2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Allah korusun canım ya inşallah bir sorun olmaz. netten biraz araştırmıştım erken doğumu tetikliyor diye okudum ama yaptırıp ta hiç bir sorun yaşamayanlarda var tabi, doktorumda yaptırma deyince bende yaptırma gereği görmedim.

Benim doktorum yaptır dedi canim

arkadaşlar merhaba geçen hafta detaylı ultrasyonumuz vardı ve kızımda bazı anomaliler tespit ettiler, geçebilir dediler ama %50 ihtimal verdiler. yarın doktoruma gidicem moralim çok bozuk. günlerdir üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım. herkesten rica etsem benim ve bebişlerim için dua edebilir mi.

Canım Allahın ızniyle sag salim doğsun bebişin dualarım seninle.nice olumsuz konuşulup hıc problem olmadan doga. Bebişler var.inş guzel haberlerini alacaksın annesı Allahım cok buyuk.

Rabbim korktuğumuzla sınamasın inşallah canım. Hayırlısıyla ikiside sağlıklı sıhhatli gününde doğsun.

Sağlıkla nasip etsin rabbim inşallah umarım yanilmislardir rabbim minik bebeklerine ve cumlemizin bebeklerinize sağlık nasip etsin inşallah. ..amin

Kizlar bulantilar ne zaman bitti?bizim hala devam ediyor da bitmeyecek mi acaba hic

Bana WATSAPTAN. Geldi burdan hep beraber fatiha okuyalım güzel annisler

Eklentiler

• IMG-20160420-WA0004.webp
    30 KB · Görüntüleme: 43
İnş iyileşir canım senin ve bebeklerin için dua etcem.moralini bozma ablama da aynısını demişlerdi sapasağlam yavrusu var şimdi.göreceksin bak herşey güzel olacak.

merhaba güzel annelerr..haftaya 30.haftam, yani yasal olarak doğum iznine ayrılabiliyorum.neyapsam bilemedim.ayrılayımmı 2-3 hafta daha çalışayımmı...işim rahat aslında, masabaşı kamudayım.ama bu hafta hep çok yorgundum daha sabah saatlerinden itibaren, işe gitmek zor geldi yani...sizler nasıl yapmayı düşünüyorsunuz???

Benim de karnım devamlı sert davul gibi.bu normal mi bu haftalarda canım?

Kızlar Bebek hareketlerini hissediyomusunuz bende böyle Mısır patlıyo gibi oluyodu ama bugün hiç hissedemiyorum sizdede oluyomu böyle çok merak ediyorum Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi sağ selamet bizlere bağışlasın Rabbim

Kızlar benim ağrıların hiç dönmesi. Doktor belki bebekler büyüdüğü için baskı yapıyor batma gibi hisswdiyorsundur dedi. Adet ağrısı gibiyse kasilmada olabilir rahimde yarın bakalım duruma dedi. Sizde hiç böle birşey oldumu kasiklarimda bıçak batmalari belimde de ağrı başladı çok korkuyorum

Bende 1,5 haftaya işi bırakcam cnm 30 oldumu cıkıorum kısmetse bende de hersey yolunds gıdıo bin şükür ama riske girmek istemiyorum 30 dan sonra bol bol dinlenmek gerekiyormuş.benım fikrşm bu yonde Rabbım saglıkla aldırsın kucagına bebişlerini

İnş guzel haberler alırsın canım bizi de haberdar et dualarım seninle

Canım benimde oluyodu doktorum hiç bakmadı ve normal olduğunu söyledi bebekler büyüdüğü için dedi inşallah öyledir

canım ben bugün ayrıldım,doktorumun önerisi 28.haftadan itibaren çalışmamamdı zaten. muayenemiz bu haftaydı ondan bekledik ve bıraktm şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…