- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.541
Aynen tatlim gecer sizde massalah 20 haftalardasiniz minicikler cok sukur dogumuna sayili gunler kaldi bizlerde o sayili gunleri tek tek bekleriz insallahzamanla geçer inşaAllah canım ... bebeklerimiz iyi olsunda :)
Insallah canim yarin detayli var saglikla cikariz insallah cumlemize rabbim saglikli bebekler nasip etsin insallah .. aminGünaydın kızlar güzel bir hafta olur insalla
Aynen tatlim gecer sizde massalah 20 haftalardasiniz minicikler cok sukur dogumuna sayili gunler kaldi bizlerde o sayili gunleri tek tek bekleriz insallah
Amin canım benim de bugun kontrolüm var bakalım bebekler nasıl bide inşallah plesanta yukarı cikmistir
6+4 te hem cift kese gözüktü hem de kalp atışlarını duydukCogul gebelik oldugunu kacinci hafta ogrendiniz
aynen bende bu durumdayım :)Günaydın canım.Allah kolaylık versin sana.Benim 12.haftadan sonra iştah bir açıldı bir açıldı ne bulantı ne bişey kalmadı şimdide hep açım ne yazıkki((
bana doktorum aç iç dedi. ne kullanıyorsunda bulandırıyor acaba benim ki şurup gibi hiç öyle bir etki yapmıyor. aç olupta 2 saat once süt ürünü tüketmediğim an sadece gece olduğu için bende yatmadan 1 saat once falan alıyorum bir de coğunlukla peşinden meyve yiyorum. c vitamini demirin emilini artırıyor. sende boyle denyebilirsin.Demir ilacı beni mahvediyor bulantı çok sabahları
O durumda var canim cok acim dedigin givi surekli yemek dusunuyorumama sabahlaari kagvalti sonrasi hep kusuyorum o da kotu etkiliyor.Günaydın canım.Allah kolaylık versin sana.Benim 12.haftadan sonra iştah bir açıldı bir açıldı ne bulantı ne bişey kalmadı şimdide hep açım ne yazıkki((
Ben aksam yatmadan aliyorum ama sabahbyine kusuyorum. Portakal suyuyla icersem kusmuyorum dun gece suyla aldim bugun fenayim.Demir ilacı beni mahvediyor bulantı çok sabahları
Ayy benim hep devam edecek sanirim yaaa herkesin 12 de bitmis. Aksamlari benim gobekte felaket dun aksam gobek deligim dışa cikmisti cok komiktiGünaydın kızlar.. benim bi dönem oldu 12den sonra bulantım bitti gibi şimdilerde aşırı bir koku rahatsız eden birşey olmadıkça bulantım kalmadı kusma hiç olmamıştı zaten..
Benimde iştahım baya açık ... dün mesela full tokum yeni yemişiz daha aklıma lahmacun düşüyor diyeyim siz anlayınama yemek sonrası çatlıcak gibi oluyo göbeğim kocaman oluyo iyice sivriliyo
Canim bende oyle yaoiyorum doktor oyle dedi portakal suyuyla icince daha iyi oluyor.Bende gece icip yatiyorum mide bulantisi olmasin diye dogru yapiyormuyum bilmiyorum tabi
Canim son adet ve ultrasonu baza aliyor ikisi denk geliyor zatenKizlar gunaydinn. Tüp bebek yöntemi ile hamile kalan arkadaslarim bu soru size :) hamilelik haftası son adet tarihine göre alıyor doktor ancak netteki hesaplamalar farklı. Benim blastokist transferi yapılmıştı. Nette 22.haftadayim doktorda 21.hafta. Sizin doktorlariniz neyi baz alıyor?
Ayy bende takvimini gorunce cok özendim20 leei gorsek hayirlisiyla. Bende hissetmek istiyorum cok ama hala tik yok tek bebisi olanalrdan bile hissedenler var bakalim biz ne zaman hissetcezCanim ayni bende 12. Haftalardayken 20lere gelsem bi diyodum cok.sukur geldik.bugune.. simdide artik hissetmek istiyorum biranevvel 24. Haftalara gelsem diyoruk simdide.. oyle oyle sizde geleceksiniz insaAllah ☺
O durumda var canim cok acim dedigin givi surekli yemek dusunuyorumama sabahlaari kagvalti sonrasi hep kusuyorum o da kotu etkiliyor.
Ben aksam yatmadan aliyorum ama sabahbyine kusuyorum. Portakal suyuyla icersem kusmuyorum dun gece suyla aldim bugun fenayim.
Ayy benim hep devam edecek sanirim yaaa herkesin 12 de bitmis. Aksamlari benim gobekte felaket dun aksam gobek deligim dışa cikmisti cok komikti
Canim bende oyle yaoiyorum doktor oyle dedi portakal suyuyla icince daha iyi oluyor.
Canim son adet ve ultrasonu baza aliyor ikisi denk geliyor zaten
Ayy bende takvimini gorunce cok özendim20 leei gorsek hayirlisiyla. Bende hissetmek istiyorum cok ama hala tik yok tek bebisi olanalrdan bile hissedenler var bakalim biz ne zaman hissetcez
Ben iki doktora gidiyorum, ikisi de embriyo transfer tarihine göre hesaplıyor. zaten kemik ölçümlerinde de aynı haftaya denk geliyorKizlar gunaydinn. Tüp bebek yöntemi ile hamile kalan arkadaslarim bu soru size :) hamilelik haftası son adet tarihine göre alıyor doktor ancak netteki hesaplamalar farklı. Benim blastokist transferi yapılmıştı. Nette 22.haftadayim doktorda 21.hafta. Sizin doktorlariniz neyi baz alıyor?
Hayırlı olsun Canm öncelikle beslenmene çok dikkat et dışarıdan gelen seslere aldırış etme zaten ilk 3-4 ay bebekler yediklerimizden beslenmiyor bu yüzden 2 kat beslenmeye gerek yok dengeli gittiğin sürece kilo alımında normal olur :)Merhabalar arkadaşlar bende cumartesi öğrendim ikiz olduğunu hala şoktayım yeni yeni alışmaya çalışıyorum...Hepiniz gibi korkuyla coşkuyu aynı anda yaşıyorum daha çok yeni 4+3 sadece 2 yuvarlak olarak hayatımdalar...Hiç kusmam yok şimdilik 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz Rabbim nasip ederse...Birazda kilolu hamile kaldım 72 kiloyum boyum 1,55 falan bunuda çok dert ettim bana tavsiyeleriniz nelerdir??? İlerki zamanlarda yuvarlanacmışım yerimden bile kalkamayacakmışım gibi düşünüyorum??? İlk aylar neler önerirsiniz???
Bende 5+3 de tek kese 6+3 de cift kese 7+4 de kalp atisini duyduk saglikla nasip etsin bebegimizi rabbim aralarinda gun varmi bebeklerinin canim benim 3 gun var senin bebeklerin cinsiyetini ogrendinmi insallah kiz erkek olur cok guzel olur ilk gebeliginiz ise tabi rabbim gonlunuzdekini nasip etsin insallah :)6+4 te hem cift kese gözüktü hem de kalp atışlarını duyduk
Hayırlı olsun inş saglıkla sıhhatle zamanında kucagına aldırsın Allahım ilk aylarında zaten cogumuzda bulantı kusma oldugu için kilo alımı pek olmuo dengeli saglıklı yedıkce hamurişlerşnden mumkun mertebe uzak kalarak cok kilo almazsın.Merhabalar arkadaşlar bende cumartesi öğrendim ikiz olduğunu hala şoktayım yeni yeni alışmaya çalışıyorum...Hepiniz gibi korkuyla coşkuyu aynı anda yaşıyorum daha çok yeni 4+3 sadece 2 yuvarlak olarak hayatımdalar...Hiç kusmam yok şimdilik 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz Rabbim nasip ederse...Birazda kilolu hamile kaldım 72 kiloyum boyum 1,55 falan bunuda çok dert ettim bana tavsiyeleriniz nelerdir??? İlerki zamanlarda yuvarlanacmışım yerimden bile kalkamayacakmışım gibi düşünüyorum??? İlk aylar neler önerirsiniz???
Merhabalar arkadaşlar bende cumartesi öğrendim ikiz olduğunu hala şoktayım yeni yeni alışmaya çalışıyorum...Hepiniz gibi korkuyla coşkuyu aynı anda yaşıyorum daha çok yeni 4+3 sadece 2 yuvarlak olarak hayatımdalar...Hiç kusmam yok şimdilik 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz Rabbim nasip ederse...Birazda kilolu hamile kaldım 72 kiloyum boyum 1,55 falan bunuda çok dert ettim bana tavsiyeleriniz nelerdir??? İlerki zamanlarda yuvarlanacmışım yerimden bile kalkamayacakmışım gibi düşünüyorum??? İlk aylar neler önerirsiniz???
Canım benimde bir kız bir erkek bulantının cinsiyetle çok alakalı olduğunu zannetmiyorum ama.Bu bulantilarin cinsiyetle alakasi varmi canim mesala umutun kiz erkek ondan olabilirmi sizin iki erkekti galiba yanlis hatirlamiyorsam ne kadar dogru tabi tartisilir bulantilarla cinsiyet farki
Sorma canım çarşamba şeker yüklemem var ama benim bu hafta canım hep şekerli şeyler çekiyo meyve bile hep şekerli olanlardan yedim inş şekerim yüksek çıkmaz.Ama yemek yeyip arkasından aç hissetmekde tuhaf bi duyguaynen bende bu durumdayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?