- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.661
8. ay filan olunca nasıl olcak çok merak ediyorum. Her an çatlak olabilir sanki. Mustale krem sipariş ettim gelince kullancam.Benim de öyle davul gibi sadece karnım çıktı gören 9 aylık mi diye soruyor ,ben de ikiz deyince himm tamam o zaman diyorlar.bebekleri hissediyorum ara sıra.
doktordan geldik az önce. kızların biri 435 gr biri 460 gr olmuş :) acayip hareketlilerdi, hatta tekme atıyorlardı birbirlerinebu arada bu arasıra gittiğim bir doktor, ona kendi doktorumun rahim uzunluğunu hep karından ölçtüğünü söyleyip vajinal ölçümde daha mı gerçekçi olur diye sordum. hatta tam ısrar edecektim vajinal ölçer misin bi diye ama doktor çok net olarak sonuçlar aynı çıkar biz zorunlu kalmadıkça vajinal ölçümü tercih etmeyiz. hele ikizlerde sürekli bu şekilde müdahale daha riskli dedi. içim biraz daha rahat şuan :)
8. ay filan olunca nasıl olcak çok merak ediyorum. Her an çatlak olabilir sanki. Mustale krem sipariş ettim gelince kullancam.
Sevgili ikiz anneleri dün işten eve gittiğimde 1 cm boyunda ince bir lekelenme gördüm 5.haftadayım daha ödüm koptu ne yapacağımı şaşırdım bol su içip uzandım...Crinone jelden dir dedi annem tahriş olmuştur dedi ama ömrümden ömür gitti.... böyle durumlarda acil olarak neler yapıcaz??? Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu doktoruma söylemedim sice söyleyimi?
Birde tam bugünler adet günlerim bu aklımın bana bir oyunu mu??
merhaba maşallah yavrularına.
sana bu rahim uzunluğunun alttan bakılması konusunda kesinlikle katılıyorum. aynen benim doktorumda karnımdan bakıyor. ve alltan bakmanın ancak düşük riski olan annelerde bakılacağını söylüyor. alttan bakmak ancak gereki durumlarda olurmuş.
Gec
Teşekkür ederim canım daha sonra hiç gelmedi zaten ama renk önemli demekki...Keseyi daha geçen hafta sonu gördük hala yerleşiyor mudur???Gerçi kese büyüdükçe oluyordur belkide haklısın....İçime su serptin Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
hanımlar
benim karnımda aynı gerginlikte ve 4. ayımda (18. HAFTA) olmama rağmen kocaman bir karnım var.
ilk hamileliğimde 5. ayımda bile karnım dümdüzdü. :))))))))))
bazı arkadaşlar puset konusunda kararsız sanırım . tavsiyem bebek arabalarını mutlaka pusetli olan travel sistem alsınlar. bebekler mutlaka pusetle taşınıyor ve bu pusetler araba koltuğu olarak kullanıldığından bebekleri güvenle heryere götürebilirsiniz. kangurular yeni doğmuş bebekler için uygun değil. ancak 6. ay grubunda olabilir.
cinsiyet ne sizin?hanımlarrrrr
biz bu yavrulara ne isim koyucazzz. hala bulamadım.
hanımlarrrrr
hanımlarrrrr
cinsiyet ne sizin?
Bebeklerin cinsiyeti soyledinmi bilmiyorum belki bizde burdan yardimci oluruz isim konusundahanımlarrrrr
Deniz ve yagmurikisi de erkek
meyracım bu cok klasikDeniz ve yagmur
Rabbim adiyla yasatsin canim ben kizlarim olursa insallah olur esimin doyamadigi annesinin adini koyacagiz daha hayata 40 yasinda gozlerini kapatan kayinvalidem mevhibe onunede ecrin yada ela olacak digerinede meyra azra dusunuyoruz rabbim nasip ederse...biz çoktan koyduk :) kızımızın ismini ben koydum Asya Liva oğlumuzun isminide babası koydu Oğuz Kağan :)
Rabbim adiyla yasatsin canim ben kizlarim olursa insallah olur esimin doyamadigi annesinin adini koyacagiz daha hayata 40 yasinda gozlerini kapatan kayinvalidem mevhibe onunede ecrin yada ela olacak digerinede meyra azra dusunuyoruz rabbim nasip ederse...
Evet canim rabbim nasip ederse koymayi dusunuyoruz rabbim ol derse olur insallah ol der ... aminAminn insaAllah hepimizin yavrularini canim.. Allah rahmet eylesin neden olmasin degisik bi isim hemde .. meyrayi bende begeniorm ama ailede var.. mevhibe meyra mevhibe ela guzel oluyo ..
InsaAllah canimmEvet canim rabbim nasip ederse koymayi dusunuyoruz rabbim ol derse olur insallah ol der ... amin
Ben 3 aydan itibaren mustela kullanıyorum ve heryerim çatır çatır catliyir8. ay filan olunca nasıl olcak çok merak ediyorum. Her an çatlak olabilir sanki. Mustale krem sipariş ettim gelince kullancam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?