2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Maşallah kuzucuklarina..

Aaynaa bende okudum Allah gonlune gore hayirli evlatlar versin ins. Bize de saglikli sihhatli dogumlar nasip eder ins.
Bu arada ilk tarih alan oldu sanirim minicikeller cidden cok heyecanli hepimiz saglikla vaktinde kolay dogumlarla aliriz meleklerimizi kucagimiza ins.

Son 4 hafta kaldi artik heyecan dorukta gunlerde gecmez 19 mayis genclik ve spor bayrami geliyormus prensesler hadi saglikla nasip etsin rabbim kuzucuklarini

iyi akşamlar arkadaşlar bugün devlette bi dr gittim, tansiyon yüksek çıktı 13.5 filan takip etmek gerek dedi. Bide bi olay gördüm ondada olabilir dediler. Bi bayan doğuma yetişmeye çalışırken takside doğurmuş :) tam o denk geldi. Aslında sinir olduğum olay; adamların hatta arabaların bile durup bakması, kadınları saymıyorum bile. Ben eşimi tuttum içeri girdim ama çok üzüldüm. Bebişde annede sağlıklıymış şükür.

Genetik testi nasil yaptirdiniz hamileyken

Son 4 hafta kaldi artik heyecan dorukta gunlerde gecmez 19 mayis genclik ve spor bayrami geliyormus prensesler hadi saglikla nasip etsin rabbim kuzucuklarini
Heyecanlıyız birazda ağrılı olsun ama onlar iyi olsun herşeye katlanırız biz analar dmi ama Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı zamanlı doğum nasip etsin inşallah​

Kızlar hastane csntasına neyden ne kadar koymayı dusunuyorsunuz
Canım bebıslerin doğması yaklaşıo ne guzel saglıkla sıhhatle gelsınler dunyaya.ilk acılışı sen yapacaksın kısmetse.hastane cantasına neler hazırladın.

Âmin Can'ım benim.iki takım hastane çıkışı ikişer takım alt üst şapka bez ıslak mendil battaniye sütüm gelmezse diye biberon sıcak su için termos Emzik alıştırmayı düşündüğüm için emziklerini aldım kendime iki takım pijama hasta bezi göğüs pedi havlu terlik emzirme atleti çamaşır toka şimdilik bunları hatırlıyorum canm

Sagol canım bende yaklasık boyle hazırlamayı dusunuorum ama nette bı yazı okudum kadın her bebege 4 hastane cıkısı 4 ayrı takımlar falan yazmıs kafam karıstı cok geldı de gozume ondan sordum cok sagol

Merhaba tecrübeli anne adayları :) size birşey sormak istiyorum. Aşılama yöntemiyle tek yumurta gelişti ve hamileyim. Betahcg değeri normalde 2 günde ikiye katlıyor bildiğim kadarıyla benim bugun 30. gün ve hesabıma göre 300 olması gereken değer 980 çıktı. Salı günü doktora gideceğim. Endişelenmeli miyim sizce tek yumurtayla ikiz ihtimali var mıdır ikiz gebelikte betahcg böyle anormal artış gösterir mi?

Canm hayırlı olsun öncelikle ikiz gebelikte beta değeri yüksek çıkma ihtimali var tabi ki ama keseler görülmeden kesin bişey söylemek doğru olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…