- 10 Aralık 2015
- 401
- 294
- 103
- 42
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.801
canım sen daha 5. haftada değil misin? o nerden çıktı şimdi, herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok. eğer doktoruna güveniyorsan böyle kendiliğinden icat çıkarma. acılma tespit edilmezse neden serklaj yapsın, serklaj açılmayı önlemek için çok iyi bir yöntem ama sonuçta son çare o her operasyonun bir riski var sonuçta. bence kafana şimdiden böyle şeyleri takma
Balik yagi gece yatmadan once icilirse daha etkili oluyormus vucut sabaha kadar dinlenirken emilimide bebege gecer canimDetaylıları olan arkadaşlar hayırlı vede güzel haberlerinizi bekliyoruz Rabbimin izni ile. Bu arada dr dün bana balık yağı başlattı efa daily diye sizlerde kullananlar varmı.Sabahları önce tiroit hapı içiyorum iki saat sonra kan hapı içiyorum kahvaltıdan yarım saat sonra decavit vitamin içiyorum öğlen d vitamini alıyorum akşam magnezyum ve progestan fitil kullanıyorum bukdr ilacın arasında balık yağını ne zaman içeyim yahu.birde biz 3 ana 3 ara öğün yiyeceksek ilaçlarla yemekler arasına zamanda koymak lazım karıştım resmen.sizler neler kullanıyorsunuz merak ettim.
valla özeniyorum ben haftada bir balık yiyenlere . ben birkere somon yemeye kalktım oda balıktan tiksindim :)))benim için balık hamsiden ileri gidemedi bir karadenizli olaraktan o denizden babam çıksa muhabbeti bana işlemedi yani.Evet çok fazla ilaç var.ben 12.haftada iğneler kan sulandırıcılar folik asit bitti diye sevinirken yerine gelenler daha fazla oldu :)))neyse bebişlerime yarasında ben içmeye razıyım
Rabbim gonlune gore nasip etsin insallah canim yicegi ekmek varsa rabbim ikisinide nasip eder tek iki yeterki gonlundekini nasip etsin rabbim.. amin :)kızlar yardımm.. İki blastokist transferi yapıldı.. 5. gün embriyosu oluyor yani... 26. gün 326 28. gün 768 çıktı.. 2,35 kat oluor.. İkiside tutunmuş mudur??
geçmiş olsun canım inşallah öyle bir şey yoktur. aynı şeyi bende yaşadım çamaşırım sürekli ıslak oluyordu eczane testini ben hiçbir yerde bulamadım, doktoruma bahsettiğimde hemen hastaneye çağırıp turnusol kağıdıyla yapılan bir ped vermişti onunla test yapmıştım. sızıntı çıkmıştıKızlar birşey sorucam,
sizde de oluyormu bilmiyorum ama benim kilodum akıntı akıntı olmasa jel den dolayı ıslaklık oluyor. biryerde okudum bırısının suyu sızıyormus son dakka farketmısler , ya benım kıde oyle oluyorsa doktor ulturosonda anlarmıydı. ecazenede test varmıs alıp yapıcam bilisi olan varmı ?
ayrıca belim cok agrıyor tam ortası sankı odunla vurulmus gibi bebek buyuyor dıe olabılırmı Cuam gunu detaylım var gun azaldı stres arttı dua eıdn bıze teyzeskolar
inşallah canım evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız :) balık yada ceviz yiyormusun? ben yiyemediğim için ben nerdeyse 16.-17. haftadan beri balık yağı alıyorum. bende sabah uyanır uyanmaz 2 tane demir ilacı, kahvaltıdan önce decavit yemekten sonra calsiyum için osteocare ve yemeklerle birlikte efa balık yağı alıyorum. günde 2 kere rennıe ve duphalac içiyorum. ve çoğu zaman ilaçları çıkarmamak için tutuyorum kendimiDetaylıları olan arkadaşlar hayırlı vede güzel haberlerinizi bekliyoruz Rabbimin izni ile. Bu arada dr dün bana balık yağı başlattı efa daily diye sizlerde kullananlar varmı.Sabahları önce tiroit hapı içiyorum iki saat sonra kan hapı içiyorum kahvaltıdan yarım saat sonra decavit vitamin içiyorum öğlen d vitamini alıyorum akşam magnezyum ve progestan fitil kullanıyorum bukdr ilacın arasında balık yağını ne zaman içeyim yahu.birde biz 3 ana 3 ara öğün yiyeceksek ilaçlarla yemekler arasına zamanda koymak lazım karıştım resmen.sizler neler kullanıyorsunuz merak ettim.
Canim benimde triodim düşük çıktı bu hafta sağlık ocağı kan aldığındaBen sabah 6 gibi kan hapimi iciyorum ac ic demisti dr sonra geri uyuyorum 9 gibi kahvalti yapiyorum ve balik yagini iciyorum oglen 2 gibi decaviti iciyorum 4 5 gibi magnezyumu aksam ustu 6 da tekrar kan hapi iciyorum eger o gun ceviz yemediysemde yatmadan tekrat balik yagi iciyorum
Buarada hatirlarsin yazmistim buraya trioidim dusuk cikti diye yazmistm endoktrine gittim tsh yukselmeye baslamis bi sknti yok ilac vermiyorum dedi ama d vitaminim ve b12 dusuk ciktigi icin vitamin takviyesi yapicak tekrar
Öyle yapiyim canim çok sağol. Peki sızıntı için ne yap dedi ne yapacaksın hep böle sızıp bitmezmi sugeçmiş olsun canım inşallah öyle bir şey yoktur. aynı şeyi bende yaşadım çamaşırım sürekli ıslak oluyordu eczane testini ben hiçbir yerde bulamadım, doktoruma bahsettiğimde hemen hastaneye çağırıp turnusol kağıdıyla yapılan bir ped vermişti onunla test yapmıştım. sızıntı çıkmıştıçok şükür şimdilik bir sorun oluşturmadı. bence gittiğin doktora bahsedip hastaneden isteyebilirsin.e
Canım ben 33. Haftamdayım hala o akıntı oluyor fitil kullandığım için bilmiyorum sen kullanıyor musun ama bi arkadaşım da vardı o fitil kullanmıyordu ama ben 9 ay akıntı yaşadım derdi hep bende ilk Zaman'lar amniyon sızıntısından korkmuştum ama her gittiğimde doktor sularını da kontrol etti hep iyi derdi anladım ki fitil yüzünden tabi sen yine gittiğinde sorKızlar birşey sorucam,
sizde de oluyormu bilmiyorum ama benim kilodum akıntı akıntı olmasa jel den dolayı ıslaklık oluyor. biryerde okudum bırısının suyu sızıyormus son dakka farketmısler , ya benım kıde oyle oluyorsa doktor ulturosonda anlarmıydı. ecazenede test varmıs alıp yapıcam bilisi olan varmı ?
ayrıca belim cok agrıyor tam ortası sankı odunla vurulmus gibi bebek buyuyor dıe olabılırmı Cuam gunu detaylım var gun azaldı stres arttı dua eıdn bıze teyzeskolar
Canim benimde triodim düşük çıktı bu hafta sağlık ocağı kan aldığında/doktor git ilaç versin dahiliye dedi siz ne ilacı kullaniuorsunuz
Bende crione JEL kullanıyorum canim hep ondan diorum ama şimdi okuyunca kafam takiliyorCanım ben 33. Haftamdayım hala o akıntı oluyor fitil kullandığım için bilmiyorum sen kullanıyor musun ama bi arkadaşım da vardı o fitil kullanmıyordu ama ben 9 ay akıntı yaşadım derdi hep bende ilk Zaman'lar amniyon sızıntısından korkmuştum ama her gittiğimde doktor sularını da kontrol etti hep iyi derdi anladım ki fitil yüzünden tabi sen yine gittiğinde sor
Doktoruna bırak bence bende yokGüzeller güzeli ikiz anneleri size bir sorum olacak serklaj konusunda doktorum birşey demezse 12. haftalarda serklaj konusunda ısrarcı olmalımıyım???
Epilepsiyi görünce uçtum cevap yazmayaSlm kizlar bende sabah ilk olarak tiroid ilacimi aliyorum sonrada yaklasik 1 saat icinde demir (ferrum fort) ilacini aliyorum ve yaninda c vitamini olusturabilecek biseyler atistiriyorum sabah aksam saat 9da epilepsi ilaci almam lazim yani digerlerini gec de alsam erkende bunun saatini kacirmamsm gerektigi icin onu saati gelince aliyorum bu kadar. Benimde d vitaminim yok gibi bisey cikti ve endokrin devit basladi ama bende inanilmaz bir kabizlik yapti zaten boyle bir sorunum var bende perinatologa sordum ilaci birak dedi zaten coktan birakmistim simdi sabahlari max yarim saat olmak uzere gunesleniyorum hava iyi oldugu zaman ve degerlerim yukselmeye baslamis ilac kullanmak istemeyenlere tavsiye ederim bu arada ben tesetturluyum guneslenmek diyince ben yapamam diye dusunmeyin dr bacaklarini ac biraz birazda kollarini hergun duzenli yap dedi 2.5yasina yeni giren bir oglum var bizde beraber cikiyoruz balkona 10-10.30gibi o yanimda resim falan yaparken bende oturuyorum yere bacaklarimi dizime kadar aciyorum azda kolumu siviyorum gunese uzatiyorum en iyi d vitamini gunes unutmayin
Canim sicak seyler tuketirsen bol bol iyi gelebiliyor. Icine bal ve pekmez koydugun biraz da limon sikarak sicak su icebilirsin genelde kendime de oyle yapiyorim ise yarar umarim. Acil sifalar olsunKızlar selam, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şu an yoğun çalıştığımdan dolayı doktora gidemiyorum. Boğazım da hafif bir sızlama var şiddetlenmeden sprey kullanmak istiyorum. Gebelikte kullananlar oldu mu ? Neler önerirsiniz?
Bende hastalığımın başından beri lamictal kullanıyorum epilepsi için en masum ilaç dedi doktorumuz araştırma hastanesinde takibim sürüyordu benimde araştırmalarım sonucu ilacı bıraktırmaya kadar giden hasta tedavileri duydum bir doktorun gebeliğimde ona başladım inşallah gebelikten sonra ilacı bırakmaya yönelik tedaviler uygulayacak tabi bu birazda benim tedaviye cevabıma bağlı inşallah atlatırız :)Lamictal kullaniyorum ben ilk gebeligimden sonra basladi benimki emziriyordum o zaman dr um ne emzirmeye ne de gebelige hic bir etkisi olmaz dedi kafana takip kontrole bile gelmene gerek yok diyor :) ama tabi ben duramayip her ay test yaptiriyorum zaten gittigim hic bir dr ilac vermek istemiyor boyle ilac kullananlari gordukce stres oluyorum umarim sonumda iyi olur :)
Bende hergün sabah aksam progestan kullaniyorum. Bende de ayni problem var ve bende bunu aklıma takıyordum. Bugün doktor kontrolum var 15.30 da. Bunu kesinlikle sorucam. Sana da dönerim bu konudaKızlar birşey sorucam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?