2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Merhabalar benim ikinci hamileligim ve bu seferki ikiz. Ilk gebeligi olanlar korkmasin benim kizim 2yasinda ve ikizlerimi bekliyorum korkacak birisi varsa o da benim Rabbim herkese hayirla saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin ben 11 haftalikken hissetmeye basladim 14haftalikken biri sagdan sola gecti ve yaklasik bir haftadir esim bile disardan gorebiliyor hareketlerini

birkadin canım sağol evet büyüyorlar ama ben çok korkuyorum tek plesanta olduğu için...

Arkadaşlar benim gibi tek plesantalı ikiz hamike var mı aramızda?
Benim de kendi dr.um tek plasenta demisti tek yumurta ikizidemisti ama ayrintili usg.de baska dr cift yumurta ikizi diyor

Kizlar size uzun suredir sormak istedigim birsey var.bende carpinti oluyor.ama biyle surekli gumgumgum diye degil.mesela uzanirken bile kalbim hizli atmaya basliyor ama hemen geciyor.sonra arada bi 1 sn lik bogazimda atiyor geciyor ve bunlar hergun olmaya basladi.bende onceden gastrit vardi.bunlar genelde yemek yedikten sonra olmaya basliyor.tansiyonumu olcuyorum normal.nabiz 120 116 130 cikti en cok.gebelikte normalmi acaba.yoksa benmi evham yaomaya basladim.sizdede oluyormu bu.bu arada benim t3 t4 normal.ama tsh 001 cikti dr bayram.snrasi gel tekrar tahlil yapalim dedi ilac vermedi.banada carpinti oluyomu demisti.ozaman yoktu olmuyor demistim.acaba panik yaptimda dr dan ciktiktan sonra ertesi gun carpintilarim olmaya basladi.paniktenmi olduki.sinirlerim bozuldu iyice valla

Panik olma tsh ın çok düşük ondan hızlı çarpıyordur cnm.dra git ilaç verir bir yolu vardır merak etme.

Canim tek yumurtaysa cinsiyet ayni olur

canım tsh ile ilgilidir muhtemelen. benimde tsh : 0 dı. ama t3 ve t4 yüksekti. kalbim patlayacak gibi hissediyordum. ellerim titriyordu. 1.5 ay kadar ilac kullandım ve bıraktım, çünkü bütün değerlerim normale geldi. ve carpıntılarım ve el titremelerim azaldı. senin t3 ve t4 normal olduğu için ilaç vermemiş olabilir doktorun. tekrardan görünmende fayda var. ilaçla düzelir canım endişe etme.

Merhaba kızlar 14 haftalık hamileyim kahverengi akıntı geliyor Sizde de oldu mu
benim 1 aya yakın kahverengi lekelenmem oldu. tabi kanamanın arkasından bu şekilde decam etti. kahverengi lekeden korkma demişti doktırum. sende doktıruna bir danış. belki iğne vs verir. geçmiş olsun.

Selam Arkadaslar
Bende ikiz annesi adayiyim... PSO hastasiyim 3yillik evliyim... 2. Asilamada Cok sukur Rabbim iki tane Minnak misafir nasip etti :)) suan 7 haftaligiz. Hem Cok mutluyum hemde Cok korkuyorum ya bisey olursa diye. Surekli okuyup arastiriyorum ve malesef kendimi alamiyorum...
5. Haftada bi kez kanama olup durmustu 6. Haftada bi kac gun azar azar kanadi doktorum dinleneceksin tehliken var dedi. Kalp atislarini duymadik kanamadan dolayi ama ultrasyonda gordum. Bayram sonu duymaya gidecegim. Cok tedirginim bendende dualarinizi eksik etmeyin... Rabbim hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder insallah

Kızlar bebekleri ne zaman hissetmeye başladınız ben hala hissedemedim
Benim seyirme gibi kayma gibi 2 hafta kadaronce hafif hafif baslamisti simdi bir kac gundur gunde bir ya da iki kez pit pit bi hareketlenme hissediyorum :) bi kac gune sende hissedersin canim. İkiz olduklarindan heralde erken hissediliyor.

Ben iki haftadir tansiyondan dolayi yatiyorum az once annemlerle disari ciktik daha ben asagi iner inmez gizum karardi allahtan hastane evin tam karsisindaydi hemen acile girdik ordan geri eve ciktim. Doya doya gezip hazirlik yapmak kismet olmayacak heralde

Evde yatmaktan bunaldim disari ciktim ve ayni sebeple hastaneye ugrayip eve dondum. Birden bire 10 gun kadar once basladi bende de tansiyin ve asiri hizli nabiz. Doktirum cok normal dedi ve ozellikle sabah saatlerinde ve kahvaltidan hemen sonra oluyor. İsyerinde bir arkadasta tekil gebe benden bir hafta ileri ve bu ara o da ayni sebeple rapor aldi benim gibi. Yuksek tansiyondan iyidir sadece bol bol dinleneceksin dediler.

merhaba cnm bende uzanırken arada çarpıntı hıssedıorum bı kac sanıye cok hızlı atıyor ve gecıyor..bıde bıraz fazla yedıgım zaman oluyor bende doktora gıdınce sorucam gecen gun nabzımı 125 olctum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…