2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

teşekkürler bebilerim,bu konuda yalnız değilmişim:)ben de kendimi suçlu hissediyordum herşey yolunda olmasına rağmen erken mi ayrılıyorum diye!sonuçta şu an çalıştığımız hergün doğum sonrasına eklenecek diye!ama bencede şimdiki durumumuz doğum sonrasından daha kritik...

canım Allah yardımcınız olsun, benim de ikizlerimden kızımda tek arter var ve bir kaç anomali daha tespit etmişti doktor ama çok şükür genetik test yaptırdık ve bir şey çıkmadı anomalilerin bi kısmıda zamanla geçti. inşalllah yavrularımız sağlıkla doğar.

Ben bu ay sonu bırakıyorum canım. Aslında işim çok rahat. Hatta evde yorulup, işte dinlenenlerdenim ama uzanmak istiyorum artık . İnsan rahatlamak istiyor. Bide gittikçe zorlaşıyor eğilip kalkmak, şimdilik bişey yok ama 1 haftada büyük değişiklikler oluyor

Merhaba kizlar.dun dr.a gittim ikili test icin.14.haftam.doktor ikili test yapmamak icn bin dereden su getrdi.ikili test ikizlerde olmaz diyenlerden yani.ikili test in ikizler icin mantkli olmamasinin sebebi degerlerin yuksek cikma ihtimali mi yoksa bi sorun çıkarsa hangi bebekte oldgnu bilememe durumu mu.doktorumz harmony testini onerdi ama 1700 tl fiyati.yani zaten tüp bebek bizmki.cok yiprandk maddi manevi.sizler bu konuda ne dusunuyorsnz.

Sizin adınıza çok sevindim, inşallah bizimkilerde geçer. insan elinde olmadan endişeleniyor işte

Kızlar maşallah size bende dişimi dıkıp 28.haftaya kdr dayanıp sonra iki haftada iznim var onu kullanıp hamilelik iznine çıkmayı düşünüyorum ama hakkaten son iki üç haftada bir anda koca bir göbüşüm oldu ve ara ara kasılmalar başladı.çok çabuk ağırlaştım ben.bence riske hiç atma 30 dan sonra nekdr dinlenirsek rahimde ki baskı okdr azalıyor ödemler bile dinlenince geçiyor.Hakkımız da hayırlısı olsun hepimizin inşaAllah.

Benim göbeğim baya vardı dün bugün küçüldü gerçekten acaba gaz vardı ondan mı o kadar şiştim. Şu korkuyu bir türlü atamıyorum bebeklerimin kalbi duracak diye ödüm kopuyor. Birbirimize dua edelim arkadaşlar. Rabbim bebeklerimizi korusun ins.

Bende 4 hafta sonra çıkacağım inş.bir sıkıntı çıkmazsa o vakte kdr.Sorma ben artık koca göbüşümden yere düşen hiçbirşeyi alamıyorum :)))ayakkabımın bağcığını bağlayamıyorum :)))işten eve gidip direk yatışa geçiyorum:)))iyice tembele bağladım korkudan

Canım korkma gaz oluyor ödem oluyor senin haftalarda bende aynıydım akşam davul gibi yatıp sbh gayet normal kalkabiliyordum.Eğer ağrın sızın kasılman kanaman vs yoksa gereksiz strese girme bence.

Aminn insallh hepimizin bebeklerini korusun Rabbim.üzulme kötü bisey olsaydı farkederdin ama yinede bi dr a git istersen için rahat etsin

Mrb canım bu konu burda baya konuşuldu.Çoğumuz ikili testi ense kalınlığı ölçümü ve kan hariç ikili testte bakılan diğer ultrason incelemesi şeklinde yaptırdık ve ileriki haftalardada detay ultrasona girdik.Bazı arkadaşlar dediğin testi yaptırdı ama çoğunluk yaptırmadık bu tercih meselesi biraz ense kalınlığı ölçümünde ve diğer detay ultrason incelemelerinde bir sıkıntı görmediğinde yaptırmaya gerek görmedim ben kendi adıma..

Canım korkma gaz oluyor ödem oluyor senin haftalarda bende aynıydım akşam davul gibi yatıp sbh gayet normal kalkabiliyordum.Eğer ağrın sızın kasılman kanaman vs yoksa gereksiz strese girme bence.
Akşam da yoktu hiç sanırım gaz bitti canım . Daha önce hiç ağrım kanamam olmadan bebeğimin kalbi durmuştu. Bu yüzden korkum. Rabbime emanet bebeklerimiz. Bu sefer kucağımıza aliriz saglikla ins. Canım.
Aminn insallh hepimizin bebeklerini korusun Rabbim.üzulme kötü bisey olsaydı farkederdin ama yinede bi dr a git istersen için rahat etsin
Doktor kontrolüme 9 gün var cnm 2 haftada bir gidiyorum. Vesvese sanırım korkum. Rabbim kalplerimizi ferahlatsin ins.

Hale akşamları erkenden uyuyakalıyorum bende

Canim senin bir bebeginmi vardi kalbi kac haftada durdu rabbim ikizlerine saglik versin insallah eskiyi unut ikizlerine pozitif ol hepsi ayni olmaz canim rabbim seni ikizlerini korusun inssallah cumlemizin bebeklerini korusun rabbim ...amin

Canim senin bir bebeginmi vardi kalbi kac haftada durdu rabbim ikizlerine saglik versin insallah eskiyi unut ikizlerine pozitif ol hepsi ayni olmaz canim rabbim seni ikizlerini korusun inssallah cumlemizin bebeklerini korusun rabbim ...amin
12. Haftada kontrole gittik meğer 10. Haftada kalbi durmuş meleğimin. Bu sefer saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi Rabbim. Amin cnm rabbim kalbimizi ferahlatsin bebeklerimizi korusun ins

Hale akşamları erkenden uyuyakalıyorum bende
Hiç sorma saat 9 oldumu ayaklar koca kişisinin kucağına masaj yapsın diye bende uykunun kollarına eşim artık dalga geçiyor senden çok ayaklarını görüyorum diye bebişler olunca nede olsa uykusuz geceler bizi bekliyor fırsat bu fırsat bence uyuyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…