2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Sagol cnm cevap verdiğin icin.ikili test icin kan verdik bakalm ne çıkacak.ultason ölçümlerinde sorun yok cok sukur.ileride ayrintili bi ultrasonda yaptirirz.hayirlisi ile saglikla kucağımıza almak nasip olur insallah

Ben okudum canım Rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat versim tez vakitte sana ve isteyen herkese

Ben okudum canım Rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat versim tez vakitte sana ve isteyen herkese
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
ALLAH hayıırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inş canım sizlere de kolay hayırlı sağlıklı doğum nasip eder inş gülüm...hakkınızı helal edin

Canim bende yaptirmadim biz sadece ense kalinligi ve burun kemigine baktirdik 12.haftada. Detayli ultrasonda da organlari falan incelenelecek. Ama gittigim bir doktor kalplerinde delik olmadigina kadar soyledi inceledi sagolsun. Sanirim incelemeler sonucu da yeterli. Birde allah korusun olsa bile cikmayabiliyor o testlerde

Canım bende okudum.Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize.

evet canım, en büyük sorunum ödem zaten!işyerinde şişiyorum, eve gelip 2 saat ayaklarımı uzatınca iniyorum:))bu hafta da 3 gün rapor aldım.evde vücudum o kadar rahatladıki anlatamam...hergün dışarı çıkıp bi 30-40 dk yürüüyüş yapmak da yetiyor zaten hareket olarak

Canım bende okudum.Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM...
HZ.ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evlatlarınızı size evlatlarınızdan güldürsün kolay sağlıklı doğumlarınız olur inş amin

Ben okudum canim rabbim duani tez vakitte kabul etsin inssallah saglikli bebekler nasip etsin cumlemizin gunlundekini nasip etsin inssallah dualarimdasiniz evlat isteyen her anneye duam var ...amin

Canım okudum bende Allah'ım sana ve senin gibi isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bizimkileride sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin hakkımda helal olsun canım

Ben okudum canim rabbim duani tez vakitte kabul etsin inssallah saglikli bebekler nasip etsin cumlemizin gunlundekini nasip etsin inssallah dualarimdasiniz evlat isteyen her anneye duam var ...amin
ALLAH RAZI OLSUN...
Mevlam umduklarınıza nail etsin hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin hayırlı sağlıklı kolay doğumlarınız olur inş sizlerin yanında benim gibi isteyenlerin ve benim de inş sabrettik umarım sabrın sonu selamet zaman da az kalmıştır inş amin

Kızlar ben bugün ilk tetenoz aşımı oldum
Canim.endise etme iki gebeligimde tetenoz asisi oldum ilk oglum 41 haftasinda dogdu ikinci oglum 40 haftasinda dogdu erken dogumu tetiklemiyor kaygilanmayin canim bicak degecegi icin dikis filan onun icin bu asi sakin tatlim rabbim sifa saglik versin cumlemize inssallah

Canım okudum bende Allah'ım sana ve senin gibi isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bizimkileride sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin hakkımda helal olsun canım
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN CANIM..
RABBİM sevindirsin sizleri de isteyenleri de beni de inş hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarınız olur inş hayırlı sağlıklı kolay doğumla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin Mevlam amin...

Dualarım seninle Allah'ımın izniyle herşey yolunda gider inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…