- 16 Mayıs 2009
- 51
- 60
- 288
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.361
Allah korusun canım yaMerhaba arkadaşlar bugün bir arkadaş dedi tetenoz erken doğumu tetikliyor ikizlerde vurulma dedi . Bakalım doktorum ne diyecek... meraktayım şuan.
Öğlen sol kasığimda sancı oldu 1 sn aralıklarla bıçak gibi . Korkuttu ama geçti . 15-20 sn sürdü dondum kaldım.
Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
Benim doktorum yaptır dedi canimMerhaba arkadaşlar bugün bir arkadaş dedi tetenoz erken doğumu tetikliyor ikizlerde vurulma dedi . Bakalım doktorum ne diyecek... meraktayım şuan.
Öğlen sol kasığimda sancı oldu 1 sn aralıklarla bıçak gibi . Korkuttu ama geçti . 15-20 sn sürdü dondum kaldım.
Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
Canım Allahın ızniyle sag salim doğsun bebişin dualarım seninle.nice olumsuz konuşulup hıc problem olmadan doga. Bebişler var.inş guzel haberlerini alacaksın annesı Allahım cok buyuk.arkadaşlar merhaba geçen hafta detaylı ultrasyonumuz vardı ve kızımda bazı anomaliler tespit ettiler, geçebilir dediler ama %50 ihtimal verdiler. yarın doktoruma gidicemmoralim çok bozuk. günlerdir üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım. herkesten rica etsem benim ve bebişlerim için dua edebilir mi.
Rabbim korktuğumuzla sınamasın inşallah canım. Hayırlısıyla ikiside sağlıklı sıhhatli gününde doğsun.arkadaşlar merhaba geçen hafta detaylı ultrasyonumuz vardı ve kızımda bazı anomaliler tespit ettiler, geçebilir dediler ama %50 ihtimal verdiler. yarın doktoruma gidicemmoralim çok bozuk. günlerdir üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım. herkesten rica etsem benim ve bebişlerim için dua edebilir mi.
Sağlıkla nasip etsin rabbim inşallah umarım yanilmislardir rabbim minik bebeklerine ve cumlemizin bebeklerinize sağlık nasip etsin inşallah. ..aminarkadaşlar merhaba geçen hafta detaylı ultrasyonumuz vardı ve kızımda bazı anomaliler tespit ettiler, geçebilir dediler ama %50 ihtimal verdiler. yarın doktoruma gidicemmoralim çok bozuk. günlerdir üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım. herkesten rica etsem benim ve bebişlerim için dua edebilir mi.
İnş iyileşir canım senin ve bebeklerin için dua etcem.moralini bozma ablama da aynısını demişlerdi sapasağlam yavrusu var şimdi.göreceksin bak herşey güzel olacak.arkadaşlar merhaba geçen hafta detaylı ultrasyonumuz vardı ve kızımda bazı anomaliler tespit ettiler, geçebilir dediler ama %50 ihtimal verdiler. yarın doktoruma gidicemmoralim çok bozuk. günlerdir üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım. herkesten rica etsem benim ve bebişlerim için dua edebilir mi.
Canım Rabbim böyle devam etmeyi nasib etsin.Bebişlerinide görmüşssün ne güzel bende haftaya çarşamba şeker yüklemesi için gittiğimde göreceğim Allah nasib ederse .
InsaAllah canim hepimiz bebislerimizin saglikli sihhatli haberlerini alalim ☺Maşallah bebislerine canım hep böyle sağlıkla devam etsinler inşallah
Benim de karnım devamlı sert davul gibi.bu normal mi bu haftalarda canım?Günaydın canlar karın sertleşmelerim dün dahada artmasıyla doktorumu aradım 34. Haftada yapmayı planladığı ciğer geliştirici iğneyi yarın beni görüp yapmaya karar verecek yarın gel biz iğneyi yapalım dedi bebişler aceleci sanırım anneleri gibiama kızıyorum yoo gelmek yok daha
Bende 1,5 haftaya işi bırakcam cnm 30 oldumu cıkıorum kısmetse bende de hersey yolunds gıdıo bin şükür ama riske girmek istemiyorum 30 dan sonra bol bol dinlenmek gerekiyormuş.benım fikrşm bu yonde Rabbım saglıkla aldırsın kucagına bebişlerinimerhaba güzel annelerr..haftaya 30.haftam, yani yasal olarak doğum iznine ayrılabiliyorum.neyapsam bilemedim.ayrılayımmı 2-3 hafta daha çalışayımmı...işim rahat aslında, masabaşı kamudayım.ama bu hafta hep çok yorgundum daha sabah saatlerinden itibaren, işe gitmek zor geldi yani...sizler nasıl yapmayı düşünüyorsunuz???
İnş guzel haberler alırsın canım bizi de haberdar et dualarım seninleKızlar benim ağrıların hiç dönmesi. Doktor belki bebekler büyüdüğü için baskı yapıyor batma gibi hisswdiyorsundur dedi. Adet ağrısı gibiyse kasilmada olabilir rahimde yarın bakalım duruma dedi. Sizde hiç böle birşey oldumu kasiklarimda bıçak batmalari belimde de ağrı başladı çok korkuyorum
Canım benimde oluyodu doktorum hiç bakmadı ve normal olduğunu söyledi bebekler büyüdüğü için dedi inşallah öyledirKızlar benim ağrıların hiç dönmesi. Doktor belki bebekler büyüdüğü için baskı yapıyor batma gibi hisswdiyorsundur dedi. Adet ağrısı gibiyse kasilmada olabilir rahimde yarın bakalım duruma dedi. Sizde hiç böle birşey oldumu kasiklarimda bıçak batmalari belimde de ağrı başladı çok korkuyorum
merhaba güzel annelerr..haftaya 30.haftam, yani yasal olarak doğum iznine ayrılabiliyorum.neyapsam bilemedim.ayrılayımmı 2-3 hafta daha çalışayımmı...işim rahat aslında, masabaşı kamudayım.ama bu hafta hep çok yorgundum daha sabah saatlerinden itibaren, işe gitmek zor geldi yani...sizler nasıl yapmayı düşünüyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?