2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım çok geçmiş olsun.5 cm den bir anda nasıl 2 cm e düşmüş dr un birşey dedimi.hayırlısı ile dinlenince tekrar normale dönenleri yada bu şekilde doğuma kdr duranları okudum.Sende lavabo dışında kalkma bebişlerinde inş yukarı çıkarlar sen dinlendikce.Ve bu durumda kesinlikle ilişkiye girme Allah korusun doğumu tetikler.Eşinde sıksın dişini biraz biz dr 16.haftadan snra kanamam tamamen bitince ilişki serbest dediği halde cesaret edemedik.o kıpırtılar zaten bütün sıkıntılarımızı unutturuyor

canım rahim boyu kısalması için serklaj önermedi mi doktorun benimki öyle bi ihtimali hep gözönünde tutucaz dedi. Aman canım şu risk altında da eşin inşallah daha anlayışlı olur bizim doktor hiç yasaklamadı ama ben en başından beri hep korktum kolay mı kavuştuk bu günlere

Canım merhaba, bende internette genelde bu iki modeli gördüm. römer de sadece önde tutacak yok. Bu sorun olurmu diye kafama takıldı. diğeride sanki iki bebek için çokda uzun ömürlü olmaz gibi geldi ama arabaların kendisini görmedim birde gidip bakmak lazım. Ben beşikleri 70*140 olan tahta beşiklerden almak istiyorum daha uzun süre kullanılsın diye. Yani hergün birşey çıkıyor hepsi gidip bakılması gereken şeyler olduğundan zaman istiyor. Bir takvim yapıp herşeyi o takvime göre tamamlamayı istiyorum yoksa böyle baka baka hiçbirşey alamayacağım :)

Insallah canim cok dikkat edin kendinize ben calisiyordum 26. Haftada biraktim. Bebeklerimi sagligim daha önemli. Rabbim ins hepimizin bebislerini saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip eder.

Aminn insaAllah bizde 31leri goruruz insaAllah
canım ben Prego İbiza İkiz Bebek Arabası aldım yorumlarını okudum videolarını izledim en sonunda da gidip yerinde diğerleri ile kıyasladım. en son bunda karar kıldık aldık bakalım

bi benmiyim iki ayrı bebek arabası konusunda ısrarcı olan ya.. sonra pişman olmaktan korkuyorum ne yalan söyliim

Gunaydin guzel annisleri tatli minnaklari rabbim cumlemize saglikli bebisler nasip etsin insallah saglikla kucagimiza alalim bugun randevum var ikili tarama rabbim saglikli haberler verdirmeyi nasip etsin insallah cumleten saglikla kalin annisler ve minnaklar

Amin canım hayırlı haberlerle gel inşallah

kızlar merhaba;

ben burayı yeni buldum ve aranıza yeni katıldım. çift yumurta ikizlerime hamileyim daha cinsiyetlerini öğrenemedik...
Hos geldin canim bende bugun ikili taramam var rabbim saglik versin minnaklarina daha erken zaten 13+ da gorunuyorsun 16 haftaya kadar soylemez bazi doktorlar rabbim gonlundekini nasip etsin insallah bende 12+3 digeri 12+0 olduk sukur rabbima saglikla kalin

kızlar merhaba;

ben burayı yeni buldum ve aranıza yeni katıldım. çift yumurta ikizlerime hamileyim daha cinsiyetlerini öğrenemedik...

Hayirli olsun aramiza hosgeldin canim
Bende ikizlerimin cinsiyetini 15+4te gittigimde ogrenmistim gec kalmis degilsin henuz.. doktor emin olmadiginda soylemiyor cunku..

kızlar merhaba;

Hayırlı olsun canım bende 20. Haftamdayım birinin cinsiyetini halen öğrenemedim göstermiyor kendini ama hayırlısı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

Kızlar benimde perşembe günü detaylı ultrasonum var hep randevulara gittiğimizde tedirgin olmak zorundamıyız acaba Allah'ım bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah hep hayırlı güzel haberler alalım Amin

merhaba bende yeniyim aranızda :)

bizde 9+3 ve 9+0 olduk 2. hamileliğim ve 11 aylık oğlum var :)

ikiz oldugu için tedirginim...

rabbim hepimizi hayırlısıyla saglıkla evlatlarına kavustursun.
Hoşgeldin canım aramıza Allah'ım sağlıklı ömür versin evlatlarımıza inşallah. Doğuma gidene kadar hep tedirgin olucaz galiba

merhaba bende yeniyim aranızda :)

bizde 9+3 ve 9+0 olduk 2. hamileliğim ve 11 aylık oğlum var :)

ikiz oldugu için tedirginim...

rabbim hepimizi hayırlısıyla saglıkla evlatlarına kavustursun.
Hosgeldin canim massalah bebislerine benimkilerin arasindada 3 gun var saglikla nasip etsin cumlemize minnaklarini rabbim

Allah razi olsun guzel duana amin diyorum canim.. amin

Tum yeni gelen arkadaslar hg ve hayirli olsun :)
Bu hafta dr randevusu olan arkadaslar guzel haberlerinizi bekliyoruz. Bende dr dan cikinca daha basliyorum diger randevunun tarihini saymaya ama randevu gunu yaklastikca stresimde o kadar artiyor bu heyecanlarda anneligin guzellikleri heralde :) haftalarimiz cabuk ve kolay gecip saglikla sihhatle kucagimiza aliriz ins hepimiz minik meleklerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…