- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.081
Hayırlı olsun canım sen yine iyisin üçüz anneler topiğinde 2 embriyodan biri bölünüp üçüz hamile kalanlar var,bide 2 koydursaydın üç olsaydı bak ben üçüz hamileyim 7. Aya girdim nerdeyse tamamını yatarak geçirdim herşeyde var bir hayır 2 iyidir tek seferde miss :)
vurulabilirsin dediyse hiç korkma bence, iğneden sonra istrahat etmeye çalışırsın Allah'ın izniyle bişeycikler olmazBenim doktorum vurulabilirsin dedi ama korkuyor insan yinede
Günaydın canım.Çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşaAllah kasılmaların.Doktorun gerekli görürse kasılmaları durdurmak için ilaçlar var ve serum takviyesiyle istirahatle bekleyenleri çok okudum topiklerde.Hayırlısı ile geçerde hiç gerek kalmaz Allah ın izni ile.Bende bu birkaç gündür kasılmalar hissediyorum ama yalancı kasılmalarmı önemli mi ayırt edemiyorum daha kontolede 11 gün var korkmuyor değilim çalıştığım için çokda dinlenme fırsatımda olmuyor.Nst ye doktorunmu bağladı kasılmaları sen anlayabildinmi öncesinde ???herkese günaydın vee hayırlı cumalar. dün kontrolümüz vardı ve nsh cihazında kasılmalar çıktı, karnım taş gibi ve ağrım varhenüz çok erken ama erken doğum olabilir dedi doktor. Proluton iğne ve progestan verdi. acaba bu durumu yaşayan yada bir tanıdığı olan var mı? yatarak falan günümü tamamlayabilirmiyim?
Canım senin ve prenseslerin adına çok sevindim.ozaman gelsin haziran ayıGünaydın kızlar doktordan geldik detaylı ultrasona giremedik doktor izinliymiş haftaya artık kan verdik ciğer geliştiricilerin son partisini de vurulduk doktorumuz haziranı görebiliriz dedi sevindik
Slm kizlar bende kontrolden geldim biraz once aslinda dr kotu bisey demedi ama ben yine de uzuluyorum kilolari cok az haftalarina gore daha gerideler dr ikiz olduklari icin normal dedi aralarinda 1 hafta fark var biri 600 digeri 700 gr 25 haftamiz bitti dusunun yani :'( nasil buyuyecek bunlar
Amin canim insallah
dr.lar sonuçları kötü olduğu için şimdiden açıklama yapmak istemiyorlar. ben de hafif bi idrar yolu enf. geçirdim. tek kullanımlık antibiyotik kullandım. onun dışında 2 defa uçuk çıkardım. başka hastalık , enfeksiyon yok. zaten nadir rastlanan bi durummuş. kan testlerinin sonucunu bekliyorum.merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer enfeksiyonun. ne tür bir enfeksiyon bu merak ettim benimde bu ara idrar da enfeksiyon var tek kullanımlık bir antibiyotik kullandım ama geçmedi yeniden kullanacağım. hafta sonuda detaylıya gireceğim inşallah birşey çıkmaz. seninki idrar enfeksiyonu mu kanda olan bir şey mi belirtileri neler bahsedersen bizde dikkat edelim.
inşallah geçer canım çok endişeliyimGünaydın canım.Çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşaAllah kasılmaların.Doktorun gerekli görürse kasılmaları durdurmak için ilaçlar var ve serum takviyesiyle istirahatle bekleyenleri çok okudum topiklerde.Hayırlısı ile geçerde hiç gerek kalmaz Allah ın izni ile.Bende bu birkaç gündür kasılmalar hissediyorum ama yalancı kasılmalarmı önemli mi ayırt edemiyorum daha kontolede 11 gün var korkmuyor değilim çalıştığım için çokda dinlenme fırsatımda olmuyor.Nst ye doktorunmu bağladı kasılmaları sen anlayabildinmi öncesinde ???
Günaydın kızlar doktordan geldik detaylı ultrasona giremedik doktor izinliymiş haftaya artık kan verdik ciğer geliştiricilerin son partisini de vurulduk doktorumuz haziranı görebiliriz dedi sevindik
günaydın canım,hayırlı cumalar bugünün hürmetine rabbim yavrularımıza sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. benim kızımda kalbinde parlama görüldü ve amniyosentez önerdi perinatolog. yanında birkaç bulgu daha vardı. kendi transfer doktoruma gittiğimde harmony testinin yanılma payı olduğunu tek doğru bilgiyi amniyosentezin vereceğini söylemişti.bence hiç moralini bozma Allah'ın izniyle bir şey olmayacak,sağlıkla bebişlerini kucağına alacaksın.Bol bol dua etGunaydin kizlar.. Cumamiz hayirli olsun..
Dun aksam detayli ultrasonum yapildi. Hersey yolunda cok sukur. Sadece kizimin kalbinde bir nokta oldugunu soyledi perinatolog .. down sendromu riskini 1.5 2 kat arttiriyo dedi yaninda baska bir bulgu yok ikili taramda normal oldugu icin bunun cok onemsenicek ciddi birsey olmadigini soyrldi .. bundan birsey cikmaz kafana takma dedi.. eger cok istersem harmony testini yaptirabilecegimide belirtti.. once biraz tereddut ettim ama.neden bilmiyorum icim rahat kotu dusunmek istemedim hic.. nete baktim biraz bu noktanin son 2 ayda kayboldugunu felan yazmislar.. genelde bi problem teskil etmemiste.. boyle birseyle karsilasan varmi arkadaslar..
günaydın canım,hayırlı cumalar bugünün hürmetine rabbim yavrularımıza sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. benim kızımda kalbinde parlama görüldü ve amniyosentez önerdi perinatolog. yanında birkaç bulgu daha vardı. kendi transfer doktoruma gittiğimde harmony testinin yanılma payı olduğunu tek doğru bilgiyi amniyosentezin vereceğini söylemişti.bence hiç moralini bozma Allah'ın izniyle bir şey olmayacak,sağlıkla bebişlerini kucağına alacaksın.Bol bol dua et
Cmv testi yaptırdım mikızlar bugün heyete girdik. heyet dediğim 3 prof. nörolog, perinatolog, kadın doğum bölüm başkanı. değerler sınırda olduğu için takip denildi. 2 haftada 1 detaylı ult, ayda 1 heyete gidicem. bebeğin beyin damarlarında genişleme hamileyken geçirilen enfeksiyonlar nedeniyle olabiliyomuş. kan testlerinden biri herpes ve ben 2 defa uçuk çıkardım
Inşallah canim benim cok teşekkür ederim ♡hayırlı olsun canım ilk o korkular hepimizde vardı.. hiç bilmediğimiz süreçler ama bu forumdan hepimiz çok şey öğrendik inşallah seninde bilgi sahibi olup içinin ferahlamasına sebep olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?