2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Sanirim benimde hamile pantalonu almam lazim artik.. rahatsiz ediyo normal pantolonlar.. lc wakikiden baktimda cok dar yapisik tayt gibi pantolonlar gormustum gerci baya oldu bu haftasonu bidaha bakimm
Canım çok rahatlar gelmişti ben baktığımda hem bol hem dar baya çeşit vardı.bencede sen bi bak göbüşün rahat etsin sıkma bebişcikleri

aynen canım genetik ir durum, kullanmayıp tek çatlağı olmayan var bılıyorum benım bacakalarım ve yan simitlerimde basladı sımdı göbeğimin altına basladı evlatlarım sağlıklı olsunlarda dert etmıyorum bunları ınsallah dogumdan sonra kaportayı duzeltırım dıe dusunuyorum :)

maşallah kocaman olmuşlar :)

çok sağol canım ya. bu site iyi oldu. Evet baya çeşit varmş. bende bakıcam boş bir zamanımda. Ben aslında gecelik giymiyorum ama mutlaka gecelik al diyorlar sezrryan olacağı için. öyle yapıcam bende mecburen artık.

üffff bebişlerimi gördükten sonra hiç çalışma hevesi kalmıyor ki bende.Evime gidesim var iş yapasım yok bildiğin miskin tembel bişiy oldum ben

O guzellikleri gorunce insanin baska bisey goresi gelmez tabi ..☺☺ hergun gorsem gormem demem bende daha bi hafta once gordum ama haftaya persembe detayli var gelsin goreyim istiyorum saglikli olduklarini o zaman tam bi rahatlama yasicam insaAllah

sizler zayıfsınız daha yenı seyler bakıorsunuz tabı ben tombiktim bende tesettürlüyüm ve pantolan gıymeyen bırı olarak artık bolca elbise alıyorum etek bluz hıc gıymıyorum

Ben zayif sayilmam aslinda 77 oldum ☺☺ kg alma seruvenim basladi iice ☺☺ yaz icin penye elbiseler duusnuyorum evde .. bulursam alicam yavas yavas

Ben hic pijama gecelik almadim kac kg alirim daha bilemiyorum alirimda kucuk olur diye tereddut ediorm biraz daha beklemek lazim dimi

Ben hic pijama gecelik almadim kac kg alirim daha bilemiyorum alirimda kucuk olur diye tereddut ediorm biraz daha beklemek lazim dimi

ikizlerde 30. haftada herşeyiniz hazır olsun diyorlar. Yani ona göre planlamak lazım. Yani gidip bir bakılsa aslında sşağı yukarı tahminen alınabilir sanki ancak evet sen biraz daha bekleyebilirsin. Henüz zamanın var. Bizim belki biraz daha acele etmemiz gerekebilir. :)

Aynı kilolardayız yukarıda yazmışsın. Sanırım L mantıklı :)
:) 74 le basladim boyum 170 .. L kucuk olmaz diosun yani.. simdi kilo aldigimi anlamiyo kimse ama herkes son haftslarda alicaksin diyo.. 25. Haftaya geldigimde alayim 30.dan once hazir olsun dediign gibi canimm

Kızlar merhaba doktor kontrolünden çıktık benim uşaklar ikiz geliyor birinin kalbini dinledik ama kuzumun biri zayıfmış doktor yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi inşallah oda kardeşi gibi gelişir büyür gelir Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzeldi bende 2016nın son ikiz annelerinden olucam inşallah

Ayyyy canim massalah prensesinle prensine rabbim saglik versin minnaklarina 36 haftayida gorursun erken gelmesin kuzucuklar :)

Hayırlı olsun Canım Rabbim ikisinide nasip eder inşallah :)

Arkadaşlar beşik yada karyola içine yatak alan yada karar veren yada bakan var mı? Ben beşiği netleştirdim gibi ancak şimdide yatak derdi çıktı, sonrada uyku seti :) 70*140 alacağım büyük ihtimal beşiği.

Şu an aynı şeyleri yaşıyoruz 4+6 günlüğüm bende hiç bulantım yok ve dün azcık birşey geldi gibi şimdi 10 dakkaya lavaboya gidip kontrol ediyorum tik kaldı..Şükür bir daha olmadı ama olacak die ödüm kopuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…