2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

tamam canım çok teşekkür ederim elimden geldiği kadar hareket etmemeye çalışıyorum,ne zaman doğum yaptın bilmiyorum ama iyidir bebeklerin inşallah :)
5.5 aylık kızlarım:) sukur iyiyiz,kuvöz mecaraöız oldu bizimde:)) ama hepsi gelip geçti.Allah hepinize saglıklı ve zamanında doğum nasip etsin.

Çok geçmiş olsun canım. Böbrek genişlemesi benim iki bebeğimde de var. 3 dr gittim, üçüde takip gerekiyor dediler. Beyin damarı genişlemesi olunca ne oluyor bişey dediler mi? Rabbim şifalar versin. İnşallah yanılmışlardır. İkiside sapasağlam doğsunlar.

CANIMM HEMDE NASIL ÇEKİYORUM. AYRICA BURNUM SANKİ YOK . KOMPLE TIKALI. NE YAPIYORUM PAŞA PAŞA ÇEKİYORUM. İLAÇ ASLA KULLANMADIM. NE BURNUMA NEDE BAŞIMA.
Dr kullanabilirsin dedi bende çok ağrım olunca kullanıyorum kullanmasam daha iyi ama iste

Günaydın kızlar günümüz güzel haberlerle geçsin inşallah bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun doğum temizliği vardı yazamamıştım

Ohh misss :) en kritik zamanları hayırlısıyla atlattın inşallah. 34 den sonra risk baya düşüyormuş. İnşallah Allah hayırlısıyla bizede nasip eder bu haftaları :) İlk bebeklerimizde gelmiş olacak böylece :)

Çok şükür Canm :) birde Rabbim Zaman'ında sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin kızlarımı burdaki herkesede göstersin Allah'ım

Günaydın güzeller güzeli ikiz anneleri bu cumartesi kontrole gideceğiz 6 haftalık olacağız umarım kalp atışlarını duyabiliriz...Mide bulantım henüz yok ama çok halsizim...Hiç çalışasım yok işe gidesim yok...Bir halsizlik bir uyku...
Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın...

Merhaba arkadaşlar dr kontrolümuz bitti. Biri kesin erkek diğeri de erkek ama %80 kordonu almış bacaklarının arasına bırakmıyor tospik :) biri baya iri diğeri küçük kalmış biri 215 diğeri 250 gr olmuş. Ama ölçümlerde nerdeyse 1hafta var aralarında. Doktor olumsuz bir şey demedi çok şükür. Ayrıntılı ultrason için de randevu aldık. İnş güzel geçer:)

Canim.bir kiz bir erkek dedin simdi degistimi amlamadim esinin istedigi gonlune gore olmus rabbim seninde gonlune gore nasip etsin insallah

Canim.bir kiz bir erkek dedin simdi degistimi amlamadim esinin istedigi gonlune gore olmus rabbim seninde gonlune gore nasip etsin insallah
Cnm en son iki erkek dedi dr bugünde kordonu almış bacaklarının arasına tam göremedi :) saol cnm Allah razı olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin ins

kızlar iyi dilekleriniz, dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.
bebeklerde beyin damarlarında genişleme, su birikmesi annenin geçirdiği enfeksiyondan oluyomuş. kan testi yaptırdım. yarın nöroloji heyetine giricem, 1 hafta sonra da test sonuçları çıkacak.

benimde tiroidim çok çalışıyor ve yüksek tansiyonum var. sıfır tuzlu diyet ve iyot yasak bana. sende durum nedir neler yapıyorsun

Benim hipotiroidim var. Eutrox kullanıyorum. Ayda bir kan veriyorum. Endokrin doktorum takip ediyor. Tansiyonum için de alfamed kullanıyorum. Günde 4 tane içiyorum tansiyonum normale döndü şimdilik. Ama yükselirse ilacın dozunu arttıracaklar. Tuzu ben de kestim ama bence tuzu kesmem tansiyonumu çok etkilemedi. Peki tansiyonun kaç çıkıyor? Doktor kaçın üzerinde olmasını istemiyor?

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin en kısa zamanda işallah...Nasıl bir enfeksiyon yani eskiden geçirilmiş sarılık su çiçeği gibi bişey mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…