2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

cuma gunum detaylı ultrusonum saglıkla bır atlatsam ınsallah bebıslerımı 2 haftadır gormedım cok ozluyorum kızlarımı
Ozleniyor demi.. karninda bile olsa gormek baska bisey☺ detayliyida merak ediyorum Benimde hafta sali gunu var detayli ultrasonum var.. sabirsizlikla bekliyorum insaAllah hayirli haberler aliriz canim korkuyorum ama guzel haberler alicaz insaAllah inancimda var☺

Nurse-m ins bir kac hafta daha sabreder zamaninda gelirler stres yapma bak ne guzel 31 hafta olmussun ins bizlerde goruruz bol bol dinlen son haftalarda yatmak iyi geliyor diyorlar

İNŞALLAH CNAIM BIZDE TEST YAPTIRMADSIGIMIZ ICIN KORKULARIM COK AMA aLLAHTAN GELENE AMENNA DIYORUZ

:) canım aynen o kadar çok alacak var ki. ben şuan işbir baby bad yatağa yakınım yada kraftın yataş için ürettirdiği yaylı yatak var onu da düşünebilirim. Beşik konusuna karar verdim gibi ben ya klasik tahta beşik alacam; 60-120 ebatta birçok markada var iki kademeli olanlardan. mümkünse istediğinde sallanabilen olsun istiyorum. ilk yıl yatak odama koyacagım beşikleri sonra odalarına geçireceğim. Sanırım 3 yaşına kadar kullanırlar. park yatağı evet herkes kullanışlı buluyor ama şahsen bana pek estetik gelmiyor. Ha biraz güzelleri var onlarda ciddi pahalı bebek 3 yaşına kadar ancak yatarmış onda zaten. park yatağın en güzel yanını seyahatlarde yanında götürülülebilmesi. araba konusunda da ya prego arkalı önlü yada britax romer yanyana olandan alacağım ikiside dar. bende durumlar bu şekilde canım. benim eşimde çok araştırıyor o yüzden biraz daha netim.

bende meyveyi çok tüketiyorum, şekerim çıkabilir diye endişeliyim ama yaz meyveleri de çok güzel ya :)

bizim iki kız canım, aman değişmesin o kadar mutluyum ki :) bizimkilerin arasında da 3 gün var, ancak önemli değil 15. haftada biri 3 gün öndeydi 20. hafta detaylı da diğeri öne geçmiş

Kizlar yaklaşık 3 haftadır sırt üstü yata yata bi hal oldum. Yine de çok şükür bugüne... Daha 21. Haftadayiz ama erken doğum riski var. Ayakta çok duramıyorum bebekler çok aşağı da. Rahim boyu çok kısalmış. 1.5 ay önce 5cm idi şuan 2 cm bideeee doktor bize ilişki yasak dedi tabi doğal olarak ama ben kocama laf anlatamıyorum. Çok kızıyorum cektigimiz eziyetleri hatırlatıyorum sonra ha tamam deyip geri adım atıyor. Böyle kafa atasim geliyo ona. Icimde kıpır kıpırlar Allahim elimize aldığımız günleri göstersin.

Neden rahim boyu kisaliyor bazi kadinlarda,bazilari 37 38 de nasil oluyoda doguruyorlar?

Geliceksiniz insaAllah canim bende hissetmek istiyorum.soyle patir kutur tekmeleri☺☺ zaman gecicek sonra dogum yapicaz ve birlikte o gunleri bebeklerimizi konusucaz insaAllah☺
Insallah canim insallahhhh
Ayy bende sizi takip edip fikir sahibi olmaya çalışıyorum o kadar kararsizim ki ben tulum bile alamiyorum
Benimde birisi kiz digeri erkek ama asiri mide bulantilarim var, butun gun suruyor aksamlari dayanilmaz hale geliyor. Acaba ne zaman azalmaya basliyacak????
Benimde oyleydi canim o tum gun suren bulantilar 15 16 da bitti ama hala sabah ve aksam bulantilar var kusma da devam ediyor. Ben hep leblevi yiyordum gecici de olsa bastiriyor tavsiye ederim

bizim iki kız canım, aman değişmesin o kadar mutluyum ki :) bizimkilerin arasında da 3 gün var, ancak önemli değil 15. haftada biri 3 gün öndeydi 20. hafta detaylı da diğeri öne geçmiş
Ayyy cok guzel yaaa bende iki kiz cok istiyorum tatlim rabbim saglikla gonlumuze gore nasip etsin insallah senin ilk gebelikmi tatlim benim 3. gebelik ve 4 cocuk olacak rabbim izin verirse iki oglum var iki kizim olsun cok istiyorum yada icinden tek kiza bile raziyim rabbim niyetimizi biliyor 7 yil ara verdik son sezaryan sansimdi kizimiz olur diye rabbim lutfu ikizlerime hamileyim sukurler olsun onlari veren rabbime rabbim cumlemize saglikli minnaklar nasip etsin insallah

İyi geceler hanımlar,benim perinatologum şeker yüklenmesinin 50nin üzerinde olunca gereksiz olduğunu söyledi.75lik ve 100luk yaptırmayin diyor .

Mevhibe, benimde iki tane oglum var. bunlar 3. ve 4. olacaklar. Ben 4 sene ara verdim.

B
Iyi akşamlar kizlar bende 31 haftalik ikiz gebeyim. Erken dogum riskim var cok korkuyorum bebekler kuveze gircek diye. Gunler gectikce icimi heycan ve korku kapliyor
Bol bol dinlen inş bebişler in acele etmezler dayanırlar dinlenme cok faydalıymıs sag salım kucagına aldırsın hayırlısıyla Allahım vaktı zamanı gelince

Negüzel ya sen baya araştırmışsın.Ben yatak kısmına hiç bakmadım beşiklere bakıyorum bir yıl sonra kendi evime geçeceğim ozaman ikisinede ayrı oda yapmayı planladığım için park yatakla bir yıl idare etmek istiyordum ama banada hiç estetik görünmediler.yatak tavsiyelerinde çok iyi oldu bende araştırayım biraz.Bebişlerimiz bizleri üzmezler inş erken gelmezler günler geçtikce birde o korku çıkıyor alş vrşi biran önce tamamlamak istiyorum.

bende meyveyi çok tüketiyorum, şekerim çıkabilir diye endişeliyim ama yaz meyveleri de çok güzel ya :)
bakalım ben bu hafta çok yedim o yaz meyvelerinden hemde en şekerlilerinden inş şeker yüklememi etkilemez.birde meyve tüketimi kilo alımını da hızlandırıyor sanırım ben nolduğunu anlamadan aldım 10 kilo sonrası nasıl olur bilmiyorum

Insallah canim cok dikkat edin kendinize ben calisiyordum 26. Haftada biraktim. Bebeklerimi sagligim daha önemli. Rabbim ins hepimizin bebislerini saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip eder.
Canım hayırlısı ile alırsın inşaAllah bebişlerini kucağına sabreder onlar üzmezler annelerini.Bu arada erken doğum riski neye göre söyledi dr rahim ağzı uzunluğundan sebebmi erken ayrıldın bende çalışıyorum şuan ve daha 3 hafta falan daha çalışacağım bir sıkıntı çıkmazsa.sonrasında evde yatacağım bebişlerim erken gelmesin diye.Ama şimdi bile korkuyorm her an her şey olabilir diye.

Mevhibe, benimde iki tane oglum var. bunlar 3. ve 4. olacaklar. Ben 4 sene ara verdim.
Ayyy gercekmi neyseki bir kiz bir erkek rabbim gonlune gore saglukla nasip etsin insallah cumlemize saglikla nasip etsin insallah.. amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…