2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Haklısın canim benim :) oyy maşallah sana sag salim bebislerini alirsin kucagina inşallah

Günaydın canlar, dün detaylı ultrasonumuza girdik. Bildiğiniz gibi tek yumurta kızlarım var. biri 20+4 341 gr diğeri 21+0 400 gr. Fiziksel gelişimleri ve diğer gelişimleri gayet yolunda ancak gr farkı %17 ve büyük olanın suyu fazla. Perinatolog bu yüzden ikizden ikize transfüzyon sendromundan şüphelendi ancak kesin tanı konmadı yakın takibe alalım dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim inşallah her şey yoluna girmiş olur.. Sevgiyle,sağlıkla kalın :=*

Günaydın canım.Çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşaAllah kasılmaların.Doktorun gerekli görürse kasılmaları durdurmak için ilaçlar var ve serum takviyesiyle istirahatle bekleyenleri çok okudum topiklerde.Hayırlısı ile geçerde hiç gerek kalmaz Allah ın izni ile.Bende bu birkaç gündür kasılmalar hissediyorum ama yalancı kasılmalarmı önemli mi ayırt edemiyorum daha kontolede 11 gün var korkmuyor değilim çalıştığım için çokda dinlenme fırsatımda olmuyor.Nst ye doktorunmu bağladı kasılmaları sen anlayabildinmi öncesinde ???

Günaydın kızlar doktordan geldik detaylı ultrasona giremedik doktor izinliymiş haftaya artık kan verdik ciğer geliştiricilerin son partisini de vurulduk doktorumuz haziranı görebiliriz dedi sevindik
Canım senin ve prenseslerin adına çok sevindim.ozaman gelsin haziran ayı

Gunaydin kizlar.. Cumamiz hayirli olsun..
Dun aksam detayli ultrasonum yapildi. Hersey yolunda cok sukur. Sadece kizimin kalbinde bir nokta oldugunu soyledi perinatolog .. down sendromu riskini 1.5 2 kat arttiriyo dedi yaninda baska bir bulgu yok ikili taramda normal oldugu icin bunun cok onemsenicek ciddi birsey olmadigini soyrldi .. bundan birsey cikmaz kafana takma dedi.. eger cok istersem harmony testini yaptirabilecegimide belirtti.. once biraz tereddut ettim ama.neden bilmiyorum icim rahat kotu dusunmek istemedim hic.. nete baktim biraz bu noktanin son 2 ayda kayboldugunu felan yazmislar.. genelde bi problem teskil etmemiste.. boyle birseyle karsilasan varmi arkadaslar..

canım bebeklerin kilolarını artıracak şeylere ağırlık ver , muz, kaşar, bulgur, yeşil mercimek inan bunlar çok işe yarıyor. sen üzülme farkı kapatırlar dr olumsuz bi durum olsa söylerdi muhakkak.

dr.lar sonuçları kötü olduğu için şimdiden açıklama yapmak istemiyorlar. ben de hafif bi idrar yolu enf. geçirdim. tek kullanımlık antibiyotik kullandım. onun dışında 2 defa uçuk çıkardım. başka hastalık , enfeksiyon yok. zaten nadir rastlanan bi durummuş. kan testlerinin sonucunu bekliyorum.

inşallah geçer canım çok endişeliyim ben öncesinde bir tuhaflık olduğunu anladım o yüzden gittim doktora, zaten doktorda muayenede karnın çok sert dedi ağrılarımı da söyleyince her ihtimale karşı deyip cihaza bağlattı .kasılma anlarında verdiği his de nasıl desem hani yüksekten aşağı düşerken hissettiğin tuhaf bir duygu vardır, uyurken düşüyor hissi yada arabayla yokuş aşağı giderken içinde hop etmesi gibi bir şey ve birden sıcak basıyor. bunlar benim kendimde fark ettiklerim. bence bir tuhaflık hissediyorsan doktorunu ara yada kontrole git, sakın ihmal etme.Allah korusun, inşallah yalancı kasılmalardır.

Günaydın kızlar doktordan geldik detaylı ultrasona giremedik doktor izinliymiş haftaya artık kan verdik ciğer geliştiricilerin son partisini de vurulduk doktorumuz haziranı görebiliriz dedi sevindik

ooh ne güzel haberler bu forumumuzun ilk bebekleri uslu çıktı maşallah annelerini üzmeden günlerini beklesinler ki bizim miniklerimiz de onları örnek alsın

günaydın canım,hayırlı cumalar bugünün hürmetine rabbim yavrularımıza sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. benim kızımda kalbinde parlama görüldü ve amniyosentez önerdi perinatolog. yanında birkaç bulgu daha vardı. kendi transfer doktoruma gittiğimde harmony testinin yanılma payı olduğunu tek doğru bilgiyi amniyosentezin vereceğini söylemişti.bence hiç moralini bozma Allah'ın izniyle bir şey olmayacak,sağlıkla bebişlerini kucağına alacaksın.Bol bol dua et

Doktorum sonuclari henuz incelemedi bugun bakicak onunlada konusucam..

Aminnn insaAllah canim saglikla yavrularimizi alalim kucagimiza ☺ bende inaniyorum oyle bir his tasiyorum hersey yolunda ve kizimda cok iyi.. bizdede perinatolog amniyosentezi dusuk riskinden dolayi onermedigini harmony %99 sonuc veriyo dedi ama ben yaptirmayi dusunmuyorum.. kendiside buyuk bi sey degil bu ama dedi yaninda destekleyen birsry yok dedi gerci sonuc ne cikarsa ciksin ben onlari elde etmek icin cok dua ettim Rabbime.. vazgececek degilim Rabbim bilir herseyi.. saglikli oldugu inancini tasiyorum dedigin gibi moralimi bozmadan saglikla kucagima gelecekler insaAllah

RABBIM BU MUBAREK GUNUN SAATIN HURMETINE SAGLIKLA SIHHATLI YAVRULARIMIZA KAVUSTURSUN ☺

Dedigin gibi canimm duaya devam Allah var gam yok☺

Rabbim mubarek gunun hurmetine minnaklarimizi saglikla nasip etsin insallah dularimizin kabul olsun insallah cumaniz hayirlara vesile olsun insallah hayirli cumalar dua ile....amin

Eklentiler

• IMG-20160506-WA0000.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 18
Cmv testi yaptırdım mi

Bende olmadim tetanoz asisini dr um onermedi yaptirma dedi zaten ilk gebeligimde de sorunlu gecmisti baya ve o zamanki gittigim dr da yaptirmamisti sanirim bu bunyeyle yada kisiyle alakali bisey bazilarinda erken dogumu tetikliyormus cunku bazilarinda da hic bir sorun olmuyor bu konuda en iyiyi takip eden dr larimiz bilir
Bu arada herkese hayirli cumalar ve bol bol guzel haberler.
Bende 25i bitirdim ve dun kontrolde sordum bu aralar sancilar oluyor zaman zaman dr normal dedi cogul gebeliklerde biraz zorluklar olur korkma dedi her donem degisik seyler yasayacagiz demekki insan endise etmeden duramiyor ne yazikki hele de benimki gibi onceden bebek kayiplari olanlar ama Allah onlari koruyacak ve bize kavusturacak sag salim ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…