- 25 Nisan 2016
- 45
- 40
- 3
- 36
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.621
Canım hayırlısı ile alırsın inşaAllah bebişlerini kucağına sabreder onlar üzmezler annelerini.Bu arada erken doğum riski neye göre söyledi dr rahim ağzı uzunluğundan sebebmi erken ayrıldın bende çalışıyorum şuan ve daha 3 hafta falan daha çalışacağım bir sıkıntı çıkmazsa.sonrasında evde yatacağım bebişlerim erken gelmesin diye.Ama şimdi bile korkuyorm her an her şey olabilir diye.
Aminn insaAllah o tedirginlik.hep var.. benimde detayli ultrasonum haftaya persembe... insaAllah guzel haberlerle gel saglikli sihhatli al yavrularininKızlar benimde perşembe günü detaylı ultrasonum var hep randevulara gittiğimizde tedirgin olmak zorundamıyız acaba Allah'ım bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah hep hayırlı güzel haberler alalım Amin
70*140 beşik eğer yatak odanda yer varsa iki beşik içinde evet daha uzun ömürlü olur. ben ilk 1 yıl 2 beşiğide yatak odama koyacağımdan fazla büyük olsun istemiyorum sığmazda zaten. arabalar konusunda da şimdi sen değince baktımda britax romerde internette bazı yerlerde ön tutacak gözüküyor. aslında ben ikisinide magaza gördüm ama hatırlayamadım şuan. prego da tek kişi kullanımı için baya pratik duruyor ama evet çocuklar büyüyünce biraz sorun olabilir. bide söküldüğü zaman kocaman parçalara ayrılıyor o. britax romerin katlaması daha pratik.Canım merhaba, bende internette genelde bu iki modeli gördüm. römer de sadece önde tutacak yok. Bu sorun olurmu diye kafama takıldı. diğeride sanki iki bebek için çokda uzun ömürlü olmaz gibi geldi ama arabaların kendisini görmedim birde gidip bakmak lazım. Ben beşikleri 70*140 olan tahta beşiklerden almak istiyorum daha uzun süre kullanılsın diye. Yani hergün birşey çıkıyor hepsi gidip bakılması gereken şeyler olduğundan zaman istiyor. Bir takvim yapıp herşeyi o takvime göre tamamlamayı istiyorum yoksa böyle baka baka hiçbirşey alamayacağım :)
Geçmiş olsun canım.Benim çok devam etmdi 12.haftada bir anda kesildi.inş seninde bir an önce geçer.
Ayyy gercekmi neyseki bir kiz bir erkek rabbim gonlune gore saglukla nasip etsin insallah cumlemize saglikla nasip etsin insallah.. amin
Anladım canım Rabbim kolaylık ve şifa versin.Bebeklerin dinlenme ile bence dayanırlar doğum haftalarına kadar.dinlenmek çok işe yarıyor erken doğum riskinde.benimde ara ara kasılmalarım oluyor ama rahim boyunda kısalma olmadığı için devam edebilirsin işe dedi dr.tabi korkuyorum bende ne zaman kısalma olacağı ne zaman açılma olacağı ikizlerde hiç belli olmuyor.hepimiz hayırlısı ile şu sıkıntılı zamanları atlatıp sağlıklı ve en hayırlı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşaAllah.Kasılmalarını senmi fark ettin dr mu.Ben kasılma ile bebek hareketlerini karıştırıyormuyum diye çok düşünüyorum bazen.Canim benim kasilmalarim baslamisti karnim cok sertlesiyordu. Doktorum ıstirihat verdi evde dinlenmeye gecince rahatladim. Rahim agzinda 2 cm aciklik var bende oyuzden erken doğum olabilir dedi.
Hos geldin canim bende bugun ikili taramam var rabbim saglik versin minnaklarina daha erken zaten 13+ da gorunuyorsun 16 haftaya kadar soylemez bazi doktorlar rabbim gonlundekini nasip etsin insallah bende 12+3 digeri 12+0 olduk sukur rabbima saglikla kalin
Balım burdayızzzminicikeller canımmm nerelerdesinnn bak merak ediyoruz seni sen her gün yaz bize.doğurdumu diye aklıma deli deli sorular geliyo sonra benim
Ay kolay gelsin maşallah size emi.Bende bugün kara kara bu eksikler nasıl biter diye düşünüp duruyorum.koca göbüşümü kaldırıp alş vrş yapamıyorum daBalım burdayızzzne doğması amannn kızların odalarını düzenliyoruz annemle pazartesi doğum temizliğimi yaptırmaya karar verdim ne olacağı belli olmaz diye cuma günü kontrolümüz var yine artık eksikliklerimiz bitti doktorumuzun ağzından çıkan kelimeleri heyecanla dinliyoruz
70*140 beşik eğer yatak odanda yer varsa iki beşik içinde evet daha uzun ömürlü olur. ben ilk 1 yıl 2 beşiğide yatak odama koyacağımdan fazla büyük olsun istemiyorum sığmazda zaten. arabalar konusunda da şimdi sen değince baktımda britax romerde internette bazı yerlerde ön tutacak gözüküyor. aslında ben ikisinide magaza gördüm ama hatırlayamadım şuan. prego da tek kişi kullanımı için baya pratik duruyor ama evet çocuklar büyüyünce biraz sorun olabilir. bide söküldüğü zaman kocaman parçalara ayrılıyor o. britax romerin katlaması daha pratik.
Tamam canımAy kolay gelsin maşallah size emi.Bende bugün kara kara bu eksikler nasıl biter diye düşünüp duruyorum.koca göbüşümü kaldırıp alş vrş yapamıyorum daSes ver sen arada bize merak ediyoruz sonra.Prensesler de annelerini üzmez biliyorum ama yinede en yakın sen olunca arada yazki bilelim
Canım ya sen az önce kıyafet baktım iş molasında cok guzel kısa kollu esyalar var hıc aldın mı bız yazında uzun kollu mu gezdircez hep kafamda deli sorular acaba kısa kolda alsammı içim gitti resmenTamam canım
bende iki ayrı bebek arabası kullanmayı düşünüyorum. ikiz arabaları çok hantal ve büyük geliyor bana. iki arabayla da nasıl dışarı çıkarım bilmiyorumAminn insaAllah bizde 31leri goruruz insaAllah
bi benmiyim iki ayrı bebek arabası konusunda ısrarcı olan ya.. sonra pişman olmaktan korkuyorum ne yalan söyliim
ztn britax romere aynı anda iki anakucağı konulamıyor. ama doğumdan itibaren kullanılabiliyor o araba. otokoltuğu olan ana kucağını kastediyorsun değil mi? yani doğumdan itibaren kullanılan bir araba seçersen oto koltuğunu araçtan pek çıkarmazsın zaten. birde bir ay az değil mi bebekleri ayırmak için, uzmanlar en az 6 ay diyor. ha sende onların odalarında kalacaksan o baska. yakın olmak takip açısından bizede kolaylık ilk 1 yıl çok önemli.evet haklısın odana koyacaksan yer kaplayabilir. Ben direk ayırmak istiyorum. Yani belki ilk bir ay falan yanımda kalabilirler ancak pek uzun süre tutmayı düşünmüyorum açıkcası. Arabayla ilgili aslında ilk etapta karar verilmesi gerekende bir konu değil aslında. Bebekler doğduktan sonrada alınabilir aslında ancak alacağım ana kucağı ile uyumlu olan bir bebek arabası almak istiyorum ben. Yani ilk etapta ana kucağı seçebilmek için araştırıyorum. Her ana kucağı her bebek arabasına olmaz diye düşünüyorum ama pekde bilgim yok. Gidip bakıp araştırmak gerekiyor ona göre bir karar vereceğim.
Böyle devam ederler annelerini hiç üzmezler inşaAllah.Yrn darısı benim başıma böyle iyi haberlerindoktordan geldik az önce. kızların biri 435 gr biri 460 gr olmuş :) acayip hareketlilerdi, hatta tekme atıyorlardı birbirlerinebu arada bu arasıra gittiğim bir doktor, ona kendi doktorumun rahim uzunluğunu hep karından ölçtüğünü söyleyip vajinal ölçümde daha mı gerçekçi olur diye sordum. hatta tam ısrar edecektim vajinal ölçer misin bi diye ama doktor çok net olarak sonuçlar aynı çıkar biz zorunlu kalmadıkça vajinal ölçümü tercih etmeyiz. hele ikizlerde sürekli bu şekilde müdahale daha riskli dedi. içim biraz daha rahat şuan :)
bahsettğim iki arabayı gördünüz mü bilmiyorum ama ikiside hiç hantal değil.yerinde görmenizi tavsiye ederim normal ev kapısından geçiyorlarbende iki ayrı bebek arabası kullanmayı düşünüyorum. ikiz arabaları çok hantal ve büyük geliyor bana. iki arabayla da nasıl dışarı çıkarım bilmiyorumkafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?