- 20 Mart 2015
- 47
- 42
- 88
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.021
Arkadaşlar merhaba benim mıde bulantılarım cok fazla neyapacgmı şaşırdım. Sızdede durum boyle mı hıc bişey yiyemiyorum
Ben de aynıyım canım geçen haftadan beri ve dün gece dayanamadım artık acile gittik serum taktılar. O biraz rahatlattı ama birazArkadaşlar merhaba benim mıde bulantılarım cok fazla neyapacgmı şaşırdım. Sızdede durum boyle mı hıc bişey yiyemiyorum
Muz ve kaşar peyniri anne karnındaki bebeklere Kilo aldiroyomus diye okumuştum belki faydası olurmerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeklerimin biri 1560 biri 1420 gr olmuş. Haftalarına göre gelişimleri yeterli değil dedi doktor. bunun dışında hiçbir sıkıntı yok ama her hafta kontrol olacak bundan sonra. Haftaya ultrason yok ama nst ye girecekmişim mesela. Gelişim yavaşlığı devam ederse erken alabiliriz dedi. Umarım iyi bir haftaya kadar sabreder ve büyür bebeklerim
merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeklerimin biri 1560 biri 1420 gr olmuş. Haftalarına göre gelişimleri yeterli değil dedi doktor. bunun dışında hiçbir sıkıntı yok ama her hafta kontrol olacak bundan sonra. Haftaya ultrason yok ama nst ye girecekmişim mesela. Gelişim yavaşlığı devam ederse erken alabiliriz dedi. Umarım iyi bir haftaya kadar sabreder ve büyür bebeklerim
merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeklerimin biri 1560 biri 1420 gr olmuş. Haftalarına göre gelişimleri yeterli değil dedi doktor. bunun dışında hiçbir sıkıntı yok ama her hafta kontrol olacak bundan sonra. Haftaya ultrason yok ama nst ye girecekmişim mesela. Gelişim yavaşlığı devam ederse erken alabiliriz dedi. Umarım iyi bir haftaya kadar sabreder ve büyür bebeklerim
Arkadaşlar merhaba benim mıde bulantılarım cok fazla neyapacgmı şaşırdım. Sızdede durum boyle mı hıc bişey yiyemiyorum
Canımmm inşaAllah çok güzel haberlerle gel emi.Senin kızlarının maşaAllah'ı var annelerini hiç üzmeyecek onlar bizimkilerede örnek olacak topiğimizin ilk bebişleriiiGünaydın canlarrrryarın kontrolümüz var heyecanlıyız
İnşallah canım benimCanımmm inşaAllah çok güzel haberlerle gel emi.Senin kızlarının maşaAllah'ı var annelerini hiç üzmeyecek onlar bizimkilerede örnek olacak topiğimizin ilk bebişleriii
Cok güzel haberlerle dön inşallah cnmİnşallah canım benimbütün kuzularımız bizleri üzmesin inşallah
Günaydın canlarrrryarın kontrolümüz var heyecanlıyız
O korkular hiç bitmiyor biz sona yaklaştık bu sefer başka korkular oluyor anneliğin bi parçası sanırım :) Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınİşallah çok güzel geçer bende daha bugün 6 haftalık olduk...Cumartesi kalp atışına gideceğiz....Duyamıcam die korku var tabiki...Hepinizi öpüyorum canlar...
canım benim bebekler önden gidiyor hep doktor ne yapıyosan devam et dedi arkadaşlar da yazmış; muz, kaşar peynir, bulgur ve yeşil mercimek öncelikle bebeğin kilo alımına yarıyormuş ben buna yordum inşallah sende de işe yarar.
Günaydın canlarrrryarın kontrolümüz var heyecanlıyız
Hesap bilgilerine gir canim orda tahmini dogum tarihini yaziyorsun bebisin dogumuYa kızlar bu hamilelik takvimini neden yapamıyorum. Ay sinir oldum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?