- Konu Sahibi kalbiminozu
-
Korkma rabbim bi kolayligini verir benim 2 yasinda kizim var ve ikizlerim olacak ins. Ben de korkmuyor degilim ama rabbim yarfimci olur ins. Ikizlerden en azindan biri uslu olurmus bakalim bizde de oyle olacak miGonlum ikiz olursa sevinirim dio ama nasil bakarim diede korku sario ama olduktan sonra rabbim içe sindiriomus hayirlisi olsun ins diorum sali gunu gittigimde nasipse doktoruma sorucam ozellikle bu arada ilgilendigin icin tesekkur ederim canim
Iki dr.a gittim canim hic biri bir sey demedi ikiz gebeligi direkt riskli sayiyorlar ondan mi acaba oyle dedi? Kanama falan yoksa bi sorun olmaz diye biliyorumKızlar merhaba.size birsey soracagım.3farklı dr a gittim bugüne kadar.ikiz anne adayıyım.Allaha şükür bir sıkıntım kanamam hiç olmadı.gittigim 2 dr cinselliğe yasak koymadı.ama 1dr cinsellik yasak dedi.sizin dr larınız bu konuda birsey söyledi mi?Tskler
Bilmiyorum ki cnm.heralde risk almak istemedi dr.bnmde kafam karıstı.bir sorunum olmamasına ragmen ilişkiden korkuyorum artık.Iki dr.a gittim canim hic biri bir sey demedi ikiz gebeligi direkt riskli sayiyorlar ondan mi acaba oyle dedi? Kanama falan yoksa bi sorun olmaz diye biliyorum
Korkma rabbim bi kolayligini verir benim 2 yasinda kizim var ve ikizlerim olacak ins. Ben de korkmuyor degilim ama rabbim yarfimci olur ins. Ikizlerden en azindan biri uslu olurmus bakalim bizde de oyle olacak mi
Canim nerde oturuyorsun sen ben yalovadayim bazi onemli seyler icin biz de bursaya gidiyoruz merak ettim. Kesenin gorunmesi bebek oldugu anlamina gelmiyor bazen ici bos olabiliyormus 7.haftada kalp atisini duyana kadar bekle sabret
Dedim ya benim de idrarda bir hafta kadar once cikmisti zaten :) ama ikiz diye dusunmemistim. Ben tedavi goruyordum zaten o yuzden cok sık test yapmistim. sonucunu bekliyorum bana da ikiz gibi geliyor :)İnanamicaksin ama cnm ben tam adetten 7 gün evvel idrarda pozotif cikti şok oldum sulalede ikiz yok ama esim neslihan ikiz hissediorum dio nasipte ne varsa o olsun ins
İnsallah sonucunu bekliyorum :)
Canim ilk kontrollerde bebegin kesesi ve yolk sac gorunuyor. Sen yorumlayamasskn onu. Hatta ilk gunlerde bebek rahime tutunurken kanama oluyor o da bir kanama alani olusturuyor o da ultrasonda kese gibi gorunuyor. O yuzden doktorun tecrubesi cok onemli. Ne zaman ki kalp atisi oluyor o zaman o gorulen 2. 3. Alanlarin bebek oldugu anlasiliyor. Doktorlarini suclama hemen cunku daha cok yeni senin. Benim 5. Hafta ilk kese ondan 4 5 gun sonra buyumus kese ve yolk sac ondan bi kac gun sonra bi minik kese daha gorundu ki ona kanama alani dediler bir hafta yattim ve o bir hafta sonunda da o kanama alaninin da bebek oldugu anlasildi kalp atisi gorulunce :) Ben hastanede kontroldeydim birsuru hoca bakti bana. O yuzden doktorunun ayirt edememesi cok normal. Sabirla kalp atisini bekleyeceksinAaaaa bilmiodum ogrendigim iyi oldu sali gunu kontrolum var bakalim hayirlisi olsun aslinda ultrason kagidimi gorseniz sizinde kafa karisir durun atim burdaki doktorlar tek derdi para oyuzden taaa bursaya gidicem artik bakin bakalim haksizmiyim sanki iki kese var gibi doktor giklamadi bakti kese gorundu dedi yolladi paramizla rezillik yani
Canim ilk kontrollerde bebegin kesesi ve yolk sac gorunuyor. Sen yorumlayamasskn onu. Hatta ilk gunlerde bebek rahime tutunurken kanama oluyor o da bir kanama alani olusturuyor o da ultrasonda kese gibi gorunuyor. O yuzden doktorun tecrubesi cok onemli. Ne zaman ki kalp atisi oluyor o zaman o gorulen 2. 3. Alanlarin bebek oldugu anlasiliyor. Doktorlarini suclama hemen cunku daha cok yeni senin. Benim 5. Hafta ilk kese ondan 4 5 gun sonra buyumus kese ve yolk sac ondan bi kac gun sonra bi minik kese daha gorundu ki ona kanama alani dediler bir hafta yattim ve o bir hafta sonunda da o kanama alaninin da bebek oldugu anlasildi kalp atisi gorulunce :) Ben hastanede kontroldeydim birsuru hoca bakti bana. O yuzden doktorunun ayirt edememesi cok normal. Sabirla kalp atisini bekleyeceksin
Cogul gebelikte risk yuksek o yuzden isini sansa birakma.Kızlar merhaba.size birsey soracagım.3farklı dr a gittim bugüne kadar.ikiz anne adayıyım.Allaha şükür bir sıkıntım kanamam hiç olmadı.gittigim 2 dr cinselliğe yasak koymadı.ama 1dr cinsellik yasak dedi.sizin dr larınız bu konuda birsey söyledi mi?Tskler
Benim kardeslerim iki erkek, kuzenlerimde de iki erkek ve iki kiz var. İki arkadasimin da iki kizi var. Gercekten de oyle :) biri uslu biri yaramaz hepsi. Saglikla dogsunlar benim tek korkum simdi oKorkma rabbim bi kolayligini verir benim 2 yasinda kizim var ve ikizlerim olacak ins. Ben de korkmuyor degilim ama rabbim yarfimci olur ins. Ikizlerden en azindan biri uslu olurmus bakalim bizde de oyle olacak mi
Cogul gebelikler risk grup olarak belirtiliyor fakat doktorların farklı şeyler söylemesi ilginç.en güzeli risk almamak haklısınCogul gebelikte risk yuksek o yuzden isini sansa birakma.
Oyle deme canim bi kizim var ustune ikizlere hamileyim Rabbim veriyorsa sabrini da bi kolayligini da verir zaten genelde ikizler birbirini oyalar tek cocuktan daha kolay diyenler bile var sadece su emzirme donemini saglikla atlatsak biraz rahatlicaz merak etmeben depresyona girdim, 6.haftamda doktor dedi ''2 tane gebelik kesesi görüyorum büyük ihtimalle ikiz olabilir, sonra yine gel o zaman kesin anlaşılır'' ben ağlaya ağlaya çıktım odadan. 8.haftamdayım şimdi bayram bitince gidicem o zaman kesin anlaşılıcak ben daha 1 tanesine zar zor yeterim 2 tane birden nası bakıcam ben? eşimin ikizi var bi de dedeleri de ikiz ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi allahım sen isteyene ver ben ikiz istemiyorum
Merhaba. bende farklı doktorlara gittim en başında. ilk 3 ay yasak dediler. 14. haftada bir kanamam oldu artık kardeş gibi olduk. hee kanama olmasaydı da sanırım yine kardeş gibi olurduk.Kızlar merhaba.size birsey soracagım.3farklı dr a gittim bugüne kadar.ikiz anne adayıyım.Allaha şükür bir sıkıntım kanamam hiç olmadı.gittigim 2 dr cinselliğe yasak koymadı.ama 1dr cinsellik yasak dedi.sizin dr larınız bu konuda birsey söyledi mi?Tskler
büyük bir ihtimal magnezyumdandır canım. ahhh benimde uyku gözümden akıyor. dediğin gibi uyuyamıyorum. dön sağa dön sola sabahı ediyorum. sonra nasıl olduysa uyumuşum. 1 ay sonrasını düşünemiyorum. Allah yardımcımız olsun.Magnezyuma tam baslamistim ama bayramdan once ailemin yanina geldim icmek kismet olmadi. İnsalah ondandir. Su an iyiyim ama aksamlari basliyor sertlesme. Gece de artik hic uyuyamiyorum
öyle şey düşünme nolur. bak ben 1 sene bebeğim olsun diye ne tedavilerden geçtim. ondan öncede hiçbirşeyden habersiz her ay kırmızıları gördüğümde ne hayal kırıklıkları yaşadım. ne göz yaşları döktüm. ve sonunda rabbim 1 isterken 2 evlat nasip etti. nasıl isyan ederdim ki. evet çok zor hem hamilelik dönemi hemde iki çocuğa bakma fikri. ama tek çocukta olan sıkıntılar 2 çocukta ta olacak. belki biraz daha uğraşacaksın. Hem Allahım çekemeyeceğin yükü boşuna vermezmiş. ayrıca annen, kayınvaliden, varsa kardeşin ve eşin yardımcı olur. benim bu imkanım dahi yok. sadece eşim. ilk zamanlar zor olacaktır illaki ama zamanla herşeyin üstesinden geleceksindir. bebeklerine sıkı bağlan annesi.ben depresyona girdim, 6.haftamda doktor dedi ''2 tane gebelik kesesi görüyorum büyük ihtimalle ikiz olabilir, sonra yine gel o zaman kesin anlaşılır'' ben ağlaya ağlaya çıktım odadan. 8.haftamdayım şimdi bayram bitince gidicem o zaman kesin anlaşılıcak ben daha 1 tanesine zar zor yeterim 2 tane birden nası bakıcam ben? eşimin ikizi var bi de dedeleri de ikiz ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi allahım sen isteyene ver ben ikiz istemiyorum
ben depresyona girdim, 6.haftamda doktor dedi ''2 tane gebelik kesesi görüyorum büyük ihtimalle ikiz olabilir, sonra yine gel o zaman kesin anlaşılır'' ben ağlaya ağlaya çıktım odadan. 8.haftamdayım şimdi bayram bitince gidicem o zaman kesin anlaşılıcak ben daha 1 tanesine zar zor yeterim 2 tane birden nası bakıcam ben? eşimin ikizi var bi de dedeleri de ikiz ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi allahım sen isteyene ver
Canım öyle düşünme sakin bak Günlerimiz aynı seninle.bende ikiz olmasını o kadar çok istiyorum ki. Sonra kendimi zor frenliyorum birine sukredecegime ısrarla 2. Sini düşünüyorum olmayanlar ne yapsın ben evlenir evlenmez oldu o hasreti bilmediğim için şimdi ikiz değil diye üzülüyorum ama benim yaptığım da seninki de yanlış. Rabbim neyi verdiyse sukretmek lazim.ben depresyona girdim, 6.haftamda doktor dedi ''2 tane gebelik kesesi görüyorum büyük ihtimalle ikiz olabilir, sonra yine gel o zaman kesin anlaşılır'' ben ağlaya ağlaya çıktım odadan. 8.haftamdayım şimdi bayram bitince gidicem o zaman kesin anlaşılıcak ben daha 1 tanesine zar zor yeterim 2 tane birden nası bakıcam ben? eşimin ikizi var bi de dedeleri de ikiz ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi allahım sen isteyene ver ben ikiz istemiyorum
haklısın ama ben bi tanesine bile yetemem elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum ya bakamazsamCanım öyle düşünme sakin bak Günlerimiz aynı seninle.bende ikiz olmasını o kadar çok istiyorum ki. Sonra kendimi zor frenliyorum birine sukredecegime ısrarla 2. Sini düşünüyorum olmayanlar ne yapsın ben evlenir evlenmez oldu o hasreti bilmediğim için şimdi ikiz değil diye üzülüyorum ama benim yaptığım da seninki de yanlış. Rabbim neyi verdiyse sukretmek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?