2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Günaydın cümleten hayırlı günler güzel pazarlar...
Yarın iş var uff:)

Gunaydınnlaaarr :)

Çarşambayı bekliyorum bebeklerimi görücem inşaAllah geçsin günler.. inşaAllah iyilerdir.. şu vesveselerimden ne zaman kurtulucam kızlar offf sanırım doğana kadar yavrularım gidicek böyle.. :)

Ben

bendede sol kalcamdn asagi dogru oldu 2 3 defa kitlenir gibi sonra gecti ama simdide sol tarafta karnimin altinda ve belimde kalcamda felan oluyo bakalim carsamba gidince soylicem magnezyuma baslamadim ondanmi acaba canim

Slm bende 18 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim. Benimde kalcalarimda agrilarim oluyor ara ara .. kramp giriyor.yarin doktor kontrolum var ins bir problem yoktur hersey gusel ilerliyordur.. ama hic hareketleriji hissetmiyorum siz hissediyormusuniz. Ne zaman tam anlaminda hissedebiliriz acaba.

ağrılar ya büyüme agrıları yada magnezyum eksikliği sanırım gidince sor bence doktoruna bende sormayı düşünüyorum .. ben bi hafta kadar önce sol tarafımda minik bişiler hissediyodum ama bu hafta hiç hissetmiyorum sanki.. doktorum 5.ay itibariyle hissedersin demişti .. endişelenicek bi durum değil gibi.. inşaAllah bebeklerimiz iyidir.. güzel haberler alırsın inşaAllah yarın bebişlerinle ilgili bende çarşambayı bekliyorum..

Ins canimm bakalim hayirlisi karnim bayaa buyudu buyuyorlar herhaldee hir problem yok diye düşünüyorum ins allahim bu yolda olan herkezi saglikli sihatli yavrularinj kucaklarina almayi nasip etsin inss.. magnezyum içiyorum ama bir faydasi olmuyor sanirim birde benim 1.5 yasinda oglum var hep onun pesindeyimm yorumluyorum galibaa

Ya evet benimde ☺☺ cok guzel bi his ☺ bol gomlegimden bile belli oluyo hafiften☺ ☺ senin bebisin cok ufak yoruluosundur buyuk ihtimalle.. bende biraz ayakta kalsam daha cok hissediorum bel agrisini.. yorulmaklada alakalidir illa

Ben

bendede sol kalcamdn asagi dogru oldu 2 3 defa kitlenir gibi sonra gecti ama simdide sol tarafta karnimin altinda ve belimde kalcamda felan oluyo bakalim carsamba gidince soylicem magnezyuma baslamadim ondanmi acaba canim
cnm benim bacak ve ayağımda kramp girmesi oluyordu geecelerri hocaya soyledim magnorm kullanabilirsin dedi. Zaten verdiği karşışık vitamindede magnezyum desteği var. Bence soyle sende.karnımda kalçamda falan olmadı şimdiye kadar. bence özellikle karnımdada olabildiğini söyle doktoruna. geçmiş olsun

Tamam canim cok saol soylicem insaAllah sanirim yoruldugumda oluyo.. bugun evdeyim hic olmadi mesela..

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kenidine.

Tamam canim cok saol soylicem insaAllah sanirim yoruldugumda oluyo.. bugun evdeyim hic olmadi mesela..
ya ben evde daha cok yoruluyorum ki. haftaiçi çalıştığımda daha rahatım ofiste. evde olunca dur sunuda yapayım diye sürekli uğraşıyorum :) ağrılar için kalsiyumuda ihmal etmemek lazım. günde 1200 mg kalsiyum desteği gerekiyor bize. 1 bardak süt, sabah kahvaltısında 2 kibrik kutusu peynir ara öğün veya yemeklerde 1 kase yogurt tüketmek gerek. mümkünse yoğurdu etle tüketmemeye çalış, besin değerini düşürüyor. burada çilekte terede semiz otu var, aklıma geldi :)

çilekte terede semizotunda folikasit var olacaktı son cümle :)

Bazen bende evde cok.yoruyorum kendimi ama ☺☺ enerjim ilk haftalarda hic yoktu cok.halsizdim simdi biraz guc kuvvet geldi.. ev isi yapabiliyorum cok.sukur☺ ama evde dinleniyorum is yaparken disarda uzun sure yurumek ayakta durmak bide disari kiyafetleri beni yoruyo ve sıkıyo sanirim☺☺ evi ozluyorum disari cikinca☺ ben yogurt sut ayran meyveyi cok tuketiyodum aslinda.. hatta asiri.istahliydim☺ gectigimiz hafta ben bi gece nefes alamadim istifar ishal biraz azalttim az kendime geliim diye.. tereyi severim dereotunu salatalarda kullaniyorum cilege isr bayiliyorum☺☺ tuketmeye devam oyleyse cok saol canim..

İkili ve üçlü test ikizlerde güvenilir olmuyor.bana doktorum suları fazla diye üçlü test yaptırdı o bile bosunaymis.nedeni hala bilinmiyor 3 farklı doktora gittim birisi perinatologtu.

Tüm tek yumurtalarda böyle skma canını.benimkilerden tek yumurta erkek hep küçük olan 1 hafta geride.seninki monokoryonik diamniyotik mi?

Merhaba arkadaslar ben de 12 haftalik hamileyim.sizlere bi sorum olacak.ikili test yaptırdınız mi.gerek duyulmuyormus.perinatolog ayrintili bilgi veriyormuş ama buralarda perinatolog bulmak cok zor.sizler ne yaptiniz?
Ben ikili test yaptırdım. Hatta o gün cinsiyetlerinide öğrendim. :) İyikide yaptırmışım. Zaten dr um önerdi. ama kan testi yapmana gerek yok dedi. Doğru sonuç vermiyormuş, ikizlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…