- 15 Ocak 2014
- 670
- 380
- 133
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.321
Seninkiler yine kafa kafaya vermiş.Benimde biri kasiklarda sanirim o yuzden onu cok fazla hissedemiyorum o zaten digerine gore daha kucuk aralarinda 3-4gun falan var digeri ustte daha rahat farkediliyor dr a sordum ben sorun olmaz dedi ne zaman ultrasona gitsem zaten hep beraberler ikiside kafa kafaya vermis duruyor sanirim simdiden planlara basladilar
Evet canım bende öyleyim. Biri üstte hemen hemen her saat hssediyorum. Altta olanı daha az hissediyorum, kasıklarımda karıncalanma tarzında oluyo :)çift yumurta ikizlerine sahip olan arkadaşlar,iki bebeğinizi de rahat hissediyor musunuz? ben üsttekinin hareketlerini rahat ayırıyorum ama alttakini günde bir iki defa hissediyorum sadece. bu da sürekli ona bişey mi oldu acaba diye düşündürüyor beni
Bende üst taraftaki bebği az hissediyorm alttaki daha belli oluyor kilom fazla belki ondandır karın yağlarımla alakalıdr diye düşünüyorumçift yumurta ikizlerine sahip olan arkadaşlar,iki bebeğinizi de rahat hissediyor musunuz? ben üsttekinin hareketlerini rahat ayırıyorum ama alttakini günde bir iki defa hissediyorum sadece. bu da sürekli ona bişey mi oldu acaba diye düşündürüyor beni
Günaydın canlar karın sertleşmelerim dün dahada artmasıyla doktorumu aradım 34. Haftada yapmayı planladığı ciğer geliştirici iğneyi yarın beni görüp yapmaya karar verecek yarın gel biz iğneyi yapalım dedi bebişler aceleci sanırım anneleri gibiama kızıyorum yoo gelmek yok daha
Beklesin bebısler biraz daha :) canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim.Günaydın canlar karın sertleşmelerim dün dahada artmasıyla doktorumu aradım 34. Haftada yapmayı planladığı ciğer geliştirici iğneyi yarın beni görüp yapmaya karar verecek yarın gel biz iğneyi yapalım dedi bebişler aceleci sanırım anneleri gibiama kızıyorum yoo gelmek yok daha
sağ olun cevaplarınız için. aynen benim de erkek hiç durmuyor,sakin olan kız :) hayırlısı,bir şeyi yoktur inş hayırlısıyla bebeklerimizin.
Sen o sakin kızi bide dogunca gör bıci bıcı nasıl yorcak seni :) ama tatlı telaslar bunlar onlarn eziyetleri bile zevkaynı durum bende de var oğlan ultrasonda da hep hareketli içerden de bi o yoğun bi şekilde hissettiriyo garbim kızım sakin olacak:)
Yok canım rahim bi yerde toplanıyor ve taş gibi oluyor Ağrı sancı olmuyorGünaydın, Hadi hayırlısı canım,
Bu sertleşmeler gaz sancısı gibi mi oluyo
İnşallah Canım aminn:)Beklesin bebısler biraz daha :) canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim.
Günaydın canlar karın sertleşmelerim dün dahada artmasıyla doktorumu aradım 34. Haftada yapmayı planladığı ciğer geliştirici iğneyi yarın beni görüp yapmaya karar verecek yarın gel biz iğneyi yapalım dedi bebişler aceleci sanırım anneleri gibiama kızıyorum yoo gelmek yok daha
O şekli benim ilk oğlumda yapıyordu idraryolu enfeksiyon olmuştu serum ilaç verdiler 32 haftadayiz 40 haftada doğum yaptım canım sağlıkla vaktinde kucagina almayi nasip etsin rabbimYok canım rahim bi yerde toplanıyor ve taş gibi oluyor Ağrı sancı olmuyor
Aynen canım inşallah benim kızlarım annesinin sözünü dinleyeceklerİnşallah birazdaha sabrederler. Her anne karnında kaldıkları gün bizim için büyük mutluluk. :)
Benimki enfeksiyon değil Canm alıştırma kasılmaları bunlar epeydir oluyordu ama normal sıklıktaydı dün azıcık arttı inşallah herşey yoluna girecek Rabbimin İzniyleO şekli benim ilk oğlumda yapıyordu idraryolu enfeksiyon olmuştu serum ilaç verdiler 32 haftadayiz 40 haftada doğum yaptım canım sağlıkla vaktinde kucagina almayi nasip etsin rabbim
Anneleri saglıklı sıhhatli bır sekılde dunyaya gelsın bebişlerin.fıstıklarjn sıksın dişlerini az haftaları kaldı inşallah daha da dururlar.ablams 34 de doğum içşn beklemeye basladı Dr her an alabılırız demıstı 38+3 de doğum yaptı inş seninkileri 37 ye kadar beklerlerGünaydın canlar karın sertleşmelerim dün dahada artmasıyla doktorumu aradım 34. Haftada yapmayı planladığı ciğer geliştirici iğneyi yarın beni görüp yapmaya karar verecek yarın gel biz iğneyi yapalım dedi bebişler aceleci sanırım anneleri gibiama kızıyorum yoo gelmek yok daha
Bende sen gibiyim :) 71 kilo ile hamile kaldim suan 72 kiloyum. 21.haftayim. Karnım da pek çıkmadı ama bebeklerim şükürler olsun önde gidiyorlar. Önemli olan onlar. Vitamin demir magnesium ve besin değeri yüksek şeyler yiyoruz daha ne olsun. Son aylarda illa kilo alinacak keyfini çıkaralım:)Sabahları en azından 1 haşlanmış yumurta mutlaka yiyorum. Evdeysem2 yiyorum. 1 süt içiyorum 200 ml liklerden. Her akşam mutlaka meyve yiyorum. Öğlende 1 muz . Demir hapı, Vitamin, balıkk hapı ve magnorm alıyorum. Ayrıca gece yatarken progestrn alıyorum fitil tarzında. Bebişlerde şimdilik maşallah hep önde gibi görünüyor ama hiç benim gibi olan görmedim ben niye alamıyorum anlamadım.Kola ve fantayı içmeyi bıraktım biraz oda etkiliyo galiba. Çokta içmiyodum aslında ama oda farkediyor.
Bende 21.haftadayim bende de oluyor. Gebelik.org sitesinde haftami okurken bu kramplardan bahsediyor. Bu haftada olmasi normalKızlar 20-21.haftalarda günde bir kaç kez bebeklerin olduğu yerde sızlama oluyormu bende bugünlerde oluyorda normalmi ki 5-10 saniye suruyoor sızlama şeklinde
Aminn inşallah canım benim herhangi ağrı sancı yaşamıyoruz ya bakalım her zamn pozitif düşünmeye devamAnne
Anneleri saglıklı sıhhatli bır sekılde dunyaya gelsın bebişlerin.fıstıklarjn sıksın dişlerini az haftaları kaldı inşallah daha da dururlar.ablams 34 de doğum içşn beklemeye basladı Dr her an alabılırız demıstı 38+3 de doğum yaptı inş seninkileri 37 ye kadar beklerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?