- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.521
yani gorulmesi lazimdi canim birde iki kalp atisi duyulurdu doktorun gozunden kacarmi bilemem tabi tek yada cift saglikla dogsunlar insallah11+5 haftalik hamileyim.ikiz olabilirmi..yada oyle olsaydi ikinci kese su zamana kadar gorunurmuydu
Takvim kurmak istiyorsaniz bebegin dogacagi tarihi yaziyorsunuz mesala 12-11-2016 gibi mesala aralara tire koyarak yaziniz11+5 haftalik hamileyim.ikiz olabilirmi..yada oyle olsaydi ikinci kese su zamana kadar gorunurmuydu
Günaydın canım ben 22.haftada hissetmeye başladım evet bir süre tek tarafta oldu şimdi iki taraftada hissediyorum.benimkiler de bu hafta sonu çok az hareket ettiler korkuttular beniKızlar size bir sorum olucak Bebek hareketlerini hissediyorum ama sadece tek tarafta hissediyorum sizdede böylemiydi
Günaydın canım.Allah kolaylık versin sana.Benim 12.haftadan sonra iştah bir açıldı bir açıldı ne bulantı ne bişey kalmadı şimdide hep açım ne yazıkkiKizlar günaydınnnn sabah kusmaları gecmiyor bir türlü ya sizde durum nedir
Demir ilacı beni mahvediyor bulantı çok sabahları
Bu bulantilarin cinsiyetle alakasi varmi canim mesala umutun kiz erkek ondan olabilirmi sizin iki erkekti galiba yanlis hatirlamiyorsam ne kadar dogru tabi tartisilir bulantilarla cinsiyet farkiGünaydın canım.Allah kolaylık versin sana.Benim 12.haftadan sonra iştah bir açıldı bir açıldı ne bulantı ne bişey kalmadı şimdide hep açım ne yazıkki((
Bende gece icip yatiyorum mide bulantisi olmasin diye dogru yapiyormuyum bilmiyorum tabicanım aç karnına mideni bulandırıyosa kahvaltıdan 1 saat sonra içsen.. çünkü dr.da bana açken mideni bulandırıyo yemekten sonra alırsın demişti
Bu bulantilarin cinsiyetle alakasi varmi canim mesala umutun kiz erkek ondan olabilirmi sizin iki erkekti galiba yanlis hatirlamiyorsam ne kadar dogru tabi tartisilir bulantilarla cinsiyet farki
Usg de goruntusune ve boyutanu gore hafta soyluyorlar ben sat bile soylemeden haftami soyledi iki hafta once 10+4 digeri 10+1Kizlar gunaydinn. Tüp bebek yöntemi ile hamile kalan arkadaslarim bu soru size :) hamilelik haftası son adet tarihine göre alıyor doktor ancak netteki hesaplamalar farklı. Benim blastokist transferi yapılmıştı. Nette 22.haftadayim doktorda 21.hafta. Sizin doktorlariniz neyi baz alıyor?
Kizlar gunaydinn. Tüp bebek yöntemi ile hamile kalan arkadaslarim bu soru size :) hamilelik haftası son adet tarihine göre alıyor doktor ancak netteki hesaplamalar farklı. Benim blastokist transferi yapılmıştı. Nette 22.haftadayim doktorda 21.hafta. Sizin doktorlariniz neyi baz alıyor?
Aaaa bende oyleyim arada bulantim oldu kusamiyordum halada bulantim var bugun 12+2 digeri 11+6 olduk canim rabbim saglikla nasip etsin cumlemize insallah.. aminbenimde 1 kız 1 erkek ama hiç aşırı bulantım olmadı hafif seyretti kusmadım hiç..
Aaaa bende oyleyim arada bulantim oldu kusamiyordum halada bulantim var bugun 12+2 digeri 11+6 olduk canim rabbim saglikla nasip etsin cumlemize insallah.. amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?