- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.721
Canım çok rahatlar gelmişti ben baktığımda hem bol hem dar baya çeşit vardı.bencede sen bi bak göbüşün rahat etsin sıkma bebişcikleriSanirim benimde hamile pantalonu almam lazim artik.. rahatsiz ediyo normal pantolonlar.. lc wakikiden baktimda cok dar yapisik tayt gibi pantolonlar gormustum gerci baya oldu bu haftasonu bidaha bakimm
aynen canım genetik ir durum, kullanmayıp tek çatlağı olmayan var bılıyorum benım bacakalarım ve yan simitlerimde basladı sımdı göbeğimin altına basladı evlatlarım sağlıklı olsunlarda dert etmıyorum bunları ınsallah dogumdan sonra kaportayı duzeltırım dıe dusunuyorum :)Hadi ya canim demek ki bunun kremle alakasi yok birazda genetik dr. Dediki 20. Haftadan sonra krem kullanmaya baslarsin. Ben daha baslamadim .. henuz catlak felan yok simdilik ama ilerde olmayacagi anlamina gelmiyo tabi .. kullanmasammi acaba diyorum catliyacagi varsa catliyo demek
maşallah kocaman olmuşlar :)Slm kızlar.Ben dr dan geldim şeker yüklemesi yapıldı ve kan testleri yapıldı.Sonuçlar haftaya çıkacak.Bebişlerimide gördüm bu aradakızım 740 gr oğluşum 710 gr olmuşlar.Dr şimdilik iyi gittiğimizi 28.hafta hedefimiz orayı geçince bi nefes alıcaz dedi.hepimiz hepppp güzel haberler alırızzz inşaAllah
ben bir aydır hamile pantolunu kullanıyorum. lcwakikiden pembe yeşil lacivert sarı aldim. önceden bir adet kotum ve bir tanede siyah pantolunum var. ama henüz üst almadım. pijamayı da loğusa sepeti com dan bakıyorum. çok çeşit var.
Canım çok rahatlar gelmişti ben baktığımda hem bol hem dar baya çeşit vardı.bencede sen bi bak göbüşün rahat etsin sıkma bebişcikleri
üffff bebişlerimi gördükten sonra hiç çalışma hevesi kalmıyor ki bende.Evime gidesim var iş yapasım yok bildiğin miskin tembel bişiy oldum ben
sizler zayıfsınız daha yenı seyler bakıorsunuz tabı ben tombiktim bende tesettürlüyüm ve pantolan gıymeyen bırı olarak artık bolca elbise alıyorum etek bluz hıc gıymıyorum
çok sağol canım ya. bu site iyi oldu. Evet baya çeşit varmş. bende bakıcam boş bir zamanımda. Ben aslında gecelik giymiyorum ama mutlaka gecelik al diyorlar sezrryan olacağı için. öyle yapıcam bende mecburen artık.
Ben hic pijama gecelik almadim kac kg alirim daha bilemiyorum alirimda kucuk olur diye tereddut ediorm biraz daha beklemek lazim dimi
Ben hic pijama gecelik almadim kac kg alirim daha bilemiyorum alirimda kucuk olur diye tereddut ediorm biraz daha beklemek lazim dimi
:) 74 le basladim boyum 170 .. L kucuk olmaz diosun yani.. simdi kilo aldigimi anlamiyo kimse ama herkes son haftslarda alicaksin diyo.. 25. Haftaya geldigimde alayim 30.dan once hazir olsun dediign gibi canimmAynı kilolardayız yukarıda yazmışsın. Sanırım L mantıklı :)
Ayyyy canim massalah prensesinle prensine rabbim saglik versin minnaklarina 36 haftayida gorursun erken gelmesin kuzucuklar :)Slm kızlar.Ben dr dan geldim şeker yüklemesi yapıldı ve kan testleri yapıldı.Sonuçlar haftaya çıkacak.Bebişlerimide gördüm bu aradakızım 740 gr oğluşum 710 gr olmuşlar.Dr şimdilik iyi gittiğimizi 28.hafta hedefimiz orayı geçince bi nefes alıcaz dedi.hepimiz hepppp güzel haberler alırızzz inşaAllah
Hayırlı olsun Canım Rabbim ikisinide nasip eder inşallah :)Kızlar merhaba doktor kontrolünden çıktık benim uşaklar ikiz geliyorbirinin kalbini dinledik ama kuzumun biri zayıfmış doktor yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi inşallah oda kardeşi gibi gelişir büyür gelir Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzeldi bende 2016nın son ikiz annelerinden olucam inşallah
İnşallah canım :)Hayırlı olsun Canım Rabbim ikisinide nasip eder inşallah :)
merhaba arkadaşlar, bu ay tüp bebekle hamile kaldım. hesaplamalara göre bugün 6+0 görünüyoruz. geçen cuma 5+2 deyken 2 tane kese gördük, birinde yavaş yavaş bebek görünmeye başlamış demişti doktorum. kalp atışı için 2 hafta sonrasına çağırdı. yalnız benim arasıra önce pembe sonra açık kahveye dönen kanamalarım oluyor. çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan oldumu aranızda? birde bulantılarım çok fazla değil şimdilik.. buda normalmi?
üffff bebişlerimi gördükten sonra hiç çalışma hevesi kalmıyor ki bende.Evime gidesim var iş yapasım yok bildiğin miskin tembel bişiy oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?