- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.881
Nasipte ne varsa o yaşanır :)İnşallah sorunsuz şekilde, sağlıklı sıhhatli kucağına al canım. Normal doğum için tarih çok erken değil mi? Sen çok yıpranırsın sanki.
Amin canım sende inşallahRabbım guzel haberler aldırsın cnm zamanın yaklasıo hayırlısıyla al ewlatlarını kucagına
Canım Rabbim prenseslerini sağ salim sıkıntısız sağlıklı birşekilde kucağınıza almayı nasib etsin.Rabbim rahmeti ve merhameti ile muamele eylesin inşaAllah.Dualarımız sen ve güzel kızlarınlaGünaydın Can'lar hayırlı cumalar doktora gidecekler güzel haberlerle dönsünler inşallah biz sabah gittik geldik kızlarım transver pozisyonundaydı ams şuan baş makat pozisyonundalar doktorum haftaya tekrar bakarız normal doğum olabilir mi konuşuruz dedi reçetemizi de hazırlayalım doğum için gerekli ilaçlar elimizde hazır olsun dedi haftaya kan testi detaylı ultrason sağlık ocağı derken yoğun bir gün olacak
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin prenseslerini insallah saglikla evinize donersiniz canim guzel haberler bekliyorum cumlenizden annisler ve tatli minnaklarindan :)Günaydın Can'lar hayırlı cumalar doktora gidecekler güzel haberlerle dönsünler inşallah biz sabah gittik geldik kızlarım transver pozisyonundaydı ams şuan baş makat pozisyonundalar doktorum haftaya tekrar bakarız normal doğum olabilir mi konuşuruz dedi reçetemizi de hazırlayalım doğum için gerekli ilaçlar elimizde hazır olsun dedi haftaya kan testi detaylı ultrason sağlık ocağı derken yoğun bir gün olacak
Ay ne güzel telaşeler, doktorunun normal doğum kelimesini ağza alması bile ne güzel bizimki tek yumurtalar riske girmeyelim diye sezaryen fikrine alıştırmaya çalışıyor. Hangi hastane ve doktora gidiyorsun acaba ?Günaydın Can'lar hayırlı cumalar doktora gidecekler güzel haberlerle dönsünler inşallah biz sabah gittik geldik kızlarım transver pozisyonundaydı ams şuan baş makat pozisyonundalar doktorum haftaya tekrar bakarız normal doğum olabilir mi konuşuruz dedi reçetemizi de hazırlayalım doğum için gerekli ilaçlar elimizde hazır olsun dedi haftaya kan testi detaylı ultrason sağlık ocağı derken yoğun bir gün olacak
Allah razı olsun Canm güzel dualarınaCanım Rabbim prenseslerini sağ salim sıkıntısız sağlıklı birşekilde kucağınıza almayı nasib etsin.Rabbim rahmeti ve merhameti ile muamele eylesin inşaAllah.Dualarımız sen ve güzel kızlarınla
Amin canım Rabbim sizlerede bu günleri sağlıklı hayırlı bir şekilde göstersin inşallahRabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin prenseslerini insallah saglikla evinize donersiniz canim guzel haberler bekliyorum cumlenizden annisler ve tatli minnaklarindan :)
Rabbim neyi yazdıysa onu yaşayacağız artık :) izmirde adil elmas doktorumAy ne güzel telaşeler, doktorunun normal doğum kelimesini ağza alması bile ne güzel bizimki tek yumurtalar riske girmeyelim diye sezaryen fikrine alıştırmaya çalışıyor. Hangi hastane ve doktora gidiyorsun acaba ?
Bende tek yumurtayım riske girmeye hiç gerek yok dedı dr sezeryanla alıcam zamanı gelınce dedı vardır bir bıldikleri canımAy ne güzel telaşeler, doktorunun normal doğum kelimesini ağza alması bile ne güzel bizimki tek yumurtalar riske girmeyelim diye sezaryen fikrine alıştırmaya çalışıyor. Hangi hastane ve doktora gidiyorsun acaba ?
Aynen canım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da başka bir şey istemem. Peki epidural sezaryen hiç düşündün mü veya ne düşünüyosun?Tek
Bende tek yumurtayım riske girmeye hiç gerek yok dedı dr sezeryanla alıcam zamanı gelınce dedı vardır bir bıldikleri canım
Benım ki bıraz psıkolojik csnım ben epidurel den cekiniyorum bi tanıdıgımın basına kotu sey geldı allah yasattırmasın ondan normal sezeryan düşünüyorumAynen canım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da başka bir şey istemem. Peki epidural sezaryen hiç düşündün mü veya ne düşünüyosun?
Kızlar benim çok az pembe akintim ve agrım var normal mi bu haftalarda acaba?
Bir kere olduysa telaş yapma ama devamli geliyorsa hiç ihmal etme. Aklın kalacağına doktora git. Ben iki kere kanama geçiren biri olarak temkinli olmani isterim. Insalah hicbir sıkıntın yoktur. Sağlıcakla al kucagina insalah bebekleriniKızlar benim çok az pembe akintim ve agrım var normal mi bu haftalarda acaba?
Canim bence de bekleme dr icini rahatlatsin ki sende telaslanma ama korkma da olabiliyor benim ilk cocugumda da aylarca kanamam vardi cok sukur simdi yanimda hatta abi olacakKızlar benim çok az pembe akintim ve agrım var normal mi bu haftalarda acaba?
canım bencede normal değil, progesteron filan kullanıyor musun? Jelse belki yapabilir. Ama dr ile görüş bi an önce o zamana kadarda dinlen, ayaklarını kaldır.Kızlar benim çok az pembe akintim ve agrım var normal mi bu haftalarda acaba?
Canim bencede bi doktoruna danis belki igne verir durmasi icin pembe olsa bile seni tedirgin etmeye yeter.Allah korusun meleklerimiziHepinize TSK ederim kızlar,dünden beri ara ara agrım oluyor akorua devam ediyor lekelenmeler şeklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?