2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

sağolsun arkadaşlar yazmış, ilk haftalar normalmiş lekeler. yinede dinlenmemiz lazım, ben rapor aldım yatıyorum sürekli

hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin. seninle çok az gün var aramızda, biz daha kalp atışı duymadık. geçen cuma 5+2de keseleri gördük. inşallah kucağımıza almakta nasip olur

Merhaba Arkadaşlar bende ikizlerime 6+3 haftalik hamileyim çok şükür bin şükür :) tüp bebek tedavisi ile ikinci denemede oldu Elhamdulillah. 5+6 da cok az kahve pembe lekelenmem oldu bitti bi daha olmadi cok şükür. sıkıntı yok dedi drumuz. sizcede normal mi tecrübeli anneler sizde yaşadınız mi.

Guzel annisler yaaa bu wc olayi beni cok sıktı yaaa 30 dkk bir wc cikiyorum su icmesem olmaz ne yapim sasirdim

Aramıza yeni katılan anne adayları hoşgeldiniz.Burdaki bir çoğumuz kanama lekelenme yaşadık ilk başlarda.onlardan biride benim daha 6.haftada kanama geçirdim bir hafta dinlendim işe başladığım sbh ikinci bir kanama geçirdim.sonrasında tam bir ay yataktan sdce yemek ve wc için kalktım ama benim ciddi anlamda kanama alanlarım vardı 12.haftada ayağa kalktım ama tam bir ay daha lekeler devam etti çok şükür ki Rabbime sonrasında sağlık sıhhat verdi.belki bunları anlatmak çok doğru değil ama ben çok fazla araştırıp kendimi çok üzdüm tabi bu sırada bebişlerimide üzmüş oldum şimdi okdr pişmanım ki.Burada ki arkadaşlar sağolsun hepsi çok pozitif bir sıkıntımız olduğunda paylaşıp birbirimize destek oluyoruz.herkeze kulak asmayın öncelikle hepimizin hamilelikleri farklı geçiyor kendinize güvenebileceğiniz bir dr bulun en önemlisi çünkü bu.sizi en iyi konu ile ilgili bilgilendircek olan onlar.ve dinlenin her nekdr araştırmalar yatmanın çözüm olmadığını söylesede ikiz hamileliklerde dinlenmek ve ilaç tedavisi çok işe yarıyor.İnşaAllah bebişleriniz sizleri üzmeden sağlıkla sıhhatle sizlere sıkı sıkı tutunurlar.Bu arada çokca dua edin ayetel kürsi vede düşük olmasını engellemek için El Mübdi c.c zikrini okuyun bolca ve eşiniz size okusun 21 kere.

Guzel annisler yaaa bu wc olayi beni cok sıktı yaaa 30 dkk bir wc cikiyorum su icmesem olmaz ne yapim sasirdim
Canım bu haftalarda öyle ama rahim göbeğin üstüne doğru çıkınca geçiyor :)))ben birdaha geceleri uyuyamayacağım zannetmeye başlamıştım wc ye gitmekten hatta eşim en son yatakdan salona kanapeye kaçtı benim yüzümden

Aaaa olmadi bak esin ayip etmis canim kac haftada geciyor delirecem yaaa uyku uyku istiyorum uyandimmi biraz donuyom uyuyom tam uyuyom wc cikiyom

Yeni ikiz haberlerino alan arkadaslar gözünüz aydin.Rabbim saglikla kavustursun yavrularimiza okudukca seviniyorum hepimiz her zaman hayirli haberler verelim insallah bu arada ben de kafamda 90 a 190 büyüyen besik alicam iki tane haftaya siparia vericez insallah uUn müddet kullanmak acisindan her aldigimizdan iki tane alacagimiz icin kullanisli olsun istiyorum

Yeni gelen arkadaslara bende hosgeldin demek istiyorum.. V vera nur arkadasimin dedigi gibi hemen hemen bi cogumuz yasadik akinti kanama lekelenme.. bende ilk lekelenmeyi keseleri gordukten sonra yasamistim ve sonrasinda lekelenme pembe su gibi akinti hatta bidefa ciddi kanamam olmustu ve her defasinda korkuyla dustu dusuyo bebeklerim diye doktorumu aradim hepsindede bana soyledigi 4.aya kadar bunlar bekledigimiz seyler olabilir normal sıkıntı yok panik yapma seklinde oldu.. o yuzden size tavsiyem evet olan herseyden doktorunuzu bilgilendirin ama.panik yapip kendinizi strese sokmamaya calisin geciyo o gunler.. ve gercekten Rabbim bebeklerimizi bizlere nasip edecekse hicbir olumsuzluk onlari bizden alamayacak bu bilincten ayrilmadan bol bol dua edelim.. 20. Haftaya geldik ama korku bitmiyo malesef .. hergununuz korkuyla gecebilir bunada alisin☺☺ onlari kucagimiza alana kadar buda bizim imtihanimiz .. Saglikla kucagimiza alalim insaAllah hep birlikte ve dogum sonrasi bebrklerimizi konusalim ☺☺

Aaaa olmadi bak esin ayip etmis canim kac haftada geciyor delirecem yaaa uyku uyku istiyorum uyandimmi biraz donuyom uyuyom tam uyuyom wc cikiyom
canım benim 20 den sonra rahatladı inş seninde en kısa sürede geçer çünkü doğum olunca nede olsa uyumucaz bari şimdi uykularımız kesintisiz olsun :)))

canım benim 20 den sonra rahatladı inş seninde en kısa sürede geçer çünkü doğum olunca nede olsa uyumucaz bari şimdi uykularımız kesintisiz olsun :)))
Aaaaa cok var yaaaa daha 12 +3 digeri 11+7 olduk evet birde sicaklar basliyor ne yapicagiz boyle tabi minnaklarimiz saglikla gelsin hepsine raziyimmmm :)

Ben zayif sayilmam aslinda 77 oldum ☺☺ kg alma seruvenim basladi iice ☺☺ yaz icin penye elbiseler duusnuyorum evde .. bulursam alicam yavas yavas
Bende tozludan gecen yil almistim hemde cok uyguna onlar esner bir sure giyerim diye dusunuyorum ama insalah giyebilirimbenim durumda fena 70 oldum simdiden
Rabbim saglicakla kucagina almak nasip etsin.benim doktorumda ilk oyle demisti ama kizim simdi oglusu yakaladi bize el salladi hemenrahat ol o gelisir rabbimin izniyle
Bulantilar 7.haftada basladi daha erken keske hic baslamasa da diyebilirsiniz orasi ayri
Icebiliyrosan ne guzel canim ya ben o akdar icemiyorum 1.5 litre icersem kar sayiyorum ama yinede cok lavaboya cikiyorum
Canim son aylar daha yogun oluyor diyorlardi ama kafam karisti simdi
Ayri oda yapicaksin o zaman demi canim?ben yatak odama sigmaz diye dusunuyorum onlar daha kullabisli geliyor normalde ama. Ayri oda sansim da yok bebislerimi kucucuk yataga hapsetmek te hic istemiyorum

Hayır serklajdan bahsetmedi. Ama okudugun kadari ile serklajin erken haftalarda yapilmasi gerekiyor. Ben 22. Haftadayim
Bende yeni rahm dikişi attrdm sayılır 19.haftamda benmde kısalma olmuştu dikişe gttğmde ise açılma olmuş ve hep evde uzanan insanm o yüzden bendice iyi bir doktorla goruş 22.haftada da dikişi atılan var diye biliyorum

Yarin kontrolüm var. Dediğin gibi bu konuyu doktoruma sorucam. Ağrı oluyor mu bu dikişte. Uyutularak falan mi yapılıyor yoksa daha basit bi operasyon mu

ben yatak baktım canım önceki sayfalarda konuştuk hatta arkadaşlarla. uyku seti için acele etme bence çünkü yaz bebekleri, en fazla kat kat battaniye örtülür. birde uyku seti yorgan başlangıç için agır olabilir küçük çocuga. ben 100*150 ebatlarında %100 pamuk yorgan ve nevresim aldım, hazır olsun diye.

hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin. seninle çok az gün var aramızda, biz daha kalp atışı duymadık. geçen cuma 5+2de keseleri gördük. inşallah kucağımıza almakta nasip olur
amin canım sağolasın inşallah sağlıklı sıhhatli vakitli kucağımıza alırız

Rabbim saglicakla kucagina almak nasip etsin.benim doktorumda ilk oyle demisti ama kizim simdi oglusu yakaladi bize el salladi hemenrahat ol o gelisir rabbimin izniyle
canım doktor öyle deyince hayırlısı dedim zaten tüp bebekle oldu bizim kuzular ama senin hikayen çok iyi geldi bana inşallah sağlıklı sıhhatli vakitli kucağımıza alırız

Yarin kontrolüm var. Dediğin gibi bu konuyu doktoruma sorucam. Ağrı oluyor mu bu dikişte. Uyutularak falan mi yapılıyor yoksa daha basit bi operasyon mu
Uyutularak yapılıyor canm 10-15 dk sürüyor sonra uyandığnda adet sancısı gibi oluyor hafifde lekelenme oluyor 2-3 gün sonra geçiyor ağrı ilk gün geçiyor genelde herkes dikiş sonrası dinleniyor evde uzanıyor wc ve yemek için kalkılıyor bana doktorm evin içinde gezinebilirsn dedi ama bu durumda bile 28-30haftada alırz bebekleri dedi kısalıp açılmasıyla dikiş atıldğndan galiba o yüzden dikkat etmek lazm doktorm iyi temkinli olmalı aniden açılabiliyor oyle çok kişi bebeklerini kaybetmiş okuyorm da internetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…