- 17 Şubat 2011
- 404
- 223
- 103
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.001
ben daha ikisi içinde ilaca başlamadım. İyotsuz diyet tiroid için işe yarıyormuş yavaştan. tuzsuz yememde tansiyonuma yaradı galiba. tansiyonumda ençok 16 yı gördüm. ama doktorum 14 olmasını istemiyor. birde ben hiç omega alamıyorum. balık ve deniz ürünleri yasak omega ilacıda yasakhanımlar merhaba
ikizler grubumuz için
anne rumuzu-bebeklerin doğum tarihi-cinsiyetleri-isimleri ni içeren bir tablo düzenlesek olmaz mı. böylece herkesi takip edebiliriz. ama ben bu tablonun nasıl yapılacağını bilmiyorum. bilen var mıı
hanımlar merhaba
ikizler grubumuz için
anne rumuzu-bebeklerin doğum tarihi-cinsiyetleri-isimleri ni içeren bir tablo düzenlesek olmaz mı. böylece herkesi takip edebiliriz. ama ben bu tablonun nasıl yapılacağını bilmiyorum. bilen var mıı
Canım benim doktorum da 12-8 in üzerinde olmasını istemiyoruz demişti. Benim de tansiyonum 14-9 14-10 çıkıyordu. Kadın doğum doktorum perinatoloğa yolladı hemen. Doktorundan memnun musun bilmiyorum ama bence perinatologa gitmelisin. Bir de tshın yüksekliği sıkıntı oluyor. Ona neden ilaç başlamadılar şaşırdım. Başka doktora daha görün lütfen.ben daha ikisi içinde ilaca başlamadım. İyotsuz diyet tiroid için işe yarıyormuş yavaştan. tuzsuz yememde tansiyonuma yaradı galiba. tansiyonumda ençok 16 yı gördüm. ama doktorum 14 olmasını istemiyor. birde ben hiç omega alamıyorum. balık ve deniz ürünleri yasak omega ilacıda yasak( çocukların gelişimi nasıl olacak omega almadan..... ben 2 haftada bir kan veriyorum ve takip ediyor endokrin doktoru
Canim ne gibi enfeksiyon olursa geciyormus rabbim.korusun bebeklerimizi insallah... aminkızlar iyi dilekleriniz, dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.
bebeklerde beyin damarlarında genişleme, su birikmesi annenin geçirdiği enfeksiyondan oluyomuş. kan testi yaptırdım. yarın nöroloji heyetine giricem, 1 hafta sonra da test sonuçları çıkacak.
Merhaba bizim seninle ayni zamanda sanirim sat 25 mart mi?Günaydın güzeller güzeli ikiz anneleri bu cumartesi kontrole gideceğiz 6 haftalık olacağız umarım kalp atışlarını duyabiliriz...Mide bulantım henüz yok ama çok halsizim...Hiç çalışasım yok işe gidesim yok...Bir halsizlik bir uyku...
Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın...
Canım sen geçirdinmi bi enfeksiyonlu hastalık? Farketmeden mi olmuş. İnşallah herşey güzel olur.kızlar iyi dilekleriniz, dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.
bebeklerde beyin damarlarında genişleme, su birikmesi annenin geçirdiği enfeksiyondan oluyomuş. kan testi yaptırdım. yarın nöroloji heyetine giricem, 1 hafta sonra da test sonuçları çıkacak.
Canim bende balik yiyemiyirum ceviz de mi yasak ceviz yesen o da cook faydali hergun 4 5 tane yeben daha ikisi içinde ilaca başlamadım. İyotsuz diyet tiroid için işe yarıyormuş yavaştan. tuzsuz yememde tansiyonuma yaradı galiba. tansiyonumda ençok 16 yı gördüm. ama doktorum 14 olmasını istemiyor. birde ben hiç omega alamıyorum. balık ve deniz ürünleri yasak omega ilacıda yasak( çocukların gelişimi nasıl olacak omega almadan..... ben 2 haftada bir kan veriyorum ve takip ediyor endokrin doktoru
Cok gecmis olsun hamilelik sirasinda enfeksiyon mu kaptiniz? Oncesi mi etkilemis?kızlar iyi dilekleriniz, dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.
Bence ikiz canim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallahBenim doktorum 2 kese gordu ama genede temkinli yaklasmak istedigi icin 2iz demek icin bekleyelim dedi. Ben size resmi eklesem yorum yapar misiniz arkadaslar.
Iki kese görünüyo bencede. Rabbim hayırlısını versin. Saglicakla kucağına alacağın zamanlari gorursun insaalah.Benim doktorum 2 kese gordu ama genede temkinli yaklasmak istedigi icin 2iz demek icin bekleyelim dedi. Ben size resmi eklesem yorum yapar misiniz arkadaslar.
Tiroid benim çok çalışıyor ama yüksek değil tam tersi düşük benim ki...ama iyıtsuz diyetle normale dönüyor. Tuzsuzla tansiyonda dengeye giriyor yükselmiyor şimdi ama.... Tuzsuz diyet sende işe yaramadımı??Canım benim doktorum da 12-8 in üzerinde olmasını istemiyoruz demişti. Benim de tansiyonum 14-9 14-10 çıkıyordu. Kadın doğum doktorum perinatoloğa yolladı hemen. Doktorundan memnun musun bilmiyorum ama bence perinatologa gitmelisin. Bir de tshın yüksekliği sıkıntı oluyor. Ona neden ilaç başlamadılar şaşırdım. Başka doktora daha görün lütfen.
Omega için bende seninle aynı durumdayım. İlaç içince midem bulanıyor. Balık da yiyemiyorum. İnşallah multivitaminler işe yarıyordur
Ceviz yiyorum ve semizotu. Semizotunda da omega varmış. Sende ye bolcaCanim bende balik yiyemiyirum ceviz de mi yasak ceviz yesen o da cook faydali hergun 4 5 tane ye
Rabbim saglikla nasip etsin kuzucuklarini canim ben ikinci hamileligimde bebegim kucuktu 20 gun icinde 2800 den 3700 cikti ve ben gunde iki yumurta sabah hasladim 1 yumurta aksam hasladim yumurta bebege yariyor tatlim ekmeksiz yedim yumurtayi gece yatmadan once sabah ekmek yiyebilirsin canim bilgin olsun yumurtada fazla protein varmerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeklerimin biri 1560 biri 1420 gr olmuş. Haftalarına göre gelişimleri yeterli değil dedi doktor. bunun dışında hiçbir sıkıntı yok ama her hafta kontrol olacak bundan sonra. Haftaya ultrason yok ama nst ye girecekmişim mesela. Gelişim yavaşlığı devam ederse erken alabiliriz dedi. Umarım iyi bir haftaya kadar sabreder ve büyür bebeklerim
Rabbim saglikla nasip etsin kuzucuklarini canim ben ikinci hamileligimde bebegim kucuktu 20 gun icinde 2800 den 3700 cikti ve ben gunde iki yumurta sabah hasladim 1 yumurta aksam hasladim yumurta bebege yariyor tatlim ekmeksiz yedim yumurtayi gece yatmadan once sabah ekmek yiyebilirsin canim bilgin olsun yumurtada fazla protein var
Her aksam gibi tuketiyorum artik semiz otunu cok ya severim zatenCeviz yiyorum ve semizotu. Semizotunda da omega varmış. Sende ye bolca
Tuzsuz diyet işe yaramadı hatta beni hastaneye yatırdılar birkaç gün takiplerim yapıldı. Benim tansiyonumu başka birşeyin yükselttiğinden şüpheleniyorlar. Bu haftasonu mr çektirdim daha sonucum çıkmadı. Sonucu çıkınca bakalım doktor be diyecek. Bende onu bekliyorum.Tiroid benim çok çalışıyor ama yüksek değil tam tersi düşük benim ki...ama iyıtsuz diyetle normale dönüyor. Tuzsuzla tansiyonda dengeye giriyor yükselmiyor şimdi ama.... Tuzsuz diyet sende işe yaramadımı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?