2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ayy. süper.. bayada büyümüşler ya. Maşallah. İnşallah o haftaları görüp geçeceğiz. :)

amin canımcım.Artık kıpır kıpırlar hiç durmuyorlar tekmecikleri.iyi olduklarını öğrendikce çekilen her ağrı sızı diniyormuş gerçekten.

Ne guzellll☺☺ O kipir kipirlar tam olarak hangi haftanda basladi canim.. ben dun aksam yattiktan sonra sol tarafimda bisey pat etti mi desem patlar gibi mi desem☺☺ ilk tekmecik nasil oldu merak ettim☺☺

Merhaba arkadaşlar bizde bugun konyrole gittik bebekler 15 hafta 1 gun aralarinda var iyiler benimde bi sikintim yok.ben rahim ne durumda dedim onada bakilm dedi ama bebeklere ustten bakti rahim boyuna vajinada bakacas dedi ve bakti cok oynatmadan ve iyidi sorun yok 6cm ilerde. Sizin doktorunuz oyle diyor dusuk risk olursa bakaris ama bizde bi sakinca gorunmedi ozaman hepten hamileyken iliskide yasak olurdu... bu arad yurdisindayim .
Herkeze sevgiler bol dinlenmeler..

Ne guzellll☺☺ O kipir kipirlar tam olarak hangi haftanda basladi canim.. ben dun aksam yattiktan sonra sol tarafimda bisey pat etti mi desem patlar gibi mi desem☺☺ ilk tekmecik nasil oldu merak ettim☺☺
Canım ben 21.haftada o dediğin minik pıtları hissettim yaklaşık iki haftadır bildiğin tekmeliyorlar hatta göbeğim dışardan kıyafetten bile bazen pıtları görünüyor .seninde artık bir iki haftaya başlarlar.

Ayyy ne guzel ya cok heyecan verici.. ☺☺ muhtesem bi duygu☺☺bende dun tam uyumak uzereydim bisey pat dedi iste kizim sol tarafta.. oydu sanirim☺☺ acaba gaz mi dedim kendi kendime ama cok isterim pit pitlari baslasin az kaldi simdi olmazsa 2 hafta nedir ki☺☺beklerimm ☺☺

Kizlar ben sey sorcam evde ne giyiyosunuz bide disarda hamile giyimine basladinizmi artik.. ben bu zaman kadar tayt giyiyodum evde disardada pantalonlarimdan biri baya bol oldugu bi onu bide esofmanlarimi giyiyodum henuz bisey almadim ama gobisim baya ciktigi icin yavas yavas rahatsiz etmeye basladi.. nerelerden alisveris yapiosunuz bide gebe diye marka var oradan giyinen varmi oranin pantolonlari hosuma gidiyo ama henuz magazasina gidip bakamadim ..

MaşaAllah canım rahim agzı uzunluğun çok iyi.Benimde 12.haftada ve 20.haftada vajinadan bakıldı.vajinal muayne hamileyken sıkıntı yaratmıyor.benim dr um sdce anne adayları bu konuda tedirgin olduğu için bir çok dr üstten bakmayı tercih ediyor ama üstten baktık ve riskli bir durum var ozaman vajinal muayne ile zaten teyit etmek zorundalar.vajinal ve üstten ultrason arasında çok kçk farklar olabiliyor o yüzden üstten ölçümlerde iki üç kez tekrar edip en kısasını dikkate alıyor drlar.bende bende son iki seferdir üstten baktırıyorum ama öncesinde sıkıntı olmadığı için bu şekilde bakıyoruz bir sıkıntı oldu 2,5 cm in altına düştü ozaman yine teyit amaçlı alttan muayne edecekler.

Canım benim göbeğim 12.haftadan sonra bir anda çıktı ve ben mecbur hamile pantolonlarına çok erken başladım.lcw da hem uygun hemde güzel modeller vardı 3 tane aldım kendime.ben tesettürlü olduğum için üst konusunda şanslıydım tuniklerim bol vardı hala onlarla idare ediyorum evde eşimin tşört ve pijamalarına dadandım.böyle idare ediyorum şimdilik zaten 3 haftadaya işten çıkınca rahat ederim evde.

Canim bende tesetturluyum tunik gomlek acisindan rahatim ayni sen gibi.. hep genis genis aldigim icin..☺☺ pantolon için acele etmiim dedim ama dışarı eşofmanla çıkmaktan bıktım :) bitane pantolonum var bol olan geçen sene onuda bilerek bacak kısmından dolayı büyük almıştım ama onunda bel kısmı rahat değil sanırım bu haftasonu alıcam mecbur artık.. evde son aldığım taytlarım 3xl dı :) ama onlarda sıkıyo büyüdükçe göbiş.. benmi acele ediyorum dedim ama acele değil artık yani demekki

amin canımcım.Artık kıpır kıpırlar hiç durmuyorlar tekmecikleri.iyi olduklarını öğrendikce çekilen her ağrı sızı diniyormuş gerçekten.
Maşallah kuzucuklara hareketleriyle uyutmadıkları Zaman'da gelecek şekil A1 ben oluyorum ama müthiş birşey onlar sayesinde sabrının sınırı olmuyor sabrettikçe sabrediyorsun Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın

bende evde eşimin tişörtlerini giyiyorum,dışarda tuniklerim oluyor henüz. Patolonlar ise zaten çok uzun süredir olmuyor, lastıkli olanların lastiklerini söktüm yeni yumuşak lastik geçirdim :), bi iki tane ablam verdi, bi tanede eşofman altı aldım.

merhaba arkadaşlar, bu ay tüp bebekle hamile kaldım. hesaplamalara göre bugün 6+0 görünüyoruz. geçen cuma 5+2 deyken 2 tane kese gördük, birinde yavaş yavaş bebek görünmeye başlamış demişti doktorum. kalp atışı için 2 hafta sonrasına çağırdı. yalnız benim arasıra önce pembe sonra açık kahveye dönen kanamalarım oluyor. çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan oldumu aranızda? birde bulantılarım çok fazla değil şimdilik.. buda normalmi?

"nevermindd, post: 46244235, member: 441643"]merhaba arkadaşlar, bu ay tüp bebekle hamile kaldım. hesaplamalara göre bugün 6+0 görünüyoruz. geçen cuma 5+2 deyken 2 tane kese gördük, birinde yavaş yavaş bebek görünmeye başlamış demişti doktorum. kalp atışı için 2 hafta sonrasına çağırdı. yalnız benim arasıra önce pembe sonra açık kahveye dönen kanamalarım oluyor. çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan oldumu aranızda? birde bulantılarım çok fazla değil şimdilik.. buda normalmi?[/QUOTE]
Hayirli olsun canim gözün aydin.sakın tedirgin olma insallah kalp seslerinide duyarsiniz.benimde ilk haftalar bulantim felan yoktu ayrica test gününe kadar hep kahverengi akintim vardi.Rabbim hayirli haberler aldirsin insallah

ben bir aydır hamile pantolunu kullanıyorum. lcwakikiden pembe yeşil lacivert sarı aldim. önceden bir adet kotum ve bir tanede siyah pantolunum var. ama henüz üst almadım. pijamayı da loğusa sepeti com dan bakıyorum. çok çeşit var.

Sanirim benimde hamile pantalonu almam lazim artik.. rahatsiz ediyo normal pantolonlar.. lc wakikiden baktimda cok dar yapisik tayt gibi pantolonlar gormustum gerci baya oldu bu haftasonu bidaha bakimm

meyra seninde şuan benim gibi bir çocuğun mu var. kaç yaşında kız mı erkek mi. ikizlerin cinsiyetleri neydi.
Canim benim iki oglum var 10 ve 7 yaslarinda ikizler daha belli degil ama hislerim kiz yonunde rabbim nasip ederse insallah .. amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…