2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Iyi aksamlar... Biraz moralim bozuk Yine kanamam oldu 7haftaligin ins. Bisey olmaz Cok uzuluyorum

benimde geçen hafta kanamam olmuştu geçti çok şükür inanılmaz bulantılarım var bugün serum takıldı doktorum ilaç verdi bulantılar için biraz iyi geldi ama şu saatlerde yine başladı..

Demekki hepimizde oluyor bu.iki bebek varya snrm ondan oluyor.vucut uyum saglamaya calisiyor.bende yemek yedikten sonralari oluyor.bayram ertesi endokrinde kontrolum var bakalim tsh yukseldimi.cunku cok dusuktu 001 idi.ama t3 t4 normaldi.insallah normal duzeye girer.

Se neden yatiyorsun Canim??? Bende ara ara kanama oluyor diye dusuk riski var yat dedi Doktor ama artik bogulmak uzereyim. Bayramda bi saatlik babamlara bile gidemeyecegim ((
Bende de ara ara kanama oluyor Doktorum sürekli istirahat dedi Ben de bayramda ailemi göremeyecek olmak çok zor

Bende de ara ara kanama oluyor Doktorum sürekli istirahat dedi Ben de bayramda ailemi göremeyecek olmak çok zor
Aynen.. 2. Gun gelecekler ama bayramda gitmemek uzuyor malesef artik saglikli olsunlarda bunlarin hepsi ikinci planda... Bayram gecsinde hemen doktora gideyim diye sabirsizlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…