2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Mrb kizlar bugun kontrolum vardi doktorum bebeklwrimin saglikli oldugunu soledi yanliz plesentanin yani bebegin esinin rahim agzinda oldugunu soledi agir kaldirmamami ve kanaman olabilir dedi benim gibi olan varmi aranizda biraz korktum açikcasi

Slm kizlar bende kontrolden geldim biraz once aslinda dr kotu bisey demedi ama ben yine de uzuluyorum kilolari cok az haftalarina gore daha gerideler dr ikiz olduklari icin normal dedi aralarinda 1 hafta fark var biri 600 digeri 700 gr 25 haftamiz bitti dusunun yani :'( nasil buyuyecek bunlar

Merhaba arkadaşlar. Yemek yemeye korkuyorum artık karnım midem davul gibi çok şiş ve sert. Patlayacak gibiyim normal mi bu

Aynen oyle cnm şükürler olsun tabiki sadece hic boyle bisey beklemedigim icin saskinim cok :) biz doktorumdan 2 embriyo transfer etmesini istemistik ama o tek uygun gordu demekki kaderimizde ikiz varmis :)

Mrb kizlar bugun kontrolum vardi doktorum bebeklwrimin saglikli oldugunu soledi yanliz plesentanin yani bebegin esinin rahim agzinda oldugunu soledi agir kaldirmamami ve kanaman olabilir dedi benim gibi olan varmi aranizda biraz korktum açikcasi
Ben varım canım 12. haftanın sonunda kanama oldu Dr gittim sana söylediklerini soyledi 2 haftadır yatıyorum ayağa kalkmamaya çalışıyorum kanama durdu şimdi de turuncu renk te akıntı geliyor yarın kontrolümuz var bakalım Dr ne diyecek

Bu igneleri doktor karar veriyor erken dogum riski olursa veriyorlar. Banada oyle dedi doktor .

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ???

Benim troidim sağlık ocağında verdiğim kan ile düşük cikmistiki dahiliyeye gittim tekrarladı ilaç kullancaktimki normal değerlerin dedi doktor ve sağlık ocağındaki sonuçlar doğru çıkmayabilir dedi burda yaptır 3 hafta dediki bakalım doğru mu... Dahası sağlık ocağı idrarima çubuk deydirerek protein çıkıo dedi buda gebe zehirlenmesi oluyormuş yarın gidip hastaneye tekrar idrar vermicem ve çok korkuorum . siz ne durumdaainiz

merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer enfeksiyonun. ne tür bir enfeksiyon bu merak ettim benimde bu ara idrar da enfeksiyon var tek kullanımlık bir antibiyotik kullandım ama geçmedi yeniden kullanacağım. hafta sonuda detaylıya gireceğim inşallah birşey çıkmaz. seninki idrar enfeksiyonu mu kanda olan bir şey mi belirtileri neler bahsedersen bizde dikkat edelim.

Aynen oyle cnm şükürler olsun tabiki sadece hic boyle bisey beklemedigim icin saskinim cok :) biz doktorumdan 2 embriyo transfer etmesini istemistik ama o tek uygun gordu demekki kaderimizde ikiz varmis :)
Hayırlı olsun canım sen yine iyisin üçüz anneler topiğinde 2 embriyodan biri bölünüp üçüz hamile kalanlar var,bide 2 koydursaydın üç olsaydı bak ben üçüz hamileyim 7. Aya girdim nerdeyse tamamını yatarak geçirdim herşeyde var bir hayır 2 iyidir tek seferde miss :)

Hayırlı cumalar arkadaşlar.
Tetanos aşısı kaçıncı haftadaydi olmayan var mı:)

Hayırlı cumalar arkadaşlar.
Tetanos aşısı kaçıncı haftadaydi olmayan var mı:)
hayırlı cumalar ve günaydın :) aile hekimi bana 21 haftada gel dedi ama doktorum istemiyorum de deyince ben vurdurmadım. ama ablam gebeliğinde vurdurmuştu ve hiçbir sorun yaşamadı

hayırlı cumalar ve günaydın :) aile hekimi bana 21 haftada gel dedi ama doktorum istemiyorum de deyince ben vurdurmadım. ama ablam gebeliğinde vurdurmuştu ve hiçbir sorun yaşamadı
İkiz diye mi vurulmani istemedi canım doktorun ?

herkese günaydın vee hayırlı cumalar. dün kontrolümüz vardı ve nsh cihazında kasılmalar çıktı, karnım taş gibi ve ağrım var henüz çok erken ama erken doğum olabilir dedi doktor. Proluton iğne ve progestan verdi. acaba bu durumu yaşayan yada bir tanıdığı olan var mı? yatarak falan günümü tamamlayabilirmiyim?

İkiz diye mi vurulmani istemedi canım doktorun ?
açıkçası hiç sormak aklıma gelmedi ama netten daha önce baktığımda bazı yan etkileri olabileceği yazıyordu. ateş,ağrı, enfeksiyon gibi. tabi bunlar normal gebe olmayan insanlarda da olabilecek etkiler tek farkı gebelerde sakıncalı. senin doktorunun fikri önemli. bazı doktorlar vurulmasını istiyor :)

Benim doktorum vurulabilirsin dedi ama korkuyor insan yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…