2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canm hayırlı olsun öncelikle ikiz gebelikte beta değeri yüksek çıkma ihtimali var tabi ki ama keseler görülmeden kesin bişey söylemek doğru olmaz :)
Teşekkür ederim cevabiniz için doktorumu aradim simdi gelsende kese goremeyiz birsey anlamayiz sali gunu gel endiselenme ikiz olabilir belki dedi inşallah bir sorun sıkıntı yoktur saglikla sihhatle kucagimiza aliriz bebeklerimizi

Teşekkür ederim cevabiniz için doktorumu aradim simdi gelsende kese goremeyiz birsey anlamayiz sali gunu gel endiselenme ikiz olabilir belki dedi inşallah bir sorun sıkıntı yoktur saglikla sihhatle kucagimiza aliriz bebeklerimizi
Rica ederim umarım iyi haberlerle dönersin :)

Benimkilerde 200 gram fark var doktorum biraz korkuttu benide o yuzden sordum bi hafta fark var aralarinda erkek olan 1164 gram kiz olan 963 gramdi galiba 27 haftalikken
İkşz gebelıkte fark olabılıyormus canım hatta normal gebelık bıle olsa bebek 1 hafta geriden de takip edebılıyormus hıc moralini bozma onlar kendilerini toparlıcaklar hele bı saglıkla doğsunlar minnoslar hemencecik bırbırıne yetişcekler annesı saglıkla sıhhatle kucagına zamanında al inşallah

Bthcg ne zaman verdiysen bir gun durum ertesi gunu verecen 980 iki kati olursa normal ama 3 yada4 kati olursa ikiz gebelik ben reglim 2 gun gecti 1000.0 cikti 2.ci gun verdim ayni saate degerim 3544.5 yukselmis 4 hafta 5 gunluktu ama kese gorulmedi 5+3 de 28 bin kusurdu degerim tek kese goruldu 6+3 de iki kese goruldu ve ikizlerime hamileyim sukur rabbim gonlumuze gore nasip etsin insallah hayirli cumalar

Son düzenleme:
Can annisleri ve minnaklari rabbim saglikli gunler nasip etsin insallah minnaklarimizi saglikla nasip etsin insallah bu mubarek gunun suyu yuzu hurmetine dualarimizi kabul etsin insallah dua ile hayirli cumalar

Eklentiler

• IMG-20160422-WA0000.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 42
Benimkilerde 200 gram fark var doktorum biraz korkuttu benide o yuzden sordum bi hafta fark var aralarinda erkek olan 1164 gram kiz olan 963 gramdi galiba 27 haftalikken
Canim benden 1 saat arayla 3 kez ac karnina kan aldilar ilk 75 lik ictim sonra aralarda icmedim bi doktoruna sor istersen.aralarinda 10 gün önce gittigimde 250 gr felan varfi fark dün gittim masallah kapatmis

Ayni sey ablamin basinada geldi. Cok uzulduk, sonra baska bir doctor bu uzmanlar deli mi dedi, kizin hicbir seyi yok dedi. Incimiz 2 yasinda ve ustun zekali... O yuzden hic uzulme canim bol dua et. Allah hepimizin yardimcisi olsun

14.04 28
16.04 70
21.04 980

Teşekkür ederim bilgilendirme için :) degerlerim bu şekilde çıktı ikiz olsun tekil olsun sağlıklı sıhhatli olsun yeter ki mol gebelik dış gebelik falan olmasında

Bence tedirgin olma birde kizlar benim kuzular masallah haftasina göre öndeler.doktor esime masallah iyi bakiyorsunuz felan dedi güldü bal mı yiyor dedi ben kahvaltida severim tereyag bal yada kaymak bal evet dedik haberiniz olsun kuzularima iyi gelmis demekki bal.herkese hayirli cumalar bu arada

14.04 28
16.04 70
21.04 980

Teşekkür ederim bilgilendirme için :) degerlerim bu şekilde çıktı ikiz olsun tekil olsun sağlıklı sıhhatli olsun yeter ki mol gebelik dış gebelik falan olmasında
Rabbim saglikli bebekler nasip etsin insallah ilk 2 gun de bir yapmisin normal cikmis sonra 5 gunde yapmisin buda normal gibi canim reglin kac gun gecti ilk yaptiginda 28 cikti benim 2 gun gecti 1000.0 degerim sonuc insallah gonlundekini nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…