2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

canım başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm biz aile gibi olmuşuz burda.. kuzucukların ahirette şefaatçin olacak iki melek olarak. Rabbim sana ve eşine sabırlar versin..

Canım çok üzüldüm. Allah hepimiz için herşeyin en hayırlısını versin inşallah. İnşallah en kısa zaamnda hayırlısıyla evlat sahibi olursun. Gelecek günlerin bizler için ne getireceğini gerçekten bilmek çok zor. Hayırlısını istemekten başkada elimizden birşeyde gelmiyor maaleswef.

minicikeller canım benim bugün belim fena ağrıyor bu haftalarda normalmi ise geldim ama biraz korktum kasiklarimda sizi ve bel ağrım var minnaklarim büyüdükleri icinmidir.

minicikeller canım benim bugün belim fena ağrıyor bu haftalarda normalmi ise geldim ama biraz korktum kasiklarimda sizi ve bel ağrım var minnaklarim büyüdükleri icinmidir.

canım bende de vardı özellikle yatıp kalkarken daha çok oluyordu doktora sordum normal dedi benimkiler bide bu hafta birden büyümüşler belki de onun ağırlığı baskın gelmiştir endişe etme internette de bu hafta ağrı olabileceği yazıyordu

Olabilir Canım ama ben hamilelik süresince sadece bir yada iki kez aşırı bel Ağrısı yaşadım şuan bile şükür yaşamıyorum dikkatli olmakta fayda var doktoruna danışırsan için daha rahat olur

Arkadaslar merhaba,

5+3teyim. Kese gorunmesi icin doktora gittim. Arkada bir kese daha gorundu. Yalniz doktor bunun kanama alani da olabilecegini soyledi. Kesin konusmadi. Insan heyecan yapiyor. Tabiki bir suru dusunce endise de kapladi icimi. En basta saglikli olsunlar isallah. Umarim aranizda yerimi alirim. Allah miniklerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.

Allah rahmet eylesin sabır versin canım. Rabbim en kısa zamanda sana bu acıyı unutturacak bebekler nasip ederinşallah

Kizlar bi konuda danismak istiyorum size cvplarsaniz cok memnun olurum.adetime 5 gun kala betam 119 ikinci betam bir gun sonra 376 ucuncu betam iki gun sonra yani bugun 1644 sizce ikiz olabilirmi

Kizlar bi konuda danismak istiyorum size cvplarsaniz cok memnun olurum.adetime 5 gun kala betam 119 ikinci betam bir gun sonra 376 ucuncu betam iki gun sonra yani bugun 1644 sizce ikiz olabilirmi
Olabilir tatlim doktor iki kese gorurse o zaman emin olursunuz birde tek kesede iki kalp atisi duyarsaniz yine ikiz olabilir rabbim gonlune gore nasip etsin insallah

Hayırlı kandiller arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun .
Rabbim bizleri ve bebislerimizi korusun. Birbirimize dua edelim ins.
2 2miracles canım basın sağolsun Rabbim sana ve eşine sabır versin. Rabbim tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla tekrar bebısler nasip etsin sana ins.

Bu mübarek günde Rabbim cümlemizin yavrularını korusun kucağımıza sağlıkla almayı ve büyütmeyi nasip etsin inş.

Merhaba arkadaşlar..
Ben 14. hafta içerisindeyim çok şükür.
Şu ana kadar kontrollerimi Türkiye Hastanesinde yaptırdım yakın olduğu için, doktorum da Figen Ezen İşler.Doğumu da inşallah o günleri görebilirsem orada yaptırmak istiyorum.Sizlere 2 soru sormak isterim;
1-Türkiye Hastanesinde doğum ne kadar (paket vs.) ve orada doğum yapanlar memnun kaldı mı?
2- Bir de hamilelik sonrası sigorta yaptırılabiliyor mu? Malum maliyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…