- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.341
Çok teşekkür ederim canm zaten arada Bi oluyor buraya yazdm pek cevp alamayınca doktorumu aradm sordm normal dedi serklajda yeni atıldı o yüzden bir kaç hafta olabilir sorun yok dediBende 21.haftadayim bende de oluyor. Gebelik.org sitesinde haftami okurken bu kramplardan bahsediyor. Bu haftada olmasi normal
Aminn inşallah canım benim herhangi ağrı sancı yaşamıyoruz ya bakalım her zamn pozitif düşünmeye devam
İnşallah tatlım Rabbim hepimize Zaman'ında sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)canım hepimizden öndesin 4-5 hafta sonra senden gelecek güzel haberler hepimizi motive edecek inşallah.. kızların sabırla vakitlerini bekleyecekler.
Çok teşekkür ederim canm zaten arada Bi oluyor buraya yazdm pek cevp alamayınca doktorumu aradm sordm normal dedi serklajda yeni atıldı o yüzden bir kaç hafta olabilir sorun yok dedi
İlkgun biraz oldu 3gun kadarda lekelenme oldu şuan için normal iyi herşey dinleniyorm yemek için ve wc için kalkıyorm evdeym hep senin nasıl gidiyor gebeliğin doktornla goruş erken serklaj yaptr bence ilerki haftalarda problem yaşamazsn inşallahCanim serklajin nasil gecti,aci oluyormu?
İlkgun biraz oldu 3gun kadarda lekelenme oldu şuan için normal iyi herşey dinleniyorm yemek için ve wc için kalkıyorm evdeym hep senin nasıl gidiyor gebeliğin doktornla goruş erken serklaj yaptr bence ilerki haftalarda problem yaşamazsn inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallah,Allah bagislasin, cok dikkat et kendine, bol bol dinlen ve yat:)
Canımmm Rabbim yardmcın olsun vede kızların şaka yapmış olsunlar sana.Hem anneleri çok pozitif ve güçlü maşaAllah sen hayırlısı ile 36-37 ol onlar sonra doğacaklar.Bizim bebişlerde sizi kıskanıp bekleyecekler erken doğmayacaklar: )))Günaydın canlar karın sertleşmelerim dün dahada artmasıyla doktorumu aradım 34. Haftada yapmayı planladığı ciğer geliştirici iğneyi yarın beni görüp yapmaya karar verecek yarın gel biz iğneyi yapalım dedi bebişler aceleci sanırım anneleri gibiama kızıyorum yoo gelmek yok daha
Canım Rabbim böyle devam etmeyi nasib etsin.Bebişlerinide görmüşssün ne güzel bende haftaya çarşamba şeker yüklemesi için gittiğimde göreceğim Allah nasib ederse .Kızlar bugun bebikolarimi gordum yine.. Cok sukur hersey yolunda ve onlarda iyiler... Rahim agzi uzunlugunu sordum doktoruma karindan baktigini bi problem olmadigini soyledi.. son gunlerde karnimda bi agirlik hissediyorum asagidalarmi diye korkuyodum biraz ama neyseki sorun yokmus.. balik yagi ,vitaminlere ve kan hapima magnezyum eklendi.. bazen geceleri bacagima kramp giriyodu onu soyleyince.. magnezyumu ekleyelim dedi.. bugun 18+3 uz ... oglusum 308 gram olmus bi hafta onden gidiyomus 19+6 kizim 268gr oda 3 gun onden gidiyor 18+6 ☺ sukurler olsun bugune baya rahatladim.. doktora gidecegimiz gece uykularim kaciyo heyecandan korkudan.. Rabbim insaAllah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin kizlar☺
Maşallah bebislerine canım hep böyle sağlıkla devam etsinler inşallahKızlar bugun bebikolarimi gordum yine.. Cok sukur hersey yolunda ve onlarda iyiler... Rahim agzi uzunlugunu sordum doktoruma karindan baktigini bi problem olmadigini soyledi.. son gunlerde karnimda bi agirlik hissediyorum asagidalarmi diye korkuyodum biraz ama neyseki sorun yokmus.. balik yagi ,vitaminlere ve kan hapima magnezyum eklendi.. bazen geceleri bacagima kramp giriyodu onu soyleyince.. magnezyumu ekleyelim dedi.. bugun 18+3 uz ... oglusum 308 gram olmus bi hafta onden gidiyomus 19+6 kizim 268gr oda 3 gun onden gidiyor 18+6 ☺ sukurler olsun bugune baya rahatladim.. doktora gidecegimiz gece uykularim kaciyo heyecandan korkudan.. Rabbim insaAllah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin kizlar☺
Canım bende dün gittim korka korka da olsa oldum aşımın ilk dozunu ama işe dönmedim eve gidip dinlendim hafif ateş yaptı.ama çok şükür bugün iyiyim kolumada buz koymuştum yatarken şişme ağrıda yapmadı.Merhaba arkadaşlar bugün bir arkadaş dedi tetenoz erken doğumu tetikliyor ikizlerde vurulma dedi . Bakalım doktorum ne diyecek... meraktayım şuan.
Öğlen sol kasığimda sancı oldu 1 sn aralıklarla bıçak gibi . Korkuttu ama geçti . 15-20 sn sürdü dondum kaldım.
Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
merhaba canım bende ikizlere hamileyim ve bu ara en çok merak ettiğim konu bu tetenonoz aşısı. tecrübeli ikiz anneleri gelip yazsada bizde bilgilensek. benimde iki hafta sonra olmam lazım haftaya doktoruma soracağım bakalım ne diyecek sen sorarsan sen de yazar mısın?Merhaba arkadaşlar bugün bir arkadaş dedi tetenoz erken doğumu tetikliyor ikizlerde vurulma dedi . Bakalım doktorum ne diyecek... meraktayım şuan.
Öğlen sol kasığimda sancı oldu 1 sn aralıklarla bıçak gibi . Korkuttu ama geçti . 15-20 sn sürdü dondum kaldım.
Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
Ay maşaAllah size ya vedeBende sen gibiyim :) 71 kilo ile hamile kaldim suan 72 kiloyum. 21.haftayim. Karnım da pek çıkmadı ama bebeklerim şükürler olsun önde gidiyorlar. Önemli olan onlar. Vitamin demir magnesium ve besin değeri yüksek şeyler yiyoruz daha ne olsun. Son aylarda illa kilo alinacak keyfini çıkaralım:)
İnşallah bebişlerimiz kilo alıyodur . Biz almışız almamışız önemli değil. Erken doğumdur odur budur bir sürü yazı okudum gene. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı bi şekilde dünyaya gelirler.Ay maşaAllah size ya vedePEMBEDOLAP sana.Ben 23 haftada 10 kilo aldım ve bugün tartıda 70 i gördüm (( ve karnım şuan okdr kocaman görünüyor ki ben bile kendimden korkuyorum bazen.önümüzde ki iki ayda kesin tostoparlak yusyuvarlak olurum
Ben dr uma sordum . olmamı söyledi. Oldum bende çok şükür şimdilik bi sıkıntı görünmüyor. Hatta 1 hafta sonra 2. sini vurulucam kısmetse.merhaba canım bende ikizlere hamileyim ve bu ara en çok merak ettiğim konu bu tetenonoz aşısı. tecrübeli ikiz anneleri gelip yazsada bizde bilgilensek. benimde iki hafta sonra olmam lazım haftaya doktoruma soracağım bakalım ne diyecek sen sorarsan sen de yazar mısın?
Amin canım hayırlısı ile vaktinde gelsin bebişlerimiz.haftalar ilerledikce korkularımızda büyüyor haliyle ama ben inanıyorum bebişlerimiz çok güçlü annelerini hiç üzmeyecekler vaktinde sağlıklı sıhhatli doğacaklar.Ben bir ay sonra işi bıraksam korkularım dahada azalacak.İnşallah bebişlerimiz kilo alıyodur . Biz almışız almamışız önemli değil. Erken doğumdur odur budur bir sürü yazı okudum gene. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı bi şekilde dünyaya gelirler.
İnşallah Canım bu hanımları Prenses yaptık diye fazla şımardılar heralde ondan oluyo bunlarCanımmm Rabbim yardmcın olsun vede kızların şaka yapmış olsunlar sana.Hem anneleri çok pozitif ve güçlü maşaAllah sen hayırlısı ile 36-37 ol onlar sonra doğacaklar.Bizim bebişlerde sizi kıskanıp bekleyecekler erken doğmayacaklar: )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?