2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar selamlar bizim bebekler cinsiyetlerini gösterdiler sonunda ikiside erkekmiş yavrularımın Rabbim sağlıklıca kavuştursun inşallah hepimizin

selam kızlar
benimde cinsiyetleri net belli oldu 1 kızım 1 oğlum olacak Rabbim hepimizin kucağımıza almayı nasip etsin

gözünüz aydın kızlarr

artık kesınleştıgıne göre yavaş yavaş alışverişe başlarsınızz

Decavit kullanan varmi.kabiz oldum ya ictigimden beri.bu durumda napiyorsunuz kizlar.herkese jayirli geceler simdiden iyi bayramlar diliyorum.bonibonlariniza iyi bakin kizlar :) bayramda bol bol yiyin bonibonlar buyusun☺

Decavit kullanan varmi.kabiz oldum ya ictigimden beri.bu durumda napiyorsunuz kizlar.herkese jayirli geceler simdiden iyi bayramlar diliyorum.bonibonlariniza iyi bakin kizlar :) bayramda bol bol yiyin bonibonlar buyusun☺

ii geceler cnm doktor bnada decavıt verdı ama hıc ıcmedım daha hap içmeyı hıc sevmıorum ayrıca kabızlık sorunu bende de var bana dubhalac surup verdı doktoruna danısabılırsın cnm

bu arada sanada ıı bayramlar

benim de ins bi kizim bir oglum olcak... ikili yada uclu test yaptiran var mi...

Heheh. Ben hamilelikten öncede sıkıntı yaşıyordum. Doktor magnorm ve duphalac diye iki ilaç verdi. Çok sıkıntı yaşarsam duphalac içiyorum.

Kizlar merhaba.dr um bana folibolu kes dedi yerine decavit verdi.votamin hapi.ictigimden beri hem kabizim hemde buyuk tuvaletim simsiyah cikiyor.acaba bu ilac yaparmiko bunu.bu arada biz ikiz gebisler 3 lu tarama yaptiriyormuyuz bilginiz varmi
İlaçlar yapıyor Can'ım bende çok korktum ilk aöa bende de öyle

Valla ben 14+4 deyim ama bende de acayip çarpıntı oluyor geçenlerde çamaşır dediğim yerde oldu bayılacam sandım birde çok çabuk yoruluyorum koridorla yatak odası arası bile

Merhaba kizlar. Bir sey sorucam. Benim aksamlari karnim tas gibi oluyor. Sabah olunca geciyor aksam ustu tekrar basliyor sertlesmeye internette 30lardan sonra dogum hazirligi icin olur diyor. Ben daha 20yi bu hafta tamamliycam sizde de oluyor mu. Kontrolume daha iki hafta var

geçmiş olsun. neyseki tansiyon düşüklüğü yüksekliğinden daha iyidir. haklısın şöyle gönül rahatlığıyla gezip dolaşıp bebeklerimize alışveriş yapmak çok uzak geliyor, hayırlısı canım. sağlıklı olsunlarda çok da önemli değil.
Tüm arkadaşlarım sevdiklerinizle mutlu bayramlar. seneye bebeklerimizle geçireceğimiz daha kalabalık olacağımız günlere doğru giderken onlarsız son bayramımız olacak Allahın izniyle. İyi Bayramlar

canım doktorunu arayıp sorsan daha iyi olur sanki. bende gece uyurken dönmek isterken bir gerilim hissediyorum ama senin söylediğinle alakası yok. magnezyum kullanımıyla sanırım bunların önüne geçiliyor.

canım doktorunu arayıp sorsan daha iyi olur sanki. bende gece uyurken dönmek isterken bir gerilim hissediyorum ama senin söylediğinle alakası yok. magnezyum kullanımıyla sanırım bunların önüne geçiliyor.
Gece yatarken , bnmde aynı şekilde çok sertleşme oluyor ama ayaga kalktıgımda ve pozisyon değiştirdiğimde geçiyor ama huzursuz oluyorum.ama gunduzleri olmuyor,

gözünüz aydın kızlarr

artık kesınleştıgıne göre yavaş yavaş alışverişe başlarsınızz
Çok istiyorum canım aslında alışveriş yapmak eşim biraz daha zaman geçsin öyle alalım diyo 1-2ay daha sabretcem artık şimdi isim düşünüyorum oğluşlarıma fikir verirseniz sevinirim

Magnezyuma tam baslamistim ama bayramdan once ailemin yanina geldim icmek kismet olmadi. İnsalah ondandir. Su an iyiyim ama aksamlari basliyor sertlesme. Gece de artik hic uyuyamiyorum

Gece yatarken , bnmde aynı şekilde çok sertleşme oluyor ama ayaga kalktıgımda ve pozisyon değiştirdiğimde geçiyor ama huzursuz oluyorum.ama gunduzleri olmuyor,
Magnezyum denedin mi canim. Ben dunden beri arastiriyorum magnezyum alinca bu sertlesmeler hafifleyebiliyormus

Adet gunu hcg degerim 235 di 3 gün sonra 1100 e yukseldi 4 gün sonra tekrar test yaptim 4300 oldu bazilari ikiz diolar fikri olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…