- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.941
İyi akşamlar kızlar,ben ikizlerimi kaybettim dün erken doğum yaptim suları fazlaydı ,iki farklı doktora gorunmeme ragmen nedenini bulamadılar ve kuzucuklarim bir gün yaşayıp vefat ettiler.Allah sizin bebeklerinizi korusun.herşeyin hayırlısı diyorum.hakkınızı helal edin .
İyi akşamlar kızlar,ben ikizlerimi kaybettim dün erken doğum yaptim suları fazlaydı ,iki farklı doktora gorunmeme ragmen nedenini bulamadılar ve kuzucuklarim bir gün yaşayıp vefat ettiler.Allah sizin bebeklerinizi korusun.herşeyin hayırlısı diyorum.hakkınızı helal edin .
minicikeller canım benim bugün belim fena ağrıyor bu haftalarda normalmi ise geldim ama biraz korktum kasiklarimda sizi ve bel ağrım var minnaklarim büyüdükleri icinmidir.
Olabilir Canım ama ben hamilelik süresince sadece bir yada iki kez aşırı bel Ağrısı yaşadım şuan bile şükür yaşamıyorum dikkatli olmakta fayda var doktoruna danışırsan için daha rahat olurminicikeller canım benim bugün belim fena ağrıyor bu haftalarda normalmi ise geldim ama biraz korktum kasiklarimda sizi ve bel ağrım var minnaklarim büyüdükleri icinmidir.
Allah rahmet eylesin sabır versin canım. Rabbim en kısa zamanda sana bu acıyı unutturacak bebekler nasip ederinşallahAllah hepinizden razı olsun,siz korkmayın rahat olun rabbim herşeyin en hayırlısıni bilir.olacağı varsa kaderin önüne gecilemiyor.kuzucuklarinizi rabbim korusun inş,isteyen herkese bidaha nasip olur inş.sağlıcakla kalın.
Olabilir tatlim doktor iki kese gorurse o zaman emin olursunuz birde tek kesede iki kalp atisi duyarsaniz yine ikiz olabilir rabbim gonlune gore nasip etsin insallahKizlar bi konuda danismak istiyorum size cvplarsaniz cok memnun olurum.adetime 5 gun kala betam 119 ikinci betam bir gun sonra 376 ucuncu betam iki gun sonra yani bugun 1644 sizce ikiz olabilirmi
ben çok yaşadım canim baş ağrısı ama ilaç kullanmadım. Eğer dayanilmayacak kadar coksa parol icebilirsin demişti drum.ben kolonya yada nane yağı sürdüm sakaklarima. Uzandım. Geçmiş olsun..Merhaba güzel anneler aranızda baş ağrısı çekenler varmı varsa neler yapiyorsunuz
Olabilme ihtimali var. Degerlerin gayet iyi yükselmişKizlar bi konuda danismak istiyorum size cvplarsaniz cok memnun olurum.adetime 5 gun kala betam 119 ikinci betam bir gun sonra 376 ucuncu betam iki gun sonra yani bugun 1644 sizce ikiz olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?