- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.121
Su an benim öyle tıpa gibi duruyor orada anama olabilir dedi olduda zatenCANIM 3 HAFTA ÖNCE dr bana aynı şeyi söyledi.
2 hafta sonra hopppp yukardaydı. bu çok normalmış ve sürekli değişirmiş. hiç şüphe veya evham olmasın aklında boş yere.
Belki normalde karşılaşılan bir durumdur bu bebekler doğan a kadar kendiliğinden düzelme olabilir sıkma canını sakinsonucunu beklediğim testlerden biri anti-cmv
ablam baya hastanede yatmşti erken aldılar sezeryan lâ tansiyonu çok yükseltiyor gebelik zehirlenmeşi siyah perde takmislardi hastane odasına ışık bile oynatır tansiyonu diye..şükür çıkmamış sende gözün aydın zor bi süreç çünküTansiyonummu normal hep sonucumu aldım idrarda protein çıkmadi kızlar çok sukur
Cok tesekkurler. Fiyat 2 anakucagi icin mi tekli fiyat mi? Iyiymis fiyatiCanım portbebe almaz anakucağı alırsan kullanabilirsin otokoltuğu olarak ona göre ana kucağı seçebilirsin ben Jokerde indirim varken aldım 3500 TL akıntı konusuna gelince progestan fitil kullanıyorum hamileliğin başından beri o yüzden az akıntım oluyor fitillerden sonra
Benim 28 bin kusurdu bir hafta gecmisti canim 5+3 de tek kese 6+3 de iki kese goruldu seninde olabilir rabbim gonlundekini nasip etsin insallahMerhaba benim adetim bi hafta gecti bhcg 19 bin cikti ikiz olma olasiligi varmi sizce sizlerin kac cikmisti
Canım merhaba. Benim tansiyonum yüksek. Şu an ilaç kullanıyorum normale döndü. 2 hafta önce 24 saatlik idrarda proteinim 353 çıktı üst sınır 350 idi. Doktora sorduğumda proteinin çok yüksek olmadığını söyledi. İnşallah olmaz Rabbim hepimizi korusun, ama bende preeklemsi olacakmışım gibi geliyor. Ablan ne Zaman doğum yaptı, hastanede ne kadar yattı, bebekler kaç kilo doğdu, bebeği hastanede kaç gün yattı, bir de preeklemsi olduğunu ne zaman anladı yani benim 16. Haftada protein çıktı bence çok erken o ne zaman öğrendi? Çok soru sordum kusura bakmaablam baya hastanede yatmşti erken aldılar sezeryan lâ tansiyonu çok yükseltiyor gebelik zehirlenmeşi siyah perde takmislardi hastane odasına ışık bile oynatır tansiyonu diye..şükür çıkmamış sende gözün aydın zor bi süreç çünkü
Tesekkurler bende pazartesi gidicem doktora o zman 6+5 oluyoruz insallah hayirlisi neyse o olsunBenim 28 bin kusurdu bir hafta gecmisti canim 5+3 de tek kese 6+3 de iki kese goruldu seninde olabilir rabbim gonlundekini nasip etsin insallah
Mrb canım.Bende bir haftadır aynı durumdayım sağ göğsümün altına kafa gibi toplanıyor bir iki dk sonra düzeliyor bende kasılma olmasından korkuyorum dr dan cvp alırsam paylaşırsan sevinirim.İnşaAllah çok güzel haberlerle dönersin.Günaydın güzel anneler bugun kontrolumuz var 4 te size bir sorum olcak 2 gündür bebişlerim kendilerini cıkartıolar ya kafalarını ya popolarını nerdeyse 1 dkkaya yakın oyke duruo topluolar sankı bu kasılma olabilir mi sizce?bugun Dr a ilk onu sorcam ama fikri olan varmı die merak ettim
haftamız nerdeyse aynı,ben de iki haftadır aynı şeyi yaşıyorum bi arkadaşım bu haftalarda oluyor normal dedi,yine bilemem tabi ama tam bu haftalarda gerçekleştiğine göre normal heralde :)Günaydın güzel anneler bugun kontrolumuz var 4 te size bir sorum olcak 2 gündür bebişlerim kendilerini cıkartıolar ya kafalarını ya popolarını nerdeyse 1 dkkaya yakın oyke duruo topluolar sankı bu kasılma olabilir mi sizce?bugun Dr a ilk onu sorcam ama fikri olan varmı die merak ettim
Ben portbebe aldım Canm iki portbebe için fiyat ama ana kucağı da alsam hemen hemen aynı fiyata denk gelirCok tesekkurler. Fiyat 2 anakucagi icin mi tekli fiyat mi? Iyiymis fiyati
34. Hafta +11 kilo çok kilo Bebekler için iyi diye bir kaide yok dr bebeklerin iyi diyorsa kimseyi dinleme şuan bile benim etrafım da yok çok zayıfsın tek bebekte bile nasıldık bilmem ne diyen dolu acınası gözlerle bakıyorlar bana çökmüşüm sözde yemeliymişim falan filanKızlar hamileliginizde kaçıncı haftadasınız ve kac kilo aldiniz? Benim 23. Hafta ve ben sadece 3 kilo aldim
Brixtn hicks kasılmaları Can'ım normalde bebiş o kadar hareketsiz durmaz anlık iktirir kafasını Poposunu falan sonra değiştirir yinede sormanda fayda var tabiGünaydın güzel anneler bugun kontrolumuz var 4 te size bir sorum olcak 2 gündür bebişlerim kendilerini cıkartıolar ya kafalarını ya popolarını nerdeyse 1 dkkaya yakın oyke duruo topluolar sankı bu kasılma olabilir mi sizce?bugun Dr a ilk onu sorcam ama fikri olan varmı die merak ettim
Tesekkur ederim :)Ben portbebe aldım Canm iki portbebe için fiyat ama ana kucağı da alsam hemen hemen aynı fiyata denk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?