2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Arkadaşlar merhaba benim mıde bulantılarım cok fazla neyapacgmı şaşırdım. Sızdede durum boyle mı hıc bişey yiyemiyorum

Arkadaşlar merhaba benim mıde bulantılarım cok fazla neyapacgmı şaşırdım. Sızdede durum boyle mı hıc bişey yiyemiyorum

başta olması çok normal,hemen hepimiz yaşıyoruz ama çoğu kişide zamanla bitiyor. sen tuzlu,kraker falan ne yiyebiliyorsan onları yemeye çalış sadece bence. Çorba içiyordum ben sık sık. o çok etkilemiyordu.

Muz ve kaşar peyniri anne karnındaki bebeklere Kilo aldiroyomus diye okumuştum belki faydası olur

[QUOTEbebineselcuk, post: 46356338, member: 668165"]Arkadaşlar merhaba benim mıde bulantılarım cok fazla neyapacgmı şaşırdım. Sızdede durum boyle mı hıc bişey yiyemiyorum[/QUOTE]
Canim bende swnin haftalarinda öyleydim hatta 4 kilo verdim biraz sabretmen gerekecek ama geciyor Allahin izniyle.doktorum dramamine doye bulanti hapi vermisti onunla biraz baslamistim yemwye bana iyi gelmisti.doktoruna bi danis istersen.Allah kolaylikla gecirmek nasip etsin hamileligini

Bebeklerin beslenmesi içi bal ye demişlerde daha önce sanırım topiklerde. Denesene canım belkifaydası olur. Sabahları bir kaşık falan. Ama çok yeme şekerin çıkmasın :)

canım benim bebekler önden gidiyor hep doktor ne yapıyosan devam et dedi arkadaşlar da yazmış; muz, kaşar peynir, bulgur ve yeşil mercimek öncelikle bebeğin kilo alımına yarıyormuş ben buna yordum inşallah sende de işe yarar.

Aynen bende canim, simdiye kadar bitmesi gerekiyordu ama hala her aksam kusuyorum, birde bunun uzerine mide yanmalarim basladi =( Doktor ASIC diye bir ilac verdi mide bulantisini tamamen almiyor ama azaltiyor. Cok arastirdim, bebeklere hic bir kotu etkisi yok, istersen bu ilaci bir doktoruna sor.

Canımmm inşaAllah çok güzel haberlerle gel emi.Senin kızlarının maşaAllah'ı var annelerini hiç üzmeyecek onlar bizimkilerede örnek olacak topiğimizin ilk bebişleriii
İnşallah canım benim bütün kuzularımız bizleri üzmesin inşallah

İşallah çok güzel geçer bende daha bugün 6 haftalık olduk...Cumartesi kalp atışına gideceğiz....Duyamıcam die korku var tabiki...Hepinizi öpüyorum canlar...
O korkular hiç bitmiyor biz sona yaklaştık bu sefer başka korkular oluyor anneliğin bi parçası sanırım :) Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

teşekkür ederim,aslında kaşar dışında hepsini yiyorum.her gün bir muz kesin mesela. ama mercimek ve bulguru haftada bir yiyorum. Yararlı karbonhidratları artırmayı deneyeceğim,faydası olur inşallah. Benim de bu haftaya kadar hep iyi yorum yapıyordu doktor,ilk defa böyle oldu

Canlarim bisey hakkinda bilgi almak istiyorum ben özel hastaneye gidiyordum ve dün itibariyle doktorum hastaneden ayrilmis beni aradilar.simdi dojtorum bana 32. Haftada ciger gelistiriici igne yapalim demisti erken dogarlarsa diye ama suan bi sıkıntım yok aslinda .ben simdi baska bi doktora gidicem bu igneyi istemelimiyim birde bu igne koldan mi nerden yapiliyor yaptiran var mi??

Ya kızlar bu hamilelik takvimini neden yapamıyorum. Ay sinir oldum kendime.
Hesap bilgilerine gir canim orda tahmini dogum tarihini yaziyorsun bebisin dogumu takvime su sekilde yaz 10-10-2016 gibi canim alta kaydete tikla

Guzel annisler canim sormak istedigim bir konu var sizlere fb-hcg ikisindede 58.9 deger cikti cinsiyetini belirledigini okudum dogrumudur sizce 50 ustu kiz alti ise erkek diye yorumlar var dogruluk payi varmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…