2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

ben çok yaşadım canim baş ağrısı ama ilaç kullanmadım. Eğer dayanilmayacak kadar coksa parol icebilirsin demişti drum.ben kolonya yada nane yağı sürdüm sakaklarima. Uzandım. Geçmiş olsun..
Saol canım Hayirli kandiller arkadaslar ...her zaman değil ama bazen aşırı olunca bende minuset aldım onun da yarısını :)

Amin canim Allah razı olsun.Ben 2.5 yıldır bekliyorum melegimi hepinizden dua bekliyorum ismim bahar.
İkiz bebeklere tek kelimeyle bayılıyorum ikiz olsun çok isterim tabi ama birinede razıyım şuan :)
Rabbim hepinize hayırlı saglıklı dogumlar nasip etsin.sağlıcakla kucagınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.hayırlı kandiller

Canım Allah'ım sabır versin Allah'ım kimseye yaşatmasın böyle bir durumu inşallah tez Zaman'da hayırlı sağlıklı evlatlara hamile kalırsın yine

ALLAH HERSEYİN HAYIRLISINI BİLİR. ÇOK UZUCU. ALLAH SABIR VERSİN. EN KISA ZAMANDA ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALACAĞIN BEBEKLER NASİP ETSİN.

ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ DUNYANIN EN SANSLI EN ÖZEL EN GUZEL İKİZ ANNE ADAYLARI VE MİNİK MELEKLERİMİZ BU MUBAREK MİRAC KANDİLİ GECESİNDE ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLI OLACAK DUALARIMIZI KABUL ETSİN. BİZLERİ KORUSUN. MELEKLERİMİZİ 37 HAFTADAN SONRA SAĞLIKLA KUVEZE GİRMEDEN SARILIK OLMADAN KUCAĞIMIZA ALMAMAIZI NASİP ETSİN. HAYIRLI GÜZEL KADERLİ YAVRULARIMIZ OLSUN. YUVAMIZ HEP TATLI HUZURLU OLSUN. ALLAH BİZLERE KOLAYLIKLAR VERSİN BÜYÜTÜRKEN.
KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN. :))))))
ÇOK AMİNNN

Ya arkadaşlar ben de tam bir pimpirikli hamileye dönüştüm sanırım. Bebeklerim bikaç gündür aşırı hareketli,resmen korkutuyorlar beni. Hem çok eğlenceli hem de geliyorlar mı acaba diyorum :) bu veya İleri haftalardaki anneler cevaplarsa sevinirim.bu normal mi? Sancı falan yok ama bazen ayağa kalktığım gibi aşağı doğru acayip bir baskı oluyor,doğuruvereceğim sanıyorum :)

Canim sana isminle dua edicem insallah Rabbim en yakin zamanda senide swvindirsin hamile haberini verirsin bizlere insallah ben de 8 senedir bekliyorum kuzularimi swni cok iyi anlarim yani ve duamdasin artik

kızlar bugün kontrolüm vardı. bir bebeğin böbreğinde genişleme vardı. bugün diğer bebeğin de beyin damarlarında genişleme olduğu söylendi. bi sürü kan testi yapıldı. ısrarla amniyosentez istiyolar. perş günü heyete giricem.
bu mübarek gecede bebeklerim için dua eder misiniz?
Rabbim hepimize sorunsuz hamilelikler, sağlıklı bebekler nasip etsin

Canim benim Rabbim bu gecenin hürmetine bebeklerine acil sifalar nasip eylesin insallah temiZ sonuclar alirsin dua edelim birbirimize

Rabbim bu gecenin hurmetine bebeklerine saglik sifa deva nasip etsin saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim insallah sag salim salihalardan aylesin kalbini ferah tut canim saglikla gelecekler kuzucuklarin insallah... amin

Bu haftalarda cok normal baski olmasi, korkma:) ben oturdugumda sanki asagidan cikacak gibi geliyordu, hic sancim yoktu, birden suyum geldi ve 33+1 de dogum yaptim, bunlar belirtimiydi bilinmez ama dikkatli olmak lazim.bol bol dinlenmeye calis, ben cok hareketliydim, belki son haftalar yatsam bu kadar erken olmazdi

tamam canım çok teşekkür ederim elimden geldiği kadar hareket etmemeye çalışıyorum,ne zaman doğum yaptın bilmiyorum ama iyidir bebeklerin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…