2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Günaydın teyzoskolar,

Bugün ogun geldi catti detaylı ulturosana zamanı. Geçmek bilmeyen zaman ile... Saat 3 te randevumum . ben sizlere çok dua ediyorum sizde bize edin olurmu... Bebeklerimin sağlıklı sihatli haberlerini alayim kizlarimin hastalığı olmasın inşallah opuorum sizi

Canimm Rabbim hayirli haberler aldirsin ☺ Yavrularinin saglikli sihhatli guzel haberleriyle gel insaAllah☺☺

Canlarımmm Hayırlı cumalarımız olsun.Rabbim hepimize ağrısız sızısız bebişlerimizin en rahat olduğu çok güzel ve tüm korkularımızdan kurtulduğumuz huzurlu hamilelikler nasib etsin kalan haftalarımızda.Detaylıları olan arkadaşlar ve bebekleri ile ilgili sıkıntıları olan arkadaşlar bu mübarek günde dualarım hepinizle.Rabbim hepimizin içini ferahlatsın inşaAllah.

vera nur ne güzel dua etmişsin. cok cokkkk aminnnnn.

Canım sanada çok geçmiş olsun. Bizede takip gerekiyor dedi. Sizde kaç mm büyüklüğü. Bizde 4 yada 5 mm dedi.

kızlar benim bebeğimin birindede böbrek büyüklüğü 4 mm dedi doktor ama inanın hiç korkulacak bir şey yok. bu çok normal hepsi düzeliyor. idrar ile alakalı bir durum bu. göreceksiniz bu çok sık rastlanan bir şey.

canım down ile alkası varmış. sen zaten down testlerini yaptırmadın mı. ben 2500 tl verdim nifty testi yaptırdım. orda birsey çıkmadı şimdi böbrek de genişleme var diye Allah esirgesin sorun mu olacak inan hiç alakası yok. çok kızdım bunu söyleyene.

Massalah prensesinle prensine canim rabbim saglik nasip etsin insallah rabbim sizi korusun .. amin

Hayirli cumalar tatlim rabbim kizlarini korusun saglikli sihatli haberlerini alirsin insallah saglikla kalin rabbim sizi korusun.. amin

Canım bu mübarek günde hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle geldiğinde yaz mutlaka güzel haberleri öptüm

Canım benimde oluyodu sürekli doktorum bebişler büyüdüğü için ağrıların olması normal dedi ama için rahat etmiyorsa git tabi doktoruna

Canım başka bi uzuvda bulgu olursa risk artar tarzında konuştu, şimdilik sıkıntı değil dedi ama ana yüreği illa endişe ediliyor işte. Biz senin yaptırdığın testten yaptırmadık.

Canım sanada çok geçmiş olsun. Bizede takip gerekiyor dedi. Sizde kaç mm büyüklüğü. Bizde 4 yada 5 mm dedi.
sağol canım. sanada geçmiş olsun. böbreğinde genişleme olan bebeğin bir böbreği 3.5- diğeri 4mm. 6 haftadır böyle. diğer bebeğin böbreği 3mm. sadece down sendromu riski için değil, ikizden ikize transfüzyon ihtimaline karşı da takip gerekiyomuş.

Günaydın Can'lar hayırlı cumalar doktora gidecekler güzel haberlerle dönsünler inşallah biz sabah gittik geldik kızlarım transver pozisyonundaydı ams şuan baş makat pozisyonundalar doktorum haftaya tekrar bakarız normal doğum olabilir mi konuşuruz dedi reçetemizi de hazırlayalım doğum için gerekli ilaçlar elimizde hazır olsun dedi haftaya kan testi detaylı ultrason sağlık ocağı derken yoğun bir gün olacak

İnşallah sorunsuz şekilde, sağlıklı sıhhatli kucağına al canım. Normal doğum için tarih çok erken değil mi? Sen çok yıpranırsın sanki.

Rabbım guzel haberler aldırsın cnm zamanın yaklasıo hayırlısıyla al ewlatlarını kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…