2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Benim de öyle davul gibi sadece karnım çıktı gören 9 aylık mi diye soruyor ,ben de ikiz deyince himm tamam o zaman diyorlar.bebekleri hissediyorum ara sıra.
8. ay filan olunca nasıl olcak çok merak ediyorum. Her an çatlak olabilir sanki. Mustale krem sipariş ettim gelince kullancam.

merhaba maşallah yavrularına.
sana bu rahim uzunluğunun alttan bakılması konusunda kesinlikle katılıyorum. aynen benim doktorumda karnımdan bakıyor. ve alltan bakmanın ancak düşük riski olan annelerde bakılacağını söylüyor. alttan bakmak ancak gereki durumlarda olurmuş.

8. ay filan olunca nasıl olcak çok merak ediyorum. Her an çatlak olabilir sanki. Mustale krem sipariş ettim gelince kullancam.

canım benimde ilk gebeliğimde 8. aya kadar hiç çatlağım yoktu. 8. ayda çatladı. hemde ilk baştan beri lierac krem sürmeme rağmen. kremlere çok inanmıyorum. çatlayacağı varsa çatlıyor. yada mankenlerin kullandığı çok pahalı kremlerden kullanmak lazım.

bende 5.haftada bi lekelenme yaşadım doktorumu aradım hastaneye çağırığ iğne yaptırmıştı.. aralarda lekelenmem ve kanamalarım oldu 10. haftaya kadar panık yapma canım ama doktorunla konuşmalısın için rahat olur

son kontrolumde bende doktoruma sordum rahım ağzı uzunluğuma karnımdan bakabildiğini bi sıkıntı olmadığını söyledi.. anladığım kadarıyla belli bir sınırın altına düştüğünde alttan bakma ihtiyacı duyuyolar..

canım kanaman devam etmediği sürece korkulacak hiç bir şey yok. ama kontrole gittiğinde doktoruna söyle.

hanımlar
benim karnımda aynı gerginlikte ve 4. ayımda (18. HAFTA) olmama rağmen kocaman bir karnım var.
ilk hamileliğimde 5. ayımda bile karnım dümdüzdü. :))))))))))

bazı arkadaşlar puset konusunda kararsız sanırım . tavsiyem bebek arabalarını mutlaka pusetli olan travel sistem alsınlar. bebekler mutlaka pusetle taşınıyor ve bu pusetler araba koltuğu olarak kullanıldığından bebekleri güvenle heryere götürebilirsiniz. kangurular yeni doğmuş bebekler için uygun değil. ancak 6. ay grubunda olabilir.

bizde travel sistem düşünüyoruz iki ayrı travel sistem olarak.. araba koltuğu olarak hatta zaman zaman evdede kullanılabilir anakucağı yada biryere oturmaya gittiğimizde felan

biz çoktan koyduk :) kızımızın ismini ben koydum Asya Liva oğlumuzun isminide babası koydu Oğuz Kağan :)
Rabbim adiyla yasatsin canim ben kizlarim olursa insallah olur esimin doyamadigi annesinin adini koyacagiz daha hayata 40 yasinda gozlerini kapatan kayinvalidem mevhibe onunede ecrin yada ela olacak digerinede meyra azra dusunuyoruz rabbim nasip ederse...

Aminn insaAllah hepimizin yavrularini canim.. Allah rahmet eylesin neden olmasin degisik bi isim hemde .. meyrayi bende begeniorm ama ailede var.. mevhibe meyra mevhibe ela guzel oluyo ..

Aminn insaAllah hepimizin yavrularini canim.. Allah rahmet eylesin neden olmasin degisik bi isim hemde .. meyrayi bende begeniorm ama ailede var.. mevhibe meyra mevhibe ela guzel oluyo ..
Evet canim rabbim nasip ederse koymayi dusunuyoruz rabbim ol derse olur insallah ol der ... amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…