- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.761
Cabim benim.kuzucuklarim da tup bebek. 5+2 de 2 tane kese gorduk biri kucuktu. Doktorum cok umitlenmeyin bu kaybolur dedi ama biz hiccc oyle dusunmedik sende dusunme. Kalp atisi icin gittiğimizde ilk onun kalp atisi duyuldu. Simdide inanilmaz hareketli bir kizsende iyi dusun pozitif duusnamin canım sağolasın inşallah sağlıklı sıhhatli vakitli kucağımıza alırız
canım doktor öyle deyince hayırlısı dedim zaten tüp bebekle oldu bizim kuzular ama senin hikayen çok iyi geldi bana inşallah sağlıklı sıhhatli vakitli kucağımıza alırız
Ayyy inşallah canım ya iki hafta sonra yine çağırdı ben inanıyorum zaten Rabbim bu kadar verdiyse kucağıma da verir inşallahCabim benim.kuzucuklarim da tup bebek. 5+2 de 2 tane kese gorduk biri kucuktu. Doktorum cok umitlenmeyin bu kaybolur dedi ama biz hiccc oyle dusunmedik sende dusunme. Kalp atisi icin gittiğimizde ilk onun kalp atisi duyuldu. Simdide inanilmaz hareketli bir kizsende iyi dusun pozitif duusn
Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin. Rahim ağzı kac santimdi senin.Uyutularak yapılıyor canm 10-15 dk sürüyor sonra uyandığnda adet sancısı gibi oluyor hafifde lekelenme oluyor 2-3 gün sonra geçiyor ağrı ilk gün geçiyor genelde herkes dikiş sonrası dinleniyor evde uzanıyor wc ve yemek için kalkılıyor bana doktorm evin içinde gezinebilirsn dedi ama bu durumda bile 28-30haftada alırz bebekleri dedi kısalıp açılmasıyla dikiş atıldğndan galiba o yüzden dikkat etmek lazm doktorm iyi temkinli olmalı aniden açılabiliyor oyle çok kişi bebeklerini kaybetmiş okuyorm da internetten
Ben 85 kilo ile doğum yaptım.kilolar gidiyor.insan hep boyle kalacagını sanıyır.bence cok buyuk almayın.birde kalıptan kalıba farkediyor.ben deneyerek almıştım gecelikleri.zaten hastanede pijama olmaz .Senin dogumun cok.yakin 73le L oluyosa size ☺ ben doguma kadar kesin 80 -85 arasi olurum en iyi ihtimalle xl olur bana heralde☺☺
Ben 85 kilo ile doğum yaptım.kilolar gidiyor.insan hep boyle kalacagını sanıyır.bence cok buyuk almayın.birde kalıptan kalıba farkediyor.ben deneyerek almıştım gecelikleri.zaten hastanede pijama olmaz .
2 li bişeydi galiba öncesinde daha iyiydi kısalmaya başladını anladığı an doktor onelem amaçlı serklaj atalm dedi 1 ay goturur kısalmaya başladktan snra dedi ama biz 4 gün sonrasına dikiş için randevu aldık gttik serklaj sorasında farkedildi ki 5-6cm kadar aniden açılma olmuşRabbim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin. Rahim ağzı kac santimdi senin.
ben yatak baktım canım önceki sayfalarda konuştuk hatta arkadaşlarla. uyku seti için acele etme bence çünkü yaz bebekleri, en fazla kat kat battaniye örtülür. birde uyku seti yorgan başlangıç için agır olabilir küçük çocuga. ben 100*150 ebatlarında %100 pamuk yorgan ve nevresim aldım, hazır olsun diye.
Canım ben 63 le hamile kaldım şuan 73 üm ama L aldım :)
Cok guzel gecti canim sukur rabbime buyumusler 12+2 olan 5.85cm ense 1 mm 11+6 olan 5.23 ense 0.9 mm cm canim iyiz sukur canim iyiz rabbim cumlemize saglikli minnaklar nasip etsin insallah.. amin
Rabbim guzel haberlerle evine donmeni nasip etsin. saglikli olsun kuzularin insallahGünaydın güzel anne adayları ve şirin bebişleri bugün detaylı ultrasonumuz var dualarınızı bekliyorum Allah'ım evlatlarımızı bizlere bağışlasın Amin
Rabbim tez vakitte saglikli bebekler nasip etsin insallah dualarimdasiniz saglikla kalingünaydın güzel anneler hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah cennet kokulularınızı... bende 4 ay önce ikizlerimi malesef kaybettim inşallah yeniden rabbim nasip eder. Rabbim bir müminin diğer bir mümine ettiği duayı kabul eder buyrulmuş hamilelerin duasıda daha çabuk kabul olur derler... sizlerde dualarınızda bana yer verirseniz sevinirim....
Günaydın güzel anne adayları ve şirin bebişleri bugün detaylı ultrasonumuz var dualarınızı bekliyorum Allah'ım evlatlarımızı bizlere bağışlasın Amin
günaydın güzel anneler hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah cennet kokulularınızı... bende 4 ay önce ikizlerimi malesef kaybettim inşallah yeniden rabbim nasip eder. Rabbim bir müminin diğer bir mümine ettiği duayı kabul eder buyrulmuş hamilelerin duasıda daha çabuk kabul olur derler... sizlerde dualarınızda bana yer verirseniz sevinirim....
günaydın güzel anneler hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah cennet kokulularınızı... bende 4 ay önce ikizlerimi malesef kaybettim inşallah yeniden rabbim nasip eder. Rabbim bir müminin diğer bir mümine ettiği duayı kabul eder buyrulmuş hamilelerin duasıda daha çabuk kabul olur derler... sizlerde dualarınızda bana yer verirseniz sevinirim....
Sağol Amin canım inşallah hepimizki sağlıklı olsunRabbim guzel haberlerle evine donmeni nasip etsin. saglikli olsun kuzularin insallah
Allah'ım tez Zaman'da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canımgünaydın güzel anneler hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah cennet kokulularınızı... bende 4 ay önce ikizlerimi malesef kaybettim inşallah yeniden rabbim nasip eder. Rabbim bir müminin diğer bir mümine ettiği duayı kabul eder buyrulmuş hamilelerin duasıda daha çabuk kabul olur derler... sizlerde dualarınızda bana yer verirseniz sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?