- 23 Mart 2016
- 129
- 192
- 18
- 36
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.101
Aminnn canım sende al hayırlısıyla sağlıkla kucağına inşallahHaklısın canim benim :) oyy maşallah sana sag salim bebislerini alirsin kucagina inşallah
Evet canım ben, hiperekojen odak saptandı yazıyor oğlumun kalbinde,biz recep has a gitmiştik bana olumsuz bişey yok dedi,kendi dr um geçen kontrolde söyleyince haberimiz oldu,perinatoloğun raporunu onada gösterdik çok önemli değil dedi yanında başka bulgularda olsa sıkıntıymış ama tek başına bu belirti önemsenmez buyüzden recep has söylememiştir dedi bende internetten baktım son aylarda kendiliğinden kaybolabilirmiş birkaç site gezdim hepside önemsiz demiş bende rahatladım Allah sağlık versin bebişlerimizeGunaydin kizlar.. Cumamiz hayirli olsun..
Dun aksam detayli ultrasonum yapildi. Hersey yolunda cok sukur. Sadece kizimin kalbinde bir nokta oldugunu soyledi perinatolog .. down sendromu riskini 1.5 2 kat arttiriyo dedi yaninda baska bir bulgu yok ikili taramda normal oldugu icin bunun cok onemsenicek ciddi birsey olmadigini soyrldi .. bundan birsey cikmaz kafana takma dedi.. eger cok istersem harmony testini yaptirabilecegimide belirtti.. once biraz tereddut ettim ama.neden bilmiyorum icim rahat kotu dusunmek istemedim hic.. nete baktim biraz bu noktanin son 2 ayda kayboldugunu felan yazmislar.. genelde bi problem teskil etmemiste.. boyle birseyle karsilasan varmi arkadaslar..
Evet canım ben, hiperekojen odak saptandı yazıyor oğlumun kalbinde,biz recep has a gitmiştik bana olumsuz bişey yok dedi,kendi dr um geçen kontrolde söyleyince haberimiz oldu,perinatoloğun raporunu onada gösterdik çok önemli değil dedi yanında başka bulgularda olsa sıkıntıymış ama tek başına bu belirti önemsenmez buyüzden recep has söylememiştir dedi bende internetten baktım son aylarda kendiliğinden kaybolabilirmiş birkaç site gezdim hepside önemsiz demiş bende rahatladım Allah sağlık versin bebişlerimize
canım benim daha yolun basındasın. 6 kılo zayıfladım. çok şükür azaldı ama 5. ayımda. zencefili ağzında çiğne çok iyi geliyor ayrıca gazoz soda, soğuk su ve buzlu dondurma gerçekten işe yarıyor.Arkadaşlar merhaba benim mıde bulantılarım cok fazla neyapacgmı şaşırdım. Sızdede durum boyle mı hıc bişey yiyemiyorum
CANIM 3 HAFTA ÖNCE dr bana aynı şeyi söyledi.Mrb kizlar bugun kontrolum vardi doktorum bebeklwrimin saglikli oldugunu soledi yanliz plesentanin yani bebegin esinin rahim agzinda oldugunu soledi agir kaldirmamami ve kanaman olabilir dedi benim gibi olan varmi aranizda biraz korktum açikcasi
herkese merhaba ve hayırlı cumalar;
ben doğumu yaklaşan annelere bişey sormak istiyorum. bebek arabası aldınız mı? yanyana olanlardan mı yoksa tek araba gibi altlı üstlü olanlardan mı aldınız ???
bende onu almayı düşünüyorumda. diğerleri çok geniş yanyana olanlar heryere o genişlerle girmek zor olur diye düşünüyorum.canım ben önlü arkalı olanlardan aldım birbirlerine dönük yada sırayla önlü arkalı kullanmayı düşünüyorum. (prego 2072 ibiza aldım) tabi şimdi daha kullanmadığım için bişey diyemicem. ama mağazadakiler içinde en kullanışlısı bu geldi bana.
herkese merhaba ve hayırlı cumalar;
ben doğumu yaklaşan annelere bişey sormak istiyorum. bebek arabası aldınız mı? yanyana olanlardan mı yoksa tek araba gibi altlı üstlü olanlardan mı aldınız ???
bende onu almayı düşünüyorumda. diğerleri çok geniş yanyana olanlar heryere o genişlerle girmek zor olur diye düşünüyorum.
Uzun araştırmalar sonucu Yanyana aldım canım:) arka arkaya biraz limuzin gbi geliyor birde arkada kalanı etkilediği için en baştan eledim yanyana olandan aldım ama oturma ünitelerinin yönleri değişebiliyor normal bi oda kapısından geçebiliyor çok pratik acayip kullanışlı en önemli durumu hafifliliğiydi çünkü iki tane de çocuk ağırlığı olacağı için tek Bebekle çıkacağım Zaman da bi hastane olur başka bi yer olur direk tek kişilik Bebek arabası da olabiliyor o yüzden bugaboo Donkey aldımherkese merhaba ve hayırlı cumalar;
Uzun araştırmalar sonucu Yanyana aldım canım:) arka arkaya biraz limuzin gbi geliyor birde arkada kalanı etkilediği için en baştan eledim yanyana olandan aldım ama oturma ünitelerinin yönleri değişebiliyor normal bi oda kapısından geçebiliyor çok pratik acayip kullanışlı en önemli durumu hafifliliğiydi çünkü iki tane de çocuk ağırlığı olacağı için tek Bebekle çıkacağım Zaman da bi hastane olur başka bi yer olur direk tek kişilik Bebek arabası da olabiliyor o yüzden bugaboo Donkey aldım
Kilo ve tansiyon durumların nasıl canım? Ablam gecirmisti preaklamsi yani gebelik zehirlenmesi.Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ???
Benim troidim sağlık ocağında verdiğim kan ile düşük cikmistiki dahiliyeye gittim tekrarladı ilaç kullancaktimki normal değerlerin dedi doktor ve sağlık ocağındaki sonuçlar doğru çıkmayabilir dedi burda yaptır 3 hafta dediki bakalım doğru mu... Dahası sağlık ocağı idrarima çubuk deydirerek protein çıkıo dedi buda gebe zehirlenmesi oluyormuş yarın gidip hastaneye tekrar idrar vermicem ve çok korkuorum . siz ne durumdaainiz
ayy nasıl içimi ferahlattin Allah razı olsun valla...benimde asagidaymis çok korkuyorum yukari cikmazsa diyeCANIM 3 HAFTA ÖNCE dr bana aynı şeyi söyledi.
2 hafta sonra hopppp yukardaydı. bu çok normalmış ve sürekli değişirmiş. hiç şüphe veya evham olmasın aklında boş yere.
Canım portbebe almaz anakucağı alırsan kullanabilirsin otokoltuğu olarak ona göre ana kucağı seçebilirsin ben Jokerde indirim varken aldım 3500 TL akıntı konusuna gelince progestan fitil kullanıyorum hamileliğin başından beri o yüzden az akıntım oluyor fitillerden sonraSon gunlerde biraz incelemistim. Insan hemen bakiyor. Tam o markaya bakmistim. One arkaya donuyor komple yatak veya oturma oluyor diye. Ayni zamanda araba koltugu gibi de kullanilabiliyor mu? Birde nerden ne kadar fiyata aldin konusunda bilgilendirme yapabilirsen cok sevinirim.
Kizlar beyaz cok fazla olmayan vajinal akintim var. Normal mi? Sizde de oldumu?
bence gayet mümkün olur canım bende ikiz arabası alacam.aynen onlar hem geniş kapılardan sığmıyor hemde bebekler için iç kısmı dar.. ben bi cesaret tek başıma da en azından arabaya binip bi yerlere gidebilirim diye ayrı ayrı almayı düşünmedim. Mümkün olur mı bilmiyorum ama en azından birilerine bağımlı olmadan bi yerlere gidebilmeyi denicem:))
Canim ben iki doktoruma sordum olabilirsin sorun yok dedi. Bizde yaptirdik bugun. Okulda bir abla var ikizleri var oda olmus simdi 10 yasinda cocuklari baya stres yaptim ama tetanoz etkilerini dusununce yaptirayim dedim 1ay sonra ikinci olacakmisHayırlı cumalar arkadaşlar.
Tetanos aşısı kaçıncı haftadaydi olmayan var mı:)
sonucunu beklediğim testlerden biri anti-cmvCmv testi yaptırdım mi
Tansiyonummu normal hep sonucumu aldım idrarda protein çıkmadi kızlar çok sukurKilo ve tansiyon durumların nasıl canım? Ablam gecirmisti preaklamsi yani gebelik zehirlenmesi.
ayy nasıl içimi ferahlattin Allah razı olsun valla...benimde asagidaymis çok korkuyorum yukari cikmazsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?