- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.501
Canim kargo ucreti yoksa sorun olmaz ama cok alma bir yerden o zaman gumruge takilabiliyor. Birde neleri almayi dusunuyorsun oradankızlar aliekspressde fıyatlar cok uygun sizce güvenilirmi ayrı ayrı yerlerden alıcam problem cıkarmı ilk defa alıcam
canım carters ın tulum ve setlerı var 1 yasa kadar onları almayı dusunuyorumCanim kargo ucreti yoksa sorun olmaz ama cok alma bir yerden o zaman gumruge takilabiliyor. Birde neleri almayi dusunuyorsun oradan
Esimde bebek arabalarina falan bakti baya uygundu burada 2000 tl olan orada 600 700 e geliyordu bakalim olmazsa bende birseyler bakayincanım carters ın tulum ve setlerı var 1 yasa kadar onları almayı dusunuyorum
Progestan kapsül bende kullanıyorum en başından beri kanama olup gittiğim dede endol diye bir fitil verdi sadece başka hiç birşey yokİnşallah çıkarlar. .kanamadan sonra tek doz proluton iğne oldum progestan kapsül kullanıyodum zaten o hala devam.başka bişey vermedi sen?
Endol ne işe yarıyomuş acaba?Progestan kapsül bende kullanıyorum en başından beri kanama olup gittiğim dede endol diye bir fitil verdi sadece başka hiç birşey yok
Endol bende kullanıyorm serklaj sonrası verdi ağrı hissettğnde kullan dedi bildğim kadaryla erken doğumu engelliyor kasılmaları onluyor ama çok fazla kullanılncada bebeğin suyunu azaltıyor diye biliyor ondan galiba ağrın olduğnda arada Bi kullan diye söyledi doktormEndol ne işe yarıyomuş acaba?
Günaydın canım aklımdan sen geçiyordun nasılsın kasılmaların gectimiGünaydın kızlar Mutlu pazarlar
Sağol Canım sanırım biraz hafifledik sancı açısından ama doğumun yaklaştığını anlayabiliyorum vücudumda değişik şeyler oluyor anne içgüdüsü müdür nedir insan anlıyor :) şuanlık dikkatliyiz daha da sen nasılsınGünaydın canım aklımdan sen geçiyordun nasılsın kasılmaların gectimi
Çok şükür canım bir kaç hafta daha dayansın prensesler inşallah.Sağlıkla dogup evlerine gelsinler.ben iyiyim canım çok şükür çarşamba şeker yüklemem ve kontrolüm var bebislerde iyidir inş.Sağol Canım sanırım biraz hafifledik sancı açısından ama doğumun yaklaştığını anlayabiliyorum vücudumda değişik şeyler oluyor anne içgüdüsü müdür nedir insan anlıyor :) şuanlık dikkatliyiz daha da sen nasılsın
Hiçbir fikrim yok belim ve kalçam çok ağrıyor dedim belki onun için yarın dr gitcem inşallah güzel şeyler soylerEndol ne işe yarıyomuş acaba?
İnşallaj herşey güzel çıkar Canm Rabbim Zaman'ında sağsalim bebişlerimize kavuştursun bizi :)Çok şükür canım bir kaç hafta daha dayansın prensesler inşallah.Sağlıkla dogup evlerine gelsinler.ben iyiyim canım çok şükür çarşamba şeker yüklemem ve kontrolüm var bebislerde iyidir inş.
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah. .Hiçbir fikrim yok belim ve kalçam çok ağrıyor dedim belki onun için yarın dr gitcem inşallah güzel şeyler soyler
Ben 5+3 de gittim tek kese goruldu 6+3 de gittim iki kese goruldu birde bthcg reglim 2 gun gecti 1000.0 cikti 2.gun yine bthcg verdim 3.544.5 cikti kese gorulmedi 4 gun sonra gittim 5+3 de tek kese gorul tabi bthcg 28 bin kusur filandi rabbim saglik versin cumlemizin minnaklarina rabbim gonlumuzdekini nasip etsin insallah..aminCogul gebelik oldugunu kacinci hafta ogrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?