- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.601
Canım çok geçmiş olsun.5 cm den bir anda nasıl 2 cm e düşmüş dr un birşey dedimi.hayırlısı ile dinlenince tekrar normale dönenleri yada bu şekilde doğuma kdr duranları okudum.Sende lavabo dışında kalkma bebişlerinde inş yukarı çıkarlar sen dinlendikce.Ve bu durumda kesinlikle ilişkiye girme Allah korusun doğumu tetikler.Eşinde sıksın dişini biraz biz dr 16.haftadan snra kanamam tamamen bitince ilişki serbest dediği halde cesaret edemedik.o kıpırtılar zaten bütün sıkıntılarımızı unutturuyorKizlar yaklaşık 3 haftadır sırt üstü yata yata bi hal oldum. Yine de çok şükür bugüne... Daha 21. Haftadayiz ama erken doğum riski var. Ayakta çok duramıyorum bebekler çok aşağı da. Rahim boyu çok kısalmış. 1.5 ay önce 5cm idi şuan 2 cmbideeee doktor bize ilişki yasak dedi tabi doğal olarak ama ben kocama laf anlatamıyorum. Çok kızıyorum cektigimiz eziyetleri hatırlatıyorum sonra ha tamam deyip geri adım atıyor. Böyle kafa atasim geliyo ona. Icimde kıpır kıpırlar Allahim elimize aldığımız günleri göstersin.
Kizlar yaklaşık 3 haftadır sırt üstü yata yata bi hal oldum. Yine de çok şükür bugüne... Daha 21. Haftadayiz ama erken doğum riski var. Ayakta çok duramıyorum bebekler çok aşağı da. Rahim boyu çok kısalmış. 1.5 ay önce 5cm idi şuan 2 cmbideeee doktor bize ilişki yasak dedi tabi doğal olarak ama ben kocama laf anlatamıyorum. Çok kızıyorum cektigimiz eziyetleri hatırlatıyorum sonra ha tamam deyip geri adım atıyor. Böyle kafa atasim geliyo ona. Icimde kıpır kıpırlar Allahim elimize aldığımız günleri göstersin.
:) canım aynen o kadar çok alacak var ki. ben şuan işbir baby bad yatağa yakınım yada kraftın yataş için ürettirdiği yaylı yatak var onu da düşünebilirim. Beşik konusuna karar verdim gibi ben ya klasik tahta beşik alacam; 60-120 ebatta birçok markada var iki kademeli olanlardan. mümkünse istediğinde sallanabilen olsun istiyorum. ilk yıl yatak odama koyacagım beşikleri sonra odalarına geçireceğim. Sanırım 3 yaşına kadar kullanırlar. park yatağı evet herkes kullanışlı buluyor ama şahsen bana pek estetik gelmiyor. Ha biraz güzelleri var onlarda ciddi pahalı bebek 3 yaşına kadar ancak yatarmış onda zaten. park yatağın en güzel yanını seyahatlarde yanında götürülülebilmesi. araba konusunda da ya prego arkalı önlü yada britax romer yanyana olandan alacağım ikiside dar. bende durumlar bu şekilde canım. benim eşimde çok araştırıyor o yüzden biraz daha netim.
Insallah canim cok dikkat edin kendinize ben calisiyordum 26. Haftada biraktim. Bebeklerimi sagligim daha önemli. Rabbim ins hepimizin bebislerini saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip eder.
canım ben Prego İbiza İkiz Bebek Arabası aldım yorumlarını okudum videolarını izledim en sonunda da gidip yerinde diğerleri ile kıyasladım. en son bunda karar kıldık aldık bakalım
Allah razi olsun tatlim insallah canimAminn Aminnn hadi inşaAllah hayırlı haberlerle gel canım
Amin canım hayırlı haberlerle gel inşallahGunaydin guzel annisleri tatli minnaklari rabbim cumlemize saglikli bebisler nasip etsin insallah saglikla kucagimiza alalim bugun randevum var ikili tarama rabbim saglikli haberler verdirmeyi nasip etsin insallah cumleten saglikla kalin annisler ve minnaklar
Hos geldin canim bende bugun ikili taramam var rabbim saglik versin minnaklarina daha erken zaten 13+ da gorunuyorsun 16 haftaya kadar soylemez bazi doktorlar rabbim gonlundekini nasip etsin insallah bende 12+3 digeri 12+0 olduk sukur rabbima saglikla kalinkızlar merhaba;
ben burayı yeni buldum ve aranıza yeni katıldım. çift yumurta ikizlerime hamileyim daha cinsiyetlerini öğrenemedik...
Amin tatlim insallah cumlemizde saglikli haberler alir insallah.. aminAmin canım hayırlı haberlerle gel inşallah
kızlar merhaba;
ben burayı yeni buldum ve aranıza yeni katıldım. çift yumurta ikizlerime hamileyim daha cinsiyetlerini öğrenemedik...
Hayırlı olsun canım bende 20. Haftamdayım birinin cinsiyetini halen öğrenemedim göstermiyor kendini ama hayırlısı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değilkızlar merhaba;
Hoşgeldin canım aramıza Allah'ım sağlıklı ömür versin evlatlarımıza inşallah. Doğuma gidene kadar hep tedirgin olucaz galibamerhaba bende yeniyim aranızda :)
bizde 9+3 ve 9+0 olduk 2. hamileliğim ve 11 aylık oğlum var :)
ikiz oldugu için tedirginim...
rabbim hepimizi hayırlısıyla saglıkla evlatlarına kavustursun.
Hosgeldin canim massalah bebislerine benimkilerin arasindada 3 gun var saglikla nasip etsin cumlemize minnaklarini rabbimmerhaba bende yeniyim aranızda :)
bizde 9+3 ve 9+0 olduk 2. hamileliğim ve 11 aylık oğlum var :)
ikiz oldugu için tedirginim...
rabbim hepimizi hayırlısıyla saglıkla evlatlarına kavustursun.
Allah razi olsun guzel duana amin diyorum canim.. aminyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.Hepimizin bebişleri hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli gelsinler inşaAllah.
Ve bugün kontrolü olanlar Hayırlı musmutlu haberlerle gelin.içinizi ferah tutun dualarımız sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?