2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Detaylıları olan arkadaşlar hayırlı vede güzel haberlerinizi bekliyoruz Rabbimin izni ile. Bu arada dr dün bana balık yağı başlattı efa daily diye sizlerde kullananlar varmı.Sabahları önce tiroit hapı içiyorum iki saat sonra kan hapı içiyorum kahvaltıdan yarım saat sonra decavit vitamin içiyorum öğlen d vitamini alıyorum akşam magnezyum ve progestan fitil kullanıyorum bukdr ilacın arasında balık yağını ne zaman içeyim yahu.birde biz 3 ana 3 ara öğün yiyeceksek ilaçlarla yemekler arasına zamanda koymak lazım karıştım resmen.sizler neler kullanıyorsunuz merak ettim.

Allahın hayırlı saglıklı evlatlar versın tez vakitte inşallah

Ben sabah 6 gibi kan hapimi iciyorum ac ic demisti dr sonra geri uyuyorum 9 gibi kahvalti yapiyorum ve balik yagini iciyorum oglen 2 gibi decaviti iciyorum 4 5 gibi magnezyumu aksam ustu 6 da tekrar kan hapi iciyorum eger o gun ceviz yemediysemde yatmadan tekrat balik yagi iciyorum

Buarada hatirlarsin yazmistim buraya trioidim dusuk cikti diye yazmistm endoktrine gittim tsh yukselmeye baslamis bi sknti yok ilac vermiyorum dedi ama d vitaminim ve b12 dusuk ciktigi icin vitamin takviyesi yapicak tekrar

canım günaydın. Balık yağına başlatmasının bir sebebi var mı? Yoksa ek vitamin olarakmı başlattı?. Ben sabah kalkarkalkmaz demir hapını alıyorum 6,45 gibi falan oluyor. 1,5 saat sonrada kahvaltımı yapıyorum. Bazen demir hapını potakal suyu ile alıyorum. Kahvaltıdan 15 dk sonra falanda elevit alıyorum. Benim önümüzdeki hafta randevum var magnezyuma sanırım ozaman başlayacak bende. Henüz başlamadık yani. Ancak söylemişti öncesinde. Balık yağını sormuştum 12. haftada falan gerek yok balık yiyorsun sen demişti. Progestan ı fitil olarak mı kullanıyorsun canım? Bana progestanı 12. haftada bıraktırdı. Yada 16. haftaydı tam hatırlamıyorum ancak kullandırmadı

Aynı kilolardayız yukarıda yazmışsın. Sanırım L mantıklı :)

evde giymek için lcw den lohusa geceliği aldım tavsiye ederim. hastane için ayrıca alınacak nasılsa evde fiyat olarak uygun bişey arayanlar için bi bakın derim. internet sayfasında pijamalar kısmında gecelik 2li yazıyo üst kısmı çıtçıtlı tesadüfen rastlayıp aldım. (you and me and baby yazıyo hem pembe yazılısı hem mavi yazılısı var)

Bende hemen bakayim oyleyse.. evde giyim konusunda sıkıntılıyım suara

canım bu hafta benim tekrar başladı sanırım bi tanesi ya tekmeliyo mesaneyi ya da baskı yapıyo geceleri sık kalkmalar yine başladı maalesef:)

hanımlar merhaba
ben sabah troid hapımı içiyorum. yarım saat sonra kahvaltı ediyorum. yarım saat sonra demir hapımı. öğleden sonra coraspin ve b12 hapımı akşam da sadece 1 tane kalsiyum içebiliyorum. sizler ne kadar çok ilaç içiyorsunuz. benim doktorum elevit vitamini kesti 12. haftada. acaba ben yetersiz mi vitamin alıyorum ki.

Günaydın canım.Ben hiç balık yiyemedim ne yazıkki fena halde midemi bulandırdığı için ceviz badem hergün yemeye çalıştım balık yağını 24.haftadan sonra başlatıyor benim dr ek olarak.magnezyum da bacaklarımda oluşan kramplar için verdi 12.haftada iyide geldi.Progestan aslında bende kanama olmasaydı bıraktıracaktı ama kanama olunca artık doğuma kadar devam gibi görünüyor.fitil olarak alıyorum.d vitmani desen zaten yerlerde benim.şimdi sağlık ocağının verdiği damla var onu kullanıyorum doğuma kdr kullanıcakmışım.

canım bu hafta benim tekrar başladı sanırım bi tanesi ya tekmeliyo mesaneyi ya da baskı yapıyo geceleri sık kalkmalar yine başladı maalesef:)
desene bende yakında tekrar başlarım.Buaralar bende kasıklarımda tekmeler hissediyorum bazen yukarı çıkıyor bazende kasıklarımı tekmeliyor :)))

Canım benim doktorum kan testlerime bakarak birçok ilaca başlatıyor haftası geldiğinde ama decavit vitamini - kan hapını 12.haftada başlattı ve btn ikiz hamilelere veriyor sanırım benim kardeşim eczacı o da tavsiye ediyor çalıştığım için nekdr dikkat de etsem ister istemez beslenmede eksiklikler oluyor..progestan kanamam olduğu için verdi magnezyum kramplarım için verdi d vitamini eksikliğim vardı oda şimdiden bebeği etkiliyor o yüzden verdi.Biraz anne adayının bünyesiyle alakalı sanırım.

Güzeller güzeli ikiz anneleri size bir sorum olacak serklaj konusunda doktorum birşey demezse 12. haftalarda serklaj konusunda ısrarcı olmalımıyım???

aynen bende karışık vitamin kan hapı ve magnezyum desteği kullanıyorum. 18.haftadan buyana. özellikle magnezyum bacak kramplarıma çok iyi geldi.

Güzeller güzeli ikiz anneleri size bir sorum olacak serklaj konusunda doktorum birşey demezse 12. haftalarda serklaj konusunda ısrarcı olmalımıyım???
canım sen daha 5. haftada değil misin? o nerden çıktı şimdi, herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok. eğer doktoruna güveniyorsan böyle kendiliğinden icat çıkarma. acılma tespit edilmezse neden serklaj yapsın, serklaj açılmayı önlemek için çok iyi bir yöntem ama sonuçta son çare o her operasyonun bir riski var sonuçta. bence kafana şimdiden böyle şeyleri takma

ben başlamadım balık yağına canım. haftada 1 somon yemeye çalışıyorum. birde semizotuda ogema 3 bakımından zengin artık onuda katacağım beslenmeme. pregestonda almıyorum. ben akşam yemeğinden 3 saat sonra içiyorum karışık vitamin ve kan hapını beraberinde de meyve yiyorum. magnezyumu da artık hangi ara müsait olursam :) senin fazlaymış ilacın ya :)

valla özeniyorum ben haftada bir balık yiyenlere . ben birkere somon yemeye kalktım oda balıktan tiksindim :)))benim için balık hamsiden ileri gidemedi bir karadenizli olaraktan o denizden babam çıksa muhabbeti bana işlemedi yani.Evet çok fazla ilaç var.ben 12.haftada iğneler kan sulandırıcılar folik asit bitti diye sevinirken yerine gelenler daha fazla oldu :)))neyse bebişlerime yarasında ben içmeye razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…