- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.961
Saol canım Hayirli kandiller arkadaslar ...her zaman değil ama bazen aşırı olunca bende minuset aldım onun da yarısını :)ben çok yaşadım canim baş ağrısı ama ilaç kullanmadım. Eğer dayanilmayacak kadar coksa parol icebilirsin demişti drum.ben kolonya yada nane yağı sürdüm sakaklarima. Uzandım. Geçmiş olsun..
Amin canim Allah razı olsun.Ben 2.5 yıldır bekliyorum melegimi hepinizden dua bekliyorum ismim bahar.Hayirli kandiller arkadaslarim.Rabbim bütün isteyenlere yillardir hasretini cekenlere hayirli evlatlar nasip eylesin insallah bizlerede hamilleigimizi saglikla tamamlayio miniklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin hepiniz dualarimdasiniz bende dualariniza talibim canlar
Canım Allah'ım sabır versin Allah'ım kimseye yaşatmasın böyle bir durumu inşallah tez Zaman'da hayırlı sağlıklı evlatlara hamile kalırsın yineİyi akşamlar kızlar,ben ikizlerimi kaybettim dün erken doğum yaptim suları fazlaydı ,iki farklı doktora gorunmeme ragmen nedenini bulamadılar ve kuzucuklarim bir gün yaşayıp vefat ettiler.Allah sizin bebeklerinizi korusun.herşeyin hayırlısı diyorum.hakkınızı helal edin .
Amin canim benimOlabilir tatlim doktor iki kese gorurse o zaman emin olursunuz birde tek kesede iki kalp atisi duyarsaniz yine ikiz olabilir rabbim gonlune gore nasip etsin insallah
Amin canimHerkesin kandili kutluyorum arkadaşlar...Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...Hayırlı evlatlar nasip eylesin...
ALLAH HERSEYİN HAYIRLISINI BİLİR. ÇOK UZUCU. ALLAH SABIR VERSİN. EN KISA ZAMANDA ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALACAĞIN BEBEKLER NASİP ETSİN.İyi akşamlar kızlar,ben ikizlerimi kaybettim dün erken doğum yaptim suları fazlaydı ,iki farklı doktora gorunmeme ragmen nedenini bulamadılar ve kuzucuklarim bir gün yaşayıp vefat ettiler.Allah sizin bebeklerinizi korusun.herşeyin hayırlısı diyorum.hakkınızı helal edin .
CANIMM HEMDE NASIL ÇEKİYORUM. AYRICA BURNUM SANKİ YOK . KOMPLE TIKALI. NE YAPIYORUM PAŞA PAŞA ÇEKİYORUM. İLAÇ ASLA KULLANMADIM. NE BURNUMA NEDE BAŞIMA.Merhaba güzel anneler aranızda baş ağrısı çekenler varmı varsa neler yapiyorsunuz
Canim sana isminle dua edicem insallah Rabbim en yakin zamanda senide swvindirsin hamile haberini verirsin bizlere insallah ben de 8 senedir bekliyorum kuzularimi swni cok iyi anlarim yani ve duamdasin artikAmin canim Allah razı olsun.Ben 2.5 yıldır bekliyorum melegimi hepinizden dua bekliyorum ismim bahar.
İkiz bebeklere tek kelimeyle bayılıyorum ikiz olsun çok isterim tabi ama birinede razıyım şuan :)
Rabbim hepinize hayırlı saglıklı dogumlar nasip etsin.sağlıcakla kucagınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.hayırlı kandiller
Canim benim Rabbim bu gecenin hürmetine bebeklerine acil sifalar nasip eylesin insallah temiZ sonuclar alirsin dua edelim birbirimizekızlar bugün kontrolüm vardı. bir bebeğin böbreğinde genişleme vardı. bugün diğer bebeğin de beyin damarlarında genişleme olduğu söylendi. bi sürü kan testi yapıldı. ısrarla amniyosentez istiyolar. perş günü heyete giricem.
bu mübarek gecede bebeklerim için dua eder misiniz?
Rabbim hepimize sorunsuz hamilelikler, sağlıklı bebekler nasip etsin
Hayirli kandinler canim 12 + da serbest betahcg kac cikti sende benimki ikiside serbest betahcg 58.9 ciktiAmin canim
Rabbim bu gecenin hurmetine bebeklerine saglik sifa deva nasip etsin saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim insallah sag salim salihalardan aylesin kalbini ferah tut canim saglikla gelecekler kuzucuklarin insallah... aminkızlar bugün kontrolüm vardı. bir bebeğin böbreğinde genişleme vardı. bugün diğer bebeğin de beyin damarlarında genişleme olduğu söylendi. bi sürü kan testi yapıldı. ısrarla amniyosentez istiyolar. perş günü heyete giricem.
bu mübarek gecede bebeklerim için dua eder misiniz?
Rabbim hepimize sorunsuz hamilelikler, sağlıklı bebekler nasip etsin
Bu haftalarda cok normal baski olmasi, korkma:) ben oturdugumda sanki asagidan cikacak gibi geliyordu, hic sancim yoktu, birden suyum geldi ve 33+1 de dogum yaptim, bunlar belirtimiydi bilinmez ama dikkatli olmak lazim.bol bol dinlenmeye calis, ben cok hareketliydim, belki son haftalar yatsam bu kadar erken olmazdiYa arkadaşlar ben de tam bir pimpirikli hamileye dönüştüm sanırım. Bebeklerim bikaç gündür aşırı hareketli,resmen korkutuyorlar beni. Hem çok eğlenceli hem de geliyorlar mı acaba diyorum :) bu veya İleri haftalardaki anneler cevaplarsa sevinirim.bu normal mi? Sancı falan yok ama bazen ayağa kalktığım gibi aşağı doğru acayip bir baskı oluyor,doğuruvereceğim sanıyorum :)
tamam canım çok teşekkür ederim elimden geldiği kadar hareket etmemeye çalışıyorum,ne zaman doğum yaptın bilmiyorum ama iyidir bebeklerin inşallah :)Bu haftalarda cok normal baski olmasi, korkma:) ben oturdugumda sanki asagidan cikacak gibi geliyordu, hic sancim yoktu, birden suyum geldi ve 33+1 de dogum yaptim, bunlar belirtimiydi bilinmez ama dikkatli olmak lazim.bol bol dinlenmeye calis, ben cok hareketliydim, belki son haftalar yatsam bu kadar erken olmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?