2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Arkadaslar ben ikizlerle ilgili kitap okumak istiyorum netten baktim var kitaplar ama tavsiye üzerine almak istiyorum varmi aranizda alan okuyan?sonucta ikiz farkli bi durum.eminim yararli olacaktir.tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar güzel bir haftasonu diliyorum herkese. :)
Bugünlerde çamaşırim hep ıslak. Akıntı mi ayırt edemiyorum. Sızıntı olsa bunu anlayabilir miyim ? Doktora çarşamba randevum.

Arkadaslar ben ikizlerle ilgili kitap okumak istiyorum netten baktim var kitaplar ama tavsiye üzerine almak istiyorum varmi aranizda alan okuyan?sonucta ikiz farkli bi durum.eminim yararli olacaktir.tavsiyelerinizi bekliyorum
merhaba canım ben bu ara oyuncu anne Şermin Çarkacının 'başlarım şimdi anneliğe' kitabını okuyorum kendisininde ikizleri var ve yeni doğan bebekler ile ilgili kitap ben memnun kaldım baya yardımcı olacak bilgiler var tavsiye ederim.

Canim ben ikizlerle hayat diye bir kitap aldim guzel geldi bana baya sey anlatiyor. Sermin sakraci nin baslarim simdi annelige kitabini da aldim ama onu daha okumaya baslamadim

İyi geceler kızlar. . Bugün benim doktor kontrolum vardı 24+4 teyim ama doktor birine 25+4 diğerine 26+0 dedi onden gidiyolarmis şekerim de yok.. çok beklediğimiz bişey değil dedi. Biri 850 diğeri 890 gr olmuş bu kötu bişey mi acaba anlamadım ki.... sizin kaçti bu.haftalarda Önden giden var mı benim. Gibi

Günaydın canım.maşallah sana ve bebeklerine.benimde senin gibiydi çarşamba günü 24+4dum ama bebekler bir hafta ilerde görünüyordu.ama seninkilerin kilosu çok iyimis benim kızım 750 gr oğlum 710 gr di. Doktorun ne diyor önemli olan o.bu arada bence bu haftalarda onde gitmeleri atak yapmaları gayet normal zaten 28-30 dan sonra yavasliycak Kilo alımları yer sıkıntısından eğer dr zararlı bir durum görmuyorsa çok iyi kiloları. Hem şekerde çıkmamış zaten ne güzel.

Canım benim doktorum.rahatsızmis hem başka doktor başka cihazla baktı belki de ondan olabilir olumsuz bişey demedi ama karnin fazla büyümüş geldi dedi☺ sonrasında da ne yapiyosan öyle devam et dedi 32 den sonra ikizlerin gelişimi yavaşlar dedi. Şimdi benim doğum tarihi one kaymis mi olacak haftaya yine gel dedi bakalım görcez

kızlar gece uyku için yastık alanınız almayı düşüneniniz yada daha önce kullanmış olanınız var mı? rahat uyuyamıyorum alsam mı dye düşünüyorum ama akararsızım

Arkadaşlar merhaba benim en son adetim 25 martti ben test yaptım 20sinde 76 çıkmıştı 22si dede 166 çıktı hani bu kadar erken sonuçlarını almisolmam ikiz gebelik belirtisi olabilir mi perşembe doktora git cem aklımda hep ikiz gebelik var

Massalah bebislerine canim ikizin aralarinda 2 gun var cinsiyetleri farklimi canim yoksa iki kiz iki erkekmi kilolarida massalah iyi gidiyor rabbim sizi korusun saglikla kalin

Son düzenleme:
Canim hersey usg belli olur rabbim gonlune gore nasip etsin insallah bende 2 gun gecti 1000.0 4 gun gecti 3544.5 degerim yukseldi ama kese filan gorulmedi 4 gun sonra gel dedi degerim 28 bin kusurlerdeydi 5+3 de tek kese goruldu 6+3 de iki kese goruldu 7+3 de kalp atisi duyuldu rabbim cumlemize saglikli minnaklar nasip etsin insallah .. amin

amın cnm ınsanlahda benımkı bır umut ama senın su degerlere bakınca ımkansız tek olsunda sgalıklı olsun frketmez

Kızlar ya clenax iğnenin bittiğini şimdi farkettim acaba yrin sabah vurulsam bi problem olurmu (( bugünlük coraspinle idare etsem pıhtılaşmasına kaybedermiyim hemen bebeklerimi

Kızlar ya clenax iğnenin bittiğini şimdi farkettim acaba yrin sabah vurulsam bi problem olurmu (( bugünlük coraspinle idare etsem pıhtılaşmasına kaybedermiyim hemen bebeklerimi
Allahin izni ile 1 günden bişey olmaz. Yarın sabah erkenden gidip al. Ama içine sinmiyorsa nöbetçi eczane bulup yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…