2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım çok telaşlanma. Bende de aynısı oldu. Ancak idrar kültüründe üreme olmadı. Bir sonrakinde idrar tahlilimde normal çıktı. Yani bir sorun yokkende sanırım bazı sebeplerden bakteri çıkabiliyor. Zaten üreme varsa bile doktorun önlemini alır. Asıl sıkıntı hamilelik süresinde Tam idrar tahlili yaptırmayan doktorlar. Benim bir arkadaşım bu sebepten düşük tehlikesi geçirdi ancak onda bile telafisi yapıldı. Şimdi iyiler ikiside :) Yaptırmayan varsada burdan söylemiş olalım :)

Amn insallah stres yapma ama bisey yoktur Alalhn izniyle

ister istemez moral bi düşüyor ama inş benimde kültürde üreme olmaz.Bakalım sbhtan gidip yatıracağım.evet bazı dr lar önemsemiyorlar ama erken doğuma düşüğe sebeb oluyormuş.Hayırlısı ile şu minnakları bi kucağımıza alsaydık Rabbim hepimize kolaylıklar versin.

ALLAH RAZI OLSUN CANIM...
HZ.ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evlatlarınızı size evlatlarınızdan güldürsün kolay sağlıklı doğumlarınız olur inş amin

canım bende okudum Rabbim hakkında hayırlısını versin.. İsteyen herkese anneliği tattırsın emeklerini boşa çıkarmasın..

Cnm geçmiş olsun peki bi belirti var mıydı? Yanma akıntı vs. ?

canım bende okudum Rabbim hakkında hayırlısını versin.. İsteyen herkese anneliği tattırsın emeklerini boşa çıkarmasın..
ALLAH RAZI OLSUN..
ALLAH evlatlarını hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan eyler inş amin hayırlı kolay sağlıklı bir doğum yapıp kucağına alırsın bebeklerini inş amin hakkınızı helal edin çok sağolun darısı bana artık inş tüm isteyenlerin yanında

Cnm bende okumuştum 2016 ekim annelerinde yazmıştım. Rabbim yardımcın olsun ins tez zamanda nasip etsin Rabbim sana da bebiş.

Cnm bende okumuştum 2016 ekim annelerinde yazmıştım. Rabbim yardımcın olsun ins tez zamanda nasip etsin Rabbim sana da bebiş.
görmemişim kusura bakma tek tek bakıyorum bildirimlere sonra da konuma da ekliyorum okuyanların isimlerini..
ALLAH RAZI OLSUN senden de hakkınızı helal edin..
ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar olmasını nasip eder inş evlatlarınızın hayırlı sağlıklı kolay bir doğum olup evlatlarınızı kucağınıza alırsınız inş evlatlarınızdan gülen olursunuz inş darısı da isteyenlerle bana da inş amin çok sağoun sevindirdiniz beni duam tamamlanmak üzere çok şükür

Cnm geçmiş olsun peki bi belirti var mıydı? Yanma akıntı vs. ?
yok canım bende ne akıntı ne sık idrara çıkma nede yanma hiçbir belirti yoktu ama kasılmalardan sebeb dr gittiğimde tam idrar tahlilide istedi doktorum iyikide istemis çünkü son yaptırdığımdan buyana baya yükselmiş enfeksiyon.bir ay önce tek seferlik monurol diye bi ilaç kullanmıştım.geçti diye düşünmüştüm.

Kızlar doktordan şimdi geldik bebişlerim iyi Allaha şükür ben kasılmalar arttı deyince doktorumuz biraz hızlanmak istedi haliyle ciğer geliştirici iğnelerin iki dozunu vurulduk Rabbimin İzniyle yarın sabah kalan iki dozu vurulcam mayıs 19-20-21 gbi doğabilirler dedi heyecanlandım o an ilk kez net tarih konuştuk çünkü ama daha ilerlerse de bekleriz diye konuştuk artık her hafta görcem dedi

Geçmiş olsun Canm inşallah en kısa zamanda geçecek endişelenme öğürme aşamasına gelesiyle kadar bol su iç

Canım hadi inş güzel güzel gelişsin onların minik ciğerleri.Hiç sıkıntı yaşamadan en hayırlısından bir doğumun Rabbimin de izniyle.şuanki grubun ilk bebişleri heycanla bekliyoruz

Canım hadi inş güzel güzel gelişsin onların minik ciğerleri.Hiç sıkıntı yaşamadan en hayırlısından bir doğumun Rabbimin de izniyle.şuanki grubun ilk bebişleri heycanla bekliyoruz
İnşallah canım benim Rabbim hepimize göstersin hayırlı sağlıklı kolay doğumları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…