2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Seninkiler yine kafa kafaya vermiş. Benim kız oğlanın yüzüne yüzüne tekmeleri savuruyor. Yazık oğlanda köşede pısmış. Yüzünü elleriyle korumaya çalışıyor

Evet canım bende öyleyim. Biri üstte hemen hemen her saat hssediyorum. Altta olanı daha az hissediyorum, kasıklarımda karıncalanma tarzında oluyo :)

Bende üst taraftaki bebği az hissediyorm alttaki daha belli oluyor kilom fazla belki ondandır karın yağlarımla alakalıdr diye düşünüyorum

Günaydın canlar karın sertleşmelerim dün dahada artmasıyla doktorumu aradım 34. Haftada yapmayı planladığı ciğer geliştirici iğneyi yarın beni görüp yapmaya karar verecek yarın gel biz iğneyi yapalım dedi bebişler aceleci sanırım anneleri gibi ama kızıyorum yoo gelmek yok daha

Günaydın, Hadi hayırlısı canım,

Bu sertleşmeler gaz sancısı gibi mi oluyo

Beklesin bebısler biraz daha :) canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim.

aynı durum bende de var oğlan ultrasonda da hep hareketli içerden de bi o yoğun bi şekilde hissettiriyo garbim kızım sakin olacak:)
Sen o sakin kızi bide dogunca gör bıci bıcı nasıl yorcak seni :) ama tatlı telaslar bunlar onlarn eziyetleri bile zevk

İnşallah birazdaha sabrederler. Her anne karnında kaldıkları gün bizim için büyük mutluluk. :)

Yok canım rahim bi yerde toplanıyor ve taş gibi oluyor Ağrı sancı olmuyor
O şekli benim ilk oğlumda yapıyordu idraryolu enfeksiyon olmuştu serum ilaç verdiler 32 haftadayiz 40 haftada doğum yaptım canım sağlıkla vaktinde kucagina almayi nasip etsin rabbim

O şekli benim ilk oğlumda yapıyordu idraryolu enfeksiyon olmuştu serum ilaç verdiler 32 haftadayiz 40 haftada doğum yaptım canım sağlıkla vaktinde kucagina almayi nasip etsin rabbim
Benimki enfeksiyon değil Canm alıştırma kasılmaları bunlar epeydir oluyordu ama normal sıklıktaydı dün azıcık arttı inşallah herşey yoluna girecek Rabbimin İzniyle

Anne
Anneleri saglıklı sıhhatli bır sekılde dunyaya gelsın bebişlerin.fıstıklarjn sıksın dişlerini az haftaları kaldı inşallah daha da dururlar.ablams 34 de doğum içşn beklemeye basladı Dr her an alabılırız demıstı 38+3 de doğum yaptı inş seninkileri 37 ye kadar beklerler

Maasallah ne guzwl durmuslar onlar oyle umarim hic birimizin melekleri 37yi bitirmeden gelmek istemez bizde onlara bir an once kavusmayi cok istiyoruz ama ne kadar cok dursalar anneleriyle beraber o kadar iyi onlar icin bazen diyorum agustosa kadar gelmek yok ona gore diye sonrasinda da artik en guzel zamanda gelirler ins :)
Umarim butun bebrklerimiz bizleri dinler hic uzmezler annelerini :)

Bende sen gibiyim :) 71 kilo ile hamile kaldim suan 72 kiloyum. 21.haftayim. Karnım da pek çıkmadı ama bebeklerim şükürler olsun önde gidiyorlar. Önemli olan onlar. Vitamin demir magnesium ve besin değeri yüksek şeyler yiyoruz daha ne olsun. Son aylarda illa kilo alinacak keyfini çıkaralım:)

Aminn inşallah canım benim herhangi ağrı sancı yaşamıyoruz ya bakalım her zamn pozitif düşünmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…