- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.981
5.5 aylık kızlarım:) sukur iyiyiz,kuvöz mecaraöız oldu bizimde:)) ama hepsi gelip geçti.Allah hepinize saglıklı ve zamanında doğum nasip etsin.tamam canım çok teşekkür ederim elimden geldiği kadar hareket etmemeye çalışıyorum,ne zaman doğum yaptın bilmiyorum ama iyidir bebeklerin inşallah :)
Çok geçmiş olsun canım. Böbrek genişlemesi benim iki bebeğimde de var. 3 dr gittim, üçüde takip gerekiyor dediler. Beyin damarı genişlemesi olunca ne oluyor bişey dediler mi? Rabbim şifalar versin. İnşallah yanılmışlardır. İkiside sapasağlam doğsunlar.kızlar bugün kontrolüm vardı. bir bebeğin böbreğinde genişleme vardı. bugün diğer bebeğin de beyin damarlarında genişleme olduğu söylendi. bi sürü kan testi yapıldı. ısrarla amniyosentez istiyolar. perş günü heyete giricem.
bu mübarek gecede bebeklerim için dua eder misiniz?
Rabbim hepimize sorunsuz hamilelikler, sağlıklı bebekler nasip etsin
Dr kullanabilirsin dedi bende çok ağrım olunca kullanıyorumCANIMM HEMDE NASIL ÇEKİYORUM. AYRICA BURNUM SANKİ YOK . KOMPLE TIKALI. NE YAPIYORUM PAŞA PAŞA ÇEKİYORUM. İLAÇ ASLA KULLANMADIM. NE BURNUMA NEDE BAŞIMA.
Hayirli kandinler canim 12 + da serbest betahcg kac cikti sende benimki ikiside serbest betahcg 58.9 cikti
Günaydın kızlar günümüz güzel haberlerle geçsin inşallahbu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun doğum temizliği vardı yazamamıştım
Himm anladim tatlim onun icin erken ogrendin kiz ve erkek bebegin oldugunu rabbim saglikla nasip etsin minnaklarini :)Canim ben yurt disinda yasiyorum, burda o test yapilmiyor.
Çok şükür Canm :) birde Rabbim Zaman'ında sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin kızlarımıOhh misss :) en kritik zamanları hayırlısıyla atlattın inşallah. 34 den sonra risk baya düşüyormuş. İnşallah Allah hayırlısıyla bizede nasip eder bu haftaları :) İlk bebeklerimizde gelmiş olacak böylece :)
herkese günaydın. aranızda tiroid ve tansiyon problemi yaşayan var mı?
günaydın canım.Bn tiroit hastasıyım ilk başta tsh ım yüksek sonrada hipere düştü hamileliğimin başından beri takipteyim.Ama tansiyon yok çok şükür.herkese günaydın. aranızda tiroid ve tansiyon problemi yaşayan var mı?
Ben varım canım.herkese günaydın. aranızda tiroid ve tansiyon problemi yaşayan var mı?
Canim.bir kiz bir erkek dedin simdi degistimi amlamadim esinin istedigi gonlune gore olmus rabbim seninde gonlune gore nasip etsin insallahMerhaba arkadaşlar dr kontrolümuz bitti. Biri kesin erkek diğeri de erkek ama %80 kordonu almış bacaklarının arasına bırakmıyor tospik :) biri baya iri diğeri küçük kalmış biri 215 diğeri 250 gr olmuş. Ama ölçümlerde nerdeyse 1hafta var aralarında. Doktor olumsuz bir şey demedi çok şükür. Ayrıntılı ultrason için de randevu aldık. İnş güzel geçer:)
Cnm en son iki erkek dedi dr bugünde kordonu almış bacaklarının arasına tam göremedi :) saol cnm Allah razı olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin insCanim.bir kiz bir erkek dedin simdi degistimi amlamadim esinin istedigi gonlune gore olmus rabbim seninde gonlune gore nasip etsin insallah
benimde tiroidim çok çalışıyor ve yüksek tansiyonum var. sıfır tuzlu diyet ve iyot yasak bana. sende durum nedir neler yapıyorsunBen varım canım.
benimde tiroidim çok çalışıyor ve yüksek tansiyonum var. sıfır tuzlu diyet ve iyot yasak bana. sende durum nedir neler yapıyorsun
kızlar iyi dilekleriniz, dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.
bebeklerde beyin damarlarında genişleme, su birikmesi annenin geçirdiği enfeksiyondan oluyomuş. kan testi yaptırdım. yarın nöroloji heyetine giricem, 1 hafta sonra da test sonuçları çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?