2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Benimde iki oglum olacak insallah biz ahmet kerem ve muhammet emir diye düsündük.Allah sahlikla kucagimiza almak nasip etsin hepimize canlar
Rabbim adiyla yasatsin pasalarini canim saglikla gelsin kucagina annesi ilk bebeklerinmi canim

benimde iki erkek ben AGAH ve ASAF düşündüm ama eşim ikişer isim koyalım diyor. O da garip garip isimler buulyor :) Yusuf Mirza da güzel geliyor bana. Bakalım tam bizde karar vermedik.
Rabbim adiyla yasatsin canim saglikla nasip etsin pasalarini ilk bebeklerinmi canim

bende ikinsohbette Allah hayirli evlat etsin hepimizinkilerinieri Peygamberimizin isimlerinden koymak istiyorum İnşallah.
İnsallah canim bende evde bereket olur diye dinlemistim bi sohbette.Allah hayitli evlat etsin hepimizinkilerini insallah günler yaklastikca daha bi heyecanla bekleyiş artiyor

Evet suan 1 aydir raporluyum daha da devam edicek. Zaten artik işe gitmeyi düşünmüyorum. Evde yanliz olduğum için sürekli yatma gibi bir şansım yok. Yemek ve diğer ihtiyaçlarım icn kalkmak zorunda kalıyorum. Allaha emanetler artik.

İnsallah canim bende evde bereket olur diye dinlemistim bi sohbette.Allah hayitli evlat etsin hepimizinkilerini insallah günler yaklastikca daha bi heyecanla bekleyiş artiyor
Evet canim son haftalara gelmisin massalah son 5+6 hafta insallah 36 yi gorruz canim saglikla gelsin minnaklarimiz

Ben 3 aydan itibaren mustela kullanıyorum ve heryerim çatır çatır catliyir

Hadi ya canim demek ki bunun kremle alakasi yok birazda genetik dr. Dediki 20. Haftadan sonra krem kullanmaya baslarsin. Ben daha baslamadim .. henuz catlak felan yok simdilik ama ilerde olmayacagi anlamina gelmiyo tabi .. kullanmasammi acaba diyorum catliyacagi varsa catliyo demek

Evet canim bende kullandim ilk hamileligimde 7 ayimda catlamadi ama sonrasinda catladi bizim pasa 4.600 dogdu bence bebek agirlastikca catladi

Catlaklar icin kakao yaginin da cok iyi oldugunu duydum tabi badem yagida var ama o killandiriyor diye biraz korkuluyor sanirim bende usengeclikten hic surmuyorum annem kizip duruyor sonra ne hale geleceksin diye ins cok kotu olmam
Esimin her zaman istedigi isim vardi hasan ali nasip erkek cikinca da cinsiyetler biri o ismi alacak digeri de dedelerin adini ins isimleriyle saglikli guzel bir hayat yasarlar. Zamaninda saglikla sihhatle dogsunlarda isim elbet bulunur

Slm kızlar.Ben dr dan geldim şeker yüklemesi yapıldı ve kan testleri yapıldı.Sonuçlar haftaya çıkacak.Bebişlerimide gördüm bu arada kızım 740 gr oğluşum 710 gr olmuşlar.Dr şimdilik iyi gittiğimizi 28.hafta hedefimiz orayı geçince bi nefes alıcaz dedi.hepimiz hepppp güzel haberler alırızzz inşaAllah

Evet canim bende kullandim ilk hamileligimde 7 ayimda catlamadi ama sonrasinda catladi bizim pasa 4.600 dogdu bence bebek agirlastikca catladi

Bizimkiler simdi bide ikiz catlicaz simdi olmassa sonra galiba ☺☺ olsun bebislerimiz saglikla gelsinde carlarsa catlasin☺☺

Kizlar ben sey sorcam evde ne giyiyosunuz bide disarda hamile giyimine basladinizmi artik.. ben bu zaman kadar tayt giyiyodum evde disardada pantalonlarimdan biri baya bol oldugu bi onu bide esofmanlarimi giyiyodum henuz bisey almadim ama gobisim baya ciktigi icin yavas yavas rahatsiz etmeye basladi.. nerelerden alisveris yapiosunuz bide gebe diye marka var oradan giyinen varmi oranin pantolonlari hosuma gidiyo ama henuz magazasina gidip bakamadim ..

Oh cok sukur canim hep saglikli haberler alalim insaAllah sen ne guzel yolun yarisiji gectin darisini basimiza insaAllah☺

Hayırlı oldun canım inşallah hep güzel haberlerle dönersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…