumuştum yine de doktoruna danış tabi
Doktora geldim cnm cüssem ağır ne kadar şiddetle düştüm bilmiyorum kafamı çarpmisim acıyor . Kendimden geçtim. İnş bebeklerim iyidir

Doktora geldim cnm cüssem ağır ne kadar şiddetle düştüm bilmiyorum kafamı çarpmisim acıyor . Kendimden geçtim. İnş bebeklerim iyidir
gecmis olsun bebeklerini gordunmu canim saglikli guzel haberler al insallah

Kızlar merhaba. Ben de hastaneden çıktım. Tansiyonum hala sınırda. Yazdıklarınızı okudum. Hepimizin farklı sıkıntıları ve korkuları var. Çok zor bir süreç. Allahım hepimize yardım etsin. Sıkıntısı olanlara geçmiş olsun. Güzel haberler alanlara da hayırlı olsun diyeyim. Şu Zaman hayırlısıyla akıp geçse de bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alsak hepimiz.

Cok cok gecmiş olsun inşallah bebeklerin iidir Rabbim korur onlaro guzel guzel haberlerini al inş
Çok saol cnmm Amin.

Şimdi çıktım kontrolden bebekler iyi çok şükür Rabbime sonsuz şükürler olsun ... ama iyi düşmüşüm başımda şişlik var. Çok dikkat ediyordum bişi olmasın düşmeyim diye. Ama bayıldım bu seferde. Rabbim korusun bebeklerimizi cümlemizin ins

gozun aydin olsun artik tek cikma disari canim dikkat et kendine

Bence kesinlikle doğru karar. Ayrıca ikilo tarama testi ikizlerde dogru sonuc pek vermedigu için doktorlar tarafından önerilmiyor. Benim doktorum ben yapma tarfatari değilim demişti. Ama ense kalınlığını ölçmüştü. Ordaki degerlerde fikir veriyor çünkü

Kızlar 14haftalik hamileyim karnimaüst tarafına iki gündür kramp giriyor elektirik çarpması gibi başına gelen var mi bir de magnezyum ne zaman basladiniz

Zeynepzumra çok geçmiş olsun.. disari artik tek cikmamaya çalış..havalar isindi ve ben de artik alisverise basladim ayak topuklarim sismeye agrimaya başladı..sanirim sicak artinca gezmek zor olacak.hastane cantasi icin yavas yavas almaya basladim 2_3 parça kaldi...28.hafta dogarlarsa bebeklerim diye..odalarini da yapmaya başlıyoruz..ondan sonra gezmek istemiyorum gerçekten zor oluyo.ben de tansiyon düşük genelde..

Canım çok geçmiş olsun ama çok şükür sende bebişlerinde iyi Allahım evlatlarımızı korusun

Canım 28 hafta erken değilmi kaç aylık oluyor ozaman

Canim cok.gecmis olsun.. bebeklerin iyiymis sukurler olsun.. sende dikkat et kendine.. cok.fazla durma disarda.. sicaklardanda olabilir ..

Ben
ben 18.hafta kontrolune gidince basladım ve cok memnumum. gercekten azaldı kramplar
bendede sol kalcamdn asagi dogru oldu 2 3 defa kitlenir gibi sonra gecti ama simdide sol tarafta karnimin altinda ve belimde kalcamda felan oluyo bakalim carsamba gidince soylicem magnezyuma baslamadim ondanmi acaba canim

Selam hoşgeldin, zaten forumda bu konuya dair olan yazılanları okuduysan çoğumuzun dr u ikiz gebeliklerde ikili test doğru sonuç vermeyeceğinden dolayı detaylı ultrason öneriyor. Yap, yapma diyemem ama önerim güvenebileceğin bir perinatolog bulup detaylı ultrason yaptırmandır. Güzel haberlerle dönersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…