- 12 Ocak 2013
- 223
- 25
- 118
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.741
sağolsun arkadaşlar yazmış, ilk haftalar normalmiş lekeler. yinede dinlenmemiz lazım, ben rapor aldım yatıyorum sürekliŞu an aynı şeyleri yaşıyoruz 4+6 günlüğüm bende hiç bulantım yok ve dün azcık birşey geldi gibi şimdi 10 dakkaya lavaboya gidip kontrol ediyorum tik kaldı..Şükür bir daha olmadı ama olacak die ödüm kopuyor...
hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin. seninle çok az gün var aramızda, biz daha kalp atışı duymadık. geçen cuma 5+2de keseleri gördük. inşallah kucağımıza almakta nasip olurKızlar merhaba doktor kontrolünden çıktık benim uşaklar ikiz geliyorbirinin kalbini dinledik ama kuzumun biri zayıfmış doktor yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi inşallah oda kardeşi gibi gelişir büyür gelir Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzeldi bende 2016nın son ikiz annelerinden olucam inşallah
Canım bu haftalarda öyle ama rahim göbeğin üstüne doğru çıkınca geçiyor :)))ben birdaha geceleri uyuyamayacağım zannetmeye başlamıştım wc ye gitmekten hatta eşim en son yatakdan salona kanapeye kaçtı benim yüzümdenGuzel annisler yaaa bu wc olayi beni cok sıktı yaaa 30 dkk bir wc cikiyorum su icmesem olmaz ne yapim sasirdim
Aaaa olmadi bak esin ayip etmisCanım bu haftalarda öyle ama rahim göbeğin üstüne doğru çıkınca geçiyor :)))ben birdaha geceleri uyuyamayacağım zannetmeye başlamıştım wc ye gitmekten hatta eşim en son yatakdan salona kanapeye kaçtı benim yüzümden
Yasadim hala yasiyorum dogurana kadar gitcek heralde simdilerde biraz azalsada devam ☺☺Guzel annisler yaaa bu wc olayi beni cok sıktı yaaa 30 dkk bir wc cikiyorum su icmesem olmaz ne yapim sasirdim
Canım ben 63 le hamile kaldım şuan 73 üm ama L aldım :)Aynı kilolardayız yukarıda yazmışsın. Sanırım L mantıklı :)
Canım ben 63 le hamile kaldım şuan 73 üm ama L aldım :)
canım benim 20 den sonra rahatladı inş seninde en kısa sürede geçer çünkü doğum olunca nede olsa uyumucaz bari şimdi uykularımız kesintisiz olsun :)))Aaaa olmadi bak esin ayip etmiscanim kac haftada geciyor delirecem yaaa uyku uyku istiyorum uyandimmi biraz donuyom uyuyom tam uyuyom wc cikiyom
Aaaaa cok var yaaaa daha 12 +3 digeri 11+7 olduk evet birde sicaklar basliyor ne yapicagiz boyle tabi minnaklarimiz saglikla gelsin hepsine raziyimmmm :)canım benim 20 den sonra rahatladı inş seninde en kısa sürede geçer çünkü doğum olunca nede olsa uyumucaz bari şimdi uykularımız kesintisiz olsun :)))
Bende tozludan gecen yil almistim hemde cok uyguna onlar esner bir sure giyerim diye dusunuyorum ama insalah giyebilirimbenim durumda fena 70 oldum simdidenBen zayif sayilmam aslinda 77 oldum ☺☺ kg alma seruvenim basladi iice ☺☺ yaz icin penye elbiseler duusnuyorum evde .. bulursam alicam yavas yavas
Rabbim saglicakla kucagina almak nasip etsin.benim doktorumda ilk oyle demisti ama kizim simdi oglusu yakaladi bize el salladi hemenrahat ol o gelisir rabbimin izniyleKızlar merhaba doktor kontrolünden çıktık benim uşaklar ikiz geliyorbirinin kalbini dinledik ama kuzumun biri zayıfmış doktor yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi inşallah oda kardeşi gibi gelişir büyür gelir Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzeldi bende 2016nın son ikiz annelerinden olucam inşallah
Bulantilar 7.haftada basladi daha erken keske hic baslamasa da diyebilirsiniz orasi ayriŞu an aynı şeyleri yaşıyoruz 4+6 günlüğüm bende hiç bulantım yok ve dün azcık birşey geldi gibi şimdi 10 dakkaya lavaboya gidip kontrol ediyorum tik kaldı..Şükür bir daha olmadı ama olacak die ödüm kopuyor...
Icebiliyrosan ne guzel canim ya ben o akdar icemiyorum 1.5 litre icersem kar sayiyorum ama yinede cok lavaboya cikiyorumGuzel annisler yaaa bu wc olayi beni cok sıktı yaaa 30 dkk bir wc cikiyorum su icmesem olmaz ne yapim sasirdim
Canim son aylar daha yogun oluyor diyorlardi ama kafam karisti simdiAaaa olmadi bak esin ayip etmiscanim kac haftada geciyor delirecem yaaa uyku uyku istiyorum uyandimmi biraz donuyom uyuyom tam uyuyom wc cikiyom
Ayri oda yapicaksin o zaman demi canim?ben yatak odama sigmaz diye dusunuyorum onlar daha kullabisli geliyor normalde ama. Ayri oda sansim da yok bebislerimi kucucuk yataga hapsetmek te hic istemiyorumYeni ikiz haberlerino alan arkadaslar gözünüz aydin.Rabbim saglikla kavustursun yavrularimiza okudukca seviniyorum hepimiz her zaman hayirli haberler verelim insallah bu arada ben de kafamda 90 a 190 büyüyen besik alicam iki tane haftaya siparia vericez insallah uUn müddet kullanmak acisindan her aldigimizdan iki tane alacagimiz icin kullanisli olsun istiyorum
Bende yeni rahm dikişi attrdm sayılır 19.haftamda benmde kısalma olmuştu dikişe gttğmde ise açılma olmuş ve hep evde uzanan insanm o yüzden bendice iyi bir doktorla goruş 22.haftada da dikişi atılan var diye biliyorumHayır serklajdan bahsetmedi. Ama okudugun kadari ile serklajin erken haftalarda yapilmasi gerekiyor. Ben 22. Haftadayim
Yarin kontrolüm var. Dediğin gibi bu konuyu doktoruma sorucam. Ağrı oluyor mu bu dikişte. Uyutularak falan mi yapılıyor yoksa daha basit bi operasyon muBende yeni rahm dikişi attrdm sayılır 19.haftamda benmde kısalma olmuştu dikişe gttğmde ise açılma olmuş ve hep evde uzanan insanm o yüzden bendice iyi bir doktorla goruş 22.haftada da dikişi atılan var diye biliyorum
ben yatak baktım canım önceki sayfalarda konuştuk hatta arkadaşlarla. uyku seti için acele etme bence çünkü yaz bebekleri, en fazla kat kat battaniye örtülür. birde uyku seti yorgan başlangıç için agır olabilir küçük çocuga. ben 100*150 ebatlarında %100 pamuk yorgan ve nevresim aldım, hazır olsun diye.Arkadaşlar beşik yada karyola içine yatak alan yada karar veren yada bakan var mı? Ben beşiği netleştirdim gibi ancak şimdide yatak derdi çıktı, sonrada uyku seti :) 70*140 alacağım büyük ihtimal beşiği.
amin canım sağolasın inşallah sağlıklı sıhhatli vakitli kucağımıza alırızhayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin. seninle çok az gün var aramızda, biz daha kalp atışı duymadık. geçen cuma 5+2de keseleri gördük. inşallah kucağımıza almakta nasip olur
canım doktor öyle deyince hayırlısı dedim zaten tüp bebekle oldu bizim kuzular ama senin hikayen çok iyi geldi bana inşallah sağlıklı sıhhatli vakitli kucağımıza alırızRabbim saglicakla kucagina almak nasip etsin.benim doktorumda ilk oyle demisti ama kizim simdi oglusu yakaladi bize el salladi hemenrahat ol o gelisir rabbimin izniyle
Uyutularak yapılıyor canm 10-15 dk sürüyor sonra uyandığnda adet sancısı gibi oluyor hafifde lekelenme oluyor 2-3 gün sonra geçiyor ağrı ilk gün geçiyor genelde herkes dikiş sonrası dinleniyor evde uzanıyor wc ve yemek için kalkılıyor bana doktorm evin içinde gezinebilirsn dedi ama bu durumda bile 28-30haftada alırz bebekleri dedi kısalıp açılmasıyla dikiş atıldğndan galiba o yüzden dikkat etmek lazm doktorm iyi temkinli olmalı aniden açılabiliyor oyle çok kişi bebeklerini kaybetmiş okuyorm da internettenYarin kontrolüm var. Dediğin gibi bu konuyu doktoruma sorucam. Ağrı oluyor mu bu dikişte. Uyutularak falan mi yapılıyor yoksa daha basit bi operasyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?