- 6 Kasım 2015
- 262
- 432
- 103
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.681
benimde iki erkek ben AGAH ve ASAF düşündüm ama eşim ikişer isim koyalım diyor. O da garip garip isimler buulyor :) Yusuf Mirza da güzel geliyor bana. Bakalım tam bizde karar vermedik.ikisi de erkek
Rabbim adiyla yasatsin pasalarini canim saglikla gelsin kucagina annesi ilk bebeklerinmi canimBenimde iki oglum olacak insallah biz ahmet kerem ve muhammet emir diye düsündük.Allah sahlikla kucagimiza almak nasip etsin hepimize canlar
bende ikinci isimleri Peygamberimizin isimlerinden koymak istiyorum İnşallah.Benimde iki oglum olacak insallah biz ahmet kerem ve muhammet emir diye düsündük.Allah sahlikla kucagimiza almak nasip etsin hepimize canlar
Rabbim adiyla yasatsin canim saglikla nasip etsin pasalarini ilk bebeklerinmi canimbenimde iki erkek ben AGAH ve ASAF düşündüm ama eşim ikişer isim koyalım diyor. O da garip garip isimler buulyor :) Yusuf Mirza da güzel geliyor bana. Bakalım tam bizde karar vermedik.
Amin canım cümlemizin evlatlarına sağlık sıhhat versin Rabbim, evet ilk bebişlerim.Rabbim adiyla yasatsin canim saglikla nasip etsin pasalarini ilk bebeklerinmi canim
Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. Napalım elimizden geleni yapacaz gerisi olacağı varsa olacak.Ben 3 aydan itibaren mustela kullanıyorum ve heryerim çatır çatır catliyir
İnsallah canim bende evde bereket olur diye dinlemistim bi sohbette.Allah hayitli evlat etsin hepimizinkilerini insallah günler yaklastikca daha bi heyecanla bekleyiş artiyorbende ikinsohbette Allah hayirli evlat etsin hepimizinkilerinieri Peygamberimizin isimlerinden koymak istiyorum İnşallah.
Evet suan 1 aydir raporluyum daha da devam edicek. Zaten artik işe gitmeyi düşünmüyorum. Evde yanliz olduğum için sürekli yatma gibi bir şansım yok. Yemek ve diğer ihtiyaçlarım icn kalkmak zorunda kalıyorum. Allaha emanetler artik.canım içini ferah tut, serklaj operasynuda kimi zaman sıkıntı yaratabiliyormuş, inşallah birşey olmaz. çalışıyor musun doktorun rapor yazar heralde bol bol dinlenmeye bak. ayağını uzat pek kalma yerinden. Rabbim kolaylıklar versin hepimize.
Evet canim son haftalara gelmisin massalah son 5+6 hafta insallah 36 yi gorruz canim saglikla gelsin minnaklarimizİnsallah canim bende evde bereket olur diye dinlemistim bi sohbette.Allah hayitli evlat etsin hepimizinkilerini insallah günler yaklastikca daha bi heyecanla bekleyiş artiyor
Ben 3 aydan itibaren mustela kullanıyorum ve heryerim çatır çatır catliyir
Biz de dusunemiyiruz canim ya esimin yine aklina geliyor ama ben hic birsey bulamıyorum. Hem guzel olsun hem klasikhanımlarrrrr
biz bu yavrulara ne isim koyucazzz. hala bulamadım.
Evet canim bende kullandim ilk hamileligimde 7 ayimda catlamadi ama sonrasinda catladi bizim pasa 4.600 dogdu bence bebek agirlastikca catladiHadi ya canim demek ki bunun kremle alakasi yok birazda genetik dr. Dediki 20. Haftadan sonra krem kullanmaya baslarsin. Ben daha baslamadim .. henuz catlak felan yok simdilik ama ilerde olmayacagi anlamina gelmiyo tabi .. kullanmasammi acaba diyorum catliyacagi varsa catliyo demek
Evet canim bende kullandim ilk hamileligimde 7 ayimda catlamadi ama sonrasinda catladi bizim pasa 4.600 dogdu bence bebek agirlastikca catladi
Slm kızlar.Ben dr dan geldim şeker yüklemesi yapıldı ve kan testleri yapıldı.Sonuçlar haftaya çıkacak.Bebişlerimide gördüm bu aradakızım 740 gr oğluşum 710 gr olmuşlar.Dr şimdilik iyi gittiğimizi 28.hafta hedefimiz orayı geçince bi nefes alıcaz dedi.hepimiz hepppp güzel haberler alırızzz inşaAllah
Hayırlı oldun canım inşallah hep güzel haberlerle dönersin :)Slm kızlar.Ben dr dan geldim şeker yüklemesi yapıldı ve kan testleri yapıldı.Sonuçlar haftaya çıkacak.Bebişlerimide gördüm bu aradakızım 740 gr oğluşum 710 gr olmuşlar.Dr şimdilik iyi gittiğimizi 28.hafta hedefimiz orayı geçince bi nefes alıcaz dedi.hepimiz hepppp güzel haberler alırızzz inşaAllah
Amin canım.Hep birlikte inş güzel güzel geçireceğiz haftalarımızı.Oh cok sukur canim hep saglikli haberler alalim insaAllah sen ne guzel yolun yarisiji gectin darisini basimiza insaAllah☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?