- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.421
Arkadaşlar bu sabah tam idrar tahlili ve tiroit testlerimi vermiştim ve idrar yolları enfeksiyonu çıktı şimdi doktor ilaç başlamadan idrar kültürü istedi.tiroit hormonumda yine almış başını gitmiş yrn tekrar gideceğim test vermek için dua edin bana olurmu.
Rabbim acil şifa versin inş aminDualarım seninle Allah'ımın izniyle herşey yolunda gider inşallah canım
15.haftadayım karınımın üstünde aniden gerilme elektrik çarması gibi bişeler hissediyorum yarın dr a sorucamKızlar 20-21.haftalarda günde bir kaç kez bebeklerin olduğu yerde sızlama oluyormu bende bugünlerde oluyorda normalmi ki 5-10 saniye suruyoor sızlama şeklinde
Amn insallah stres yapma ama bisey yoktur Alalhn izniyleAkşam da yoktu hiç sanırım gaz bitti canım . Daha önce hiç ağrım kanamam olmadan bebeğimin kalbi durmuştu. Bu yüzden korkum. Rabbime emanet bebeklerimiz. Bu sefer kucağımıza aliriz saglikla ins. Canım.
Doktor kontrolüme 9 gün var cnm 2 haftada bir gidiyorum. Vesvese sanırım korkum. Rabbim kalplerimizi ferahlatsin ins.
ister istemez moral bi düşüyor ama inş benimde kültürde üreme olmaz.Bakalım sbhtan gidip yatıracağım.evet bazı dr lar önemsemiyorlar ama erken doğuma düşüğe sebeb oluyormuş.Hayırlısı ile şu minnakları bi kucağımıza alsaydık Rabbim hepimize kolaylıklar versin.Canım çok telaşlanma. Bende de aynısı oldu. Ancak idrar kültüründe üreme olmadı. Bir sonrakinde idrar tahlilimde normal çıktı. Yani bir sorun yokkende sanırım bazı sebeplerden bakteri çıkabiliyor. Zaten üreme varsa bile doktorun önlemini alır. Asıl sıkıntı hamilelik süresinde Tam idrar tahlili yaptırmayan doktorlar. Benim bir arkadaşım bu sebepten düşük tehlikesi geçirdi ancak onda bile telafisi yapıldı. Şimdi iyiler ikiside :) Yaptırmayan varsada burdan söylemiş olalım :)
ALLAH RAZI OLSUN CANIM...
HZ.ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evlatlarınızı size evlatlarınızdan güldürsün kolay sağlıklı doğumlarınız olur inş amin
Cnm geçmiş olsun peki bi belirti var mıydı? Yanma akıntı vs. ?ister istemez moral bi düşüyor ama inş benimde kültürde üreme olmaz.Bakalım sbhtan gidip yatıracağım.evet bazı dr lar önemsemiyorlar ama erken doğuma düşüğe sebeb oluyormuş.Hayırlısı ile şu minnakları bi kucağımıza alsaydık Rabbim hepimize kolaylıklar versin.
ALLAH RAZI OLSUN..canım bende okudum Rabbim hakkında hayırlısını versin.. İsteyen herkese anneliği tattırsın emeklerini boşa çıkarmasın..
Cnm bende okumuştum 2016 ekim annelerinde yazmıştım. Rabbim yardımcın olsun ins tez zamanda nasip etsin Rabbim sana da bebiş.ALLAH RAZI OLSUN..
ALLAH evlatlarını hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan eyler inş amin hayırlı kolay sağlıklı bir doğum yapıp kucağına alırsın bebeklerini inş amin hakkınızı helal edin çok sağolun darısı bana artık inş tüm isteyenlerin yanında
Bu sertlesmeler bebek hareketleri olabilir mi peki?Devamlı değilde ara da 20-30 saniyelik periyotlarla olması normal Can'ım tabi eğer kasılmaysa devamlı o şekildeyse doktoruna danış bi derim
görmemişim kusura bakma tek tek bakıyorum bildirimlere sonra da konuma da ekliyorum okuyanların isimlerini..Cnm bende okumuştum 2016 ekim annelerinde yazmıştım. Rabbim yardımcın olsun ins tez zamanda nasip etsin Rabbim sana da bebiş.
yok canım bende ne akıntı ne sık idrara çıkma nede yanma hiçbir belirti yoktu ama kasılmalardan sebeb dr gittiğimde tam idrar tahlilide istedi doktorum iyikide istemis çünkü son yaptırdığımdan buyana baya yükselmiş enfeksiyon.bir ay önce tek seferlik monurol diye bi ilaç kullanmıştım.geçti diye düşünmüştüm.Cnm geçmiş olsun peki bi belirti var mıydı? Yanma akıntı vs. ?
Canım brixtn hicks kasılmalarını netten oku bi istersen daha rahat ayırt edebilirsinBu sertlesmeler bebek hareketleri olabilir mi peki?
Geçmiş olsun Canm inşallah en kısa zamanda geçecek endişelenme öğürme aşamasına gelesiyle kadar bol su içArkadaşlar bu sabah tam idrar tahlili ve tiroit testlerimi vermiştim ve idrar yolları enfeksiyonu çıktı şimdi doktor ilaç başlamadan idrar kültürü istedi.tiroit hormonumda yine almış başını gitmiş yrn tekrar gideceğim test vermek için dua edin bana olurmu.
Canım hadi inş güzel güzel gelişsin onların minik ciğerleri.Hiç sıkıntı yaşamadan en hayırlısından bir doğumun Rabbimin de izniyle.şuanki grubun ilk bebişleri heycanla bekliyoruzKızlar doktordan şimdi geldik bebişlerim iyi Allaha şükür ben kasılmalar arttı deyince doktorumuz biraz hızlanmak istedi haliyleciğer geliştirici iğnelerin iki dozunu vurulduk Rabbimin İzniyle yarın sabah kalan iki dozu vurulcam mayıs 19-20-21 gbi doğabilirler dedi heyecanlandım o an ilk kez net tarih konuştuk çünkü ama daha ilerlerse de bekleriz diye konuştuk artık her hafta görcem dedi
bugün dediğin gibi yapıyorum habire elimde şişe su içmekten çalışmadım desem yeridirGeçmiş olsun Canm inşallah en kısa zamanda geçecek endişelenme öğürme aşamasına gelesiyle kadar bol su iç
İnşallah canım benim Rabbim hepimize göstersin hayırlı sağlıklı kolay doğumları :)Canım hadi inş güzel güzel gelişsin onların minik ciğerleri.Hiç sıkıntı yaşamadan en hayırlısından bir doğumun Rabbimin de izniyle.şuanki grubun ilk bebişleri heycanla bekliyoruz
Tamam canım TSK ediyorum daha önce duymuştum.Canım brixtn hicks kasılmalarını netten oku bi istersen daha rahat ayırt edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?