2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Evet daha 5 deyim haklısın canım teşekkür ederim...evham evham evham...Doktoruma çok güveniyorum...Teşekkür ederim beni kendime getirdiğin için... :)

Balik yagi gece yatmadan once icilirse daha etkili oluyormus vucut sabaha kadar dinlenirken emilimide bebege gecer canim

bende hamileliğimi 4.haftasında bende somon yiyeyim dedim o gün akşam mide bulantısı istifar olunca daha da balık görmeye tahammül edemiyorum.. zaten çok sevmezdim .. mesela tedavi sürecinde yediğm cevizi kajuyu da yiyemiyorum şimdi hergün eşimle tartışıyoruz bu konuda :) her akşam kapıdan girer girmez ceviz yedinmi diye soruyo :))) zorla bikaçtane büyük mücadeleyle.. kırmızı etide sevmezdim köfte felan derken onu biraz yiyorum neyse ama vicdan yapıyorum yiyemediklerim için.. kırmızı et balık ceviz gibi faydalı besinleri tüketebilenlere özeniyorum ya

kızlar yardımm.. İki blastokist transferi yapıldı.. 5. gün embriyosu oluyor yani... 26. gün 326 28. gün 768 çıktı.. 2,35 kat oluor.. İkiside tutunmuş mudur??
Rabbim gonlune gore nasip etsin insallah canim yicegi ekmek varsa rabbim ikisinide nasip eder tek iki yeterki gonlundekini nasip etsin rabbim.. amin :)

geçmiş olsun canım inşallah öyle bir şey yoktur. aynı şeyi bende yaşadım çamaşırım sürekli ıslak oluyordu eczane testini ben hiçbir yerde bulamadım, doktoruma bahsettiğimde hemen hastaneye çağırıp turnusol kağıdıyla yapılan bir ped vermişti onunla test yapmıştım. sızıntı çıkmıştı çok şükür şimdilik bir sorun oluşturmadı. bence gittiğin doktora bahsedip hastaneden isteyebilirsin.e

inşallah canım evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız :) balık yada ceviz yiyormusun? ben yiyemediğim için ben nerdeyse 16.-17. haftadan beri balık yağı alıyorum. bende sabah uyanır uyanmaz 2 tane demir ilacı, kahvaltıdan önce decavit yemekten sonra calsiyum için osteocare ve yemeklerle birlikte efa balık yağı alıyorum. günde 2 kere rennıe ve duphalac içiyorum. ve çoğu zaman ilaçları çıkarmamak için tutuyorum kendimi

Canim benimde triodim düşük çıktı bu hafta sağlık ocağı kan aldığında /doktor git ilaç versin dahiliye dedi siz ne ilacı kullaniuorsunuz

Öyle yapiyim canim çok sağol. Peki sızıntı için ne yap dedi ne yapacaksın hep böle sızıp bitmezmi su (

Kızlar selam, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şu an yoğun çalıştığımdan dolayı doktora gidemiyorum. Boğazım da hafif bir sızlama var şiddetlenmeden sprey kullanmak istiyorum. Gebelikte kullananlar oldu mu ? Neler önerirsiniz?

Canım ben 33. Haftamdayım hala o akıntı oluyor fitil kullandığım için bilmiyorum sen kullanıyor musun ama bi arkadaşım da vardı o fitil kullanmıyordu ama ben 9 ay akıntı yaşadım derdi hep bende ilk Zaman'lar amniyon sızıntısından korkmuştum ama her gittiğimde doktor sularını da kontrol etti hep iyi derdi anladım ki fitil yüzünden tabi sen yine gittiğinde sor

Canim benimde triodim düşük çıktı bu hafta sağlık ocağı kan aldığında /doktor git ilaç versin dahiliye dedi siz ne ilacı kullaniuorsunuz

Canim benim tsh 0.1 cikmisti dr. Endokrine yonlendirdi gittim bende bazi tahliller yapti troid ultrasonu felan cekildi endokrin doktoru gebelige bagli bi degisiklik dedi ilac vermeye gerek gormedi 1 ay sonra takip icin gel dedi.. ben cok.panik yapmistm ama sen panik yapma buyuk ihtimalle gebelikle alakalidir seninkide .. yada sıkntı gorurse ilac veriyolarmis o duzenliyomus hemen

Bende crione JEL kullanıyorum canim hep ondan diorum ama şimdi okuyunca kafam takiliyor

Slm kizlar bende sabah ilk olarak tiroid ilacimi aliyorum sonrada yaklasik 1 saat icinde demir (ferrum fort) ilacini aliyorum ve yaninda c vitamini olusturabilecek biseyler atistiriyorum sabah aksam saat 9da epilepsi ilaci almam lazim yani digerlerini gec de alsam erkende bunun saatini kacirmamsm gerektigi icin onu saati gelince aliyorum bu kadar. Benimde d vitaminim yok gibi bisey cikti ve endokrin devit basladi ama bende inanilmaz bir kabizlik yapti zaten boyle bir sorunum var bende perinatologa sordum ilaci birak dedi zaten coktan birakmistim simdi sabahlari max yarim saat olmak uzere gunesleniyorum hava iyi oldugu zaman ve degerlerim yukselmeye baslamis ilac kullanmak istemeyenlere tavsiye ederim bu arada ben tesetturluyum guneslenmek diyince ben yapamam diye dusunmeyin dr bacaklarini ac biraz birazda kollarini hergun duzenli yap dedi 2.5yasina yeni giren bir oglum var bizde beraber cikiyoruz balkona 10-10.30gibi o yanimda resim falan yaparken bende oturuyorum yere bacaklarimi dizime kadar aciyorum azda kolumu siviyorum gunese uzatiyorum en iyi d vitamini gunes unutmayin

Epilepsiyi görünce uçtum cevap yazmaya bende epilepsi hastasıyım ne kullanıyorsun

Canim sicak seyler tuketirsen bol bol iyi gelebiliyor. Icine bal ve pekmez koydugun biraz da limon sikarak sicak su icebilirsin genelde kendime de oyle yapiyorim ise yarar umarim. Acil sifalar olsun

Lamictal kullaniyorum ben ilk gebeligimden sonra basladi benimki emziriyordum o zaman dr um ne emzirmeye ne de gebelige hic bir etkisi olmaz dedi kafana takip kontrole bile gelmene gerek yok diyor :) ama tabi ben duramayip her ay test yaptiriyorum zaten gittigim hic bir dr ilac vermek istemiyor boyle ilac kullananlari gordukce stres oluyorum umarim sonumda iyi olur :)

Bende hastalığımın başından beri lamictal kullanıyorum epilepsi için en masum ilaç dedi doktorumuz araştırma hastanesinde takibim sürüyordu benimde araştırmalarım sonucu ilacı bıraktırmaya kadar giden hasta tedavileri duydum bir doktorun gebeliğimde ona başladım inşallah gebelikten sonra ilacı bırakmaya yönelik tedaviler uygulayacak tabi bu birazda benim tedaviye cevabıma bağlı inşallah atlatırız :)

Bende hergün sabah aksam progestan kullaniyorum. Bende de ayni problem var ve bende bunu aklıma takıyordum. Bugün doktor kontrolum var 15.30 da. Bunu kesinlikle sorucam. Sana da dönerim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…