- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.401
Sagol cnm cevap verdiğin icin.ikili test icin kan verdik bakalm ne çıkacak.ultason ölçümlerinde sorun yok cok sukur.ileride ayrintili bi ultrasonda yaptirirz.hayirlisi ile saglikla kucağımıza almak nasip olur insallahMrb canım bu konu burda baya konuşuldu.Çoğumuz ikili testi ense kalınlığı ölçümü ve kan hariç ikili testte bakılan diğer ultrason incelemesi şeklinde yaptırdık ve ileriki haftalardada detay ultrasona girdik.Bazı arkadaşlar dediğin testi yaptırdı ama çoğunluk yaptırmadık bu tercih meselesi biraz ense kalınlığı ölçümünde ve diğer detay ultrason incelemelerinde bir sıkıntı görmediğinde yaptırmaya gerek görmedim ben kendi adıma..
Ben okudum canım Rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat versim tez vakitte sana ve isteyen herkesehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...slarimdan-1er-ayetelkursi-ve-1-fatiha.823728/
benim için bir ayetelkürsi bir fatiha okursanız çok sevinirim bu konumu ta bir sene önce açmıştım ama bir türlü tamamlanmadı dualarım ...
Allah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin sizlere yanında benim gibi isteyenlere de bana da hakkınızı helal edin
ALLAH RAZI OLSUN CANIMBen okudum canım Rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat versim tez vakitte sana ve isteyen herkese
Canim bende yaptirmadim biz sadece ense kalinligi ve burun kemigine baktirdik 12.haftada. Detayli ultrasonda da organlari falan incelenelecek. Ama gittigim bir doktor kalplerinde delik olmadigina kadar soyledi inceledi sagolsun. Sanirim incelemeler sonucu da yeterli. Birde allah korusun olsa bile cikmayabiliyor o testlerdeMerhaba kizlar.dun dr.a gittim ikili test icin.14.haftam.doktor ikili test yapmamak icn bin dereden su getrdi.ikili test ikizlerde olmaz diyenlerden yani.ikili test in ikizler icin mantkli olmamasinin sebebi degerlerin yuksek cikma ihtimali mi yoksa bi sorun çıkarsa hangi bebekte oldgnu bilememe durumu mu.doktorumz harmony testini onerdi ama 1700 tl fiyati.yani zaten tüp bebek bizmki.cok yiprandk maddi manevi.sizler bu konuda ne dusunuyorsnz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...slarimdan-1er-ayetelkursi-ve-1-fatiha.823728/
benim için bir ayetelkürsi bir fatiha okursanız çok sevinirim bu konumu ta bir sene önce açmıştım ama bir türlü tamamlanmadı dualarım ...
Allah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin sizlere yanında benim gibi isteyenlere de bana da hakkınızı helal edin
Canım bende okudum.Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...slarimdan-1er-ayetelkursi-ve-1-fatiha.823728/
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..Okudum canım.. Allah senin için en hayırlısını nasip etsin inşallah..
evet canım, en büyük sorunum ödem zaten!işyerinde şişiyorum, eve gelip 2 saat ayaklarımı uzatınca iniyorum:))bu hafta da 3 gün rapor aldım.evde vücudum o kadar rahatladıki anlatamam...hergün dışarı çıkıp bi 30-40 dk yürüüyüş yapmak da yetiyor zaten hareket olarakKızlar maşallah size bende dişimi dıkıp 28.haftaya kdr dayanıp sonra iki haftada iznim var onu kullanıp hamilelik iznine çıkmayı düşünüyorum ama hakkaten son iki üç haftada bir anda koca bir göbüşüm oldu ve ara ara kasılmalar başladı.çok çabuk ağırlaştım ben.bence riske hiç atma 30 dan sonra nekdr dinlenirsek rahimde ki baskı okdr azalıyor ödemler bile dinlenince geçiyor.Hakkımız da hayırlısı olsun hepimizin inşaAllah.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM...Canım bende okudum.Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize.
Ben okudum canim rabbim duani tez vakitte kabul etsin inssallah saglikli bebekler nasip etsin cumlemizin gunlundekini nasip etsin inssallah dualarimdasiniz evlat isteyen her anneye duam var ...aminhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...slarimdan-1er-ayetelkursi-ve-1-fatiha.823728/
Canım okudum bende Allah'ım sana ve senin gibi isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bizimkileride sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin hakkımda helal olsun canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...slarimdan-1er-ayetelkursi-ve-1-fatiha.823728/
ALLAH RAZI OLSUN...Ben okudum canim rabbim duani tez vakitte kabul etsin inssallah saglikli bebekler nasip etsin cumlemizin gunlundekini nasip etsin inssallah dualarimdasiniz evlat isteyen her anneye duam var ...amin
Canim.endise etme iki gebeligimde tetenoz asisi oldum ilk oglum 41 haftasinda dogdu ikinci oglum 40 haftasinda dogdu erken dogumu tetiklemiyor kaygilanmayin canim bicak degecegi icin dikis filan onun icin bu asi sakin tatlim rabbim sifa saglik versin cumlemize inssallahKızlar ben bugün ilk tetenoz aşımı oldum
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN CANIM..Canım okudum bende Allah'ım sana ve senin gibi isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bizimkileride sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin hakkımda helal olsun canım
Dualarım seninle Allah'ımın izniyle herşey yolunda gider inşallah canımArkadaşlar bu sabah tam idrar tahlili ve tiroit testlerimi vermiştim ve idrar yolları enfeksiyonu çıktı şimdi doktor ilaç başlamadan idrar kültürü istedi.tiroit hormonumda yine almış başını gitmiş yrn tekrar gideceğim test vermek için dua edin bana olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?