- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
Benim de kendi dr.um tek plasenta demisti tek yumurta ikizidemisti ama ayrintili usg.de baska dr cift yumurta ikizi diyorbirkadin canım sağol evet büyüyorlar ama ben çok korkuyorum tek plesanta olduğu için...
Arkadaşlar benim gibi tek plesantalı ikiz hamike var mı aramızda?
Panik olma tsh ın çok düşük ondan hızlı çarpıyordur cnm.dra git ilaç verir bir yolu vardır merak etme.Kizlar size uzun suredir sormak istedigim birsey var.bende carpinti oluyor.ama biyle surekli gumgumgum diye degil.mesela uzanirken bile kalbim hizli atmaya basliyor ama hemen geciyor.sonra arada bi 1 sn lik bogazimda atiyor geciyor ve bunlar hergun olmaya basladi.bende onceden gastrit vardi.bunlar genelde yemek yedikten sonra olmaya basliyor.tansiyonumu olcuyorum normal.nabiz 120 116 130 cikti en cok.gebelikte normalmi acaba.yoksa benmi evham yaomaya basladim.sizdede oluyormu bu.bu arada benim t3 t4 normal.ama tsh 001 cikti dr bayram.snrasi gel tekrar tahlil yapalim dedi ilac vermedi.banada carpinti oluyomu demisti.ozaman yoktu olmuyor demistim.acaba panik yaptimda dr dan ciktiktan sonra ertesi gun carpintilarim olmaya basladi.paniktenmi olduki.sinirlerim bozuldu iyice valla
Canim tek yumurtaysa cinsiyet ayni olurKızlar bugün doktor kontrolüm vardı
13 haftalığım.
Bebekler Allaha şükür büyümüş. Geçen ay 1,5 santimlerdi. Bu ay 7 şer santim olmuşlar. Çok güzellerdiii kıpır kıpırlardı. Burun kemikleri ve ense kalınlıklarına bakıldı. Burun kemikleri çok güzel. Ense kalınlıkları biri 0.80 diğeri 1.3 bunlarda iyiymiş sanırım.
Benimki tek plesenta 2 farklı kese. Tek yumurta ikizine benziyor dedi. Biri kıza benziyor dedi. Ötekinde çıkıntı var ama iki kız gibi geliyor dedi.
13 haftada 2,5 kg aldım. Yavaşla dedi.
Açlık tokluk kan şekerime baktı.
Açlık 94
Tokluk 166
Tokluğun 140 üzerinde olmasını istemiyorum dedi. 15 gün diyet sonra gene kan vericem gene yüksek çıkarsa dahiliyeye yollayacakmış.
Böyle işte kızlar yorumlarınızı bekliyorum..
canım tsh ile ilgilidir muhtemelen. benimde tsh : 0 dı. ama t3 ve t4 yüksekti. kalbim patlayacak gibi hissediyordum. ellerim titriyordu. 1.5 ay kadar ilac kullandım ve bıraktım, çünkü bütün değerlerim normale geldi. ve carpıntılarım ve el titremelerim azaldı. senin t3 ve t4 normal olduğu için ilaç vermemiş olabilir doktorun. tekrardan görünmende fayda var. ilaçla düzelir canım endişe etme.Kizlar size uzun suredir sormak istedigim birsey var.bende carpinti oluyor.ama biyle surekli gumgumgum diye degil.mesela uzanirken bile kalbim hizli atmaya basliyor ama hemen geciyor.sonra arada bi 1 sn lik bogazimda atiyor geciyor ve bunlar hergun olmaya basladi.bende onceden gastrit vardi.bunlar genelde yemek yedikten sonra olmaya basliyor.tansiyonumu olcuyorum normal.nabiz 120 116 130 cikti en cok.gebelikte normalmi acaba.yoksa benmi evham yaomaya basladim.sizdede oluyormu bu.bu arada benim t3 t4 normal.ama tsh 001 cikti dr bayram.snrasi gel tekrar tahlil yapalim dedi ilac vermedi.banada carpinti oluyomu demisti.ozaman yoktu olmuyor demistim.acaba panik yaptimda dr dan ciktiktan sonra ertesi gun carpintilarim olmaya basladi.paniktenmi olduki.sinirlerim bozuldu iyice valla
benim 1 aya yakın kahverengi lekelenmem oldu. tabi kanamanın arkasından bu şekilde decam etti. kahverengi lekeden korkma demişti doktırum. sende doktıruna bir danış. belki iğne vs verir. geçmiş olsun.Merhaba kızlar 14 haftalık hamileyim kahverengi akıntı geliyor Sizde de oldu mu
Benim seyirme gibi kayma gibi 2 hafta kadaronce hafif hafif baslamisti simdi bir kac gundur gunde bir ya da iki kez pit pit bi hareketlenme hissediyorum :) bi kac gune sende hissedersin canim. İkiz olduklarindan heralde erken hissediliyor.Kızlar bebekleri ne zaman hissetmeye başladınız ben hala hissedemedim
Ben iki haftadir tansiyondan dolayi yatiyorumgünaydın arkadaşlar. yeni gelen ikiz anne adaylarımız hoşgeldiniz. çok sayfa birikmiş okuyamadım. bende bebeklerimin pıt pıtlarını hissediyorum. bazen gaz mı diye düşündüğüm oluyor ama öyle bile olsa yine de bir hareketlilik olması beni mutlu etmeye yetiyor.ve ben alışverişe başladım. 7. ayda herseyin tamamlanmış olmasını istiyorum. öyleki yarım saat ayakta kalsam ayaklarım davul gibi şişiyor. belim öyle bir agrıyor ki kopacakmış gibi hissediyorum. zaman ilerleyince hersey daha da güçleşiyor bunu anladım. bu arada benim doktorum da tetanoz aşısını yaptırmamı söyledi. öyle söylenildiği gibi olumsuz bir durum olsa tavsiye etmezdi. T tup canım internetten bir sürü şey okuyup canımızın sıkıldığı çok oluyor. ve bazı doktorlar ne yazıkki dediğin gibi hem ikiz gebelikte uzman değiller bilgileri yetersiz hem ilgisiz sorumsuz hasbel kader doğuma kadar getirebiliyorlar hemde moral verecekleri yerde tüm olumsuzluklarla ümidimizi moralimizi yerle yeksan eden doktorlar var. umarım uzman bilgilş bir doktor bulursun. Allah yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun. G goztepe usg.ye bağlı kalma. bazen geri de bazen ileri de çıkacaktır. doktor mm elini oynatsa herşey değişiyor. sen sata göre yap tüm hesaplamalarını.
Evde yatmaktan bunaldim disari ciktim ve ayni sebeple hastaneye ugrayip eve dondum. Birden bire 10 gun kadar once basladi bende de tansiyin ve asiri hizli nabiz. Doktirum cok normal dedi ve ozellikle sabah saatlerinde ve kahvaltidan hemen sonra oluyor. İsyerinde bir arkadasta tekil gebe benden bir hafta ileri ve bu ara o da ayni sebeple rapor aldi benim gibi. Yuksek tansiyondan iyidir sadece bol bol dinleneceksin dediler.Kizlar size uzun suredir sormak istedigim birsey var.bende carpinti oluyor.ama biyle surekli gumgumgum diye degil.mesela uzanirken bile kalbim hizli atmaya basliyor ama hemen geciyor.sonra arada bi 1 sn lik bogazimda atiyor geciyor ve bunlar hergun olmaya basladi.bende onceden gastrit vardi.bunlar genelde yemek yedikten sonra olmaya basliyor.tansiyonumu olcuyorum normal.nabiz 120 116 130 cikti en cok.gebelikte normalmi acaba.yoksa benmi evham yaomaya basladim.sizdede oluyormu bu.bu arada benim t3 t4 normal.ama tsh 001 cikti dr bayram.snrasi gel tekrar tahlil yapalim dedi ilac vermedi.banada carpinti oluyomu demisti.ozaman yoktu olmuyor demistim.acaba panik yaptimda dr dan ciktiktan sonra ertesi gun carpintilarim olmaya basladi.paniktenmi olduki.sinirlerim bozuldu iyice valla
Olmuyor bildigim kadariyla ama dr.lar tek mi cift plasenta mi onu ult.dan ayirt edemeyebilirler
Kizlar size uzun suredir sormak istedigim birsey var.bende carpinti oluyor.ama biyle surekli gumgumgum diye degil.mesela uzanirken bile kalbim hizli atmaya basliyor ama hemen geciyor.sonra arada bi 1 sn lik bogazimda atiyor geciyor ve bunlar hergun olmaya basladi.bende onceden gastrit vardi.bunlar genelde yemek yedikten sonra olmaya basliyor.tansiyonumu olcuyorum normal.nabiz 120 116 130 cikti en cok.gebelikte normalmi acaba.yoksa benmi evham yaomaya basladim.sizdede oluyormu bu.bu arada benim t3 t4 normal.ama tsh 001 cikti dr bayram.snrasi gel tekrar tahlil yapalim dedi ilac vermedi.banada carpinti oluyomu demisti.ozaman yoktu olmuyor demistim.acaba panik yaptimda dr dan ciktiktan sonra ertesi gun carpintilarim olmaya basladi.paniktenmi olduki.sinirlerim bozuldu iyice valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?