- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.441
Maşallah kuzucuklarina..Kızlar doktordan şimdi geldik bebişlerim iyi Allaha şükür ben kasılmalar arttı deyince doktorumuz biraz hızlanmak istedi haliyleciğer geliştirici iğnelerin iki dozunu vurulduk Rabbimin İzniyle yarın sabah kalan iki dozu vurulcam mayıs 19-20-21 gbi doğabilirler dedi heyecanlandım o an ilk kez net tarih konuştuk çünkü ama daha ilerlerse de bekleriz diye konuştuk artık her hafta görcem dedi
Son 4 hafta kaldi artik heyecan dorukta gunlerde gecmez 19 mayis genclik ve spor bayrami geliyormus prensesler hadi saglikla nasip etsin rabbim kuzucuklariniKızlar doktordan şimdi geldik bebişlerim iyi Allaha şükür ben kasılmalar arttı deyince doktorumuz biraz hızlanmak istedi haliyleciğer geliştirici iğnelerin iki dozunu vurulduk Rabbimin İzniyle yarın sabah kalan iki dozu vurulcam mayıs 19-20-21 gbi doğabilirler dedi heyecanlandım o an ilk kez net tarih konuştuk çünkü ama daha ilerlerse de bekleriz diye konuştuk artık her hafta görcem dedi
Genetik testi nasil yaptirdiniz hamileykencanım Allah yardımcınız olsun, benim de ikizlerimden kızımda tek arter var ve bir kaç anomali daha tespit etmişti doktor ama çok şükür genetik test yaptırdık ve bir şey çıkmadı anomalilerin bi kısmıda zamanla geçti. inşalllah yavrularımız sağlıkla doğar.
Son 4 hafta kaldi artik heyecan dorukta gunlerde gecmez 19 mayis genclik ve spor bayrami geliyormus prensesler hadi saglikla nasip etsin rabbim kuzucuklarini
Canım bebıslerin doğması yaklaşıo ne guzel saglıkla sıhhatle gelsınler dunyaya.ilk acılışı sen yapacaksın kısmetse.hastane cantasına neler hazırladın.Kızlar doktordan şimdi geldik bebişlerim iyi Allaha şükür ben kasılmalar arttı deyince doktorumuz biraz hızlanmak istedi haliyleciğer geliştirici iğnelerin iki dozunu vurulduk Rabbimin İzniyle yarın sabah kalan iki dozu vurulcam mayıs 19-20-21 gbi doğabilirler dedi heyecanlandım o an ilk kez net tarih konuştuk çünkü ama daha ilerlerse de bekleriz diye konuştuk artık her hafta görcem dedi
Âmin Can'ım benim.iki takım hastane çıkışı ikişer takım alt üst şapka bez ıslak mendil battaniye sütüm gelmezse diye biberon sıcak su için termos Emzik alıştırmayı düşündüğüm için emziklerini aldım kendime iki takım pijama hasta bezi göğüs pedi havlu terlik emzirme atleti çamaşır toka şimdilik bunları hatırlıyorum canmKızlar hastane csntasına neyden ne kadar koymayı dusunuyorsunuz
Canım bebıslerin doğması yaklaşıo ne guzel saglıkla sıhhatle gelsınler dunyaya.ilk acılışı sen yapacaksın kısmetse.hastane cantasına neler hazırladın.
Benim 135 cikti ama tam bir saat durmadim 45 dk sora tekrar kan verdim sinirda galiba 135 napsamki doktora sonucu gostermedim dahaBen yaptirdim canim 10 gün önce cok sükür cikmadi sekerim
Anneden kan alınarak yapılan bir test var, benim yaptırdığımın adı prenatest. %99,8 doğruluk payı var.Genetik testi nasil yaptirdiniz hamileyken
Kacinci haftada yapilio bu genetik test canm ben henuz10.haftadaymAnneden kan alınarak yapılan bir test var, benim yaptırdığımın adı prenatest. %99,8 doğruluk payı var.
Sagol canım bende yaklasık boyle hazırlamayı dusunuorum ama nette bı yazı okudum kadın her bebege 4 hastane cıkısı 4 ayrı takımlar falan yazmıs kafam karıstı cok geldı de gozume ondan sordum cok sagolÂmin Can'ım benim.iki takım hastane çıkışı ikişer takım alt üst şapka bez ıslak mendil battaniye sütüm gelmezse diye biberon sıcak su için termos Emzik alıştırmayı düşündüğüm için emziklerini aldım kendime iki takım pijama hasta bezi göğüs pedi havlu terlik emzirme atleti çamaşır toka şimdilik bunları hatırlıyorum canm
ben yaptırdım canım şükür ii cıktı benden 1 saat sonra aldılar kanı.bence Dr una goster o daha ii bilirSlm kizlar Seker yuklemesi yaptirdinizmi
Canm hayırlı olsun öncelikle ikiz gebelikte beta değeri yüksek çıkma ihtimali var tabi ki ama keseler görülmeden kesin bişey söylemek doğru olmaz :)Merhaba tecrübeli anne adayları :) size birşey sormak istiyorum. Aşılama yöntemiyle tek yumurta gelişti ve hamileyim. Betahcg değeri normalde 2 günde ikiye katlıyor bildiğim kadarıyla benim bugun 30. gün ve hesabıma göre 300 olması gereken değer 980 çıktı. Salı günü doktora gideceğim. Endişelenmeli miyim sizce tek yumurtayla ikiz ihtimali var mıdır ikiz gebelikte betahcg böyle anormal artış gösterir mi?
Ayni haftadayiz galiba canim bebeklerin kac gram aralarinda gram farki varmiBen yaptirdim canim 10 gün önce cok sükür cikmadi sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?