2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aynen tatlim gecer sizde massalah 20 haftalardasiniz minicikler cok sukur dogumuna sayili gunler kaldi bizlerde o sayili gunleri tek tek bekleriz insallah

Canim ayni bende 12. Haftalardayken 20lere gelsem bi diyodum cok.sukur geldik.bugune.. simdide artik hissetmek istiyorum biranevvel 24. Haftalara gelsem diyoruk simdide.. oyle oyle sizde geleceksiniz insaAllah ☺

Demir ilacı beni mahvediyor bulantı çok sabahları
bana doktorum aç iç dedi. ne kullanıyorsunda bulandırıyor acaba benim ki şurup gibi hiç öyle bir etki yapmıyor. aç olupta 2 saat once süt ürünü tüketmediğim an sadece gece olduğu için bende yatmadan 1 saat once falan alıyorum bir de coğunlukla peşinden meyve yiyorum. c vitamini demirin emilini artırıyor. sende boyle denyebilirsin.

arkadaşlar yatak konusunda ne düşünüyorsunuz. Bebeklere visko yatak önerilmiyor, yaylı yatakta yatmasa daha iyi ama fiyat uygunluğu ile yinede tercih edilebilir deniyor. aslında en iyisi lateks yatakmış visko ve yaylı arasında birşey. onlarda biraz daha pahalı oluyor. bence bu yatak konusu beşik konusundan daha karışık.

Günaydın canım.Allah kolaylık versin sana.Benim 12.haftadan sonra iştah bir açıldı bir açıldı ne bulantı ne bişey kalmadı şimdide hep açım ne yazıkki ((
O durumda var canim cok acim dedigin givi surekli yemek dusunuyorumama sabahlaari kagvalti sonrasi hep kusuyorum o da kotu etkiliyor.
Demir ilacı beni mahvediyor bulantı çok sabahları
Ben aksam yatmadan aliyorum ama sabahbyine kusuyorum. Portakal suyuyla icersem kusmuyorum dun gece suyla aldim bugun fenayim.
Ayy benim hep devam edecek sanirim yaaa herkesin 12 de bitmis. Aksamlari benim gobekte felaket dun aksam gobek deligim dışa cikmisti cok komikti
Bende gece icip yatiyorum mide bulantisi olmasin diye dogru yapiyormuyum bilmiyorum tabi
Canim bende oyle yaoiyorum doktor oyle dedi portakal suyuyla icince daha iyi oluyor.
Canim son adet ve ultrasonu baza aliyor ikisi denk geliyor zaten
Canim ayni bende 12. Haftalardayken 20lere gelsem bi diyodum cok.sukur geldik.bugune.. simdide artik hissetmek istiyorum biranevvel 24. Haftalara gelsem diyoruk simdide.. oyle oyle sizde geleceksiniz insaAllah ☺
Ayy bende takvimini gorunce cok özendim20 leei gorsek hayirlisiyla. Bende hissetmek istiyorum cok ama hala tik yok tek bebisi olanalrdan bile hissedenler var bakalim biz ne zaman hissetcez

Geliceksiniz insaAllah canim bende hissetmek istiyorum.soyle patir kutur tekmeleri☺☺ zaman gecicek sonra dogum yapicaz ve birlikte o gunleri bebeklerimizi konusucaz insaAllah☺

Merhabalar arkadaşlar bende cumartesi öğrendim ikiz olduğunu hala şoktayım yeni yeni alışmaya çalışıyorum...Hepiniz gibi korkuyla coşkuyu aynı anda yaşıyorum daha çok yeni 4+3 sadece 2 yuvarlak olarak hayatımdalar...Hiç kusmam yok şimdilik 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz Rabbim nasip ederse...Birazda kilolu hamile kaldım 72 kiloyum boyum 1,55 falan bunuda çok dert ettim bana tavsiyeleriniz nelerdir??? İlerki zamanlarda yuvarlanacmışım yerimden bile kalkamayacakmışım gibi düşünüyorum??? İlk aylar neler önerirsiniz???

Ben iki doktora gidiyorum, ikisi de embriyo transfer tarihine göre hesaplıyor. zaten kemik ölçümlerinde de aynı haftaya denk geliyor

Hayırlı olsun Canm öncelikle beslenmene çok dikkat et dışarıdan gelen seslere aldırış etme zaten ilk 3-4 ay bebekler yediklerimizden beslenmiyor bu yüzden 2 kat beslenmeye gerek yok dengeli gittiğin sürece kilo alımında normal olur :)

6+4 te hem cift kese gözüktü hem de kalp atışlarını duyduk
Bende 5+3 de tek kese 6+3 de cift kese 7+4 de kalp atisini duyduk saglikla nasip etsin bebegimizi rabbim aralarinda gun varmi bebeklerinin canim benim 3 gun var senin bebeklerin cinsiyetini ogrendinmi insallah kiz erkek olur cok guzel olur ilk gebeliginiz ise tabi rabbim gonlunuzdekini nasip etsin insallah :)

A
Hayırlı olsun inş saglıkla sıhhatle zamanında kucagına aldırsın Allahım ilk aylarında zaten cogumuzda bulantı kusma oldugu için kilo alımı pek olmuo dengeli saglıklı yedıkce hamurişlerşnden mumkun mertebe uzak kalarak cok kilo almazsın.

Hayırlı olsun canim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah
Canim.henuz erken mide bulantisi icin ama belki hic olmayadabilir.. benim cok az olmustu bulantim artik yok gibi.. Ben 77 ile hamile kaldim 74e dustum ilk zamanlar istahsizlik olmustu simdi 76.5 oldum o yuzden cok takilma dikkatli beslenirsen cok almazsin.. istah artinca nolucak.bilmiyorum ama dikkat etmeye calisicaz artik☺

Bu bulantilarin cinsiyetle alakasi varmi canim mesala umutun kiz erkek ondan olabilirmi sizin iki erkekti galiba yanlis hatirlamiyorsam ne kadar dogru tabi tartisilir bulantilarla cinsiyet farki
Canım benimde bir kız bir erkek bulantının cinsiyetle çok alakalı olduğunu zannetmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…