- 2 Aralık 2010
- 218
- 329
- 103
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.481
Rabbim saglikli bebekler nasip etsin insallah ilk 2 gun de bir yapmisin normal cikmis sonra 5 gunde yapmisin buda normal gibi canim reglin kac gun gecti ilk yaptiginda 28 cikti benim 2 gun gecti 1000.0 degerim sonuc insallah gonlundekini nasip etsin rabbim
Himm olabilir ikiz ihtimali var gibi yarinda ver istersen 3 yada 4 kati yukselirse zaten emin olursun ikiz olduguna benim 1000.0 degerim 3544.5 yukseldi 2 gunde canim sanada saglikli bebekler nasip etsin insallah guzel duan icin amin diyorum canim28 çıktığında henüz gecikme yoktu aşılama yapıldı bana dayanamayıp 10. gün tahlil verdim 28 çıktı normalde regl günüm bugun reglden 1 gun önceki sonuç 980 tek yumurtam gelişmişti ikiz gebelik o yüzden hiç aklımda yoktu ama Allah bilir tabi :) salı günü gidicem doktora inşallah güzel şeyler duyarım. Allahım sizede sağlıkla sıhhatle bebişlerinize kavuşmak nasip etsin
Bende bi haftadir yiyorum bakalim oglum bi hafta onden gidiyo zaten kizimda biraz geriden herseyden yemeye calisiyorum kac kilo aldin peki senBence tedirgin olma birde kizlar benim kuzular masallah haftasina göre öndeler.doktor esime masallah iyi bakiyorsunuz felan dedi güldü bal mı yiyor dedi ben kahvaltida severim tereyag bal yada kaymak bal evet dedik haberiniz olsun kuzularima iyi gelmis demekki bal.herkese hayirli cumalar bu arada
Doktor iki hafta sora gel tekrar bakicaz fark artarsa unvste hastanesine yolluycam dedi tedirgin etti beniCanim benden 1 saat arayla 3 kez ac karnina kan aldilar ilk 75 lik ictim sonra aralarda icmedim bi doktoruna sor istersen.aralarinda 10 gün önce gittigimde 250 gr felan varfi fark dün gittim masallah kapatmis
canım ben farksız giden çok nadir okudum forumlarda hep aralarında gün kilo farkı var benimkilerde de var. kızlar genelde geriden geliyo. ikiz doğuran iki tane de arkadaşım var onlarında hep biri daha geriden geliyormuş. canını sıkma gelişim açısından bir problem yoksa kilo önemli değil diyor benim doktorum, kendisi perinatoloji uzmanı aynı zamanda.Doktor iki hafta sora gel tekrar bakicaz fark artarsa unvste hastanesine yolluycam dedi tedirgin etti beni
Benim ilk haftalarda arasi bir haftaydi simdi 3 gun var bazen atak yapiyorlar bazende aralari kapatiyorlar sorun olmaz canim insallahDoktor iki hafta sora gel tekrar bakicaz fark artarsa unvste hastanesine yolluycam dedi tedirgin etti beni
Sagl cnm çokk tesekkur ediorm14. Haftadan sonra galiba canım googla prenatest yaz sayfasında ayrınrılı bilgi yazıyo tam emin değilim, ben 21. Haftada yaptırdım
Rabbim saglik versin kizlarina onlar kucuk allahim korusun onlari saglikla gelsin kucagina insallah kizlarin hic birsey yoktur yanlis gormusdur doktor insallah dualarimiz minnaklar icin rabbim onlari korusun ... aminSlm kizlar ben tek yumurta ikizlerine hamileyim 19 haftalik pazartesi gunu kontrolumuz vardi . Gebeligin basindan beri gittiğim doktora gitmedim baska doktora gittim bakti bakti hic bir problem yok gayet iyiler dedi tam biticekti sonra sag bebekte kalbinde pirilti goruyorum dedi heme ayrintili ultrosm istedi benim icim rahat etmedi carsamba gunu kendi doktoruma gittin dedim bole bole bakti hic bisey yok zaten kalbinde pirilti tek basina birsey belli etmez dedi kafam cok karisti iki hafta sonra ayrintiliya giricem kizlar dua edin benim ve kızlarım icin..bisey yoktur ins.
Peki kalbi durduğunda hiç belirti olmuyor mu ya nasıl anlaşılıp tedbir alınacak12. Haftada kontrole gittik meğer 10. Haftada kalbi durmuş meleğimin. Bu sefer saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi Rabbim. Amin cnm rabbim kalbimizi ferahlatsin bebeklerimizi korusun ins
Malesef hiç bir belirtim olmamıştı 2 hafta öyle yaşamışım şükür ki bana zarar vermemiş kan uyuşmazlığı var.Peki kalbi durduğunda hiç belirti olmuyor mu ya nasıl anlaşılıp tedbir alınacak
Merhaba arkadaşım bende seninkini benzer durumdayım. Benim 10. Haftada öyle hafif değil baya şiddetli bir kanamam oldu.bebeklerimin gelişimi durumunu coknsukur o zamandan beri yatıyorum bende 14.haftadayiz artık .benim drum kanama şu yüzden veya bu yüzden demedi kahverengi lekeler devam ediyo hala.geçen ç. Tesi kontrolüm vardi kanama alanım baya azalmış keselerin orda yukardaymis yani.asıl plesanta çevresinde olsa sıkıntı olurdu dedi.birde plesantanin biri rahim ağzına yakın ama rahim büyüdükçe balon gibi dusun siser plesanta yukarı çıkar merak etme dediMerhaba bayanlar bende 12 haftalik ikiz bebislere hamleyim 11 haftaya kadar herşey yolunda idi ama pazartesi günü hafif kanamam oldu hemen Dr gittik bebislerden birinin plesantasi asagida dedi plesante priveria gibi bişiy dedi yat dinlen yukarı çıkar dedi aranızda benim gibi olan var mı yardimci olsbilirmisiniz
Geçmiş olsun inşallah yukarı çıkarlar kanama için herhangi bişey verdim sanaMerhaba arkadaşım bende seninkini benzer durumdayım. Benim 10. Haftada öyle hafif değil baya şiddetli bir kanamam oldu.bebeklerimin gelişimi durumunu coknsukur o zamandan beri yatıyorum bende 14.haftadayiz artık .benim drum kanama şu yüzden veya bu yüzden demedi kahverengi lekeler devam ediyo hala.geçen ç. Tesi kontrolüm vardi kanama alanım baya azalmış keselerin orda yukardaymis yani.asıl plesanta çevresinde olsa sıkıntı olurdu dedi.birde plesantanin biri rahim ağzına yakın ama rahim büyüdükçe balon gibi dusun siser plesanta yukarı çıkar merak etme dedi
İnşallah çıkarlar. .kanamadan sonra tek doz proluton iğne oldum progestan kapsül kullanıyodum zaten o hala devam.başka bişey vermedi sen?Geçmiş olsun inşallah yukarı çıkarlar kanama için herhangi bişey verdim sana
Ayaklarını yukarı kaldırarak uzan dınlen cnm cok gecmiş olsun inşallah en yakın zamanda düzelirMerhaba bayanlar bende 12 haftalik ikiz bebislere hamleyim 11 haftaya kadar herşey yolunda idi ama pazartesi günü hafif kanamam oldu hemen Dr gittik bebislerden birinin plesantasi asagida dedi plesante priveria gibi bişiy dedi yat dinlen yukarı çıkar dedi aranızda benim gibi olan var mı yardimci olsbilirmisiniz
Canim ben surekli getirtiyorum sorun olmadi zaten alanlar yorum yapiyor onlara bakarak siparis verebilirsin biraz gec geliyo ama 20 gun 30 gun suruyo daha once mama den getirtiyodum bura daha uygun kargo parasida vermiyorsunkızlar aliekspressde fıyatlar cok uygun sizce güvenilirmi ayrı ayrı yerlerden alıcam problem cıkarmı ilk defa alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?