2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

benimde 5.gün embriyosuydu adet günümü doktor 4 gün ileri hesapladı şimdiye kadar da hep uyumlu seyretti o haftayla..

Hiç birşey düşünemiyorum ne yatak ne beşik dün biraz alş vrş yapalım diye çıktık park yatak düşünüyordum bakayım dedim bana çok basit geldiler pusetlere desen uzaylı görmüş dünyalı gibi bakıyordum sen söyleyince şimdi o beşiklerin içine koyacağımız yataklarda girdi işin içine :))) bebek arabası - puseti - yatağı - beşiği - süt sağma makinesi - sterilizatör - vs vs vs aklımda deli sorularrr yaniii sen sonuca vardığında bizlede paylaşırsın

güzel anneler merhaba
ben cuma günü 75lik seker yüklemesi yaptırdım açlık şekerim 93(referans 92) ilk tokluk 171( referans 180), 2. tokluk 123 (referans 153) çıktı refereans değerlerine göre normal çıktı ama doktoru6m arayıp sende şeker çıkmış dedi anlamadım ben varmı benim durumumda olan..

Giyim tamamda buyuk parcalar cok sıkıntılı olucak heralde bizdede .. besik mi park yatakmi oda yapsak mi yapmasak mi bebek arabasinda netlesiyoruz kafamiz karisiyo hep bi muallaktayiz

Kızlar kapıda ödemeli bildğniz iyi bebek alışverş siteleri varmı sadece benm bildğm iki site var çok çesidi olan siteler arıyorm

Kızlar ne kadar iyi ve pozitifsiniz bütün korkularım geçti...Birde ben tek çocuğum ve annem çalıştığı için hep evde yalnız kaldım şimdi düşünüyorumda hiç yalnız kalmayacaklar hep birbirlerine destek olacaklar ve başkalarına ihtiyaç bile duymayacaklar yalnız büyümeyecekler...Tüp bebek yaa tutmazsa korkuları şimdi yerini nelere bıraktı şaka gibi ama insan duruma çok çabuk adapte olabilen bir yaratık... Öyle şanslı hissediyorum ki kendimi...Hepiniz dularımdasınız kızlar hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz...

Yeni gelen tum anneler hayirli olsun mucizeleriniz :) saglikla sihhatle zamaninda aliriz ins hepimiz kucagimiza
Bende haftaya gidecegim dr a ve seker testi verir heralde diye dusunuyorum 24u bitirmis olacagiz ama cok korkuyorum pastalar tatlilar o kadar cok yiyorumki nolacak bilmiyorum 20.haftaya kadar bende normal seyirdeydim ama 20den sonra hic doymuyorum surekli yemek istiyorum hizla kilo almayada basladim ins bir sorun cikmaz bebeklerde alir saglikla buyurler heralde dogana kadar bebekler bu korkular stresler gecmeyecek 20.haftalari bekliyordum simdide 30lara gelirmiyimki saglikla bir ulassam stresine girdim sanirom bu da cogul gebeligin heyecani :) yine de cok guzel bir duygu elinizden geldigince mutlu olun ve tadini cikarmaya bakin bu gunlerimiz tatli birer ani olarak kalacak unutmayalim

Benimde birisi kiz digeri erkek ama asiri mide bulantilarim var, butun gun suruyor aksamlari dayanilmaz hale geliyor. Acaba ne zaman azalmaya basliyacak????
Aaaa ogrendinizmi ikimizde ayni dogum 7-11-2016 ne zaman ogrendiniz kac hafta oldular ben yarin 12+3 digeri 12+0 ikili tarama olucagiz yarin cok heyecanliyim rabbim saglik versin cumlemize insallah.. amin

Son düzenleme:
Cok sukur cogunu atlatmisiniz geriside gelir rabbimin izni ile bizler daha yolun basindayiz ve cinsiyetlerini merakla bekliyorum saglikla gelsin cumlemizin bebisleri minnaklari insallah.. amin

Bende sabirsizlikla hep bi isaret bekliyorum.. gecen hafta doktoruma sordum ne zaman hissederim diye 1 ayi bulur dedi 24e kadar yolu var canim beklemeye devam
benım doktorumda oyle soyledı cnaım kilon göbegın var hemen hıssetmıceksındır bence 23 haftada dedı ama 17 de bıle hıssedınce herkes ınsan ıstıyor. içimde su dolu balon var gıbı hıslerım var ama bırebır bebek degıl malesef

Iyi akşamlar kizlar bende 31 haftalik ikiz gebeyim. Erken dogum riskim var cok korkuyorum bebekler kuveze gircek diye. Gunler gectikce icimi heycan ve korku kapliyor

Yaa aynen oturup kalkarken agirliklarini hissediyorum kocaman bi gobek disinda☺☺ ama olsun bugunlere geldik ya o gunleride gorucez insaAllah☺ gobisime bakinca mutluluk kapliyo icimi☺☺ az kaldi pat pat yaomaya baslicaklar yakinda ☺☺

cuma gunum detaylı ultrusonum saglıkla bır atlatsam ınsallah bebıslerımı 2 haftadır gormedım cok ozluyorum kızlarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…