2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Evet jel yapıyor bunu ama sen yinede önlemini al turnusol kağıdı alıcaksın,rengi pembe eğer kesenin suyuysa mor a dönüyormuş,pedin içine yerleştirip takip et,benim dr umda alttan muaynede çok ıslak diye şüphelenmişti ped verdiler bana içinde o kağıt vardı bide o sıvıdan alıp teste gönderdiler bişey çıkmadı jelden olduğuna karar verip kapsüle döndük,turnusol eczanede varmı bilmiyorum,geçmiş olsun

İlk 3 ay sürekli kusmaktan faranjitim azıyordu hep andorex gargara ve geral sprey vermişti dr pastilinde zararı olmaz demişti,sürekli ılık şeyler içmekte lazım,kaçıncı hafta?

Ayy kendimi gördüm yazdıklarında benim eşimde eve gelir gelmez ceviz yedinmi,kaç lt su içtin,tatlı yemedin dimi bende içimden diyorum başka kocalarda böylemi acaba:)

Oh cok sukur .. gozunaydin canim darisi basimiza insaAllah ☺☺

İlk 3 ay sürekli kusmaktan faranjitim azıyordu hep andorex gargara ve geral sprey vermişti dr pastilinde zararı olmaz demişti,sürekli ılık şeyler içmekte lazım,kaçıncı hafta?
Biri 21 biri 20. haftada. Sıcak şeyler de içiyorum bende de faranjit azıyor. Pastil olarak ne kullanmıştın ?

Ayy kendimi gördüm yazdıklarında benim eşimde eve gelir gelmez ceviz yedinmi,kaç lt su içtin,tatlı yemedin dimi bende içimden diyorum başka kocalarda böylemi acaba:)

☺☺ ya sormasalar sormuyo ilgilenmiyo deriz iste☺☺ bizimki etle aram yok cok yemiyorum diye bugun aramis soruyo et varmi evde diye .. dedim yok da bugun yemesek☺☺☺ben alir gelince yaparim diyo☺☺ bize kurtulus yok bu hamilelik boyle gider ☺☺

Hahaa evet bizimde somon günü 2 gündür sallıyodum bugün kurtuluşun yok dedi :)

Biri 21 biri 20. haftada. Sıcak şeyler de içiyorum bende de faranjit azıyor. Pastil olarak ne kullanmıştın ?
Doktorum marka yada içerik vermemişti eczacı daha zararsız diye abdi ibrahimin ballı propolislisini önermişti bilmiyorum satış taktiğimiydi ama zaten bu haftada çok sıkıntı olmuyormuş,antibiyotik bile ilk 3 ay iki kutu içtim 4.ayda serklaj sonrası 1 kutu daha geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu 1 kutu daha..anlayacağın çok takılma pastil devede kulak:))

Teşekkürler cevapların için sana da çok geçmiş olsun :) bir daha kullanmak zorunda kalma inşallah.

Maşallah hep böyle gitsinler inşallah :)

canım bende boğaz enfeksiyonu çıktı ama dün gittiğim doktor ilaç kullanmanı önermiyorum dedi. bi ay önce de sadece burun spreyi vermişti onu da 3 günden fazla kullanma dedi. mümkünse doğala yönel. bal-limon karışımı ve yiyebiliyosan günde bi sarımsak..

canım günlerin nasıl geçiyo çoğunlukla yatıyor musun. dışarı falan çıkabiliyor musun ?

canım günlerin nasıl geçiyo çoğunlukla yatıyor musun. dışarı falan çıkabiliyor musun ?
Diğer odaya gidip geldiğimde bile yoruluyorum artık tatlım ki aşırı göbeğim kilo alımı olmadığı halde doktor 31. Haftada anneme artık fazla birşey yapmasın uzansın hep demişti haftada bir arabayla doktora gidiyorum eşim cumartesi günü arabayla gezmeye götürüyor 1 saat anca onun dışında hep evde uzanıyorum

hayırlı akşamlar arkadaşlar, bugün randevum vardı, bebegimin birinin böbreklerinde genişleme varmış çok problem değil ama down riskini 3 kat arttırıyor dedi. Akşam 9 da perinatologda randevu aldık ona gitcez. Dua edin bize lütfenç

Canım Allah'ın izniyle hiçbirşey çıkmaz Rabbim hayırlısını versin üzmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…