- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.101
Günaydın cümleten hayırlı günler güzel pazarlar...
Yarın iş var uff:)
Ben
bendede sol kalcamdn asagi dogru oldu 2 3 defa kitlenir gibi sonra gecti ama simdide sol tarafta karnimin altinda ve belimde kalcamda felan oluyo bakalim carsamba gidince soylicem magnezyuma baslamadim ondanmi acaba canim[/QUOTE
slm.bende.yumurta.ikizlerne
Ben
bendede sol kalcamdn asagi dogru oldu 2 3 defa kitlenir gibi sonra gecti ama simdide sol tarafta karnimin altinda ve belimde kalcamda felan oluyo bakalim carsamba gidince soylicem magnezyuma baslamadim ondanmi acaba canim
Slm bende 18 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim. Benimde kalcalarimda agrilarim oluyor ara ara .. kramp giriyor.yarin doktor kontrolum var ins bir problem yoktur hersey gusel ilerliyordur.. ama hic hareketleriji hissetmiyorum siz hissediyormusuniz. Ne zaman tam anlaminda hissedebiliriz acaba.
Ya evet benimde ☺☺ cok guzel bi his ☺ bol gomlegimden bile belli oluyo hafiften☺ ☺ senin bebisin cok ufak yoruluosundur buyuk ihtimalle.. bende biraz ayakta kalsam daha cok hissediorum bel agrisini.. yorulmaklada alakalidir illaIns canimm bakalim hayirlisi karnim bayaa buyudu buyuyorlar herhaldee hir problem yok diye düşünüyorum ins allahim bu yolda olan herkezi saglikli sihatli yavrularinj kucaklarina almayi nasip etsin inss.. magnezyum içiyorum ama bir faydasi olmuyor sanirim birde benim 1.5 yasinda oglum var hep onun pesindeyimm yorumluyorum galibaa
cnm benim bacak ve ayağımda kramp girmesi oluyordu geecelerri hocaya soyledim magnorm kullanabilirsin dedi. Zaten verdiği karşışık vitamindede magnezyum desteği var. Bence soyle sende.karnımda kalçamda falan olmadı şimdiye kadar. bence özellikle karnımdada olabildiğini söyle doktoruna. geçmiş olsunBen
bendede sol kalcamdn asagi dogru oldu 2 3 defa kitlenir gibi sonra gecti ama simdide sol tarafta karnimin altinda ve belimde kalcamda felan oluyo bakalim carsamba gidince soylicem magnezyuma baslamadim ondanmi acaba canim
cnm benim bacak ve ayağımda kramp girmesi oluyordu geecelerri hocaya soyledim magnorm kullanabilirsin dedi. Zaten verdiği karşışık vitamindede magnezyum desteği var. Bence soyle sende.karnımda kalçamda falan olmadı şimdiye kadar. bence özellikle karnımdada olabildiğini söyle doktoruna. geçmiş olsun
çok geçmiş olsun cnm dikkat et kenidine.Günaydın arkadaşlar bankamatik sırasında beklerken bayılıp yere düşmüşümayildigimda yerde yatıyordum çevredekiler su dokuyordu yüzüme sağolsunlar. Karnım aç değildi niye böyle oldum anlamadım tansiyon sanırım düştü. Şiddetli mi düştüm bilmiyorum ins bebeklerim iyidir. Dün gittim dra o yüzden gitmek istemiyorum ama bilmiyorum gitsem mi
ya ben evde daha cok yoruluyorum ki. haftaiçi çalıştığımda daha rahatım ofiste. evde olunca dur sunuda yapayım diye sürekli uğraşıyorum :) ağrılar için kalsiyumuda ihmal etmemek lazım. günde 1200 mg kalsiyum desteği gerekiyor bize. 1 bardak süt, sabah kahvaltısında 2 kibrik kutusu peynir ara öğün veya yemeklerde 1 kase yogurt tüketmek gerek. mümkünse yoğurdu etle tüketmemeye çalış, besin değerini düşürüyor. burada çilekte terede semiz otu var, aklıma geldi :)Tamam canim cok saol soylicem insaAllah sanirim yoruldugumda oluyo.. bugun evdeyim hic olmadi mesela..
çilekte terede semizotunda folikasit var olacaktı son cümle :)ya ben evde daha cok yoruluyorum ki. haftaiçi çalıştığımda daha rahatım ofiste. evde olunca dur sunuda yapayım diye sürekli uğraşıyorum :) ağrılar için kalsiyumuda ihmal etmemek lazım. günde 1200 mg kalsiyum desteği gerekiyor bize. 1 bardak süt, sabah kahvaltısında 2 kibrik kutusu peynir ara öğün veya yemeklerde 1 kase yogurt tüketmek gerek. mümkünse yoğurdu etle tüketmemeye çalış, besin değerini düşürüyor. burada çilekte terede semiz otu var, aklıma geldi :)
ya ben evde daha cok yoruluyorum ki. haftaiçi çalıştığımda daha rahatım ofiste. evde olunca dur sunuda yapayım diye sürekli uğraşıyorum :) ağrılar için kalsiyumuda ihmal etmemek lazım. günde 1200 mg kalsiyum desteği gerekiyor bize. 1 bardak süt, sabah kahvaltısında 2 kibrik kutusu peynir ara öğün veya yemeklerde 1 kase yogurt tüketmek gerek. mümkünse yoğurdu etle tüketmemeye çalış, besin değerini düşürüyor. burada çilekte terede semiz otu var, aklıma geldi :)
İkili ve üçlü test ikizlerde güvenilir olmuyor.bana doktorum suları fazla diye üçlü test yaptırdı o bile bosunaymis.nedeni hala bilinmiyor 3 farklı doktora gittim birisi perinatologtu.Herkese merhabalar..Ben daha bugün aranıza katılma kararı aldım; çünkü kayıt yapmamış halimle en çok takip ettiğim sayfa burası oldu ve bu nedenle artık şart oldu.
Ben 11 haftayı tamamlamış ve doktorumun demesi üzere (hala inanmakta zorlanıp acaba dediğim için böyle diyorum:) ikiz bebek bekleyen bir anne adayıyım,inşallah.
Doktorum bu ikili tarama yaptırmamı söyledi ve Recep Has'ı tavsiye etti kendi hastanesinde de yapıldığı halde.Ben de araştırdım neymiş bu ikili tarama ve kimmiş Recep Bey.
Sonuç olarak bu tarama sadece ense kalınlığını ölçüyormuş ve hiç bir kesinliği ve anne karnında tedavisi de mümkün değilmiş.Ayrıca Recep Beye gitmekte sadece muayene 600 lira dedi,sonraki 750 liraymış. Velhasıl kelam faydası olmayacağını ve doktorların kendi arasında paslaşma pazarı olarak düşünerek yaptırmama kararı aldım.Sizce doğru karar mı bu?
Tüm tek yumurtalarda böyle skma canını.benimkilerden tek yumurta erkek hep küçük olan 1 hafta geride.seninki monokoryonik diamniyotik mi?Selam tatlı duble anneler, dr kontrolümüzden geliyoruz tek yumurta kızlarım iyiler maşallah biri 241 biri 197 gr aralarında 1 hafta fark var gibi görünüyor kafamı takmak istemiyorum ama insan ister istemez düşünüyor araştırıyor İyi düşünelim iyi olsun Allah yar ve yardımcımız olsun
Ben ikili test yaptırdım. Hatta o gün cinsiyetlerinide öğrendim. :) İyikide yaptırmışım. Zaten dr um önerdi. ama kan testi yapmana gerek yok dedi. Doğru sonuç vermiyormuş, ikizlerde.Merhaba arkadaslar ben de 12 haftalik hamileyim.sizlere bi sorum olacak.ikili test yaptırdınız mi.gerek duyulmuyormus.perinatolog ayrintili bilgi veriyormuş ama buralarda perinatolog bulmak cok zor.sizler ne yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?