- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
Ben 2 aydir iciorum cnm magnezyumu.Magnezyum denedin mi canim. Ben dunden beri arastiriyorum magnezyum alinca bu sertlesmeler hafifleyebiliyormus
Olabilir :)Adet gunu hcg degerim 235 di 3 gün sonra 1100 e yukseldi 4 gün sonra tekrar test yaptim 4300 oldu bazilari ikiz diolar fikri olan varmi
senin 26. Haftaymis ben daha 20 olucam. Normal gebelikte 30dan sonra normalmis zaten. Pazartesiye aldim artik randevumu insallah onemli bisey degildir.Ben 2 aydir iciorum cnm magnezyumu.
Olabilir :)
Benim ilk 250 falandi sanirim adet gunume 2 3 gun vardi. Zaten kandan 3 4 gun oncede idrarda cikmisti. 3 gun sonra 1200lere ondan da 3 4 gun sonra 4000lere cikti. Ama doktorlar hic ikiz olabilir demedi. Diger kizlardan cok daha yuksekti degerlerim ama aklimin ucuna ikiz gelmedi :) cok buyuk surpriz oldu canim. 4000lerde tek kese gorundu ondan bir hafta sonra kontrole gittigimde bu defa ikincisi de gorundu. Allah kalbine gore versin ama degerlerin tabi normal gebelerden yuksek.Dusup bayilirim olursa :)))
Asiri yorgunluk bende de var bi bardak cay tasirken kocaamaan tas tasimis gibi yorulup nefes nefese kaliyorum son aylarda ne yapcam bilmiyorumValla ben 14+4 deyim ama bende de acayip çarpıntı oluyor geçenlerde çamaşır dediğim yerde oldu bayılacam sandım birde çok çabuk yoruluyorum koridorla yatak odası arası bile
Benim ilk 250 falandi sanirim adet gunume 2 3 gun vardi. Zaten kandan 3 4 gun oncede idrarda cikmisti. 3 gun sonra 1200lere ondan da 3 4 gun sonra 4000lere cikti. Ama doktorlar hic ikiz olabilir demedi. Diger kizlardan cok daha yuksekti degerlerim ama aklimin ucuna ikiz gelmedi :) cok buyuk surpriz oldu canim. 4000lerde tek kese gorundu ondan bir hafta sonra kontrole gittigimde bu defa ikincisi de gorundu. Allah kalbine gore versin ama degerlerin tabi normal gebelerden yuksek.
Tek yumurta ikizleri genetige bakmiyormus zaten her toplumda belli bi oranda gorulurmus benim de ailemde ikiz yok en azindan bildigimiz kadariyla kendi dr.um tek ayrintili usg.de cift yum.ikizi dedilerİnanamicaksin ama cnm ben tam adetten 7 gün evvel idrarda pozotif cikti şok oldum sulalede ikiz yok ama esim neslihan ikiz hissediorum dio nasipte ne varsa o olsun ins
Tek yumurta ikizleri genetige bakmiyormus zaten her toplumda belli bi oranda gorulurmus benim de ailemde ikiz yok en azindan bildigimiz kadariyla kendi dr.um tek ayrintili usg.de cift yum.ikizi dediler
Çok istiyorum canım aslında alışveriş yapmak eşim biraz daha zaman geçsin öyle alalım diyo 1-2ay daha sabretcem artık şimdi isim düşünüyorum oğluşlarımafikir verirseniz sevinirim
Bide siz bakin kizlar ben anlamiorum ama yanilioda olabilirim
iki kese var gibi rabbım gonnlunden gecenı nsaıp etsın ınsallah
Gonlum ikiz olursa sevinirim dio ama nasil bakarim diede korku sario ama olduktan sonra rabbim içe sindiriomus hayirlisi olsun ins diorum sali gunu gittigimde nasipse doktoruma sorucam ozellikle bu arada ilgilendigin icin tesekkur ederim canim
bende ılk ogrendıgımde korkmus tedırgın olmustum ama zamanla alışıyor ınsan..canım ben ılk gıttım 6+3 te tek kese tek kalp atısı duyduk sonraa bı hafta sonra yıne gıttm cıft kese cıft kalp atısı sok olmustuk..ne demek cnm haberlerını beklıoruz salı gunu
Canim nerde oturuyorsun sen ben yalovadayim bazi onemli seyler icin biz de bursaya gidiyoruz merak ettim. Kesenin gorunmesi bebek oldugu anlamina gelmiyor bazen ici bos olabiliyormus 7.haftada kalp atisini duyana kadar bekle sabretAaaaa bilmiodum ogrendigim iyi oldu sali gunu kontrolum var bakalim hayirlisi olsun aslinda ultrason kagidimi gorseniz sizinde kafa karisir durun atim burdaki doktorlar tek derdi para oyuzden taaa bursaya gidicem artik bakin bakalim haksizmiyim sanki iki kese var gibi doktor giklamadi bakti kese gorundu dedi yolladi paramizla rezillik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?