- 15 Ocak 2014
- 670
- 380
- 133
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.121
Evet canım dr um önerdi.Canım progesteronu doktorun mu kullanmanı istedi?
Gunaydin her bir anne ve anne adayina..
çok teşekkür ediorum yardimci olan arkadaslara. Kontollerde herkes iyi sey duymak ister ancak onun bile doğum anina kadar garantisi yok hele hele olumsuz bisey dese dogdugunda kesin saglikli olmayacaginin garantisi de yok.yani bu isler bence bizi asan cook ince işler. Mevlam ne eylerse guzel eyler..Emanet canlarda onun mallarda..Allah her birimize kolaylik versin..
Canım selam. neler aldın?Zeynepzumra çok geçmiş olsun.. disari artik tek cikmamaya çalış..havalar isindi ve ben de artik alisverise basladim ayak topuklarim sismeye agrimaya başladı..sanirim sicak artinca gezmek zor olacak.hastane cantasi icin yavas yavas almaya basladim 2_3 parça kaldi...28.hafta dogarlarsa bebeklerim diye..odalarini da yapmaya başlıyoruz..ondan sonra gezmek istemiyorum gerçekten zor oluyo.ben de tansiyon düşük genelde..
Slm bende 18 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim. Benimde kalcalarimda agrilarim oluyor ara ara .. kramp giriyor.yarin doktor kontrolum var ins bir problem yoktur hersey gusel ilerliyordur.. ama hic hareketleriji hissetmiyorum siz hissediyormusuniz. Ne zaman tam anlaminda hissedebiliriz acaba.
Ikili test dediğin sey kanda bakılmıyor mu canim.bazi doktorlar ikizlerde ikili test gerçek sonuç vermez diyor.perinatologa gitmek istyorm.burada yok ama.bide radyologlar da ayrintili bakiyomus.onu denemeyi de düşünüyorum.Ben ikili test yaptırdım. Hatta o gün cinsiyetlerinide öğrendim. :) İyikide yaptırmışım. Zaten dr um önerdi. ama kan testi yapmana gerek yok dedi. Doğru sonuç vermiyormuş, ikizlerde.
Benim kendi dr um ikili test için ,3 lü testimi yapan dr a yönlendirdi. O da ense kalınlığı vs. bir çok şeye baktı. Detyalıca, ayrıntılı baktı yani. Kan testlerini yaptırmadım. Zaten onu dr da söyledi. Doğru sonuç vermiyor diye.Ikili test dediğin sey kanda bakılmıyor mu canim.bazi doktorlar ikizlerde ikili test gerçek sonuç vermez diyor.perinatologa gitmek istyorm.burada yok ama.bide radyologlar da ayrintili bakiyomus.onu denemeyi de düşünüyorum.
günaydın güzel anne adayları, bizde doktordan geldik kızım 500 gr oğlum 560 gr olmuş çok şükür iyilermiş ve artık ağırlıklarının hakkını verecek tekmeler alıyorum çok şükür dedikleri gibi artık uyku saatleri uyanmaları hepsini gayet net anlayabiliyorum.. nasıl güzel bir duyguymuş Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah..
Zeynepzumra çok geçmiş olsun.. disari artik tek cikmamaya çalış..havalar isindi ve ben de artik alisverise basladim ayak topuklarim sismeye agrimaya başladı..sanirim sicak artinca gezmek zor olacak.hastane cantasi icin yavas yavas almaya basladim 2_3 parça kaldi...28.hafta dogarlarsa bebeklerim diye..odalarini da yapmaya başlıyoruz..ondan sonra gezmek istemiyorum gerçekten zor oluyo.ben de tansiyon düşük genelde..
bana dr vitamin vermedi şekerini çıkartır hiç gerek yok dedi magnezyum ve kan ilacı iç sadece dedi,3 yaşında çocuğum var onda şeker yükleme normal çıktığo halde 8,ayda şekerim çıktı diyet yaptım bu durumu anlattığımda vitaminden kaynaklı sonradan şekerinin çıkması dedi bilgilerinizeKızlar ikiz anne adayi olarak nasil besleniyorsunuz.yani normal bir gebe gibi mi yoksa iki bebek için daha mi fazla vitamin almaya calisyorsnz.bide dr bana vinalac multivitamin verdi.kullanan var mi.13.haftam benim..bir haftadir kullaniyorum.
Aa oyle mi.ya bazi doktorlar gerek yok diyor bazisi da ilac veriyor iste.anlamdm gitti.ikiz diye korkuyorm vitamnsz kalmaktanbana dr vitamin vermedi şekerini çıkartır hiç gerek yok dedi magnezyum ve kan ilacı iç sadece dedi,3 yaşında çocuğum var onda şeker yükleme normal çıktığo halde 8,ayda şekerim çıktı diyet yaptım bu durumu anlattığımda vitaminden kaynaklı sonradan şekerinin çıkması dedi bilgilerinize
Ben yaptırdım canım 50 gr dı benım kisiGünaydın tüm anne adaylarına
Şeker yüklemesi yaptıracak mısınız. Bu konuda ikili test gibi önerenler kadar, önermeyenlerde var. Bana 75gr yükleme testi verdi dr um. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Sizler yaptırdınız mı, yada yaptıracak mısınız?
Bana bide 75 gr üstelikBen yaptırdım canım 50 gr dı benım kisi
Her hastanenin belkı uygulaması farklıdır csnım ama cok basit bişi zaten ve bana mide bulantısı yapmadı.burda yapan arkadaşlar da var. Yaptırmaya karar verirsen Allahım guzel sonuclar aldırsın insallahBana bide 75 gr üstelik
Ben 50 lik yaptırmıştım Canm dr verdiGünaydın tüm anne adaylarına
Şeker yüklemesi yaptıracak mısınız. Bu konuda ikili test gibi önerenler kadar, önermeyenlerde var. Bana 75gr yükleme testi verdi dr um. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Sizler yaptırdınız mı, yada yaptıracak mısınız?
merhaba canım aynı haftadayız.drm bana söyle bir beslenme plani onerdi belki fikir olur sabah 8.40 kahvaltı peynir mutlaka haftada 3.4 gün haşlanmış iyi pişmiş yumurta, 1 dilim tam buğday ekmek zeytin domates salatalık sınırsız .bir bardak açık çay yada ıhlamur 10.30 gibi bir bardak süt meyve öğlen 1 gibi mutlaka bakliyat yemeği yogurt yine ara öğün süt badem yada ceviz aksam haftada 2 balık 2 et tavuk yanına çorba yoğurt Vs. ...Protein kalsiyum ve meyva ağırlıklı. .banada aynı vitamini verdi sabahmi aksammi iciyorsun?Kızlar ikiz anne adayi olarak nasil besleniyorsunuz.yani normal bir gebe gibi mi yoksa iki bebek için daha mi fazla vitamin almaya calisyorsnz.bide dr bana vinalac multivitamin verdi.kullanan var mi.13.haftam benim..bir haftadir kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?