2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım Rabbim prenseslerini sağ salim sıkıntısız sağlıklı birşekilde kucağınıza almayı nasib etsin.Rabbim rahmeti ve merhameti ile muamele eylesin inşaAllah.Dualarımız sen ve güzel kızlarınla

Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin prenseslerini insallah saglikla evinize donersiniz canim guzel haberler bekliyorum cumlenizden annisler ve tatli minnaklarindan :)

Ay ne güzel telaşeler, doktorunun normal doğum kelimesini ağza alması bile ne güzel bizimki tek yumurtalar riske girmeyelim diye sezaryen fikrine alıştırmaya çalışıyor. Hangi hastane ve doktora gidiyorsun acaba ?

Canım Rabbim prenseslerini sağ salim sıkıntısız sağlıklı birşekilde kucağınıza almayı nasib etsin.Rabbim rahmeti ve merhameti ile muamele eylesin inşaAllah.Dualarımız sen ve güzel kızlarınla
Allah razı olsun Canm güzel dualarına Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı ve kabul eylesin seninde inşallah

Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin prenseslerini insallah saglikla evinize donersiniz canim guzel haberler bekliyorum cumlenizden annisler ve tatli minnaklarindan :)
Amin canım Rabbim sizlerede bu günleri sağlıklı hayırlı bir şekilde göstersin inşallah

Rabbim neyi yazdıysa onu yaşayacağız artık :) izmirde adil elmas doktorum

Tek
Bende tek yumurtayım riske girmeye hiç gerek yok dedı dr sezeryanla alıcam zamanı gelınce dedı vardır bir bıldikleri canım

Tek

Bende tek yumurtayım riske girmeye hiç gerek yok dedı dr sezeryanla alıcam zamanı gelınce dedı vardır bir bıldikleri canım
Aynen canım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da başka bir şey istemem. Peki epidural sezaryen hiç düşündün mü veya ne düşünüyosun?

Aynen canım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da başka bir şey istemem. Peki epidural sezaryen hiç düşündün mü veya ne düşünüyosun?
Benım ki bıraz psıkolojik csnım ben epidurel den cekiniyorum bi tanıdıgımın basına kotu sey geldı allah yasattırmasın ondan normal sezeryan düşünüyorum

Kızlar biz şimdi çıktık doktordan,

Ağlayarak girdim doktora benden önceki bayan ağlayarak çıktığı için ( doktor herseyimize baktı gayet güzel dedi organlar için. Bu sonuçlara gore down sendromu olasılığı olmaması 2 kat arttı dedi 850/1 iken şuan 1700/1 dedi. Ama istersen sıvı yada kan ile baktirabilirsin dedi . yani 3 yılda 1 HIc birşey yokken olabilir dedi ama şu sonuca gore beklenen dedi. Bende nasipte ne varsa onu yasicaz dedim çıktım. Allahım hamd olsun mi acaba sorusu kafamda var ama çok sukurki sağlıklı bebeklerin dualarımiz için Rabbim razı olsun sizden

Kızlar benim çok az pembe akintim ve agrım var normal mi bu haftalarda acaba?
Bir kere olduysa telaş yapma ama devamli geliyorsa hiç ihmal etme. Aklın kalacağına doktora git. Ben iki kere kanama geçiren biri olarak temkinli olmani isterim. Insalah hicbir sıkıntın yoktur. Sağlıcakla al kucagina insalah bebeklerini

Canim bence de bekleme dr icini rahatlatsin ki sende telaslanma ama korkma da olabiliyor benim ilk cocugumda da aylarca kanamam vardi cok sukur simdi yanimda hatta abi olacak bu seferde de oldu kanamam ama yine de boyle bir durumda en iyisini dr un bilir

canım bencede normal değil, progesteron filan kullanıyor musun? Jelse belki yapabilir. Ama dr ile görüş bi an önce o zamana kadarda dinlen, ayaklarını kaldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…