2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar birşey sorucam,

sizde de oluyormu bilmiyorum ama benim kilodum akıntı akıntı olmasa jel den dolayı ıslaklık oluyor. biryerde okudum bırısının suyu sızıyormus son dakka farketmısler , ya benım kıde oyle oluyorsa doktor ulturosonda anlarmıydı. ecazenede test varmıs alıp yapıcam bilisi olan varmı ?

ayrıca belim cok agrıyor tam ortası sankı odunla vurulmus gibi bebek buyuyor dıe olabılırmı Cuam gunu detaylım var gun azaldı stres arttı dua eıdn bıze teyzeskolar

Cabim benim.kuzucuklarim da tup bebek. 5+2 de 2 tane kese gorduk biri kucuktu. Doktorum cok umitlenmeyin bu kaybolur dedi ama biz hiccc oyle dusunmedik sende dusunme. Kalp atisi icin gittiğimizde ilk onun kalp atisi duyuldu. Simdide inanilmaz hareketli bir kizsende iyi dusun pozitif duusn

Ayyy inşallah canım ya iki hafta sonra yine çağırdı ben inanıyorum zaten Rabbim bu kadar verdiyse kucağıma da verir inşallah

Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin. Rahim ağzı kac santimdi senin.

Senin dogumun cok.yakin 73le L oluyosa size ☺ ben doguma kadar kesin 80 -85 arasi olurum en iyi ihtimalle xl olur bana heralde☺☺
Ben 85 kilo ile doğum yaptım.kilolar gidiyor.insan hep boyle kalacagını sanıyır.bence cok buyuk almayın.birde kalıptan kalıba farkediyor.ben deneyerek almıştım gecelikleri.zaten hastanede pijama olmaz .

Ben 85 kilo ile doğum yaptım.kilolar gidiyor.insan hep boyle kalacagını sanıyır.bence cok buyuk almayın.birde kalıptan kalıba farkediyor.ben deneyerek almıştım gecelikleri.zaten hastanede pijama olmaz .

Evet pijama hastanede pek kullanilamiyomus anca hastaneden cikarken. O yuzden geceligi fazla alayim diyoeum .. peki kac beden almistiniz siz.. bide kac tane gecelik goturmeliyiz hastaneye..

Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin. Rahim ağzı kac santimdi senin.
2 li bişeydi galiba öncesinde daha iyiydi kısalmaya başladını anladığı an doktor onelem amaçlı serklaj atalm dedi 1 ay goturur kısalmaya başladktan snra dedi ama biz 4 gün sonrasına dikiş için randevu aldık gttik serklaj sorasında farkedildi ki 5-6cm kadar aniden açılma olmuş

canım beşik kenarlarına korumalık işini ne yapacaksın. Ayrı mı lmayı düşünüyorsun ?

günaydın güzel anneler hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah cennet kokulularınızı... bende 4 ay önce ikizlerimi malesef kaybettim inşallah yeniden rabbim nasip eder. Rabbim bir müminin diğer bir mümine ettiği duayı kabul eder buyrulmuş hamilelerin duasıda daha çabuk kabul olur derler... sizlerde dualarınızda bana yer verirseniz sevinirim....

Günaydın güzel anne adayları ve şirin bebişleri bugün detaylı ultrasonumuz var dualarınızı bekliyorum Allah'ım evlatlarımızı bizlere bağışlasın Amin
Rabbim guzel haberlerle evine donmeni nasip etsin. saglikli olsun kuzularin insallah

Rabbim tez vakitte saglikli bebekler nasip etsin insallah dualarimdasiniz saglikla kalin

Canım çok üzüldüm ancak herşeyin hayırlısı. Umarım en kısa zamanda tekrar hayırlısıyla bebek sahibi olursun.

Herzaman.. Rabbim tez zamanda guzel mujdeler versin yeniden .. bu defa saglikla gelsin kucaginiza yavrulariniz insaAllah

Allah'ım tez Zaman'da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…