2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

kızlar aliekspressde fıyatlar cok uygun sizce güvenilirmi ayrı ayrı yerlerden alıcam problem cıkarmı ilk defa alıcam
Canim kargo ucreti yoksa sorun olmaz ama cok alma bir yerden o zaman gumruge takilabiliyor. Birde neleri almayi dusunuyorsun oradan

İnşallah çıkarlar. .kanamadan sonra tek doz proluton iğne oldum progestan kapsül kullanıyodum zaten o hala devam.başka bişey vermedi sen?
Progestan kapsül bende kullanıyorum en başından beri kanama olup gittiğim dede endol diye bir fitil verdi sadece başka hiç birşey yok

Endol ne işe yarıyomuş acaba?
Endol bende kullanıyorm serklaj sonrası verdi ağrı hissettğnde kullan dedi bildğim kadaryla erken doğumu engelliyor kasılmaları onluyor ama çok fazla kullanılncada bebeğin suyunu azaltıyor diye biliyor ondan galiba ağrın olduğnda arada Bi kullan diye söyledi doktorm

Günaydın canım aklımdan sen geçiyordun nasılsın kasılmaların gectimi
Sağol Canım sanırım biraz hafifledik sancı açısından ama doğumun yaklaştığını anlayabiliyorum vücudumda değişik şeyler oluyor anne içgüdüsü müdür nedir insan anlıyor :) şuanlık dikkatliyiz daha da sen nasılsın

Çok şükür canım bir kaç hafta daha dayansın prensesler inşallah.Sağlıkla dogup evlerine gelsinler.ben iyiyim canım çok şükür çarşamba şeker yüklemem ve kontrolüm var bebislerde iyidir inş.

İnşallaj herşey güzel çıkar Canm Rabbim Zaman'ında sağsalim bebişlerimize kavuştursun bizi :)

Kızlar size bir sorum olucak Bebek hareketlerini hissediyorum ama sadece tek tarafta hissediyorum sizdede böylemiydi

Cogul gebelik oldugunu kacinci hafta ogrendiniz
Ben 5+3 de gittim tek kese goruldu 6+3 de gittim iki kese goruldu birde bthcg reglim 2 gun gecti 1000.0 cikti 2.gun yine bthcg verdim 3.544.5 cikti kese gorulmedi 4 gun sonra gittim 5+3 de tek kese gorul tabi bthcg 28 bin kusur filandi rabbim saglik versin cumlemizin minnaklarina rabbim gonlumuzdekini nasip etsin insallah..amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…