2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ben de kireç gibi bir akıntı vardı bir aydır çok yoğun değil kaşıntı yok beyaz renkli dr alttan baktı ve gynomax ovulverdi gebelikte kullanmayın diyor başına gelen vasrmi ne yapsam

Tansiyonummu normal hep sonucumu aldım idrarda protein çıkmadi kızlar çok sukur
ablam baya hastanede yatmşti erken aldılar sezeryan lâ tansiyonu çok yükseltiyor gebelik zehirlenmeşi siyah perde takmislardi hastane odasına ışık bile oynatır tansiyonu diye..şükür çıkmamış sende gözün aydın zor bi süreç çünkü

Cok tesekkurler. Fiyat 2 anakucagi icin mi tekli fiyat mi? Iyiymis fiyati

Merhaba benim adetim bi hafta gecti bhcg 19 bin cikti ikiz olma olasiligi varmi sizce sizlerin kac cikmisti
Benim 28 bin kusurdu bir hafta gecmisti canim 5+3 de tek kese 6+3 de iki kese goruldu seninde olabilir rabbim gonlundekini nasip etsin insallah

Canım merhaba. Benim tansiyonum yüksek. Şu an ilaç kullanıyorum normale döndü. 2 hafta önce 24 saatlik idrarda proteinim 353 çıktı üst sınır 350 idi. Doktora sorduğumda proteinin çok yüksek olmadığını söyledi. İnşallah olmaz Rabbim hepimizi korusun, ama bende preeklemsi olacakmışım gibi geliyor. Ablan ne Zaman doğum yaptı, hastanede ne kadar yattı, bebekler kaç kilo doğdu, bebeği hastanede kaç gün yattı, bir de preeklemsi olduğunu ne zaman anladı yani benim 16. Haftada protein çıktı bence çok erken o ne zaman öğrendi? Çok soru sordum kusura bakma

Günaydın güzel anneler bugun kontrolumuz var 4 te size bir sorum olcak 2 gündür bebişlerim kendilerini cıkartıolar ya kafalarını ya popolarını nerdeyse 1 dkkaya yakın oyke duruo topluolar sankı bu kasılma olabilir mi sizce?bugun Dr a ilk onu sorcam ama fikri olan varmı die merak ettim

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 7+5 teyim. İkiz gebelikler riskli hamilelik grubunda olduğundan doktor araştırıyorum. Anadolu Yakası Pendik'teyim. Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor hastane var mı?

Mrb canım.Bende bir haftadır aynı durumdayım sağ göğsümün altına kafa gibi toplanıyor bir iki dk sonra düzeliyor bende kasılma olmasından korkuyorum dr dan cvp alırsam paylaşırsan sevinirim.İnşaAllah çok güzel haberlerle dönersin.

haftamız nerdeyse aynı,ben de iki haftadır aynı şeyi yaşıyorum bi arkadaşım bu haftalarda oluyor normal dedi,yine bilemem tabi ama tam bu haftalarda gerçekleştiğine göre normal heralde :)

Kızlar hamileliginizde kaçıncı haftadasınız ve kac kilo aldiniz? Benim 23. Hafta ve ben sadece 3 kilo aldim
34. Hafta +11 kilo çok kilo Bebekler için iyi diye bir kaide yok dr bebeklerin iyi diyorsa kimseyi dinleme şuan bile benim etrafım da yok çok zayıfsın tek bebekte bile nasıldık bilmem ne diyen dolu acınası gözlerle bakıyorlar bana çökmüşüm sözde yemeliymişim falan filan salla gitsin doğumdan sonra aa bu kiloları basıl verdin diye peşinden koşacaklar ama

Brixtn hicks kasılmaları Can'ım normalde bebiş o kadar hareketsiz durmaz anlık iktirir kafasını Poposunu falan sonra değiştirir yinede sormanda fayda var tabi

Merhabalar... Henuz 5 haftalik hamileyim. Son 1 haftam çok kötü geçti Pazartesi günü kesenin gelişimi durmuş dedi doktor hatta Cuma gunu icin kurtajdan bile bahsedildi. Oncelikle Çok sukur ki kesemiz buyumus ve 17mm olmuş. Doktor normal gorunuyor sorun yok dedi. Veee hatta ikinci kese bile var dedi inanamiyorummm... İkincisi için 3-4 gün sonra daha net birşey söyleyebilirim dedi. Yine de çok umutlanmiyorum çünkü çok farklı şeyler yaşiyorum 1 aydir ama buyumus olması bile bir umut... Kese 2bucuk cm olunca bebek oluşmaya başlar dedi doktor. İnsaallah bebeği de gorebilirim... Sat ile uyumlu degiliz ama doktor bu önemli değil adetine yakın döllenmiş şuan 5haftalik duruyor keseler önemli olan büyümesi dedi. Muhtemelen ikiz annesi olacagim yani inşaallah öyle olur.

Ultrason goruntusunu ekledim, rica etsem bakabilir misiniz sizin kesecikler de böyle miydi acaba

Eklentiler

• 1462619521893-979371139.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…