2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Massalah bebislerine canim ikizin aralarinda 2 gun var cinsiyetleri farklimi canim yoksa iki kiz iki erkekmi kilolarida massalah iyi gidiyor rabbim sizi korusun saglikla kalin

Bi kız bi erkek canım şimdiye kadar 3-4 gün onden gittikleri oluyodu da 1.5 2 hafta fark çok geldi.. sorunsuz sıkıntısız inşallah son Haftalara kadar geliriz hep birlikte..

İyi akşamlar kızlar,ben ikizlerimi kaybettim dün erken doğum yaptim suları fazlaydı ,iki farklı doktora gorunmeme ragmen nedenini bulamadılar ve kuzucuklarim bir gün yaşayıp vefat ettiler.Allah sizin bebeklerinizi korusun.herşeyin hayırlısı diyorum.hakkınızı helal edin .

canim ne denir bilmiyorumki rabbim bir daha yasatmasin evlat acisini cok uzuldum rabbim sagliklik versin sana rabbim tez vakitte saglikli gebelik saglikli bebekler nasip etsin insallah soyleyecek soz yok sozun bittigi an

Canim Allah yardımcın olsun çok uzuldum zaten oskilojim bozuk böle olunca maf oluyorum. Neden durduramadilae doğumu ki ( su fazla diemi doğum olmua

Canimm bende ne diyecegimi bilemiyorum nasil oldu boyle biranda.. Rabbim yardimcin olsun en kisa zamanda saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insaAllah sana.. benimde hep korkuyla geciyo gunlerim zaten.. duyunca cok uzuldum..Rabbim ne yazdiysa o muhakkak .. ama iste..

canım ya başınız sağolsun çokta üzüldüm Rabbim tekrar sağlıklı sıhhatli vaktinde gelen evlatlar nasipse etsin inşallah

Canım başınız sağolsunRabbım tez zamanda tekrardan hayırlı saglıklı evlat versın

Canım benim balımm içindekileri anlamam elbette mümkün değil ama çok üzüldüm Rabbimin elbet bi bildiği vardır rahmeti merhameti bol olan Rabbim o rahmetinden bir damla da olsa nasip etsin en kısa zamanda yüzünü güldürsün Canm benim

Ne denir bilemiyorum canım Rabbimin vardır bir bildiği kendini ne kadar üzme desem de biliyorum ki bu aci kolay geçmez ne desek boş Rabbim hayırlısı versin

allah sabır versin canım, aşırı üzme sakın kendini,allah yine nasip eder inşallah

Canım Allah rahmet eylesin başınız Sağolsun. Çok üzüldüm inan ki. Söylenilecek hiçbir söz teselli edemez acını. Kelimeler yetersiz kalıyor. Çok üzüldüm. Rabbim sabrını versin en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah.

Basin sagolsun canim Allah sabrini arttirsin en kisa zamanda yeni evlatlarin olur acini unuttururlar sana cabucak ins.

canım peki çatlak kremi,jeli kullanıyor muydun? ben her gün kullanıyorum çok hafif bikaç saniyelik kaşıntılar oluyor ama ileri haftalar ne olur bilemiyorum
Canım doktorum badem yağı önerdi ama ne fayda benim bünyem çatlamaya müsait genlerde var annem kardeşim hepimiz ergenlik döneminden çatlağız

Rabbim sabır versin...Tez zamanda tekrar hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin...

başın sağolsun aynı durumu yaşayan biri olarak çok zor rabbim kimseye yaşatmasın.. üzme kendini inşallah rabbim tekrar nasip eder hem sana hem bana (inşallah yine ikiz olur) çok çok çok amin...

Canım ne desek boş şuan.Rabbim içine ferahlık ve sabır versin.En kısa sürede hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib etsin inşaAllah.

Karnımın alt kısmı full çatlak ama onlar çatlarken bu kadar kaşınmadı inanılmaz zor
Canım Rabbim kolaylık versin.Hayırlısı ile sonlara geldin.34.hafta doldumu bebişlerin ciğerleri gelişimini tamamlamış olacak.hiç bir sıkıntı çıkmadan kucağına alırsın evlatlarını inşaAllah.Bizlerde hayırlısı ile görürüz inş.bu haftaları.Bende hafif hafif kaşınmaya başladım ve göbeğim okdr kocaman olduki nezaman çatlayacak diye bekliyorum.Krem aldım ama haftada bir ancak sürüyorum.zaten çatlayacaksa ne yaparsam yapayım çatlayacak.benide çatlaması değil söylediğin kaşıntı korkutuyor

canım Allah sabır versin, inşallah tez zamanda hayırlısıyla evlatların olur. Bu evlatlarınlada cennette buluşmak nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…