- 14 Eylül 2015
- 58
- 18
- 38
- 47
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
Üzülmeyin kanama oluyor benim 13 .haftada olduIyi aksamlar... Biraz moralim bozuk Yine kanamam oldu7haftaligin ins. Bisey olmaz Cok uzuluyorum
Insallah korkulacak bisey yoktur az bi kalksam su gibi akiyor yatinca duruyorÜzülmeyin kanama oluyor benim 13 .haftada oldu
Doktorun uzla telefon ile mutlaka görüşün şimdiInsallah korkulacak bisey yoktur az bi kalksam su gibi akiyor yatinca duruyor
Suan durdu yatinca geciyor. 3 haftada uc sefer olduama tam bi duygusal cokuntu...Doktorun uzla telefon ile mutlaka görüşün şimdi
Evet canım kanama insanı yıpratıyor ama bebekler için de moralini yüksek tutSuan durdu yatinca geciyor. 3 haftada uc sefer olduama tam bi duygusal cokuntu...
Iyi aksamlar... Biraz moralim bozuk Yine kanamam oldu7haftaligin ins. Bisey olmaz Cok uzuluyorum
Verdi gunde 3 defa kullaniyorum birfe ignem var...Cnm ayağının altına yastık koyup uzan bol bol doktor progestaran vermedimi sana ben 1.5 ay progestaran iğne kullandım çok şükür kanamam olmadı
Ben de çok sıkıldım yatmaktanYat yat sikildim ama meleklerim icin deger...
Se neden yatiyorsun Canim??? Bende ara ara kanama oluyor diye dusuk riski var yat dedi Doktor ama artik bogulmak uzereyim. Bayramda bi saatlik babamlara bile gidemeyecegimBen
Ben de çok sıkıldım yatmaktan
Bende de ara ara kanama oluyor Doktorum sürekli istirahat dedi Ben de bayramda ailemi göremeyecek olmak çok zorSe neden yatiyorsun Canim??? Bende ara ara kanama oluyor diye dusuk riski var yat dedi Doktor ama artik bogulmak uzereyim. Bayramda bi saatlik babamlara bile gidemeyecegim((
Aynen.. 2. Gun gelecekler ama bayramda gitmemek uzuyor malesef artik saglikli olsunlarda bunlarin hepsi ikinci planda... Bayram gecsinde hemen doktora gideyim diye sabirsizlaniyorumBende de ara ara kanama oluyor Doktorum sürekli istirahat dedi Ben de bayramda ailemi göremeyecek olmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?