- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.041
Canlarim bisey hakkinda bilgi almak istiyorum ben özel hastaneye gidiyordum ve dün itibariyle doktorum hastaneden ayrilmis beni aradilar.simdi dojtorum bana 32. Haftada ciger gelistiriici igne yapalim demisti erken dogarlarsa diye ama suan bi sıkıntım yok aslinda .ben simdi baska bi doktora gidicem bu igneyi istemelimiyim birde bu igne koldan mi nerden yapiliyor yaptiran var mi??
Selam güzel hamişler, birazdan detaylı ultrasonumuz var umarım kızçelerim gayet iyidir. İnşallah güzel haberlerle döneriz teyzeleri :*
İnşallah Canm :) en son bir kızım 1660 diğer kızım 1440 gr dıcanım en son gittiğinde kiloları ne kadar çıkmıştı ayy çok heyecanlı haftan maşallah bizde görelim hayırlısıyla, sağlıkla inşallah
Massalah kizlarina canim bizim arkadasta iki kizi oldu 36 haftasinda 2.400 digeri 2.600 dogmuslar seninkilerde beklerse sabrederlerse guzel saglikli vaktinde dogmalarini nasip etsin rabbim kizcelerini :)İnşallah Canm :) en son bir kızım 1660 diğer kızım 1440 gr dı
Bende de bir sorun görülmediği halde doktorum garanti amaçlı iğne taraftarıydı ben iki hafta önce 1. Yi oldum iki hafta sonra yani yarın 2. Yi olcam nasipse böylelikle bitircez ciğer geliştiricileri.bende olma taraftarıydım ikiz gebelik bi risk görülmese de başlı başına riskli bi hamilelik inşallah hayırlısı olur canımCanlarim bisey hakkinda bilgi almak istiyorum ben özel hastaneye gidiyordum ve dün itibariyle doktorum hastaneden ayrilmis beni aradilar.simdi dojtorum bana 32. Haftada ciger gelistiriici igne yapalim demisti erken dogarlarsa diye ama suan bi sıkıntım yok aslinda .ben simdi baska bi doktora gidicem bu igneyi istemelimiyim birde bu igne koldan mi nerden yapiliyor yaptiran var mi??
Amin Canm bu ölçümler bi ay önceydi tabi yarın asıl belli olcak inşallah güzel güzel tontişleşmiştir yavrularım :)Massalah kizlarina canim bizim arkadasta iki kizi oldu 36 haftasinda 2.400 digeri 2.600 dogmuslar seninkilerde beklerse sabrederlerse guzel saglikli vaktinde dogmalarini nasip etsin rabbim kizcelerini :)
İnsallah cok güzel haberlerle gelirsin bizlereSelam güzel hamişler, birazdan detaylı ultrasonumuz var umarım kızçelerim gayet iyidir. İnşallah güzel haberlerle döneriz teyzeleri :*
Çok saol canim igneyi nerden vuruyorlar merak ediyorum bende vurulmaktan yanayim zaten ama bi danismak istedimBende de bir sorun görülmediği halde doktorum garanti amaçlı iğne taraftarıydı ben iki hafta önce 1. Yi oldum iki hafta sonra yani yarın 2. Yi olcam nasipse böylelikle bitircez ciğer geliştiricileri.bende olma taraftarıydım ikiz gebelik bi risk görülmese de başlı başına riskli bi hamilelik inşallah hayırlısı olur canım
Kabadan canmÇok saol canim igneyi nerden vuruyorlar merak ediyorum bende vurulmaktan yanayim zaten ama bi danismak istedim
canim rabbim sifa versin herpes ne demek ucukla ne alakasi var tatlim anlamis degilim saglikli gunler diliyorum rabbim sana sifa deva versin insallah saglikla kalin canimkızlar bugün heyete girdik. heyet dediğim 3 prof. nörolog, perinatolog, kadın doğum bölüm başkanı. değerler sınırda olduğu için takip denildi. 2 haftada 1 detaylı ult, ayda 1 heyete gidicem. bebeğin beyin damarlarında genişleme hamileyken geçirilen enfeksiyonlar nedeniyle olabiliyomuş. kan testlerinden biri herpes ve ben 2 defa uçuk çıkardım
kızlar bugün heyete girdik. heyet dediğim 3 prof. nörolog, perinatolog, kadın doğum bölüm başkanı. değerler sınırda olduğu için takip denildi. 2 haftada 1 detaylı ult, ayda 1 heyete gidicem. bebeğin beyin damarlarında genişleme hamileyken geçirilen enfeksiyonlar nedeniyle olabiliyomuş. kan testlerinden biri herpes ve ben 2 defa uçuk çıkardım
İnşallah sınır değerlerde kalır canım. Sen çok sıkıntı yapma ki bebeklerinde üzülmesin. Rabbim şifalar versin.kızlar bugün heyete girdik. heyet dediğim 3 prof. nörolog, perinatolog, kadın doğum bölüm başkanı. değerler sınırda olduğu için takip denildi. 2 haftada 1 detaylı ult, ayda 1 heyete gidicem. bebeğin beyin damarlarında genişleme hamileyken geçirilen enfeksiyonlar nedeniyle olabiliyomuş. kan testlerinden biri herpes ve ben 2 defa uçuk çıkardım
Öncelikle hayırlı olsun tatlım :) korkmanı gerektiren hiçbirşey yok inan bana bende tedaviyle hamile kaldım biz Bebek hasretiyle yanan anneler olduğumuz için mide bulantılarından bile hoşnut olan psikopat bi kafada oluyoruzSelamlar herkese ben tek 5. Gun embriyosu ile hamile kaldim ve bugun ilk kontrolumuze gittik ve ikiz bebeklere hamile oldugumu ogrendim. 2 kese gozuktu haftaya yine kontrolum var. Bu sekilde tek embriyo ile ikiz hamilelik yasayan var mi ? Belki bebeğin bir tanesi 12 haftaya kadar kaybolup tek olarakda devam edebilirmis bi ihtimal ama su anda ikiz bebeklere gebesin dedi doktorum. Cok saskinim zormudur ikiz bebeklere hamile olmak beni biraz bilgilendirirmisiniz hanimlar :)
Cok gecmis olsun tez zamanda guzel haberler almanizi dilerim.kızlar bugün heyete girdik. heyet dediğim 3 prof. nörolog, perinatolog, kadın doğum bölüm başkanı. değerler sınırda olduğu için takip denildi. 2 haftada 1 detaylı ult, ayda 1 heyete gidicem. bebeğin beyin damarlarında genişleme hamileyken geçirilen enfeksiyonlar nedeniyle olabiliyomuş. kan testlerinden biri herpes ve ben 2 defa uçuk çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?