2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim uzulme .. kotu dusunme.. Rabbim hayirli sonuclar aldirsin insaAllah duamdasin

Canim hiç moralini bozma benim yeğenime de böyle demişlerdi,çok şükür sapasağlam şimdi.inan seninkilerde iyi olacak.

Canim üzme kendini.Allahin izniyle hayirli sonuclar alirsiniz insallah dua ediyoruz sana ve miniklerine

canım benim de bebeklerimden birinin bir böbreğinde genişleme varmış. 2 haftada bir detaylı ultrasona giriyorum. erkek bebeklerde olabiliyomuş. dr kesin tanı için test öneriyo

rabbim sifa versin canim insallah bir sonrunla karsilasmazsiniz rabbim sifa versin ucunuzede saglikli haberlerle donersiniz evinize insallah

Bizimde yarın teyzesi.. İnşallah güzel çok güzel haberler le gelesin opuorum sizi
Canım benim hayırlı sağlıklı geçti inşallah yarın sende güzel haberlerle gelirsin bu arada cinsiyetimizde nihayet belli oldu bir erkek bir kız Allah'ım evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah

Canım ben 3 Aydan sonra başladım balık yağına coraspin magnezyum ve multivitamin kullanıyorum

Çok sevindim canım , cinsiyet belli değil miydik ? Banada dua edermisiniz nasıl geçti detaylarını anlatirmisin CD foto verdiler mi nekadar sürdü ikizlerde sure 2 saati buluyirmu nereeye gittin

Çok sevindim canım , cinsiyet belli değil miydik ? Banada dua edermisiniz nasıl geçti detaylarını anlatirmisin CD foto verdiler mi nekadar sürdü ikizlerde sure 2 saati buluyirmu nereeye gittin
Sağol canım ben Almanya'da yaşıyorum sadece foto verdiler 40 dakika falan sürdü cinsiyetleri birinin erkek olduğunu biliyoduk ama kızımız kendini göstermedi şimdiye kadar teyzesi Allah'ıma şükürler olsun herşey yolunda dedi doktorumuz dualarım seninle inşallah sende güzel haberlerle geleceksin canım Allah'ın izniyle

Öyle yapiyim canim çok sağol. Peki sızıntı için ne yap dedi ne yapacaksın hep böle sızıp bitmezmi su (
Allah korusun napıyoruz canım hiiç kötü,olumsuz birşey düşünmüyoruz maalesef eğer sızıntı varsa kesede delik çatlak olup olmadığı ultrasyonla falan anlaşılmıyormuş ve ilaçla bir tedavi olmadığını tek çözümün iler ki dönemde ameliyat olduğunu söylediler. bana yapabileceğin tek şey ıstrahat demişti, rapor alıp 1-2 hafta sürekli yattım,bol su içtim ki su içmek keselerdeki su ihtiyacının %10 unu karşılar dedi doktor..çok şükür şimdilik sularımız normal hatta kızımda fazla bile :) kafaya takıp kendini üzme dua edip iyice dinlen Allah'ın izniyle bir şey olmaz

Kizlarr gunaydinn dun sabahtan beri sag kasigimda batmalar yasiyorum otururken kalkarken yatarken surekli batiyor belki bugun gecer dedim bu sabahta sol tarafimda başladi. Iki tarafta batiyor. Arada da karnim agriyor normal mi sizce bu durum endişeleniyorum pazartesi kontrol var ama acile gitsem mi

bende çalışıyorum 31-32ye kadar çalışabilir miyim acaba diyordum ama çok mümkün görünmüyor anladığım kadarıyla:)

Rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah dualarım seninle ve bebeklerinle canım...

Canım Allah'ın izniyle hiçbirşey çıkmaz Rabbim hayırlısını versin üzmesin inşallah

Canim uzulme .. kotu dusunme.. Rabbim hayirli sonuclar aldirsin insaAllah duamdasin

Canim hiç moralini bozma benim yeğenime de böyle demişlerdi,çok şükür sapasağlam şimdi.inan seninkilerde iyi olacak.

Canim üzme kendini.Allahin izniyle hayirli sonuclar alirsiniz insallah dua ediyoruz sana ve miniklerine

rabbim sifa versin canim insallah bir sonrunla karsilasmazsiniz rabbim sifa versin ucunuzede saglikli haberlerle donersiniz evinize insallah

Günaydın arkadaşlar. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Evet dün akşam gittik, ayrıntılı baktı o da böbreklerde genişleme var ama başka bi bulgu yok downdan şüphelenmek için şimdilik takip yeterli dedi. Elhamdülillah. Bebişlerimin fotolarını verdi. Aynı bana benziyorlar diyorum eşime oda yan yana koyuyor yok benzemiyor diyor :)

canım benim de bebeklerimden birinin bir böbreğinde genişleme varmış. 2 haftada bir detaylı ultrasona giriyorum. erkek bebeklerde olabiliyomuş. dr kesin tanı için test öneriyo
Canım sanada çok geçmiş olsun. Bizede takip gerekiyor dedi. Sizde kaç mm büyüklüğü. Bizde 4 yada 5 mm dedi.

Cok sukur canim cok sevindim guzel haberlerine..☺☺ Rabbim saglikli haberlerini aldirsin daima yavrularimizin insaAllah☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…