2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Dusup bayilirim olursa :)))
Benim ilk 250 falandi sanirim adet gunume 2 3 gun vardi. Zaten kandan 3 4 gun oncede idrarda cikmisti. 3 gun sonra 1200lere ondan da 3 4 gun sonra 4000lere cikti. Ama doktorlar hic ikiz olabilir demedi. Diger kizlardan cok daha yuksekti degerlerim ama aklimin ucuna ikiz gelmedi :) cok buyuk surpriz oldu canim. 4000lerde tek kese gorundu ondan bir hafta sonra kontrole gittigimde bu defa ikincisi de gorundu. Allah kalbine gore versin ama degerlerin tabi normal gebelerden yuksek.

Valla ben 14+4 deyim ama bende de acayip çarpıntı oluyor geçenlerde çamaşır dediğim yerde oldu bayılacam sandım birde çok çabuk yoruluyorum koridorla yatak odası arası bile
Asiri yorgunluk bende de var bi bardak cay tasirken kocaamaan tas tasimis gibi yorulup nefes nefese kaliyorum son aylarda ne yapcam bilmiyorum

İnanamicaksin ama cnm ben tam adetten 7 gün evvel idrarda pozotif cikti şok oldum sulalede ikiz yok ama esim neslihan ikiz hissediorum dio nasipte ne varsa o olsun ins

İnanamicaksin ama cnm ben tam adetten 7 gün evvel idrarda pozotif cikti şok oldum sulalede ikiz yok ama esim neslihan ikiz hissediorum dio nasipte ne varsa o olsun ins
Tek yumurta ikizleri genetige bakmiyormus zaten her toplumda belli bi oranda gorulurmus benim de ailemde ikiz yok en azindan bildigimiz kadariyla kendi dr.um tek ayrintili usg.de cift yum.ikizi dediler

Tek yumurta ikizleri genetige bakmiyormus zaten her toplumda belli bi oranda gorulurmus benim de ailemde ikiz yok en azindan bildigimiz kadariyla kendi dr.um tek ayrintili usg.de cift yum.ikizi dediler

Aaaaa bilmiodum ogrendigim iyi oldu sali gunu kontrolum var bakalim hayirlisi olsun aslinda ultrason kagidimi gorseniz sizinde kafa karisir durun atim burdaki doktorlar tek derdi para oyuzden taaa bursaya gidicem artik bakin bakalim haksizmiyim sanki iki kese var gibi doktor giklamadi bakti kese gorundu dedi yolladi paramizla rezillik yani

Bide siz bakin kizlar ben anlamiorum ama yanilioda olabilirim

Eklentiler

• IMG_20150924_232614.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 83
Çok istiyorum canım aslında alışveriş yapmak eşim biraz daha zaman geçsin öyle alalım diyo 1-2ay daha sabretcem artık şimdi isim düşünüyorum oğluşlarıma fikir verirseniz sevinirim

benımde esım öyle dıyor ama cok fazla agırlasmadan bıseyler almak ıstıorum daha hıc bısey almadım.. canım bırbırıne uyumlu isimlermi istiyosun suan aklıma gelen rüzgar eymen emir isimleri ii bayramlar bu arada

iki kese var gibi rabbım gonnlunden gecenı nsaıp etsın ınsallah

Gonlum ikiz olursa sevinirim dio ama nasil bakarim diede korku sario ama olduktan sonra rabbim içe sindiriomus hayirlisi olsun ins diorum sali gunu gittigimde nasipse doktoruma sorucam ozellikle bu arada ilgilendigin icin tesekkur ederim canim

Gonlum ikiz olursa sevinirim dio ama nasil bakarim diede korku sario ama olduktan sonra rabbim içe sindiriomus hayirlisi olsun ins diorum sali gunu gittigimde nasipse doktoruma sorucam ozellikle bu arada ilgilendigin icin tesekkur ederim canim

bende ılk ogrendıgımde korkmus tedırgın olmustum ama zamanla alışıyor ınsan..canım ben ılk gıttım 6+3 te tek kese tek kalp atısı duyduk sonraa bı hafta sonra yıne gıttm cıft kese cıft kalp atısı sok olmustuk..ne demek cnm haberlerını beklıoruz salı gunu

Ayyyyiii mucize resmen ben suan 5 haftaligim gidene kadar 5+4 felan olucam nasipse oncelim kalp atisi bu gidicem doktoru arkadasim onerdi bakalim heycan sariyor bazen ama olursa annecime supriz olur 4 evladim var birinde bari ikiz olsa der hep ikizlere bayiliyor

Canim nerde oturuyorsun sen ben yalovadayim bazi onemli seyler icin biz de bursaya gidiyoruz merak ettim. Kesenin gorunmesi bebek oldugu anlamina gelmiyor bazen ici bos olabiliyormus 7.haftada kalp atisini duyana kadar bekle sabret

Kızlar merhaba.size birsey soracagım.3farklı dr a gittim bugüne kadar.ikiz anne adayıyım.Allaha şükür bir sıkıntım kanamam hiç olmadı.gittigim 2 dr cinselliğe yasak koymadı.ama 1dr cinsellik yasak dedi.sizin dr larınız bu konuda birsey söyledi mi?Tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…